Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 430
  • 4 265

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku ihme taika tossa VL hommassa HIFK:ssa on. Jos mietitään esim. näitä viime aikojen johtavia pelaajia:

- Ville Peltonen yleensä heikko
- Kibe oli yleensä myös huono
- Ramu ei myöskään
- Luttinen ei muistaakseni onnistunut juurikaan
- Ellins, eipä juuri koskaan
- ...
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kuka? Salmi ja Salmela siellä pelaa, mut ei kai Salosta sentään...Salmelaa liene tarkoitat, ja vaikkei Saku nyt mikään franchise-pelaaja olekaan, niin kyl sen nimen nyt vois koittaa opetella, olis kohtelista ;)
Puolestani voitaisiin laittaa vaikka Salonen vetämään, jos vaikka saataisiin edes yksi rangaistuslaukaus sisään tällä kaudella. Eiköhän katsomosta aina löydy edes yksi Salonen...
 

scholl

Jäsen
Olen pomminvarma, että kun nämä kaksi asiaa laitetaan pysyvästi kuntoon (eli muutetaan kulttuuria), täysin turhien tappioiden määrä putoaa. Tappioita tulee jatkossakin, mutta jos nyt vaikka puolet turhista tappioista tippuisi pois, sarjasijoitus nousisi merkittävästi.

Kaikki joukkueet haluavat voittaa IFK:n ja näyttää stadilaisille. Heille, varsinkin pikkuseuroille se on erityinen ilta ja jos lähtee puolivaloilla pelaamaan, tulee turpiin. Tämän kauden ongelma on se, ettei ole varsinaisesti tulikuumia pelaajia. Kun luki jutun Maikkarin sivuilta Haulasta ja hänen faijansa kommentteja, niin tuli selvästi esille se, että kun pelaajalla kulkee, niin tämä ei välitä pikkuvaivoista ja onnistumisia tulee. Perusilme on kuulemma muuttunut murjottamisesta hymyilyyn. Silloin ne matsit helposti kääntyvät voitoiksi juuri sen henkisen puolen vuoksi. Vegasissa on nyt sellainen tilanne, meillä ei. Pitäisi olla yksi sellainen ketju, joka tekee joka matsissa muutaman maalin, eikä tule mitään 0-0 pelejä tai muuten nihkeätä puurtamista. Jostain kumman syystä Puustinenkin otti esille syksyllä sen, että Jyväskylässä on kivempaa. Eli mikä se murjottamisen kulttuuri meillä on? Onko se petu heittänyt paskaa niin paljon pukukopissa, että se on vieläkin jonkinlainen alhaisen itseluottamuksen ikävä paikka. Tavallaan Nordis olisi pitänyt kyllä purkaa, kun Garden valmistuu, niin olisi päästy aloittamaan puhtaalta pöydältä. Nyt kun sinne mennään samasta sisäänkäynnistä vielä joskus vuonna 2222, niin mikään ei muutu. Toki siihen aikaan moottorisahat ovat jo sähkökäyttöisiä, kun öljyä ei enää ole, mutta muuten todennäköisesti silloinkin häviäjiä koppi täynnä.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nybis kasasi HIFK:n hyökkäyksen "karheaksi duunarinipuksi". Tuo näkyy rankkareissa, mutta onneksi niitä ei pudotuspeleissä lauota. // Ja ketä kiinnostaa muutaman vuoden päästä runkosarjasijoitukset?

Tässä on vaan se, että häviämällä kaikki pilkkuskabat jää pudotuspeleihin aika lailla tehtävää. Jos kauden aikana niitä tulisi noin kymmenen ja ne voitettaisiin arvontaa vähän paremmalla prosentilla, tulisi 6-7 pistettä enemmän, mikä on tällaisella sinnittelykaudella ja tasaisessa keskikastissa luultavasti se ero, joka ne kaikki häviämällä jättää meidät säälien puolelle ja sieltä ei kyllä finaaleihin nousta. Eli kyllä niillä on pudotuspeleihinkin vaikutuksensa, mutta niin on toki monella muullakin asialla, ja ne asiat vaikuttavat just siihen, miksi nää hävitään - ei ole Vesceä tänä vuonna kokoonpanossa.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ei IFK Saipalle häviinyt heikon puolustuksen takia. Tämä oli toinen ottelu kun IFK pelaa passivista kotijoukkuetta vastaan. Saipan prioriteetti oli oman alueen puolustamisessa ja hirveästi ei tuntunut karvaaminen kiinnostavan kuin ajoittain. IFK tuli omista ihan sulavasti pois ja hyökkäyspäässäkin voitti kamppailuja kiitettävästi, mutta siihen ne eväät loppuivat. Ehkä siinä tule esiin tämä duunarijengin kompastuskivi kun pitäisi henkilökohtaisella taidolla loihtia paikkoja ja jopa tehdä maaleja. IFK:lla on ollut jo useassa ottelussa helvetinmoisia vaikeuksia tehdä laatupaikkoja ykkössektorista.

Puolustus pelasi hyvin kun omiin ei mennyt maaliakaan itse pelissä. Hasardeja yrittivät ottelun alussa tehdä, mutta tarkensivat otteita loppua kohden. Puolustuksen tuki hyökkäykselle toimi omasta mielestä riittävästi. Hyökkäyksellä oli riittävät paikat painaa edes yksi kiekko reppuun. Nyt niin ei tapahtunut, mutta jos mielii 4--6. sakkiin niin näistä peleistä on alettava käyttämään ne harvatkin paikat hyväkseen.

En ymmärrä Selinin peluutusta jatkoajalla. Siellä jamppaa vaihtuu yksi toisensa jälkeen vaikka itse ennakkoon jo loisin parit sinne. Idioottimasita heittää Varakas laatikkoon kun parempijalkaisia puolustajia istui penkillä. Rotaatio jatkoilla on aivan turhaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
On kyllä aika kauheaa katsottavaa tuo IFK:n avauspelaaminen tällä hetkellä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku sanoi hyvin muutama päivä sitten, että HIFK osaa mitoittaa pelinsä vastustajan mukaan. Etenkin heikkojen vastustajien kannattaa lähteä pelaamaan mahdollisimman tunneköyhää peliä ja tappaa pelin tempoa. HIFK ei osaa ottaa ohjia käsiinsä. Nyt puuttuu se yksi vaihde tuosta pelaamisesta ja sitten hyökätään tuollaisia puolivillaisia hyökkäyksiä.

Mikäli HIFK yrittää samaa jossain maakunnissa, niin se on 3 omissa ennen ensimmäistä erätaukoa, kuten Jyväskylässä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tää on jotain niin hirveää katsottavaa, että ei voi kun suu auki hämmästellä, miten paska IFK on tänään.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vittu mitä paskaa. Ei löydy sanoja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hohhoijaa mitä pelaamista. Onhan tämä taas ihan vitun virkamieskiekkoa. Hyvin se oli kyllä sanottu jossain viestissä, että IFK sopeutuu vastustajan mukaiseksi pelaamaan.
Harvemmin vaikka oltaisiinkin "parempi" joukkue, niin ollaan mitenkään ylivoimaisen dominoivia tai voisi sanoa, että IFK vei koko matsia miten tahtoi jne.

Surullista tässä on vielä se, että tuo Sportin maali jää todennäköisesti Sportin ainoaksi tänään ja riittää todennäköisesti voittoon, viimeistään sitten rankkareilla, joita en varsinaisiksi maaleiksi laske.
Saa nyt nähdä saako IFK edes sitä yhtä maalia aikaiseksi...
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Aivan kamalaa paskaa. Ei tee IFK maaliakaan tänäänkään.

Sen lisäksi, että IFK:ssa pitää maalivahdin pelata nollapeli joka ilta tarjotakseen avaimet voittoon, pitäisi varmaan sitten maalivahdin lisäksi ottaa vastuuta maalinteosta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun ei tuolla ole ykkösketjua ja ylivoimalla näkyy tuo jengin kädettömyys. Paras pistemies 28 pisteellä Thorell ja kohta 40 peliä pelattu, ei riitä.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolme valmentajaa seisoo paskat housussa ja naamastakin näkee ettei vittu kiinnosta. Palkka tulee ja kausi loppuu kahden kuukauden päästä.
Maksaahan tämän näkemistä mielellään, ei siinä mitään.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Salmela on kyl kova ykkösyvn viivapelote. Meniskö ennen tuhatta vetoa jo maaliin?

Järkyttävää skeidaa taas.

Meillä ei muuten ole yhtään pelaajaa joka osaa lämää tai edes rannaa kovaa. Puustinen oli viimeinen ja se tekee maaleja landella nyt.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos peli on aivan surkeaa, siinä on yleensä edes camp-arvoa. Pahinta on totaalinen keskinkertaisuus, jota HIFK nyt on esittänyt. Keskinkertaisuus on surkeinta mitä on. Ja hyvä pointti sieltä ylempää - veskarin pitää näköjään pitää nolla, jotta joukkueella olisi mahdollisuus pisteeseen/pisteisiin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan siinä jotain pielessä, jos kapteeninsa meille myynyt, viiden pelin tappioputkessa seilaava sarjajumbo vielä vie kenttäpelissä kotijoukkuetta. Ainakin mikäli mittarina pidetään laadukkaita maalipaikkoja. ja HIFK:n paras pelaaja on ylivoimaisesti Kevin Lankinen. Ei myöskään meinaa pystyä edes katsomaan. Aivan karmeata touhua.

On sekin jos Mieho ja Salmijuuso on ne pelaajat, jotka edes maalille ajavat. Sellaista mukapelaamista tuo HIFK:n touhu on.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ajattelin että nyt pitäisi ottaa heikompia vastaan varmat 9-pistettä. Paskan marjat. Näitä vastaan on turha odottaa että nää sais edes maalia aikaan.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tätä lasketa keskinkertasuudeksi. Kyllä HIFK on just sitä mitä julkisuudessa on viimepäivät ollu. Munatonta vastuunpakoilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös