Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 446
  • 4 265

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Kovasti annetaan tasotusta tolla superpaskalla ylivoimalla. Luulis että sitä ois hierottu äärimmäisyyksiin asti treeneissä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Olisihan se hyvä, jos ylivoimasta olisi jotain pelotetta vastustajalle, mutta onhan tuo 5 vs 5 pelaaminen aika komealla tasolla tällä hetkellä.

Oma poika sai jälleen merkinnän maalisarakkeeseen :)
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Hyvää peliä IFK:lta Oulussa. Åstenin hitaus pistää silmään. Kiekon kanssa hidastuu vielä pari pykälää. Kiekolliset taidot ja luistelu ovat nipin napin mestistasoa. Iso rooli laitakahinoissa, ja sillä pitkä jatkosopimus.

Sen sijaan ketjujen roolitus ilahduttaa silmää. Tallberg ja Engberg ovat molemmat hyviä luistelijoita 2- ja 3-ketjuissa.

Kärpät hermoilee puolustuksessa. IFK onnistui pitämään kiekkoa pitkään, jolloin Kärpät ei ole vielä saanut henkeä päälle.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Surkeasta ylivoimasta huolimatta hyvä erä IFK:lta. IFK piti kiekkoa enemmän ja ei jouduttu JYP sarjan tyyppisiin paineisiin omissa. Vastaavasti Kärpillä vaikeuksia päästä välillä liikkeelle. Tosin Kärpät erittäin vaarallinen sitten, kun pääsee hyökkäysalueelle. Nyt vain pääsi sopivan vähän.

Kävi jopa mielessä, että onko Kärpät JYP:iä kevyempi vastustaja? Ehkä liian aikaista vielä sanoa. Sentteriosastolla ei olla nyt montaa astetta perässä ja Kärppien avainpelaajista moni kuitenkin aika kokematon vrt. JYP.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ja todistetusti Vili Sopanen voitti jonkun Kärpän luistelukilpailussa, ihmeiden aika ei ole ohi...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Surkeasta ylivoimasta huolimatta hyvä erä IFK:lta.

Nyt oli vähän vaisumpaa. Aina joskus tulee av:n aikana käytyä miestenhuoneessa tai jääkaapilla.

Parempi ajankohta taitaakin olla yv. Vaan onhan tämä täysin hallussa ja meillä on Vili Sopanen.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ihan ok peliä. Nyt vaan se 0-2 ja peli on ohi.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Kävi jopa mielessä, että onko Kärpät JYP:iä kevyempi vastustaja?
Ainakii ku katto sitä Carlssonin jäähyyn johtanutta tilannetta ni todellakin noin. Jatkuvasti joku näätä katollaan tuolla..
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Joskus kaikki vaan onnistuu. Kaikki. Naatittavaa klap-klap namuttelua kaksi kertaa putkeen. Luulis jo riittävän ryöstöön.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Hade !!

Siis tekee maalin, jonka jälkeen (viimeistään) kuuluu NAPS...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtava ryöstö tylyllä ja tehokkaalla vieraslätkällä.

Paketti pysyy ihailtavasti kasassa koko jengillä ja Lankinen hoitaa loput sitten helponnäköisesti, kuten aina. Ihan huikea ukko meidän Keke! Harmi, että se nolla meni lopussa.

Yksittäisistä pelaajista jos jonkun voisi kärjen takaa nostaa, niin Teemu Engberg pelaa aivan helvetin hyvin. Ei paljon päätä huimaa vaan uskaltaa pelata ja taklata tilanteet loppuun, vaikka olisi selvästi isompaa kaveria taklattavana.

Sopasen maali ilahdutti myös erityisesti. Vireessä oleva Sopanen olisi iso lisä tuohon kokoonpanoon.

Ylivoimaa täytyy kyllä selvästi vielä parantaa, mutta kerta noin paskalla ylivoimallakin pelit sujuu näin hyvin, niin ei nyt vielä tarvitse hiuksia repiä sen takia.

Tänään(kin!) voin mennä nukkumaan onnellisena. Aivan mahtava aloitus tähänkin sarjaan. Kiitos IFK!
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Kevään seitsemäs playoffs-peli HIFK:lla eikä kertaakaan ole taipunut 60 minuuttiin. Tyrväisellä samanlainen voittokulku: 4 peliä , 4 voittoa. Kyllä kelpaa! HIFK on todellakin Joukkue.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Upeaa IFK! Suorastaan valloittava esitys joukkueelta. Ei ollut hädän päivää. Torstaina jatketaan!

Meikäläiseltäkin bulit kehut Engbergin Teemulle (ja Jääskälle myös)! Loistavaa, röyhkeää ja raastavaa duunia pojilta.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella kliininen suoritus vieraissa runkkariykköstä vastaan, huh huh. Joukkueen työmoraali ja sitoutuminen yhteiseen pelisuunnitelmaan on todella korkealla tasolla.

Tästä on hyvä lähteä kohti torstaita!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hieno esitys. Toinen erä oli vähän vaikeampi, mutta montaa paikkaa eivät Kärpät kuitenkaan siinä saaneet. Kolmanteen erään hyvällä ilmeellä ja voitto kotiin. Nyt sitten torstaina täysi henki päälle ja sarja 2-0 tilanteeseen! Kaikki pelasivat hyvän matsin tänään, Sopanen teki omissa monta hyvää ratkaisua kun uskalsi pitää kiekkoa ja löysi usein Engbergin jostain vauhdissa. Lankinen oma itsensä.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Tää meni niin kuin ennakkoon aattelin ja toivoin! Mahtava ja ah niin kliininen ryöstö! Hifk:n joukkue tekee just nyt niin paljon oikeita asioita kentällä (jatkumona), että on tätä kautta veemäisen vaikea voitettava! Lankinen sitten viimeisenä lukkona...tarvittaessa Engren.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Iso voitto kyllä! Se Sopasen maali tuli kyllä kun tilauksesta, kun takana oli IFK:lta heikompi 2-erä, ja kolmannenkin alussa kovin mylläkkää meidän maalilla. 0-2 katkaisi tuon hyvin.

Kyllähän toi jengi taas luonnetta näytti, ja Lankiselle iso käsi hyvistä torjunnoista taas. Kangelle ja Åstenille isot plussat jämäkkyydestä ja oikeanlaisesta hämmentämisestä.
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Tallberg ja Engberg ovat molemmat hyviä luistelijoita 2- ja 3-ketjuissa.

Kärpät hermoilee puolustuksessa.
Niinhän siinä kävi, että Engberg oli järjestelemässä sekä avausmaalia että voittomaalia. Ja kaikki kolme ensimmäistä maalia, varsinkin kolmas, tulivat Kärppien puolustuksen hermoiluista.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:han on etenkin hyökkäyksen suhteen aika taitovajaa joukkue verrattuna esimerkiski JYP:iin ja Kärppiin. Sen sijaan vääntövoimaa löytyy ja liikettäkin on ihan hyvin. Selin & co. on aika hyvin laatinut pudotuspeleihin sapluunan, jossa omat vahvuudet tuodaan esiin ja vastaavasti heikkoudet peitetään. Maalivahtipeli on iso osa tätä kokonaisuutta. HIFK hyväksyy sen, että pelissä tulee pitkiäkin jaksoja, jolloin paine on omassa päässä ja ne pyritään vain nöyrästi kestämään. Omaan makuuni vähän turhankin nöyrästi ja sitä aavistuksen kritisoin JYP sarjassa, että etenkin kotihallissa pitäisi olla agressiivisempi ja räväkämpi ottaen niin sanotusti peli haltuun. Kotihallissakin 6. pelistä HIFK otti nöyrästi ison osan pelistä vastaan. Vastaavasti HIFK:n etu etenkin Kärppiin on se, että meillä on pudotuspeleihin sopivaa fyysistä osastoa enemmän. Kärpillä on nopeita taitavia hyökkääjiä paljon ja HIFK ei halua lähteä mihinkään coast to coastiin, joka Kärpille sopisi.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Kyllä tosta jengistä huokuu ja haisee tänne asti NÄLKÄ, TAHTO ja PÄÄMÄÄRÄ.
Kaikkein parhaiten se näkyy maalien jälkeen, erityisesti kapteeni Lennusta. Maalia ei tuuletella sen kummemmin. Kentällisen kanssa läpyt ilmeenkään värähtämättä, maksimissaan pieni hymynkare huulilla, kuitenkaan olematta ylimielisiä. Tämän jälkeen vaihtoon ja keskitytään taas seuraavaan vaihtoon.
Ihan huikeeta katsottavaa tuo asenne ja näkee että meillä on JOUKKUE. <3
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Iso käsi HIFK:lle joukkueena. Kärpät olivat eka matsissa hajanainen lauma yksittäisiä pelaajia vailla mitään järkevää pelisuunnitelmaa. Pelin aikana aisti hyvin kuinka HIFK:n pelaajat olivat yhdessä sitoutuneita kaikkeen siihen mitä valmennus oli suunnitellut vierasryöstöksi. Ja se oman pää puolustuspeli; kylmäävän hyvää kiekottelua. Jos vielä saadaan Thorell jatkossa mukaan, niin vaikea pala HIFK on mille tahansa joukkueelle. Ja erinomaisesti molemmat laiturit, Tallberg ja Engberg, stunttasivat Thorellin puuttumista. Ei voisi olla parempi fiilis juuri nyt ja jos vain joukkue jatkaa yhtä sitoutuneena, Kärpillä tulee olemaan yhtä vaikeaa kuin ensimmäisessä peiissä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Nyt on kyllä hyvä meininki. Vaikka noita kolmannen erän maaleja ei olisi tullut tai olisi tullut vain yksi, niin IFK olisi taistellut tosta silti kliinisesti voiton, sen verran vakuuttavalta näytti koko matsin puolustus ja Lankinen. Varmaan Kärppien täytyy jotain uutta ja erilaista keksiä seuraavaan peliin, aika aseettomalta näytti vaikka toka erä heille täysin menikin. Ei nyt ruveta huutelemaan vielä, mutta pitkälle tuntuu tämä jengi tahtovan ja pääsevän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös