Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 604 521
  • 4 265

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä oli aika pitkälle tämän kauden kuva tähän mennessä sillä erotuksella, että IFK:n pelaamisessa oli aivan helvetin paljon enemmän hyvää, kuin oikeastaan missään vaiheessa tällä kaudella, kun ihan puhtaasti miettii viisikkopelaamista. Aivan käsittämättömällä tavalla onnistutaan lahjoittamaan vastustajalle kolme maalia yhteen erään. Sitten helvetinmoisella raivolla viimeinen erä, mutta kun oli tavallaan jo siinä vaiheessa sellainen yliyrittäminen siinä pelaamisessa, niin eihän se mene mistään ja sen oikeastaan näki jo erän alusta, että maalia IFK ei saa, vaikka painaisivat koko erän yhtä päätä. 20 peliä nyt pelattu ja tyhmä (IFK) ei opi. Aina löydetään uusia keinoja tehdä pelit itselle hankaliksi ja niin pitkään se sarjasijoitus on täällä sijoilla ynnä muut. Tavallaan ei siis vituta, kun miettii niitä positiivisia juttuja pelistä, mutta toisaalta vituttaa aivan saatanasti se, että eikö tuo iso pyörä oikeasti lähde lainkaan pyörimään.
 

Punanuttu_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nykoppia koukattiin jostain käden tai nivusten alueelta. Tuskin mitään suurempaa, mutta aina siihenkin on mahdollisuus. Kolmennan erän lopussa oli muutenkin melkoista gladiaattorimeininkiä.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Hyvää oli @Apassi mainitsemat asiat; paineesta päästään pois syöttämällä tai jalalla. Se on hyvä juttu. Kolme kaistaa on käytössä kun keskialue ylitetään. Pitkiä hyökkäyksiä saadaan aikaiseksi. PAPP petti toka erässä pahiten kun Laganier väänsi Heiskasesta irti ja syötti viivaan, en nähnyt oikean puolen laituria missään, ja Matushkin pamautti karmeen pommin takapeltiin. Ihan perusvirhe, jos oltaisiin E-junnuissa.
Näitä ei saa tulla.
Hyvää oli myös Oksennus-Thorellin viltittäminen kolmanteen erään, voiko maalintekijäksi hankittu mies enää aremmin pelata, täysin turha pelaaja.
Tyrväinen raataa, rakentaa ja taklaa, tänään vaan aloitukset tökki.
Thorell ulos ja vaikka Partanen sisään, on sentään iso ja suht vahva.
Kaskella meinaa kiekko polttaa lavassa.
O'Connor ja Ertsi-Tertsi ihan ok.
Hadelle iso miinus 3-1 hyökkäyksessä, jossa ampui, vaikka kaks äijää ihan auki, varsinki Heiskanen oli hyvässä asemassa, tästä 15 sekkaa ja peli oli 2-1, toisella ratkaisulla olisi saattanu olla 3-0 ja hyvää yötä Pori.
Kolmas erä rajua myllyä, jossa ei tosiaan maalintekijöitä löytyny. Sellanen sais jostain löytyä.
 

Stigu

Jäsen
Näin IFK-pelin pitkästä aikaa ja ensifiilikset alla:

- matsin viihdearvo 8/10. Eli ihan jees peli.
- jos Åstenin tasoinen pelaaja pelaa viimeisen viiden minuutin aikana (kun haetaan tasoitusta) useamman vaihdon, on jengin kokoonpanossa jotain vikaa
- Mitä tekee Patrick Carlsson joukkueessa? Kaveri tehnyt SHL:ssä parhaimpana kautenaan 27 pinnaa. Eli ei omaa edes potentiaalia. Kaverista paistaa itseluottamuksen puute ainakin viiden kilometrin päähän
- Tyrväinen. Tästä miehestä kannattaa pitää kiinni, sillä hänessä on jotain hyvin IFK:maista. taistelee, tsemppaa ja on sen lisäksi vielä hyvä.
- kokonaisuudessaan jengi kyllä tsemppaa näennäisesti, mutta kentällisten roolitukset ovat (suurelta osin omien poikien takia) perseellään.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Itse tämä peli mokattiin, mutta kyllä noissa otteluissa tapahtuu enemmän hyviä asioita kuin huonoja. Lukko ja Sport pelistä voitot ja tauon aikana korjaukset kokoonpanon.

Olen uskonut, että Patrick Carlsson kehittyy jonkinlaiseksi vahvistukseksi, mutta en vain enää keksi mitä lisäarvoa tuo joukkueelle. Frölunda ottaisi ilomielin Carlssonin takasin kun paketti siellä hajonnut totaalisesti Lasun ja Carlssonin lähdön myötä. Carlssonista pistänyt silmään ettei mene mihinkään ahtaisiin väleihin vaan kääntyy ympäri. Täysi riippakivi tällä hetkellä.

Jos Carlsson saataisiin myytyä niin sitten sisään Ramstedt ja Jalasvaaran. Sitten jos Ahtola ei pysty kohta pelaamaan niin laitahyökkääjää sisään. Myös Laakson tilanne ratkaistava jos on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Tai sitten kloonataan 4 Tyrväistä?

Itse kyllä diggaan tästä Jullesta. Koko ajan antaa 100% kentällä ja yleensä tälläisellä kaverilla pitäisi C olla rinnassa.

Erosen taso taas on hyökkäyspäähän laskenut viime peleissä ja ei tuota puolustupeliäkään timantiksi voi sanoa. Johtuuko Laakson poistumisesta viereltä vai siitä, että on tällä hetkellä jäänyt Heiskasen varjoon.
En oikein digannut eilisestä Heiskasen hehkutuksesta "liian hyvä liigaan" jne. Nämä kääntyy äkkiä itseään vastaan ja tänään oli peruspeli. Ässien 3-2 maalissa jäi omasta miehestä jälkeen ja muutenkin syötöt hukkuivat, nousut jäivät piippuun. Tosin en nähnyt kolmatta erää kuin osittain joten en tiedä miten loppupuolella pelasi.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Taas menetettiin pisteet onnettomaan viimeistelyyn. Tuomareilta katos myös vikassa erässä ote ja siellä alkoi olemaan loukkaantumiset lähellä eri puolella kenttää, mutta pilli ei vain soinut mistään.

Harmittaa kyllä tällaset häviöt jossa on paremmat mestat ja muutenkin hallitaan peliä. Näitä on pakko alkaa napsahtelemaan omaan laariin, tai muuten ollaan noilla sijoilla koko kausi.
 

cauna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on Atella jykevä ja varma puolustus edessä. Oikein kateeksi käy. Onko mennyt jossain pieleen jos puolustus huutaa jopa Salmea kehiin.......
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hävitään tällä hetkellä varmaan kaikki kaksinkamppailut. Tuota pitää kyllä paljon parantaa jos meinataan tänään pisteitä raapia. Puolustus kyllä uskomattoman heiveröinen. Ja Kaski av:lla....
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllä on pehmeä toi Salmela. Toivottavasti tää on viimeinen kautensa meillä. Ei mitään käyttöä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Petrell näytti kapteenin esimerkkiä vikassa vaihdossa suoristamalla selän kesken hyökkäyksen. Homma kääntyi kiekonmenetyksestä huolimatta omille ja maalipaikallekin ketjukaverit pääsi. Rask vielä rähisi Marttisen kanssa jälkitilanteessa eli joitakin sentään kiinnostaa.

Hosumista tuo HIFK:n pelaaminen oli molemmissa päissä kaukaloa. Salmela yksi ykkössähläreistä, miehellä kyllä asenne kohdillaan, mutta ei vaan muu kapasiteetti riitä.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Huuuuh,snadi paniikki tuli ku näin lennun taluttavan Engrenia vaihtoaitioon. Onneks kyse varusteista.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Pitihän sillä ekalla alivoimalla päästää omiin.

Massi-Malinenkin sivussa (?) nyt. Vahvoilla taas mennään tässäkin pelissä. Kaks erää ja paljon aikaa näyttää, ainahan sitä toivoa saa.

Päästiin Lukon alueelle hyvin, mutta laadullisesti Lukon menoa eka erä. Avataas oma maalitili nyt jo toisessa erässä.

Edit. No sieltä! Tamminen yllättää. Selvä se.
Maali ja perään ylivoima, oisko 1-2 paikka?

Edit 2. Grattis på födelsedagen, Carlsson. Tee vaikka maali.
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petrell on ollut tässä pelissä järkyttävän huono. Ei kapteenille saisi tulla tuollaisia ohipelejä. Löysää pelaamista, harhasyöttöjä ja taisi tuolla heittää filmiäkin.

Miten näitä erikoistilanteita ei saada materiaalin edellyttämälle tasolle?
 

cauna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petrell on ollut tässä pelissä järkyttävän huono. Ei kapteenille saisi tulla tuollaisia ohipelejä. Löysää pelaamista, harhasyöttöjä ja taisi tuolla heittää filmiäkin.

Miten näitä erikoistilanteita ei saada materiaalin edellyttämälle tasolle?
Lennusta samaa mieltä. Onhan tätäkin asiaa puitu, mutta pitäs ihan oikeesti olla enemmän asennetta ja esimerkin näyttämistä omaava kapu.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Toisen erän lopussa nähdyn pyörityksen kaltaisesta tilanteesta pitäisi ehdottomasti saada se kiekko sinne maaliin. Monen monta paikkaa, mutta ei vaan mene. Näillä eväillä kolmanteen erään. Tasoitus Tammiselta positiivista.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Aika hyvää vyörytystä HIFK:lta tokan erän loppuun. Tuota vaan lisää vikaan erään, niin kyllä vielä ryöstöön mahikset. Ulander väläyttelee edukseen ja hänelle suo lisää pelejä. Åstenilla tänään vaikeaa, liian paljon puukätisiä ratkaisuja.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Alivoima tasolla huikea. Puolustus huonoin viiteenkymmeneen vuoteen, mutta hyvin ollaan pelissä messissä ainakin vielä.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Näitä huolimattomuuksia vaan harjoitetaan, ei näin Kaski.

Mutta ei siinä, Åsteniin iskettiin ja Lukkopelurille 2+2! Nyt jos koskaan.

Edit. Tänään ylivoima on ollut luokkaa kura. Hirveää sekoilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös