Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 624 078
  • 8 707

Sokerimunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotenkin minusta näyttää, että tuo PAPP vuotaa sen takia että Kärppien liike ja reagointipeli ei riitä. Onko tuo joukkue oikeasti jalalla liian hidas kokonaisuutena vai unessa vain?

Mm. Heshkaa ja Huttulaa on kierretty ihan vain luistelemalla lujaa.

Pakit todella ovat puolustuspäähän hitaita, mikä on sinällään naurettavaa, kun painavat Kärppien pelitavassa kyllä hyökkäyspäähän välillä kärjessä. Mutta turhan usein meidän pakkeja joo pidetään pujottelukeppeinä.

Minun silmissäni ongelmia on omassa päässä edelleen sijoittumisessa - usein jää joku ukko vartioimatta - ja voi veljet, kamppailupelaamisessa. Ainoastaan Karvinen ja Sailio saavat painittua joskus kiekkoja kulmista itselleen, muut lentelevät seinille.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Joo, siis huonosti muotoilin tuon. Kärppien kannalta tottakai kuuluukin haastaa ja tuomio meni sääntöjen mukaan.

Yleisesti kun puhutaan jääkiekosta niin minun näkemys on se, että tuon kaltaiset tilanteet on jääkiekko parhaimmillaan missä tehdään loistava maski ilman kontaktia maalivahtiin. Yleisesti ottaen siis turhia haastoja ja mahdollisuuksia haastaa tällaiset tilanteet. Rikkeet on asia erikseen.
Haastoista en tykkää itsekään. Tuomariston pitäisi nyonähdä muutenkin, tuokin oli loppuseltaan aivan selvä tilanne.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Miksi oo Miksi Ronkainen on taas kentällä, mitään hyvää ei siitä näytä seuraavan
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällehän on oma ketjukin (itseni aloittama), mutta kun tuo ylivoima on niin mielikuvituksetonta. Toki, jos joku tykkää, niin vastapuoli. Niin ennakoitavissa ja ylipäätään samapa se kun Kärpät vaan pyörittelee ja "tappaa aikaa"...
 
Viimeksi muokattu:

Micol

Jäsen
Siellä maalilla pitäis olla jonkun pelaajankin maskissa, niin olisi mahdollista tehdä maali. Enkä tarkoita mitään Jussi Jokisen nykypäivän "staattinen töröttäjä" maskia, vaan kunnollista liikkuvaa maskia, jolla tehdään moken kiekon näkeminen vaikeaksi.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Curling-Topi näyttää oman pään maalinedustapelin mallia!
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Valmennukselta voitaisiin kysyä mielipidettä ylivoiman toimivuudesta. Käsittämättömän heikkoa vuodesta toiseen.
Ei tarvitse. Johan tässä on aina Juhikselta joka haastattelussa kysytty parin kuukauden päivät tuosta ja Juhis on vastannut joka kerta, että "joo, on kyllä surkiaa, pittää parantaa". Mitäänhän ei ole kuitenkaan tapahtunut parempaan suuntaan tässä ajanjaksolla, mutta tärkeää on hokea haastatteluissa, että "surkiaa on ja pittää parantaa".
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö tätä aikaisempina vuosina ole Mambalta kyselty? Mambahan on vaan todennut, että "kyllähän se ylivoima tulee vielä sieltä" Eipä oo tullut :-D
Juurikin näin:


Iltalehti kirjoitti:
– Siinä meillä on toivon mukaan vielä yksi steppi. Uskon, että sekin alkaa kulkemaan, kun sitä todella tarvitaan, Manner tuumi.

Vielä ei ilmeisesti ole tarvittu.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kakkosyv valovuoden edellä ykkösyv:tä.
juuri kun manasin yv:tä, niin sitten tulikin kentälle kakkos yv ja he oli oivaltaneet ylivoiman tarkoituksen. Eli yksinkertaisesti.. JOS et ammu, niin et voi saada MAALEJA!!! Ei kai se senkummempi idea ole? Ei toki tullut maaleja heilläkään, mutta oli sitä kivempi katsoa, kun sitä yritettiin.

PS: Toki tuuletan aina kun Kärpät tekee yv-maalin, mutta siihen nähden mitä on ollut kauden aikana tarjolla, niin... :(
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös