Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 446
  • 4 265

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Hessu ollu huono tänään. Kerkee vielä paikkaa...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tepolla kiekko laidassa jonka sählää Jypille. Sitten pitkä painostus ja kiekko maaliin. Näillä samoilla kavereilla on jatkuvasti aivan uskomaton vaikeus antaa se helppo syöttö keskialueelle. Vuodesta toiseen sama jatkuu. Sopasen ja Ahtolan vois laittaa vilttiin ja a-junnuja tilalle seuraavaan peliin.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Jääskä onnistuu hienosti tappamaan jokaisen hyökkäyksen. Ei riitä vielä millään näihin kekkereihin.
Totta, ehkä Kolleissa olisi nyt enemmän hyötyä. Eka maalikin meni tyhmän pitkän takia Jääskän piikkiin. Tosin aloitustappio tuli taas.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vaikea uskoa, että IFK voi voittaa sarjaa häviämällä noin merkittävissä määrin oman päädyn aloituksia - siis huomioiden JYPin kyky tehdä aloitusvoitoista seuraavista pyörityksistä maaleja.

Tällä hetkellä vaikuttaa aika pahalta.

Eilen olis pitäny voittaa kotona, ni kotivoitot olis riittäny.

Nyt pitää tasottaa heti erän alkuun...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jokainen voi miettiä mitä haluaa, mutta tässä ei ole tulossa kahta maalia. Mikään ei siihen viittaa.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onko tosiaan niin ettei IFK-fanit seiso omien takana ollenkaan? Hirveää omien suolaamista päivästä toiseen tärkeimpien pelien ollessa kesken ja pelataan täysin tasavertaisesti CHL-mestareita vastaan. Pitääkin käydä katsomassa JYPin puolelta suolataanko siellä paskasti pelannutta Ikosta.
 

Stigu

Jäsen
Ei riitä oikein IFK:n eväät vaikka hyvin pelaakin. En yhtään ihmettelisi jos Jyp veisis mestaruuden , sen verran vakuuttavaa on jengin peli. Ja joukkue on ihan käsittämättömän hienosti koottu, en jaksa olla ihastelematta varsinkin tuota hyökkäystä. Ihan esimerkkinä, heidän nelonen vs meidän nelonen runkkarissa:

-Kolehmainen-Kanninen-Rooba yhteensä 45 pistettä, meidän junnut Tamminen-Åsten-Ahtola yhteensä13 pistettä.

Mä jotenkin toivon että esim. Salmelainen heräisi siihen, että nelonen on myös helvetin tärkeä ketju, ja että sen pitää tehdä myös pisteitä.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pahoin pelkään, että bensa ei riitä enää kolmannessa erässä. Mielelläni olisin väärässä. Noiden pitkien kiekkojen ruoskiminen täytyy loppua. Tässäkin pelissä jo useita tyhmiä pitkiä kun olisi pitänyt pelaa rohkeasti.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei riitä oikein IFK:n eväät vaikka hyvin pelaakin. En yhtään ihmettelisi jos Jyp veisis mestaruuden , sen verran vakuuttavaa on jengin peli.

Tässä vituttaa se että toisaalta saatiin heti vastaan nähdäkseni vahvin ehdokas mestariksi ja toisaalta se ettei joukkueen puutteille viitsitty tehdä mitään, vaikka menestysmahdollisuudet olivat (ja ovat toki edelleen) olemassa.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse ainakin olen oikein tyytyväinen tähän asti pleijareissa näkemääni. Pelataan sarjan huippujoukkuetta vastaan, ja ollaan oltu pelitapahtumissa mielestäni parempia, ja tänäänkin hallittu peliä. Näissä tiukoissa matseissa tietenkin pienet asiat ratkaisee maalinteossa, mutta ei tässä mitään hätää ole muuten ollut. Seuraavassa pelissä saadaan Tyrväinen kokoonpanoon, ja ei se ainakaan huononna joukkuetta.
Tänään itsekin vähän pelkään kyllä sitä, että alkaa olla bensat loppu ja vikasta erästä tulee vaikea.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Vittu vaikka tänään hävittäisiin niin tämä sarja ei ole ohi. Tyrväisen paluu ensi peliin on iso asia. Voi kun saataisiin Nypsi myös kehiin. Meillä oli eilen paikkamme kahteen erään, mutta kolmannessa oli vaikeaa. Täytyy uskoa, että tänään kolmannessa vedetään sarjan paras erä.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arvostan Jääskän työmoraalia, mutta peliäly ja kiekolliset kyvyt eivät vastaa liigan vaatimuksia.

Täysin samaa mieltä. Tekee kyllä duunia ja antaa kaikkensa, mutta kiekollisessa pelissä erittäin vähän annettavaa. Pilasi toisessa erässä kaksi ylivoimahyökkäystä surkeilla ratkaisuilla.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arvostan Jääskän työmoraalia, mutta peliäly ja kiekolliset kyvyt eivät vastaa liigan vaatimuksia.

Muutenkin tässä joukkueessa on liikaa pelaajia, joiden ainoaksi vahvuudeksi voi oikeastaan sanoa kovan yrittämisen. Nökyy juuri siinä, että voidaan tasaväkisesti vääntää tässäkin sarjassa ja luoda paikkoja, mutta se viimeinen silaus jää hyökkäyksistä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
HIFK’lla on Liigan parhaat maalivahdit... Mistä maalintekijät??
 

log6just

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Titaanit
Onneks livahti myös Olkinuoralle! 2-2, Hyvä levitys Heiskaselta ja Kaskelta grogilasin korkuinen. Olis ollut kyllä napattavissa, hyvä näin. Ryöstö lähempänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös