Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 623 808
  • 8 707

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Valmistautuminen peliin lähti jo Helsingissä kääntymään päin honkia. Hotelliyö Vantaalla ja lento Ouluun aamulla vaihtui bussimatkaksi Jyväskylään nukkumaan ja sieltä sitten bussijalkojen kanssa suoraan peliin.
Miksi näin?
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onhan tämä ihme juttu. Pakisto vuotaa kuin seula. Mikko Niemelä lahjoitti yhden maalin flegmaattisuudellaan ja vielä syksyllä huippupakeilta näyttäneet Sulak ja Byström ovat umpisurkeita. Kokonaisuudessaan koko ryhmä pelaa sekavammin kuin aikoihin.
Mistä ihmeestä tällainen johtuu ?
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmaankin siksi, että viimeinen lento Helsingistä Ouluun lähtee kello 20:10. Peli oli silloin vielä käynnissä.

edit: olisi kai sitä tilauslennon saanut, mutta mitähän semmoinen maksaa?
Joukkueen oli tarkoitus yöpyä Vantaalla ja lentää aamulla Ouluun.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Ehdin itse katsoa eilisen pelin viimeistä erää, joten kahdesta ekasta en osaa sanoa mitään. Mitähän siellä on puhuttu ennen peliä/pelin aikana, koska tuo puolustaminen oli aivan karmealla tasolla. Misellä nyt ei ole koko kaudella pysynyt mies merkissä omalla maalilla, mutta esimerkiksi Byströmin koomailu keskialueella oli jotain, mihin ei ole tällä kaudella tottunut. Pitäisikö kokeilla tänään sitä teams pelaveria valmennuksen kesken ja Mamba voi ilmestyä 5 minuuttia ennen peliä hallille ja koittaa olla pilaamatta yhtään mitään. Lopettaa sen tuijottelun vaihtoaitiossa ja symboolisesti siirtyy pakkien taakse penkillä. Eiköhän tämä saatanan sekoilu ole nyt nähty.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tuosta matkustamisesta oli Kalevassa näin, suora lainaus:

Kärpät hyppäsi pelin jälkeen linja-autoon, sillä suunniteltu yö lentokenttähotellissa ja lauantainen lento Ouluun oli vaihtunut viime hetkillä bussimatkaan. Kärpät ajeli yöpuulle Jyväskylään, josta matka jatkuu lauantaina Ouluun kello 17 alkavaan Ässät-otteluun.

– Tuli aikatauluhaasteita. Bussilla on hyvä matkustaa, päävalmentaja Mikko Manner kuittasi muuttuneet matkasuunnitelmat.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Onko kenestäkään muusta muuten hassua, että Kärppien yv:llä pelaa joka pelissä rotaatio pelaajia? Joka toinen peli pelataan ja ollaan ylivoimalla ja sitten istutaankin katsomossa peli tai pari, ja sitten tullaan takaisin kokoonpanoon ja suoraan ylivoimalle. Huomannut tämän kuvion toistuvan ainakin Jokisen, Akun ja välillä myös Aatun kohdalla. Tuli tällainen vain mieleen, kun aloin pohtimaan, että kukas sen Jusan paikan siinä kakkosylivoimalla ottaa, niin eiköhän se ole eilen huilannut ja tänään about 8-9min pelissä pelaava Aku Räty.

Siinä on Akulla varmaan maila kuumana ja hyvä vire sekä tatsi tekemiseen, kun tänäänkin tulee sellainen n. 8-10min peliaikaa ja rooli on heittää kiekko päätyyn ja tuoda sellaisia satunnaisia energiapiikkejä joukkueen pelaamiseen. Sitten kuumana pelaajana ylivoimalle loistamaan neliön keskelle. Aika hankalassa paikassa olet, kun huilaat joka toisen peli, et pääse pelirytmiin ja sitten kun tulet kokoonpanoon pelaatkin ihan naurettavan marginaalisia minuutteja ja samalla pelaat myös ylivoimassa, jossa sinun pitäisi iskeä jonkunlaista tulosta. Aina kun olet ylivoimassa on sinulla tulosvastuu harteillasi. Ja sitten ylivoiman jälkeen se tulosvastuu ikään kuin häviää ja palaat pelaaman marginaaliminutteja ja tuomaan energiaa joukkueelle ja sitten takaisin ylivoimalle "iskemään" tulosta jne...

Ei tämä toki ole se suurin perisynti mihin Kärppien ylivoima jatkuvasti kompuroi, mutta en usko, että se hirveästi myöskään auttaa tuon ylivoiman yhteen hitsautumisessa, kun joka pelissä on yksi äijä kierrossa ja sitten roolit muuttuvat ja vaihtuvat koko ajan. Kun Aku on kokoonpanossa on rooli olla neliön keskusmies/maalin edessä, ja kun taasen Jusa on kokoopanossa, niin on pelannut käytännössä kaikki rooleja 1.ylivoiman pelinrakentajan ja 2.ylivoiman maskimiehen välillä. Yhdessä pelissä Jusa on 1.yyveellä pyöritämässä peliä, toisessa pelissä katsomossa ja kolmannessa pelissä 2.yyveen maalinedusmiehenä. Ja nämä roolien vaihdot taasen vaikuttavat luonnollisesti kaikkien muiden rooleihin ja siihen pelisuunnitlemaan, mikä siinä ylivoimalla on (jos siis edes on).

Ja sitten siellä on nähty myös välillä Aatua ja Karvistakin ylivoimalla ja myös nuo kaksi pelaajaa ovat myös välillä kuuluneet rotaatioon, Aatu etunenässä, Karvisella huilattuja pelejä ei hirveästi ole. Ja Aatukin on tainnut pelata kaikkia rooleja pelinrakentajan ja maalinedus miehen välillä. Ja nämä roolit vaihtuvat pelistä toiseen. Joka peliin jatkuva rotaatio ja mankeli ihan joka pelipaikalla, aina 5v5-pelistä, ylivoimalle saakka. Kun kyse ei ole vain sen yhden pelaajan pelipaikan muutoksesta, vaan se luonnollisesti vaikuttaa koko sen ylivoiman toimivuuteen sekä rooleihin ja se yhden pelaajan muutos pistää koko ylivoimapaketin aivan mukkelismakkelis joka peliin. Ei kyllä edesauta joukkueen hitsautumista millään muotoa.

Nyt meni oikeaan ketjuun.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Ai saakeli mikä omista lähtö. Aaltonen syöttää Byströmille joka ei osannut yhtään odottaa syöttöä. Kolme miestä hitaasti samassa ryppäässä punaisen yli ja Byström lataa kiekon Mustosta perseelle ja siitä kiekko Ässille :D
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Maalilta näytti. Saa nähdä löytääkö kuvakulman missä voidaan 100% varmasti todeta käyneen maalissa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Tuosta nyt ei ota Erkkikään selvää
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Näkyi parhaiten siinä ensimmäisessä hidastuksessa. Hyvin Tolvanen peitti kaikki kamerat.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Toimita kiekkoa maalille, hyviä asioita tapahtuu. Ei se sen kummempaa oo
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Jännästi nuo 5vs5 pelin maalipaikat syntyy kun kiekko pysyy kontrollissa paineen alla kuten esimerkiksi tieksolan/puution paikka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös