Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 624 652
  • 8 707

Sokerimunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuvailit juuri lähes koko tämän kauden Kärppäjoukkueen. Tuosta porusta ainoastaan Kunyk, Tieksola ja Aaltonen saavat jotain aikaan. Muut ovat yksiä mustosia kaikki, siellä ne pörräävät ihan kivasti nollaa-nollaa kunnes unohtuu merkata vastustaja maalin edessä ja omissa soi.

Noniin, heti Muse iskee. Ja vielä YV-maali!

Miettikää jätkät, jos päästäisiin vielä ihan katsomoon asti suolaamaan noita. Mehän jyrättäisiin mestaruuteen sen sileän tien.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ja mitäs vittua täällä tapahtuu????? Sulakki sulattaa KalPan?
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
No nyt meni helposti. Kaikki lasketaan - peli tasoihin by Sulak
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Tuollahan tuo Rybar on aitiossa kuitenki. Sovitaan että sillä särkee päätä tai pakki sekasin.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
No ei kyllä saa nyt tämä Tikkanen edes silmiä kiinni :D
Tämä täysin odotettua, silläkin Kärppien peli näyttää/näytti erittäin huonolta nyt taas peli on auki ja suurin kysymys onkin jäikö @McTorso'lta helpot rahat ottamatta.
 
Ei tuo tällä hetkellä joukkueeseen yhtään mitään. Nopea ja työteliäs, niin? Kai niilläkin avuilla jotain näkyvää vois saada aikaan mutta ei.
Just katoin samaa yv:llä .. jaaha nro.20 kentällä tää yv kusee niin 5sek se teki maalin.

Siitä vähän aikaa Libor pääsi maalille.. vaikka oli montakin Iisakki Järvenpäätä selässä niin verenhukasta huolimatta maali..
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Ottaisivatpa, mutta joka kerta kun Tieksola leikkaa keskelle, minua pelottaa, että se telotaan kuoliaaksi. Ei jää viimeiseksi kerraksi, kun lentää päin maalia tai laitaa tuon tempun jälkeen.
Eihän tässä ringette-Liigassa enää oteta juuri kontaktia niin täällä toimii. Sitten rapakon tuolla puolen kannattaa jo olla varovaisempi, siellä pelataan vielä jääkiekkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös