Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 410
  • 4 265

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Vai sinne meni Lankisen nolla, mutta Carlsson! Hieno mies. 2-1. On se kova.

Lahtelaiset ja Carlsson, pitääkö muuta sanoa.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Nythän 7 sijoitus runkkarin lopulla olisi hyvä suoritus, jos tepsukat sieltä tuilisi taas vastaan, tuntuu sopivan!
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En olisi ikinä uskonut alun jälkeen, että voitto, ja vieläpä numeroja suvereenimmin, otetaan tänään. Kaski ja Teppo tehneet ison ryhtiliikkeen. Salmen arvostuksesta koutsin suunnalta kertoo se, että on aina kentällä lopussa, kun matsia ratkaistaan.

Ja se suurin ilonaihe tän kauden jengissä: ylivoimalla ei yritetä pyörittää, vaan haetaan maalipaikkaa saman tien.

Junnuille (oikeille) peliaikaa!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä peli HIFK:lta. Erittäin tiivistä puolustamista alun sekoilun jälkeen. HIFK pystyi hyvin tuplaamaan omalla alueella TPS:ää jatkuvasti sekä pelaamaan keskustan tiiviisti, niin ei TPS sitten oikein laatupaikoille päässyt. Siinä TPS:n ainoassa maalissa takakarvaus tuli vähän laiskasti apuun ja sitä kautta sitä tilaa tuli siihen keskelle. Hienoa nähdä, että jokainen noista rotaatiopakeista on nyt kahteen viime peliin nostanut tasoaan ja tämä on ollut ihan ehdoton edellytys näihin voittoihin:

Salmela tuo puolustuksen Dan Hacker on energinen ja pyörii siellä täällä, mutta tulosta hyökkäyspäässä ei meinaa tulla millään. Silti häneltä ihan hyvä peli ja pystyy jalalla pelaamaan itselleen tilaa.

Salmella on niitä tiettyjä vaikeuksia edelleen avauspelaamisessa, mutta tänään nähtiin muutama ihan kiekollisesti rohkeakin suoritus. On tosiaan monesti jäällä otteluiden lopussa. Silloin ei enää tarvitse pyrkiä pelaamaan vaikeita syöttöjä, vaan voi roiskia rauhassa kiekon omalta alueelta ja se sopii hänelle.

Teppo nostanut eniten tasoaan. 4 ottelun pisteputki ja muutenkin suhteellisen varmaa pelaamista. Myös Kaskelta hyvä peli.

Pakko sanoa, että kasvanut peliaika ja voitto alle, niin itseluottamus nousee. Ei toiki näillä voida pitkä äaikaa enää mennä, mutta tässä on Tobiakselle miettimisen paikka, että ketä näistä kannattaa pitää.
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Näin taklaavaa IFK:ta en muista nähneeni aikoihin. Ruudulta katsottunakin erittäin viihdyttävä peli. Illan TPS-pelissä olivat sydän, pää ja jalat mukana.

Niin, ja mielestäni Teppo ei ole vaan parantanut, vaan on koko ajan ollut kakkospakkiparin tasoinen pelaaja. Ottakaa nyt huomioon, että oli pitkään syksyllä loukkaantuneena. Syöttää tarkasti, voittaa suurimman osan kulmaväännöistä ja nousee tukemaan hyökkäyksiä. Huippunopeus ei huimaa, mutta korvaa sijoittumisellaan.

Tyrväinen on kyllä äijä. Kauhean työmäärän teki tänäänkin molempiin suuntiin.

Onneksi Malinen teki hienon maalin. TPS:n maaliin johtanut sekoilu toisaalta alkoi Malisen huonosta keskialueen pelaamisesta.

Olisiko *ISO-IFK (*reg. trademark Rauno Korpi) päättänyt, että on sittenkin hauskempi olla runkosarjassa kuuden kuin kymmenen joukossa.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Ja Carlsson taklasi Fraseria. Oli hieno tuo eka maali, Thorell pelasi järkevästi alhaalle Tepolle ja mikä syöttö Maliselle.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannattipa se hallille pitkän palaveri päivän päätteeksi mennä. Erittäin sanotaanko viihdyttävä matsi, mutta kyllä meidän voitto enemmän kaatui turkulaisten haluttomuuteen. Todella hajuton, mauton ja tunteeton oli tepsukka tänään. Kallio-Filppula tahkoaa joka toista vaihtoa näköjään, ensimmäisen nimen jatkaessa sitä jo toista kautta. Tulosta tulee kyllä, mutta näkisin taas tän peluutuksen kevään ongelmana turkulaisille —> out of gas. Pleijareissa olisi kiva kohdata, Frasier on mukavan hiillostettavissa.

Mitä meidän peliin tulee, oli HIFK mukavan energinen junnuineen. Mieho eritoten erottui tänään. Mukavaa fyysisyyttä ja kiekkokin tuntui pysyvän lavassa. Selkeä parannus viimeisimpään nähtyyn. Hyvä peli myös Nordgren & Engberg kaksikolta. Kaikki muut pelasivat oikeastaan ok, mutta perkele mä en voi kattoa Varakkaan ja Salmelan touhua. Salmela on toki jalaltaan nopea, mutta aivan älyttömän hasardi jatkuvasti.

Mitä tulee Kankaanperään, niin perun päivällä sanomiani asioita pikkuriikkisen. Kangen ilmestyttyä screenille, nousi lievä hymy omille kasvoille; Siinä se on, vartija, turvan tuoja ennenkaikkea man of the spring. Kiitos.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Teppo on pelannut sen verran hyvin nyt, että ei kyllä noilla esityksillä ensimmäisenä poppareilla ole, kun puolustukseen tulee lisää pelaajia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta olipa hyvä matsi! Paketti pysyi hyvin ja tiiviisti kasassa puolustuspelissä jne.

Junnut oli mukavan energisia ja Engbergiltä yksi erityisen hyvä pelaaminen, kun haastoi ja jakoi kiekkoa laidalle ja polki sitten itse vielä maalille ohjurikiekkoa hakemaan.

Hyvä fiilis jäi. Kiitos tästä IFK! Toivottavasti homma jatkuu samanlaisena seuraavissakin peleissä.

BTW Mä alan tykätä Juuso Salmesta. Ihan jo niinkuin pelimiehenäkin. Onko tämä Tukholman syndroomaa?
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Mieho, Teppo ja Engberg. Upee matsi eilen.
Lahelaisten Katto-Kassiselle järkkäämä byyri oli nannaa.
Keke byyrissä oikein solidi. Koko Jengi oli aktiivinen. Paineistus toimi molemmissa päissä kenttää.
Heikkona lenkkinä Vito, joka ei tunnu löytävän rytmiä syöttämiseen millään.
Partanen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
 

Stigu

Jäsen
Samat sanat kuin edellisestä pelistä: Kahden tuloksentällisen peliä on ilo katsoa. Siellä riittää luovuutta ja taitoa luoda noita maalipaikkoja, olkoonkin että omissakin kolisee aina silloin tällöin. Junnut pistäisin vastedes samaan kentälliseen, jengissä on tilausta yhdelle energiselle ja ennakkoluulottomalle kentälliselle. Jo nuo kolme kentällistä takaavat pelin viihdearvon. Selinille muuten propsit, että antaa tuloskentällisten pelata yhdessä, Stögö esim. olisi hajoittanut kentälliset jo miljoona kertaa.

Tuo viimeinen kentällinen on todella ongelmallinen. Ahtola ei eilen osoittanut minkäänlaisia heräämisen merkkejä, Partanen taisi olla viltissä (Oliko Kake74:n viestissä SARKASMIA?). Molemmat ovat potentiaalisia pelaajia, mutta siinä mielessä perseestä, että tarvitsevat rinnalleen sen oikeantyyppisen sentterin, he eivät itse kykene nostamaan muiden pelaajien tasoa, vaan päinvastoin.

Miihkalille (kuten muutamalle muullekin keski-ikäiselle ja/tai hieman vanhemmalle junnulle) alkaa käydä ns. huutokauppakeisarit: Kun tarpeeksi kauan sitä katsoo, niin a) oma arvostelukyky hämärtyy + sietokynnys laskee ja b) kuudessa vuodessa tapahtuu oikeasti myös "tuotteen" jonkinasteista kehittymistä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ahtola ei eilen osoittanut minkäänlaisia heräämisen merkkejä, Partanen taisi olla viltissä (Oliko Kake74:n viestissä SARKASMIA?). Molemmat ovat potentiaalisia pelaajia, mutta siinä mielessä perseestä, että tarvitsevat rinnalleen sen oikeantyyppisen sentterin, he eivät itse kykene nostamaan muiden pelaajien tasoa, vaan päinvastoin.

Jännä juttu miten eri tavalla asioita näkee. Omasta mielestäni Ahtolalta eilen ensimmäinen peli, jossa oli jollain lailla näkyvä. Olisi tehnyt maalin ensimmäisessä erässä irtokiekosta, ellei TPS pelaaja olisi ottanut järkevää jäähyä. Muutenkin pystyi tässä pelissä pelaamaan kiekkoa omille pelaajille, eikä vain koko aikaa juossut kiekon perässä, kuten kauden aiemmissa peleissään. Kaukana parhaasta Ahtolasta edelleen tosin.

Itse näiden Ahtolan ja Partasen kanssa tekisin tylysti niin, että antaisin pelata suunnilleen joka toista peliä ja näille junnuille vain se peliaika mitä heiltä jää. Lisäksi kun Jääskä palaa kisoista takaisin, niin tappelu peliajasta vain kiihtyy. Partasen kohdalla alkaisin jo etsimään uutta seuraa tai omasta puolestani ihan sama roikkuuko tuolla poppareilla. Tässä on vain käynyt niin, että ainakin irtopelejä pelatessaan näiden junnujen energiatasot ovat sitä luokkaa, että jo sillä paikataan kevyesti Partasen taso joukkueelle. Tavallaan sääli, että tuli pitkä loukkaantuminen Partaselle ja se maksimaalinen taso organisoidussa pelitavassa jäi näkemättä, mutta toisaalta onhan kaverille niitä saumoja annettu.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Oliko Kake74:n viestissä SARKASMIA?).
Oli. Ja vahvaa. Käytän sitä kenties liiaksikin, mutta se on itselleni keino löytää ulospääsy sanomalleni, olematta liian jyrkkä.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Partasen kohdalla alkaisin jo etsimään uutta seuraa tai omasta puolestani ihan sama roikkuuko tuolla poppareilla. Tässä on vain käynyt niin, että ainakin irtopelejä pelatessaan näiden junnujen energiatasot ovat sitä luokkaa, että jo sillä paikataan kevyesti Partasen taso joukkueelle.
Erittäin samaa mieltä, eilen tuli hymy huulille, kun Engberg höyrysi ympäri kenttää nuoruuden innolla.
On lisäksi taitava. Ja paljon Kulmalaa ja Hämäläistä edellä, kaikessa.
Ja kuten sanot, Partasen ura lähtee nousuun esim. Mikkelissä tai Kouvolassa, jos on lähteäkseen.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Aika telineissä SaiPa ollut alussa ja IFK hyvällä jalalla liikkellä, mutta pari ylivoimaa näytti lähinnä viime kauden ylivoimalta.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Sais ton leikkimisen omalla alueella jättää tähän erään, pariinkin otteeseen jo annettu lahja SaiPan pelaajalle.

Ylivoimasta ei kerrottavaa jälkeläisille jäänyt. Kehnoa, toivottavasti paranee.

Salmela ei ole vakuuttanut nyt pariin peliin.

Oispa toi Sopasen passi Tyrväiselle tuottanut taululle tulosta, oli niin tyylikäs.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Hajuton, mauton erä. Mielikuvitus puuttui hyökkäyspäästä. Puolustuksessa Ulander ja Teppo sooloilivat nyt kyllä pikkasen liikaa. Ihan saatanan typeriä poikittaissyöttöjä ja sokkosyöttöjä taaksepäin. Tässä käy äkkiä huonosti jos asennetta ei seuraavaan erään löydy.

Kukaan kenttäpelaajista ei erottunut erikseen, mutta Engren ei kyllä näytä huokuvan itseluottamusta. Eipä sitä kyllä oikein testattukaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Näissä heikommissa peleissä auttaisi, jos olisi yv kunnossa, mutta nyt siellä on molemmissa viisikoissa Saku Salmelan ja Lennun kaltaisia pelaajia, jotka omalla surkeudellaan tuhoavat kuviot alkuunsa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Juuri niin tahmeaa kuin aina ennenkin ja kaikilla kausilla Lappeenrannassa, eli sinänsä ei mikään ole muuttunut, mutta suht selvää hallintaa kuitenkin ja toivotaan, että rupeaa pikkuhiljaa osumaan tolppien väliinkiin, ennenkuin kotijoukkue saa hurmoksensa päälle.
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Varovaista peliä sekä IFK:lta että SaiPalta, jotenkin hermostunutta. Puuttuu kiimaa kummaltakin. Odottaisin vähän enemmän Åstenilta ja Kaskelta, kiekko pomppii.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Vai pistettiin ketjujakin jo uusiksi, rikottiin Lahti-Carlsson ketju. Thorell oli siinä, noh samapa tuo kumpi ruotsalainen siinä pörrää kunhan tulosta nyt tulisi. Pakko saada kohta jotain aikaan, ettei lähdetä tyhjin käsin kotia kohti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös