Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 757
  • 4 265
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo turha jäähy Petrelliltä tuollainen kevyt tökkiminen. Ja yllättäen koko homman aloittanut Suomi sitten iskee sen maalinkin kuin kruunuksi.

On kyllä heikkoa pelaamista tänään. Nämä vaan olisi niitä pelejä, joista pitäisi niitä voittoja repiä. Kyllä nuo kärkijengit heikommallakin pelillä niitä voittoja tasaisesti repii, joten nyt sitä tasonnostoa kolmanteen erään, kiitos!
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Sitä saatiin, mitä tilattiin. Edariluokan ilta menossa.
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
O'Connor siivosi maalinedustan, vai siivosiko sittenkään? Kaiken kaikkiaan ansaittu takaisku munattoman esityksen jälkeen. Viimeinen erä toki kaiken muuttaa voi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täysin turhaa touhua lennulta. Sellaista mukakovaa neiteilyä. IFK muutenkin ihan sillassa ja Ilves maali roikkui ilmassa koko erän, niin menee sitten jotain tökkimään puhtaan taklauksen jälkeen.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Kolmanteen erään toivois vähä paremmalla asenteella pelaavaa joukkuetta. Julle ollu hyvä, mutta muuten aikamoista muniinpuhaltelua.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Olihan tuo nyt aivan haistapaska-puhallus tuomareilta. Tuollaista vihellyksen jälkeen tuuppailua nähdään kymmenen kertaa erää kohti. Eihän Lennu edes lyönyt. Mielestäni kuitenkin ihan oikein, että edes joku yrittää muistuttaa kun tähtipelaajaa ajellaan.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Noni, heti kun vähän viitsii yrittää...
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No hyvä mittari oli viime lauantaina ja ei siellä keskustassa paljon Tapparan pelaajia näkynyt. Tietysti halutaan keskittyä tuohon puolustajiin nimillä, mutta IFK puolusti Tapparaa vastaan viisikkona hyvin. IFK tekee tällä hetkellä molempiin suuntiin viisikkona asioita erittäin hyvin ja kamppailupelaaminen on hyvällä tasolla kun halutaan olla aktiivisia. Jos oltaisiin viime kaudessa niin tuo puolustus olisi jo revitty palasiksi.

Jossain toisessa ketjussa jo kirjoitin, että IFK:ssa todennäköisesti mennään viisikkopeli edellä ja erikoistilanteet tulee niiden jälkeen. Ne kumminkin saa harjoittelemalla kuntoon ja siellä saa ihan riittäviä yhdistelmiä alivoimalle kuin ylivoimalle.

Sanoin vain etten allekirjoita @Frankie analyysia kun en näe asiaa noin huonona.

No nämä jutut varmaan kuuluu enemmän peliesitys ketjuun ja Aulie ei nyt ilmeisesti joka tapauksessa ollut edes tulossa.
Kuten viestissäsi toteat, tämä ketju sopii paremmin tälle asialle, joten siirsin tänne. Olen kanssasi samaa mieltä viisikkopuolustuksesta. Se on ollut toimivaa ja sillä paikataan hyvin puutteita oman maalin edessä. Vaikka Tappara ei paljon juhlinut paikoilla, maali ja varmaan jokainen paikka (ainakin koosteeseen yltänyt) tuli huonon maalineduspelaamisen seurauksena. Kyllä minä keskityn muuhunkin kuin nimiin selissä ja minusta juuri tuo on se suurin heikkous. Jos pelaajia halutaan ajatella erikseen, minusta maalineduspelaaminen on ainakin Heiskasen, Kasken ja O'Connorin suurin heikkous, eikä se ole muillekkaan viimeaikaisen kokoonpanon pelaajille mikään suuri vahvuus. Nyt on kaksi erää Ilvestä vastaan takana ja oman maalin edustalla ollaan oltu huonoja. Nyt on menossa heikko peli, eikä sitä aktiivista viisikkopuolustusta kunnolla näy, niin taas tämä heikkous paljastuu.
E. Ja tämä ollessa suurin heikkous, on heikot ottelut vaikeampaa voittaa.

Olen samaa mieltä, ettei Aulie ole riittävä ja juuri sellainen hankinta mitä tarvitaan, mutta hänestäkin olisi suuri apu tähän suurimpaan heikkouteen toisin kuin Erosen ja Heiskasen paikosta.
 
Viimeksi muokattu:

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Haatajan toinen! Komea laukaus. Tekijä on tekijä.

Heiskasta koetellaan nyt. Härski leikkaus Pullilta. Turpaan näitä ihan oikeasti.

Edit. Ei jumalauta. Nopeasti Ilves tasoittaa. Salmela ja Kaski, ei näin.

Ja sitten Nykopp hankkii heikon kamppausjäähyn. Ohhoijaa.

Edit 2. Ja häviöllä ollaan, vittu mitä paskaa.
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Vittu mitä velliperseitä. Kukaan ei reagoinut millään tavalla Pullin sikailuun! Tuntuu, että Engreniäkin saa huitoa sormille aivan surutta kun koko alakerta on täynnä mikkihiiriä.

Puolustuskaluston surkeudesta kertoo sekin, että Juuso Salmen paluu tuntuu hyvältä asialta. Ilveksen kaltaisilla rupujengeillä pitäisi pyyhkiä paskoinakin iltoina jäätä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Onneks aavee toimii ja maalinedusluutijoita piisaa
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
On näköjään taas lampaat päästetty tonne Nordiksen jäälle. Missä vitussa on se rakki, joka kaitsee noita?
Voittaminen hinnalla millä hyvänsä on tärkeempää, kuhan x ja y on sijoitettu oikeilla muukalaisilla kaikilla on mukavaa, mitä vanhasta IFK:sta kunhan tulosta tulee
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Ilves aliarvoitiin, sen näkee sokea koirakin.

MUTTA. HEISKANEN!! 3-3!

Haatajalta ja Maliselta hyvää peliä ja Heiskanen on paikalla hoitamassa lopputyön.

Edit. 4-3! Ai saatana! Hiton hieno syöttö Carlssonilta. O'Connorille maali!

Kolme pistettä aikamoisella esityksellä. Kelpaa, mutta esitys saa olla parempi perjantaina jo heti ensimmäisestä sekunnista.
 
Viimeksi muokattu:

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nyt hymyilyttää, 55 minsaa kauheeta peliä ja sitten pari todella kaunista börsää. Voi vetää haalarit niskaan ja lähteä duuniin lopulta hyvillä mielin.
 

tomechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perkeleen hieno voitto. Aivan umpisurkea peli, mutta jostain se voitto kammettiin. Kertoo kyllä jengin menosta jotain, että tulee takamatkalta tasoihin, ohi ja voittaa aivan paskalla pelillä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
No jumalauta, tulihan se sieltä! Kuten tuli aiemmin todettua, HIFK:n rutiinisuorittaminen on noussut viimeaikaisen hyvän putken aikana. Hyvä mittari sille on se, että vähän nihkeämpänäkin iltana osataan voittaa. Sitäpaitsi 3-3 ja 4-3 -maalit olivat aivan vitun upeita ja isolla itseluottamuksella virkattuja. Pääasia tästä illasta on 3 pinnaa. Tack tack.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Aina pitää suitsuttaa joukkuetta, joka pystyy nousemaan lopussa ohi. Joten kiitos HIFK!

Muuten voi vaan todeta, että huonolla asenteella lähtivät peliin ja melkein kävi kylmät.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta! Kaksi erää mitäänsanomatonta kiekkoa ja kolmas erä olikin sitten kunnon vuoristorataa. Kylläpä kelpaa kolme pistettä, kun kerkesi jo tuudittautumaan siihen vitutukseen, että ei taida tulla pisteen pistettä ja Lumous taas loistaa hyvien pelien jälkeen.

Ei tuo peli tänään hyvää ollut, mutta eiköhän tuo TPS viimeistään sytytä taas kunnolla ja jengillekin hyvää herättelyä, että vaikka kotona kulkee ja muutenkin alkanut otteet olemaan hyviä, niin ei tässä Liigassa mitään ilmaiseksi saa.

Helvetin isot kolme pistettä tuollaisten vaiheiden jälkeen. Monta vuotta olen vinkunut siitä, että kyllä ne tapparat,jypit sun muut ottaa isolla prosentilla huonoistakin peleistään niitä voittoja samalla kun IFK ottaa sitten niitä kotikyntäyksiä alapään jengeille. Tänään sitä ei tapahtunut ja se hymyilyttää! Ja vielä millä maaleilla. Heiskanen otti jengin reppuselkään tasoitukseen ja voittomaalissa Carlsson antaa loistavan passin O'Connorille.

Tack!
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Hyvä ettei jännittänyt jo kun Ipa meni johtoon, mutta rutiinilla ja henkkoht taidolla nämä vaan kääntyy useimmiten. Kymmenen minuuttia omalla tasolla riitti tänään onneksi. Purrelta hieno syöttö voittomaaliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös