Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 448
  • 4 000

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos vaikka pari kentällistä saataisiin ensi kaudeksi pelaajia keitä oikeasti kiinnostaisi ja ymmärtäisi, että nyt pelataan pelejä joissa jätetään kaikki kentälle.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Älä nyt hei... täysi luotto Pikkaraiseen... Salmelainen pitäisi oikeasti heittää hiuksista vittuun ensikauden jälkeen jos peli / hankinnat eivät muutu lainkaan.
Samalla oven avauksella on pakko saada nämä ikäloput pois jengistä ja tilalle jalkoja ja tahtoa.

Mulla ei täyttä luottoa ole, mutta täytyyhän se mahdollisuus tietysti antaa. Vaikka kuinka vituttaa, niin parikymmentä peliä ei ole riittävästi. Siitä huolimatta kovin suuria odotuksia ei ole ensi kauden suhteen. No, katsotaan mitä kesällä tapahtuu.
 

Stigu

Jäsen
Näin paskaa jääkiekkoa en ole IFK:lta nähnyt aikoihin. Todellista alasarjaryntäilyä. Jos tässä on kaikki mitä Pikkarainen pystyy tekemään, niin hän saa kenkää ennen joulutaukoa.
Samaa veikkaan.

Tällä hetkellä Pelicans on jenginä paljon enemmän kuin osiensa summa, vastaavasti IFK on helvetin paljon paskempi kuin osiensa summa. Kyllähän tuo IFK:n pelisysteemi on vaan niin alkeellinen, että puolet pienemmän pelaajabudjetin jengi vie hyvällä pelikirjalla matsin miten tahtoo.

IFK:n momentum oli oikeastaan ensimmäisen erän ensimmäisellä kymmenellä minutilla, jolloin Pelsut oli selvästi hermostunut. Ensimmäinen maali sitten vapautti jengiä ja nyt kentällä on oikeastaan vain yksi joukkue.

En silti näe, että sarja on ohi. IFK:n täytyisi nyt saada ykkosketjun kautta onnistumisia, ja sitä myöten kakkos- ja kolmosketjutkin saattaisivat onnistua.

Silti, tavallaan turhaa spekulointia, koska pelsuja hiemankin kovempi jengi vie IFK:n kesälomille. Mutta on näitä matseja ihan kiva katsoa.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on varmaan selvää että tuolla taktiikalla ei voi voittaa Pelicaaneja. Vaikea sanoa mikä voisi toimia mutta itse olisin lähtenyt kuitenkin täysin selkeällä puolustuspelillä liikkeelle. Vastassa on niin paljon ketterämpi joukkue että nuo vastahyökkäykset on myrkkyä. Pahemmin ei olla hävitty kulmaväännöissä ja fyysisyydessä. Jos joukkueessa on vain pari kiekollista kaveria niin sitten puolustetaan hulluna omaa maalia ja toivotaan että 0-0 riittää. Turha kuvitella että viikossa Tallbergit ja Ikoset olisivat oppineet hyökkäämään. Lundell on kyllä äijä tuolla puolustuksessa mutta ei vaan riitä taidot luomaan mitään vaarallista hyökkäyspäähän, Santalasta puhumattakaan.

Näyttää juuri niin pahalta kuin oli odotettavissa. Harmittaa noi pelaajien vääristyneet mietteet, ”nyt on ihan uusi sarja” kommentit. Fakta on se että Pelicans on selkeästi taitavampi ja tulee olemaan seuraavat kolme peliä. Strategia ja henki pitää rakentaa sen kautta. Asennepuolella näkyy myös nyt se mikä ero on kun on joukkue vastassa missä pelaajat oikeasti janoavat menestystä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Toikin vituttaa yli kaiken, että 2 erää vedetään sukkadiscoa, ja vasta kolmannessa aletaan taklaamaan kun peli ohi. Myöhäistä se nyt on, loukkaavat vaan ittensä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Suosittelen vain jokaisen rohkeasta vaihtamaan matsia, Turussa on jännittävä hyvä playoff-matsi menossa jossa ei tiedä miten vielä käy!
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin paskaa jääkiekkoa en ole IFK:lta nähnyt aikoihin. Todellista alasarjaryntäilyä. Jos tässä on kaikki mitä Pikkarainen pystyy tekemään, niin hän saa kenkää ennen joulutaukoa.

Jos olisit katsonut vaikkapa runkosarja loppua ja peliesityksiä silloin näitä sarjan parempia porukoita vastaan (Pelicans, HPK, Tappara) niin olisit nähnyt paljon samanlaista jääkiekkoa IFK:lta parin viikon sisään.

IFK näyttää hirveältä kun vastassa on toimiva pelisysteemi ja hyvä porukka. Sekaisempia joukkueita vastaan kärkiosaamisella pystytään voittamaan pelejä.

Selinin viimekeväinen rautainen ohjauspeli mahdollistaisi Pelicansin pudottamisen.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Saisiko isomman maalin seuraavaan otteluun niin voisi osuakin, vaikka futsal maalin. Eihän nuo saa mistään tehtyä.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Ensimmäinen matsi, jonka tällä kaudella katsoin. Muutamia kysymyksiä:

- Kyle Quincey. Lienee jotain uusia junioreita? Hieman epävarmaa tekemistä ja muutama tyhmä jäähy. No, eiköhän se tuosta vielä kasva kunhan saa kokemusta ja pelejä alle
- Pelikirja. Onko Raimo Summanen palannut IFK:n valmentajaksi? Mother Nature kiekolta näytti varsinkin avauspelaaminen
- Laukaukset. Oliko se niin, että Lahdessa on ns. "NHL-maalit", jotka ovat aavistuksen tavallisia Liiga-maaleja pienempiä? Kotiluolassa uskoisin laukausten uppoavan paremmin, kun päästään pelaamaan normaalikokoisiin maaleihin
- Maalivahtipeli. Kuka on IFK:n ykkösmaalivahti ja kuinka kauan hän on vielä sairastuvalla? Tarvitsemme ehdottomasti hänet takaisin tuleviin koitoksiin
- Yritys. Onhan IFK jo varmistanut runkosarjavoiton? Tällä pelillä ei selvästi ole merkitystä sijoituksen kannalta
- Koska playoffit alkavat? Ulkona lumet sulaa jo, joten lienevät jo lähellä?
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Hyvä HIFK. Saavatkohan edes yhden voiton. Naurettavaa isottelua pelin lopussa.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
No tästä ei voi kuin parantaa! Naurettavaa spedeilyä ottelun loppu. Siitä vielä Santalalle pari peliä penalttia niin avot. Meillähän näitä senttereitä riittää.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No jotain sitä pitää yrittää. Jos tämä sarja kääntyisi (mahdollisuus tähän jotain 0,00000001%) niin näihin palattaisiin hieman eri suhtautumisella.

Mutta joo, paskaa on.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Ihan ok. Alemmas ei ainakaan päästä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
En ole kyllä ikinä perustanut näistä lopun hulinoista.

Taululla saatana 5-0 ja sitten vähän "kovistellaan".
Lähinnä noi taitaa vain naurattaa vastustajaa.

Tuskin Kousaa ainakaan naurattaa. Tavallaan ymmärrän tällaista kovistelua nimenomaan playoffseissa. Ymmärrän, että sillä saatetaan voida sekoittaa vastustajan kasettia seuraaviin keskinäisiin koitoksiin. Mutta viime kädessä en kuitenkaan arvosta moista sikailua, parempi olisi hoitaa homma pelaamalla paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös