Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 619
  • 4 265

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä nyt on pakko kaivaa voitto. Huomenna ottelun hävinnyt/voittanut joukkue on fyysisesti loppu, mutta tänään hävinnyt on henkisestikkin päädyssä. Tän ottelun voittaja etenee välieriin.

Sanoisin että huomenna pitää pari tuoretta jalkaa rotaatiosta kaivaa.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Yrittäisivät nyt ees aktiivisesti hakea maalia, pitkää pitkän perään
 

Stigu

Jäsen
On toi kyllä käsittämätöntä, että ensin kairataan 5-0:sta 6-6:een, mutta jälleen kerran jatkoajalla pelataan kuin pelokkaat aropuput. Jyp on jokaisella jatkoajalla halunnut enemmän voittoa ja pelännyt vähemmän tappiota. Prkl.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
JOOOOOOOO!!!!

En saa henkeä.

Ehkä käsittämättömin kttelun jonka olen koskaan nähnyt.

Usko meni, toivo meni. Sitten kaikki se palasi kunnes taas jatkoilla pelotti ja iski jo pelko pettymyksestä etenkin Jypin ylivoiman aikana.

KIITOS IFK!
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Mitä,mitä,mitä?!? Ai että maistuu!! Purre 4+1 ja Raskilta törkynen taisteluesityö!
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Tästä todellakin tuli yksi uusi kohokohta HIFK-historiaan!

Kuin taikaiskusta HIFK jäi täysin jalkoihin, kun tuo maaginen jatkoaika alkoi. MUTTA VOITON SIELTÄ KAIRASIVAT SUPER-CARLSSONIN JOHDOLLA!!

Vaimoista puheenollen täällä on jo siipan naama norsunveellä, kun kävin "vähän" kierroksilla pelin tiimoilla.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
meinasi jo alkaa hiukset lähtemään päästä jatkoajalla pitkien kiekkojen ja oman pään aloitusten kanssa. Tämä matsi tulee jäämään historiaan jota muistellaan vielä vuosienkien päästä. Pakko oli heti käydä ostamassa lippu huomiselle.
 

Kreisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turbulenssissa
Ja kaikista maailman peleistä tän piti mennä multa sivuun. Nyt ei haittaa, mä oon täällä botskilla seurannu matsia jatkiksen ja teksti tv välityksellä. Ja ollu ihan hermona. Äsken muija sai taas ihmeteltävää kun mä heilun täällä hytissä kuin mielenköyhä ja huudan ilman että päästän ääntä, ihan vaan että vauva ei herää ja minä lennä sen seurauksena mereen. Vittu!!!! Uskomatonta! Ihanaa! Seuraavaksi himassa homma poikki!
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Huomenna sarja poikki, niin voidaan puhua jo Dynastiasta? Milloin IFK viimeksi ollut kahtena keväänä putkeen välierissä, 20 vuotta sitten? Edit, hupsista tässähän marssitaan jo kolmatta kertaa putkeen välieriin..
 
Viimeksi muokattu:

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tästä todellakin tuli yksi uusi kohokohta HIFK-historiaan!

Ja nimenomaan sen takia, että tapahtui pudotuspeleissä. Meinaa onhan tämän kaltaisia pelejä ollut runkosarjassa, jonkin verran. Yks oli se Tapparaa vastaan pelattu. Toinen on Nordiksella pelattu peli TPS:ää vastaan. Oliko silloin 15 minuutin jälkeen 0-5 taululla ja hallin baariin. Peli venyi vielä jatkoajalle, joka sit muistaakseni hävittiin. Muistelisin kanssa lukioajoilta, kun oltiin kaverin luona peliä katsomassa, että oltais oltu tyyliin 4-0 tai 5-0 häviöllä Hämeenlinnassa ja Jokereita kannattanut isäntä ilmoitti, että hyppää parvekkeelta, jos HPK vielä hävii. No HPK hävis, mutta isäntä ei onneksi hypänny..
 

Stigu

Jäsen
Tulee mieleen eräs Narri-sarja, jossa Hentusen läpiajon jälkeen IFK oli pitelemätön ja marssi mestaruuteen. Tässä jengissä on oikeasti samanlaista potentiaalia, ja tällaisia tapahtumia tarvitaan, jotta jengi hitsautuu lopullisesti yhteen. TOP3- matsi ikinä 40-vuotisen fanitus-urani aikana!

Kannattaa muuten tsekata Joonas Raskin suoritus viimeisessä vaihdossa alusta loppuun. Periksiantamattomuuden perikuva.

IFK tackar!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on melkein vakio kyllä, kun allekirjoittanut toteaa pelin hävityksi, niin sieltä sitä tullaan. Aivan käsittämätön nousu ja kun vielä miettii sitä, että ei YV-toiminut lainkaan yms. Jatkoajalla HIFK oli vielä suoraan sanottuna umpisurkea, eli ei uskallettu paineen alla pelata, vaan meni pelkäämiseksi se peli. No se jatkoerän oikeastaan ainoa paikka käytettiin. Puhelinta en jatkoajalla saanut enää auki sormenjälkitunnisteella. Toivottavasti tästä saadaan henkistä kasvua nyt urakalla. HIFK karisti jälleen tässä aika monta menneisyyden haamuaan, jota se on tässä viime vuosina tehnyt, kuten viime kaudella TPS-pudotuksella.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Huomenna sarja poikki, niin voidaan puhua jo Dynastiasta? Milloin IFK viimeksi ollut kahtena keväänä putkeen välierissä, 20 vuotta sitten?
Tämähän olisi jo kolmas kevät putkeen 4 parhaan joukossa, koska 2015-2016 oltiin finaaleissa. Mutta ei nyt todellakaan nuolaista ennen kuin tipahtaa!
 

hiji91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Melbourne Football Club
Kyllä oli uskomaton ottelu. Kyllä tuuletus oli jotain aivan uskomatonta.

On todettava että rask on kyllä ihan älyttömän hyvä. Kaikki ne suoritukset etenkin ennen jatkoaikamaalia oli hienoa nähdä.

Nyt huomenna täydellä höyryllä päälle. Mä uskon että ifk osaa tulla momentumilla huomenna eikä puolustellen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös