Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 462
  • 4 265

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jeps nyt on pelattu 5 erää ilman maalia. Hirveää on tuo yv kans.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Alkaa muistuttaa jo vähän vaikkapa viime kevään Tappara-välieriä. Ihan kissa-hiiri-leikkiä. Tehottomuuden osalta tulee mieleen 1995 puolivälierät. Veini Vehviläinen = Kari Takko.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Kyllä on kauhea YV-viisikko Sopanen Haataja Malinen Eronen Kaski, kenen on edes tarkoitus olla maskissa?

-Sopanen, onko kukaan nähnyt osaako edes vetää suoraan syötöstä?
-Haataja, tarvitsee 5 huippupaikkaa maalia kohden
-Malinen, käsiä on muttei jalkoja eikä kamppailuvoimaa
-Eronen, on käsiä ja luistelua muttei minkäänlainen viivapelote
-Kaski, hyvä veto mutta muuten aika keskinkertainen
 

Stigu

Jäsen
Enemmän vetoja ylivoimalla. Mikä perkele siinä on, että jengi yrittää jotain twelve passes breaks any defence- kiemuroita? Pleijariessa pitää pelata yksinkertaisesti, mukaanlukien ylivoimat. Vetoa maalille ja ukkoa perään.

Selinille pitkä miinus, ettei kerro jengille tuota. Runkkarissa oltiin kolamnneksi paras TV-jengi, nyt ollaan ihan omaa luokkaa paskuudessa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt se materiaali alkaa iskemään vastaan rajusti, tuo yv on ihan karseaa ja muutenkin kauhea kiire koko ajan jonka seurauksena tulee kiekonmenetyksiä tämän tästä.

Omaan silmään HIFK pyrkii olemaan aktiivisempi nyt kotijäällään ja on saanutkin joitain maalipaikkoja, mutta hinta siitä on sitten se, että Kärpät pääsee tulemaan keskialueen nyt noilla vauhtihyökkäyksillään, kun HIFK ylipelaa hyökkäyksiään.

Tuota ylivoiman tehottomuutta en sinänsä ymmärrä, koska pitäisihän HIFK:lla sen verran taitoa olla, että sentään yksi toimiva YV-viisikko saataisiin kasaan. On sitä huonomillakin pelaajilla toimiva YV-rakennettu. Pakistossa pitäisi olla riittävästi taitoa ja myös hyökkäyksessä yksilötasolla on taitoa ja myös fyysisyyttä, mutta ei lähde. Jos oikein kriittinen haluaa olla, niin ehkä tuosta YV:stä puuttuu sellainen pudotuspeleissä kovaksi keitetty pelintekijä, joka pystyisi ottamaan vastuun. Nyt sitä vastuuta vähän siirrellään tuolla kulmissa ja tyrkitään kiekkoa kaverille ja se menee siellä sitten, kuin flipperissä. HIFK:n ylivoima ei pysty pakottaamaan vastustajan alivoimaa pieneksi ja tämän takia se pysyy tuolla laidoilla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
En nähnyt ensimmäistä erää, mutta ylivoima on ilmeisesti ollut sitä itseään, jälleen kerran... saivatko edes kiekkoa alueelle vai oliko pelkkää sekoilua?
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Periaatteessa, siis oikeesti, Kärpät on vähän niskassa tässä, mut maalit lasketaan. HIFK:n maalilla seisoo, kuten Urheilulehti kirjoitti HIFk:n mestaruuteen vievä maalivahti. Jotenkin muu jengi ei ole tätä mieltä. Tämän parin voittaja vie mestaruuden.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ehkä 55-45 on pelin virtaus Kärpille. Kärpät saaneet yhden ylivoiman ja heti huomasi kuinka vaarallinen se on, nämä HIFK:n ylivoimat on ihan karseata katsottavaa kun vastustajat polkevat jo läpiajoihinkin näistä. Jotenkin pitäisi tuo kolmas erä vaan kestää ja sinnitellä. Hitto kun se O'Connorin veto kilahti tolppaan, olisi ollut todella tärkeä maali. Ja kimposi tolpasta vielä Vehviläisen selkään, mutta ei sitten siitäkään mennyt sisään vaan pomppas ulos.
 

Stigu

Jäsen
Finley maskiin ja vetoja yvllä perskele!
Tässä on muuten oikeasti hyvä ehdotus, IFK on kiekollisessa pelissä Kärppiä jäljessä aika paljon, mutta tuo jälkeenjääneisyys voidaan korvata suoraviivaisuudella. Jääskä on oikestaan helvetin hyvä esimerkki, miten kiekollisessa pelissä taktisesti köyhemmän jengin pitäisi pelata: Suoraan maalia kohti vaan.

Jos tuota jäkeenjääneisyyttä ei korvata, ollaan kohta edesmenneitä. Toi yv alkaa muistuttaa Stögön aikojen pahimpia vaiheita, jolloin toivoi, että jos IFK saa YV:n, tilanne tasoittuisi oman jäähyn muodossa.

Pitääkö tässä alkaa kohta toivomaan, että Selin haastaa noi Kärppien jäähyt. Prkl.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ihan hyvä että Finley on mukana. Åstenkin uskaltaa paremmin pelata kun Big-Joe tukee taustalla.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Itseäni ei varsinaisesti yllättänyt, että kenen blokki vuoti tossa Heshkan tekemässä byyrissä.
Vittu, että voi olla arka yksilö.
Ja kyllä, jauhan tätä niin kauan kun muutos tapahtuu.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jotenkin aika helvetin tyylikäs voitto. Riittävän suoraviivaista peliä taitotasoltaan kovempaa ryhmää vastaan. Sarja nitkahti mun mielestäni nyt HIFK:n suuntaan. Mistä se Finley sai 5+20? Parista poikkaristako? Oikea tuomio olisi ollut 2+2.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Itseäni ei varsinaisesti yllättänyt, että kenen blokki vuoti tossa Heshkan tekemässä byyrissä.
Vittu, että voi olla arka yksilö.
Ja kyllä, jauhan tätä niin kauan kun muutos tapahtuu.

Toisaalta, tuo meni jalkojen välistä ja todella pienestä raosta, siinä mielessä Heshkalla oli tuossa paljon tuuria ettei kiekko osunut Thorellia jalkaan ja Thorell mahdollisesti olisi karannut läpiajoon. Iso voitto tänään joka tapauksessa ja kaikki on taas auki, mutta selvää on, että pitää parantaa peliä ja paljon! Ylivoima olisi ihan kiva apu ja kyllähän nuo Kärppien viivavedot pitäisi saada paremmin kuriin ja vastaavasti meidän pakkien tulisi toimittaa kiekkoa paremmin viivalta Kärppä-maalille.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Omiin silmiini Finley'lta hyvä matsi tänään, jopa yllättävän hyvä ottaen huomioon pelituntuman ja ottelun tempon. Mukavasti toi hämmennystä vielä loppuun ja hillitsi Kärppien hölmöilyjä. Se 5+20 oli kyllä ihan hemmetin outo tuomio, millä perusteilla tuollainen voidaan tuomita?
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tyylikäs suoritus. Lukuunottamatta muutamaa nukahdusta (kuten taas 3.erän alku ylivoima), niin puolustettiin kuten tässä sarjassa pitääkin. Sarjan paras veskari hoiti sitten ne tarvittavat game-saverit.

Onneksi Malisen ketju sai onnistumisia. Jo on yksittäinen selkeä tasonnostotoive ollut päällä niin se on tällä kentällä. Nyt sitä tuli.

Pelattiin oikein ns. veitsi kurkulla tilanteessa. Kärsivällisesti odotettiin paikkaa, mutta aika pomppu sisään pomppu ulos sarja tää oli. Kärpät on hienokseltaan niskan päällä ja jos olisi saanut vaikka sen ekan maalin, niin tulos olisi voinut olla päinvastainen.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Lankinen näytti taas liigan ylivertaisimmilta veskarilta, iso asia tänään. Muutenkin huomattavasti viihdyttävämpi peli kuin edellinen, tuntu sopivan IFK:lle tämä matsi paljon paremmin. Finleystä yllätyin aivan täysin, todella hyvää suorittamista ja oikea roolitus. Sopanen myös parantanut huimasti. Aika paljon tosin tsägää että Kärpät eivät saaneet maaleja, ens kerralla noi voi taas lurahtaa maaliin. Älyttömästi paikkoja. Sinänsä jännää että Kärpät oli hyökkäyspäässä taas todella hyvässä vireessä, mutta niin vain IFK sai sisään vaikka pelin hallinta olisi ollut Kärpillä. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Stigu

Jäsen
Jotenkin aika helvetin tyylikäs voitto. Riittävän suoraviivaista peliä taitotasoltaan kovempaa ryhmää vastaan. Sarja nitkahti mun mielestäni nyt HIFK:n suuntaan. Mistä se Finley sai 5+20? Parista poikkaristako? Oikea tuomio olisi ollut 2+2.
Juuri näin, veli Haggelström.

Nythän on kaikille selvää, että Kärpillä on tasavallan paras kiekollinen pelaaminen, jumalawita täytyy ihan sanoa koodikielellä, ettivät porot ymmärrä: meitsi diggaa tosta Näätien skulaamisesta.

Koko jengi pelasi tänään helvetin hyvin, mutta erityiskehut Tyrväiselle, Sopaselle, Mieholle ja Tallbergille. Lankinen oli taas oma itsensä maalilla.

Kyllä mä lähtisin ensi peliin hakemaan Finleyn muodossa tuota Hakanpäätä pois koko sarjasta, siinä on ehdottomasti tämän ottelusarjan fyysisin pelaaja. Lisäksi, neloseen lähtisin kokeilemaan jotain energistä pörräysketjua tyyliin Engberg-Jääskä-Nordrgen.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Voitto on voitto, mutta kyllähän tässä täytyy tunnustaa, että tänään kävi kyllä myös "hyvät". Kärpillä valtava määrä avopaikkoja ja jos niistä edes pari olisi mennyt sisään niin homma olisi ollut aivan toisenlainen. Ja toi ylivoima...voi voi. On väkinäistä.

Finleystä eri mieltä kuin edellä kirjoittaneet. Melko kuistilla lähes joka vaihdossaan ja aina oli omissa tapahtumaa tarjolla kun Finley oli kentällä. Käviköhän montaa kertaa hyökkäyssinisen paremmalla puolella. Toki täysin ymmärrettävää että tuolla tuntumalla ei oikein rytmissä ole.

Sopaselta mukava syöttö Miehon maaliin. Sellaista Vilimäistä tekemistä. Toivotaan että avasi jotain lukkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös