Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 267 974
  • 1 954

Kölssi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei Lukon suurin ongelma kai ole maalivahti, Setänen ollut yllättävän hyvä

Mutta miten Heikki Liedes voi olla Lukon 2 kentän sentteri? Ei oikeasti mitenkään

Hyvä viime kausi laidalla, ehkä sitä kannattaisi jatkaa?

Miksi aina pitää jättää jokin osa-alue vajaaksi Raumalla?

Ja kun raha ei ole se suurin ongelma
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Fakta on myös se, että jo kahdesta hapuilevasta maalivahdista on saatu melko hyvä timantti hiottua. Toinen eteni KHL:n ja toinen kolkuttelee NHL:n portteja.

Lähdetkö nyt oikeasti vertaamaan Setästä Zapolskiin ja Kähköseen? Olet enemmän pihalla kuin uskalsin odottaakaan. Ja kyllä, on silkkaa idiotismia katsoa yksittäisiä maaleja ja miettiä, mikä olisi otettavissa ja mikä ei. Fakta on kuitenkin se, että nyt lähes kaikki laadukkaammat laukaukset ohittavat Setäsen - näin ei saisi olla. Etkö itse näe miten epävarmaa Setäsen toiminta on jo pelkästään helpoissakin laukauksissa? Ja sitten selität täällä, että vain jumalmoodissa oleva maalivahti rauhoittaisi peliä.. Oletko kykenevä ymmärtämään sen, että se luottamus maalivahtiin syntyy ja häviää kaikesta tekemisestä - myös niistä helpoista ja epävarmoista torjunnoista?
 
Viimeksi muokattu:

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nony on mielensapahoittaminen, tahallaan väärin ymmärtäminen ja rivien välistä lukeminen ihan kukassaan. Jatkan tuota MV-vääntöä oikeassa ketjussa.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Laitoin ihan oman mielenkiinnon (joka on hieman hukassa) lisäämiseksi pitkävetoon, että Lukko ja Ässät molemmat voittaa tänään. Saas nähä kuin käy...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka Tappara olikin huono ja tarjoili virheillään Lukolle voiton, niin minun puolestani Lukko saisi jatkaa tällä samalla miehistöllä myös perjantaina Sportia vastaan.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tärkeä voitto, se nyt on itsestäänselvää. 6 pinnaa tästä vieraskiertueesta olisi jo loistava tulos, mikä on hyvin haarukassa. Peli-ilmeen pysyessä tällaisena lähtee Vaasastakin pisteet mukaan. Lauantaina levännyttä Kärppälaumaa vastaan Oulussa sitten jokainen piste plussaa.

Silmiin on pistänyt muuten Toni Koiviston vähäinen peliaika. Tänäänkin vain 13:43 ja kauden keskiarvo suunnilleen samoissa. Ulkomaalaisetkin kellottavat useamman minuutin per peli enemmän. Mikähän on selvästikin pudonneen vastuun syynä?
 

lebak

Jäsen
Silmiin on pistänyt muuten Toni Koiviston vähäinen peliaika. Tänäänkin vain 13:43 ja kauden keskiarvo suunnilleen samoissa. Ulkomaalaisetkin kellottavat useamman minuutin per peli enemmän. Mikähän on selvästikin pudonneen vastuun syynä?

En ole nähnyt kaikkia runkosarjaotteluita, mutta tänään peliaikaan on voinut vaikuttaa lepsusti pelaaminen omissa, josta Tappara tänään teki ensimmäisen maalinsa.

Lukko oli tänään aktiivinen ja voitti kaksinkamppailuja. Merkkausvirheitä tapahtuu liiankin paljon omissa ja välillä pakka sekoaa, mutta kyllä siellä pikkuhiljaa päästään juonen päästä kiinni.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En ehtinyt katsoa kuin pelin lopun. Hieman kyseenalainen tuo maalin hylkäys. Aika hepposin perustein hylätään lopulta nykyään, mutta onneksi ei ratkennut siihen.

Krejcik on näköjään ottamassa Lukon puolustuksen ykkösviittaa vahvasti harteilleen. Tuossa lopussa kylmän viileitä ja itsevarmoka uhkuvia ratkaisuja onnistuen. Hyvä, että Niskalan ei tarvitse olla enää se eniten pelaava puolustaja.
 

BIGKING24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Montreal
Ei lainkaan hassumpaa tekemistä, mutta koko peliä en kerinnyt näkemään. Hyökkäys pelaaminen noin puolesta välistä nähtynä oli liki Kalpa peliä, nyt vaan viimeistely oli huomattavasti tehokkaampaa.
Edelleen kaikki maalit tuli tilanteista missä vastustaja joko jäi ihan yksin tai sitten nousi häiritsemättä maalille, mutta huomattavasti parempaa tekemistä oli muuten.

Nyt Lugun pojilla kunnon leveät hymyt naamalla pelin jälkeen, juurikin mitä toivoin.

Mutta voi yhden kerran taas, jos tuollaisesta aletaan hylkäämään maaleja niin kohta ainoat tilanteet mistä maali voidaan hyväksyä on läpiajot. Näin lievästi liiotellen.
 

SetäTuomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nonni, taas hyvin nukuttu yö takana.

Plussaa:
1. 3 pistettä Lukolle. Vihdoinkin. Peli-ilme oli hyvä ja jaksettiin karvasta.
2. Lukon nuoret pelaajat. Enimmäkseen perusvarmaa peliä, mutta ilman nöyristelyä. Kyllä näistä vielä liigapelaajia tulee.
3. Maalivahtipeli. Lehtinen pelasi komeasti, eikä pahemmin sylkenyt eteensä. Toivottavasti aloittaa Sportia vastaan, olisi sen kyllä ansainnut.

Miinusta:
1. Mark Auk, Tapio Laakso. Molemmilla oli välillä peli pahasti hukassa. (Toivoa ei kuitenkaan ole menetetty...)
2. Välillä karvaus unohtui, jolloin Tappara pääsi rauhassa vauhtiin.
3. Maalivahdin häirintä, My ASS! Jopa vähän kirjaimellisesti kun, kun Heljanko yritti tunkea päänsä sinne mihin aurinko ei paista.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Elisessä pelissä oli paljon hyvää, mutta eivät ne ongelmatkaan ole mihinkään kadonneet, tai siis yritän sanoa että samat virheet toistuvat omissa edelleen. Kaikki kolme maalia Tappara sai tehdä suht rauhassa ihan paraatipaikalta.

Keränen-Ilomäki-Koivisto tekivät kaksi hienoa ja tärkeää maalia sekä loivat tukon hyviä paikkoja mutta silti jokaisen vastustajan maalin aikana kentällä.Tapparan toisessa ja kolmannessa tuplattiin taas huolimattomasti/löysästi ja keskustaan jäi varmaan n. 200m2 tyhjää tilaa. Ojamäen maalissa tosin Ojamäki tuli suoraan vaihdosta kentälle ja jäi varmaan senkin takia niin yksin, mutta jos tuplataan, niin sitten sinne pitää mennä perkeleen kovalla asenteella ja ottaa se kiekko eikä kutitella vieressä yhden käden sohimisella (Ilomäki, Auk). Tapparan ekassa maalissa Koivisto luisteli hyvin alas ja oli saadakin kiekon mutta nöyryys ei riittänyt.

Lehtinen otti varsinkin kolmannessa erässä 2-3 helvetin rauhallista ja varmaa torjuntaa ja toivottavasti saa jatkaa Vaasassa. Kolmas maali meni vähän läpi, mutta kahdelle ekalle ei tosiaan olisi voinut edes Setänen mitään (tirsk)... Heinolan peliä oli kyllä kiva seurata. Toivottavasti saa myös jatkaa "ylhäällä" eikä lähetetä Savonlinnaan. Jos sinne joku pitäisi nyt laittaa, niin melkein laittaisi Aukin, jos kerran on kesken kuntoinen. Muuten Aukista tulee jossain kohtaa olemaan vielä paljon iloa pelirohkeutensa takia. Toki eilen muutaman kerran kiekon turha hautominen aiheutti pientä paniikkia ja Tappara käytännössä sai yhden hautomisen seurauksena sen ensimmäisen maalinsakin. Kreijcikiltä paras peli Lukossa ja tuosta on hyvä jatkaa.

Kanukki ketju oli myös varsin pirteä. Harmi kun Gordon lähtee ja viimeistään Lauantain jälkeen Virta joutuu laittamaan ison mietintämyssyn päähän, että kuka tuohon laitetaan tilalle. DeFazio alkaa löytämään peliään ja Danforthkin on nyt saanut pään auki kahdella maalilla.

Fribergin ketju pelasi hemmetin hienost myös ja maali olisi palkinnut poikien iltapuhteen, mutta minkäs voit jos tuollaisetkin voidaan nykyään hylätä. Vidgren teki kyllä kaikkensa että ei olisi alueella ollut, mutta luistin siellä taisi torjunnan jälkeen käväistä ja housut hieman hipaista Heljankoa. Tapparan oma pelaaja siinä kyllä Heljankoa mun mielestä eniten häiritsi leikkimällä maalivahtia.

Nymanin ekalle Liiga maalille myös iso plussa. Kai se siitä kohta puolin lähtee hänelläkin.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"
Heinola ja Sevänen taitaa olla Lukon pakeista tällä hetkellä ainoat pakit joiden viivavedot ei osu 99 % blokkiin.
Lainaus Virran ketjusta.

Piti oikein katsoa miten nuo pakkien laukaukset elilen meni.

Sevänen laukoi neljä laukausta, kaksi torjuntaa, yksi blokki, yksi maali.
Heinola yksi laukaus, maalivahti torjui.
Ahonen kaksi laukausta, maalivahti torjui molemmat.
Kreijcik laukoi kerran ohi maalin.
Auk laukoi kolme kertaa, maalivahti torjui kahdesti ja yksi blokattiin
Reunanen laukoi kahdesti jotka maalivahti torjui molemmat.

Heinolan viivakuti josta tuli jälkikäteen maali on merkattu Koivistoiselle, koska hän ohjasi kiekkoa maalin edestä, eli ei välttämättä jokaista laukausta edes lasketa laukakukseksi. Lisäksi noista Seväsen kudeista molemmat torjutut lähtivät keskialueelta.

Otetaan tähän vielä muutkin pelit mukaan

Lukko - Ilves
Ahonen kolme laukausta ohi maalin
Kreijcik kahdeksan laukausta, neljä torjuttua ja neljä ohi maalin
Niskala kaksi laukausta, yksi torjuttu yksi ohi maalin
Reunanen kolme laukausta, kaksi torjuttua, yksi ohi maalin
Sevänen neljä laukausta, yksi torjuttu, kolme ohi maalin

KalPa - Lukko
Ahonen yksi laukaus, maalivahti torjui
Auk yksi laukaus ohi maalin
Kreijcik viisi laukausta, joista neljä ohi maalin ja yhden maalivahti torjui (HUOM! kaikki laukaukset viimeisen kuuden minuutin aikana)
Marttinen kaksi laukausta jotka molemmat maalivahti torjui
Niskala viisi laukausta, kolme torjuntaa, yksi ohi ja yksi blokki
Reunanen seitsemän laukausta, kaksi torjuntaa, neljä ohi, yksi blokki
Sevänen yksi laukaus Gordonia suuhun

Pelicans - Lukko
Ahonen yksi laukaus blokkiin
Krejcik seitsemän laukausta, viisi torjuttua, yksi ohi, yksi blokattu
Marttinen kolme laukausta, yksi torjunta, yksi ohi, yksi blokattu
Niskala viisi laukausta, kolme ohi, kaksi blokkiin (Niskalan laukauksesta tullut maali, laukaus Keräselle kun ohjasi maaliin)
Reunanen kaksi laukausta, yksi torjuttu, yksi ohi
Sevänen yksi torjuttu laukaus

Lukko - Ässät
Ahonen kaksi laukausta ohi maalin
Auk seitsemän laukausta, neljä torjuntaa, kolme ohi
Kreijcik kolme laukausta, kaksi torjuntaa, yksi ohi
Marttinen kaksi laukausta, kaksi torjuntaa
Niskala neljä laukausta, yksi torjunta, yksi ohi, kaksi blokattu
 

Ligget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lainaus Virran ketjusta.

Piti oikein katsoa miten nuo pakkien laukaukset elilen meni.

Sevänen laukoi neljä laukausta, kaksi torjuntaa, yksi blokki, yksi maali.
Heinola yksi laukaus, maalivahti torjui.
Ahonen kaksi laukausta, maalivahti torjui molemmat.
Kreijcik laukoi kerran ohi maalin.
Auk laukoi kolme kertaa, maalivahti torjui kahdesti ja yksi blokattiin
Reunanen laukoi kahdesti jotka maalivahti torjui molemmat.

Heinolan viivakuti josta tuli jälkikäteen maali on merkattu Koivistoiselle, koska hän ohjasi kiekkoa maalin edestä, eli ei välttämättä jokaista laukausta edes lasketa laukakukseksi. Lisäksi noista Seväsen kudeista molemmat torjutut lähtivät keskialueelta.

Otetaan tähän vielä muutkin pelit mukaan

Lukko - Ilves
Ahonen kolme laukausta ohi maalin
Kreijcik kahdeksan laukausta, neljä torjuttua ja neljä ohi maalin
Niskala kaksi laukausta, yksi torjuttu yksi ohi maalin
Reunanen kolme laukausta, kaksi torjuttua, yksi ohi maalin
Sevänen neljä laukausta, yksi torjuttu, kolme ohi maalin

KalPa - Lukko
Ahonen yksi laukaus, maalivahti torjui
Auk yksi laukaus ohi maalin
Kreijcik viisi laukausta, joista neljä ohi maalin ja yhden maalivahti torjui (HUOM! kaikki laukaukset viimeisen kuuden minuutin aikana)
Marttinen kaksi laukausta jotka molemmat maalivahti torjui
Niskala viisi laukausta, kolme torjuntaa, yksi ohi ja yksi blokki
Reunanen seitsemän laukausta, kaksi torjuntaa, neljä ohi, yksi blokki
Sevänen yksi laukaus Gordonia suuhun

Pelicans - Lukko
Ahonen yksi laukaus blokkiin
Krejcik seitsemän laukausta, viisi torjuttua, yksi ohi, yksi blokattu
Marttinen kolme laukausta, yksi torjunta, yksi ohi, yksi blokattu
Niskala viisi laukausta, kolme ohi, kaksi blokkiin (Niskalan laukauksesta tullut maali, laukaus Keräselle kun ohjasi maaliin)
Reunanen kaksi laukausta, yksi torjuttu, yksi ohi
Sevänen yksi torjuttu laukaus

Lukko - Ässät
Ahonen kaksi laukausta ohi maalin
Auk seitsemän laukausta, neljä torjuntaa, kolme ohi
Kreijcik kolme laukausta, kaksi torjuntaa, yksi ohi
Marttinen kaksi laukausta, kaksi torjuntaa
Niskala neljä laukausta, yksi torjunta, yksi ohi, kaksi blokattu
Kiitos, olihan ne hiukan paremmat miltä oma mututuntuma tuntui.

Peliesityksistä, jos hiukkaakaan samanmoinen meno perjantaina kolme pistettä ihan mahdollista. Jos Pelicans-pelin tyylinen ohipeli, tulee kyllä tukkaan rumasti.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Onko jollain muuten klippiä siitä hylätystä maalista? Itse olin radion varassa...
 

senilix

Jäsen
Mielenkiintoista peluutusta Virralta. Ylivoimalla pari Reunanen - Heinola. Ei siinä mitään, mutta sama pari oli kentällä myös alivoimalla. Lukossa kun ei ole totuttu siihen, että nuoret ovat kentällä tällaisissa tilanteissa.

Minusta ylivoimalla ok, mutta alivoimalla ei ehkä kuitenkaan parina. Kummankaan paras puoli ei kuitenkaan ole puolustuspeli.

Huomenna Auk ja Heinola vilttiin ja Niskala ja Marttinen kehiin. Minun mielestäni.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Reunanenhan on kiekollisena hyvä mutta -3 napsahti tasakentällisin. Vaikkaan silti että näistä Reunasista ja Heinoloista joku lyö todella isosti läpi, jossei vielä tällä kaudella niin seuraavalla. Niskala taas oli mukana mukana muttei pelannut sekuntiakaan. Mun mielestä silti erittäin tärkeä signaali joukkueelle että ne pelaa ketkä ansaitsee, palkka tai seuraikonistatus ei siinä paljon paina.
 

SetäTuomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Normaalisti nukun yön yli ennen kuin kirjoittelen, mutta kun on aikainen aamu niin pistetään tuoreet aatokset.

Plussaa saavat:

-nuoret pakit Reunanen ja Heinola. Varsinkin Reunasen fyysinen peli teki vaikutuksen. Mutta hienoa että noille on nyt annettu vastuuta (pikkuplussa siitä Vieraille) ja että pojat kiittävät hyvillä otteilla.

-Janne Niskalan ensimmäinen virheetön peli tällä kaudella.

Miinusta:

-Tapio Laakso, joka on suurimman osan peliä näkymättömissä, mutta otti tänäänkin aivan turhan hyökkäyspään jäähyn.

-oman pään peli, johon sisältyy myös avaussyötöt. Kunniamaininta tässä kategoriassa Keräselle, nappisyöttö lapaan Vauhkosen maaliin.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Mielenkiintoista peluutusta Virralta. Ylivoimalla pari Reunanen - Heinola. Ei siinä mitään, mutta sama pari oli kentällä myös alivoimalla. Lukossa kun ei ole totuttu siihen, että nuoret ovat kentällä tällaisissa tilanteissa.

Minusta ylivoimalla ok, mutta alivoimalla ei ehkä kuitenkaan parina. Kummankaan paras puoli ei kuitenkaan ole puolustuspeli.

Huomenna Auk ja Heinola vilttiin ja Niskala ja Marttinen kehiin. Minun mielestäni.

Nyt sai kyllä nuoret vastuuta, olen samaa mieltä että av;lla ei välttämättä paras pari.

Itse antaisin huomenna huilia Auk ja Seväselle joka sai tälllä. Marttinen ja Niskala tilalle.

Puolustuspeli vieläkin ontuu ja maalivahtipelissäkin on vielä petrattavaa, mutta suunta on oikea.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huominen peluutus riippuu vähän Seväsen tilanteesta. Radion varassa olin joten en tiedä oliko Vallun taklaus Seväseen niin ruokottoman ruma kuin Ripa huusi, ja sekin jäi vähän auki että loukkasiko Sevänen itsensä vai ei. Ilmeisesti itse nousi jäästä ja jalatkin kantoivat, joten toivotaan nyt että on kunnossa.

Niskala joka tapauksessa pelannee huomenna, veikkaan.
 

senilix

Jäsen
Heinola toinen peli putkeen +/-tilasto +2 ja huudellaan vilttiin. Jep jep.
Ei huonojen esitysten tähden vaan siksi, että nuorukaiselle ei tule liian kovaa rasitusta näin nopeasti. Peliaika tänään oli 18 minuuttia. Jos Sevänen loukkasi, on tilanne toinen.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huominen peluutus riippuu vähän Seväsen tilanteesta. Radion varassa olin joten en tiedä oliko Vallun taklaus Seväseen niin ruokottoman ruma kuin Ripa huusi, ja sekin jäi vähän auki että loukkasiko Sevänen itsensä vai ei. Ilmeisesti itse nousi jäästä ja jalatkin kantoivat, joten toivotaan nyt että on kunnossa.
Tilanne näytti kyllä hurjalta ja pää edellähän Sevänen sinne laitaan kopsahti mutta tuskinpa ainakaan mitenkään isommin loukkaantui tilanteessa.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tilanne näytti kyllä hurjalta ja pää edellähän Sevänen sinne laitaan kopsahti mutta tuskinpa ainakaan mitenkään isommin loukkaantui tilanteessa.
Eikös noista aina tule pieni huili? Mahdollisen aivotärähdyksen mahdollisten viivästyneiden oireiden vuoksi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös