Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 624 871
  • 8 707

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Runkopakki Ronkainen jätti hienosti oman kaverinsa vartioimatta maalille.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tähän voi vaan sanoa, että Turku kosketteli meitä erinomaisesti. Kiitos! Puoli Suomea tyydytetty yhden illan aikana :)
Ja jos tämä oli turkulaista hellää kosketusta, niin en pysty edes kuvittelemaan, mitä se vähän rajumpi koskettelu sitten olisi ollut.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Jos peilataan tämän kauden pelin kuvaan, niin todennäköisesti eka erän hyvä vire menetetään, vastustaja hiipii peliin mukaan ja voitetaan maalilla maksimissaan. Jotenkin pelin tappaminen ja hyvän peli-ilmeen pitäminen koko pelin ajan on ollut tällä kaudella liki mahdotonta. Toivottavasti olen väärässä, olisi mukava nähdä kunnon voitto eilisen mahalaskun jälkeen

Olipa kiva olla väärässä. Tänään onnistui kaikki ja pelikin oli oikein mukavan näköistä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipahan hieno esitys Kärpiltä! Ketsuppipullo oli unohtunut nurin päin pöydälle ja korkki aukesi kuin varkain, vihdoinkin. Mahtavaa!

Kärpät käytännössä lepäsi eilen Mikkelissä ja TPS pelasi kovan kärkikamppailun Tampereella. Tuohon kun lisätään eilen täysin levänneet Kunyk, Jokinen ja Heshka, oli Kärppien fyysinen ja henkinen energiataso ihan eri luokkaa kuin vastustajalla. Pelaajien kierrättämisen voima on uskomattoman suuri näin tiukassa pelitahdissa. Samalla laitetaan hyvää pankkiin myös pudotuspelejä varten.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Eipä tuosta muuta osaa sanoa kuin, että ailahtelevaa on pelaaminen. Kärpät teki tänään juuri sen mitä pitikin eilisen nöyryytyksen jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
MM toteaa : "...niin kyllä tämän lopputuloksen otan täysin omaan piikkiini, eihän tässä näin pitänyt käydä. En tänään pitänyt joukkueelle palaveria enkä antanut kaikkien pelata vaan laitoin kaikki parhaat pelaajat jäälle jotka eivät neuvoistani piitanneet. Näin siinä sitten kävi, tämä oli kollektiivinen onnistuminen. Pahoittelen tapahtunutta..." toteaa MM ja häipyy turkulaiseen tummaan yöhön rökälevoitto niskassaan. Päätän raporttini tähän.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vertailin laukausukarttoja eilisen ja tämän päivän välillä ja ero on kuin yöllä ja päivällä. Eilen lauottiin pääsääntöisesti siniviivalta, tänään mentiin maalille lauottiin maalin läheltä. Nälkäinen oli Kärpät tänään
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Uskomaton tasonnosto joukkueelta eilisen nöyryytyksen jälkeen. Tästä on pakko antaa iso tunnustus joukkueelle. Tepsille vuorostaan sattui tänään klassinen ohipeli, mutta siitä huolimatta mahtavaa tekemistä Kärpiltä. Nyt vaan pitäisi saada jonkinlaista tasaisuutta näihin peliesityksiin. Perjantaina Kalpa vastassa ja sieltä voi olla tulossa ihan mitä vain peliesitysten osalta.Niin epävarmalla pohjalla tämä kuitenkin on. Toivotaan, että tästä lähtisi nyt peli pelitä paketti tiivistymään.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vähän offtopicia, mutta "hauskoja" yksityiskohtia tämän illan vastustajan päävalmentajan tekemisistä:
- ei paljon ääntä käyttänyt, kun kamerat kuvasivat
- ei ottanut aikalisää
- ei vaihtanut maalivahtia, vaikka lukemat olivat todella tylyt

Jos Helminen olisi haastanut jonkun Kärppä-maalin, niin paikka maajoukkueen valmennustiimissä olisi itsestään selvyys.

Vai miten se menikään?
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Nyt oli jämerä ja tyly kasvojen pesu, hyvä niin.

- Sulakilta parempi peli, veti jo maalia kohti
- Tieksolasta tulee koko ajan enemmän mieleen Sebastian Aho
- Ylivoimalla onnistumisia, jei!

Seuraavana on kova testi, kun KalPa vastassa. KalPa on ollut omaan silmään Kärpille se pahin vastustaja koko kaudella. Lukkoakin vastaan ollaan oltu pelissä mukana, haastettu ja jopa voitettu. KalPaa vastaan ollaan oltu jäljessä, eikä oikein lähelläkään voittoa.
 

etulaiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Tänään pelipäivä. Saapa nähdä noustaanko tänään eniten jäähyminuutteja keränneeksi joukkueeksi ohi Ässien. Jäähyminuutit/ottelu tilastossa pidetään jo kärkipaikkaa. Että tämäkin piti vielä nähdä!

Tähän vielä lisäyksenä pientä tilastonippeliä. Kärpät on saanut 22 prosenttia (7/32) kaikista tällä kaudella liigassa jaetuista ulosajoista (5+20). No helpollahan niitä onkin jaettu, vaikkakin osa varmasti ihan ansaittuja. Käsittämätöntä on, että muille joukkueille niitä on jaettu noin vähän jos tutkitaan minkälaisista tilanteista niitä Kärpille on jaettu.
 

Liitteet

  • Screenshot_20210319-154147.jpg
    Screenshot_20210319-154147.jpg
    96,3 KB · kertaa luettu: 77
Viimeksi muokattu:

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Toivottavasti kuopiolaisilla on yhtä hellä kosketus, kuin turkulaisilla :)
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kyllpä jännittää. Minkälaista kärppää tänään nähdään jäällä? Koko spektri on tarjolla.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oikeastaan ensimmäinen tontti, ja siellä on. KalPalla 2vs1 -tilanne Kärppien maalilla. Miksi?

1-0
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Ei tolle joukkueelle pärjätä tällä kaudella. Simple as that.

Pelin virtaus on koko ajan KalPan käsissä ja Kärpät pyristelee. Vittu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös