Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 583
  • 4 265

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Surkein peli Hessulta koko kaudella.

Edit. Onneks paikkasi.
 
Viimeksi muokattu:

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vittu, että vituttaa tuo puolustustaminen maalin edessä. Saa touhuta rauhassa ja hakata kiekkoa sisään.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Hyviä levityksiä ja pari identtistä byyriä. Loistava tasoitus.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei jumalauta... JYP tasotti niin ensimmäinen asia mikä tarttui käteen on tai oikeastaan oli ipadi. Näyttö halki ja vitutus aivan jäätävä, temmelsin olkkarin sohvan takana ja puin hiuksia. Sen jälkeen KASKI! Mä sanoin muijalle et ens vieraspelissä vie kakarat pois himasta... Ei tätä kestä kukaan ! :D

E JYP meni johtoon. Senat Sakasin
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Heiskanen joutuu pelaan ihan liikaa. Normaali vaihdot ja yv pitäis riittää mutta kun on pakko laittaa vielä alivoimalle kun peruspakeista ei ole mihinkään. Kaveri on selvästi väsynyt ja onko se ihme kun tuolla kropalla ja iällä vääntää ilta toisensa jälkeen jonkun Kolehmaisen kanssa. Finley kunnossa olisi ollut niin tärkeä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Mahtava sarja! Tätä kelpaa katsella vaikka ei mentäisikään jatkoon. Ja joukkue taistelee. Miettikää jos kääntäisi roolit toistepäin. Eli JYPILTÄ puuttuisi kaksi tärkeää sentteriä joukosta Immonen/Hytönen/Suomela ja meillä taas kaikki sentterit olisi ehjiä. Olisi JYPillä ihmettelemistä. Hyökkäyspeli ei varmasti olisi tuon näköistä.

Immonen kuriin jatkoajalla. Tuo kaveri kun on kuumalla päällä niin en ihmettelisi jos ratkaisisi pelin yksinään. Kevät -11 neverförget
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakkohan tälle joukkueelle kaikesta huolimatta on hattua nostaa. Varsinkin loppukautta kohti monesti tultu takaa tasoihin ja ohi. Sehän ei ole näiden pelaajien vika, että joukkue on puutteellisesti rakennettu. Kyllä tuolla joka ukko sitoutuu ja pelaa joukkueelle. HIFK:ssa sekään ei aina itsestään selvyys ole ollut. Jollain tavalla yksi jämäkimmistä joukkueista etenkin pelitavallisesti vuosiin. Se millä JYP yrittää repiä eroa IFK:hon tässä sarjassa on sellainen erikois-osaaminen. Heillä on jämäköitä YV- ja luovia YV-pelaajia sekä hyviä aloittajia.

HIFK:llakin iso lista pelaajia, joilta lupa odottaa enemmän: Rask ollut yleensä kova pudotuspeleissä, kapteenilta maalia odotetaan myös ja Spaselta. HIFK:n paras ketju Haataja-Carlsson- Thorell on ihan hyvä, mutta kyllä HIFK:lla kuuluisi ykkösen olla astetta kovempi ja sarjan edetessä on alkanut myös näkyä, että Carlsson on luotettava pelaaja, mutta ei kuitenkaan riittävän hyvä johtamaan sellaista dominoivaa ketjua.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK’lla on Liigan parhaat maalivahdit... Mistä maalintekijät??
Ei niitä tarvita. Kauden teema oli Nybarilla karhea duunarinippu ja Salmelainen ei kait sitten löytänyt siihen ketään sopivaa mukaan.

No, kovalla tsempillä voi päästä myös pitkälle. Nyt vaan lisää vääntöä kehiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös