Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 605 180
  • 4 265

444

Jäsen
Tässä vielä linkki Liigan sivuille ensimmäisen erän torjuntatilastoihin http://liiga.fi/ottelut/2017-2018/runkosarja/135/seuranta/, mutta nämäkin tilastot ovat väärin tilastoitu, koska sinähän asian kuitenkin paremmin tiedät. Tsemppiä!
Kerrotko vielä, miten torjuntatilastot liittyvät aiheeseen? Siis siihen lainaamaasi tekstinpätkään?

Mulle b-pisteiden väliselle alueelle mahtuu maali etu- ja takatolppineen. Mutta jos sä nyt välttämättä haluat vatkata jotain semantiikkaa tässä, niin sanotaan nyt sitten näin: IFK ei päässyt kertaakaan 1. erässä laukomaan kiekkoa taka- tai etutolpalta, mutta HPK teki alueelta kaksi maalia.

Kerro nyt vielä, että mikä se sinun punainen lankasi koko asiassa oli? IFK oli ensimmäisen erän Kerhoa vastaan helisemässä. Siihen ei vaikuta se, tekikö HPK maalinsa sinun mielestäsi ”b-pisteiden väliseltä sektorilta” vai ”takatolpilta sorkkimalla”. Hauskinta kaltaistesi kanssa keskustellessa on se, että teikäläisillä on joku ihmeellinen fiksaatio selittää, kuinka minä en olisi koskaan väärässä tai että haluaisin aina voittaa väittelyt. Lopulta vielä höpinät argumenttien loppumisesta, kun itse siirtelet maalitolppia minkä kerkiät. Vinkki: Lue, lue, lue ja ymmärrä. Yritä hahmottaa, mistä keskustellaan ja jos sinulla on todella jotain annettavaa ko. keskustelulle niin osallistu. Mikäli et täysin hahmota kokonaisuutta, lue ja kuuntele. Nyt näyttäisi siltä, että oma antisi oli seuraava: HPK ei tehnyt maaleja b-pisteiden väliseltä sektorilta vaan ronkkimalla takatolpalta. Tämän mielipiteen tueksi tarjosit torjuntatilastoja. Ja minulta loppuivat argumentit. Näin.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Salmi vetää Sopasta oikein huolella naamariin mailalla. Voi vittu. Toivottavasti ei käynyt Sopaselle kamalasti, verta tuli ihan riittävästi.

Peli muuten viihdyttävää seurattavaa. Sattuu ja tapahtuu, taklauksia ja maalipaikkoja. Kaksi erittäin hyvää paikkaa saatiin heti erän alkuun, mutta ei onnistunut menemään. Tultiin sentään pelaamaan.

Engren aloittanut jälleen hyvin. Onnistuisko Nordgren tänään, jos vaikka kokeilis siinä Tyrväisen vierellä.

Edit. Joonas Rask, nyt lähti! Avausmaali saatiin ja nyt vaan lisää.

Edit 2. Haataja antaa ovelan syötön Maliselle ja nyt Malinen tekee hyvän viimeistelyn, mainiota. Haataja on pelimies. 2-0 ensimmäisen erän loppua kohti. Näyttääpä hyvälle.
 
Viimeksi muokattu:

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vauhdikasta touhua Porissa ja IFK pääsi juuri johtoonkin.
Toivotaan tosiaan, että Sopanen pääsee pienillä paikkailuilla vaikka verta tulikin reilusti.
Jonkinlainen faniryhmä kuuluu myös kivasti tölsyyn asti.

E. 0-2, olipa hieno syöttö Haatajalta maalin takaa Malisen lapaan.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Fyysisyydessä 5-0 ja maaleissa 2-0 IFK:n hyväksi. Ei ihan älyttömästi ole ikävä viime syksyn koohotusta jos näin jatketaan.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Toivottavasti Sopanen ei loukkaantunut pahemmin. Voisiko olla, että Salmesta olisi enemmän hyötyä (lue: vähemmän harmia) kentällä ilman mailaa? Onko sääntöjen mukaan pelaajalla pakko olla maila?
 

cauna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin käytettiin paikat hyödyksi avauserässä. Teposta jos etsii jotain positiivista, niin ainakaan minä en sitä löydä. Onko sen ensimmäisen syötön antaminenkin niin helkutin vaikeaa...
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
En dumaa Teppoa ihan alimpaan kastiin. Kaveri ei ole todellakaan puukäsi ja osaa mm. harhautella yksi yhtä vastaan tilanteissa. Itseluottamusta miehellä löytyy kohtuullisesti, ei höntyile, mutta ei toki kannattaisi hautoa kiekkoa liian kauan. Ei muuten taida koskaan laukoa, pääseekö edes paikoille? Hyvä täytepakki avauskuusikkoa tukemaan eli ei siis mestaruutta tavoittelevan jengin top6-pakki kuitenkaan.

Hyvin HIFK vastasi levänneen kotijengin fyysiseen avaukseen ja maalintekokin onnistui normia paremmin. Nordgren syödään kyllä elävältä, jos kova taklauspeli jatkuu. Blood alkaa jo "väläytellä", kun joukkueensa on tappiolla. Kuka HIFK:sta ottaa horhön pois pelistä? Tamminen vois uhrautua ja olla kerrankin hyödyksi joukkueelleen.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Sopanen palasi penkille! Ei osunut suoraan silmään, hyvä uutinen. Samaa rakennetaan, mitä ensimmäisessäkin niin eiköhän tää tästä.

Edit. Haataja ei syöttänyt avoinna olevalle Heiskaselle 3v1 tilanteessa, veti Bernardia päin itse - - > kiekko toiseen päähän ja Ässät kaventaa. Perkele.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Salmestahan on hyötyä vaikka miten! Eilen maali ja nyt lämärin veti Bloodia kupoliin. Vähän piti hyvyyttään tasottaa satuttamalla Sopasta siinä välissä, mutta se on mitä on! Hieno jäbä.

Edit. Carlssonin turhan kamppaamisen myötä saatu jäähy kostautuu. 2-2, miksei sitä helvetin kiekkoa saada pois omasta päästä. Monta purkupaikkaa kuitenkin oli.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
No niin, Blood poissa , kuten toivoinkin, vaikkei noutamalla. Tiukka peli tästä tulee joka tapauksessa. Porilaiset päässeet tuntumaan eivätkä varmasti lannistu takaa-ajossaan. Katotaan riittääkö HIFK:lla potku loppuun asti.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Kohta on tämä peli ohi, jos ei aleta pelaamaan. Ässät lähti kiitoon, 3-2 ollaan nyt häviöllä. Aikalisän aika? Oksettavaa pelaamista tällä hetkellä. Jäikö meidän pelihalu ekaan erään...

Kolmanteen erään ei näin voida lähteä. Ei tää peli vielä käsistä oo valunut, mutta aikamoinen tasonlasku ekasta erästä.

Oman maalin edestä ei siivoajaa löydy, vastustajan annetaan rönkkiä siellä miten tahtovat.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei toi peli tokassakaan erässä ole koko ajan paskaa ollut, mutta tulos kyllä. Eli sitä samaa mitä se on koko kauden ollut.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
On muuten tainnut olla Heiskanen-Kaski kentällä jokaisen maalin aikana. Muutenkaan ei ole Heiskasella tänään ollut mikään unelmapeli. Toki jos Hade olisi vaivautunut hyvässä tilanteessa syöttämään, voisin nähdä asian hieman toisin.

Lennu on pelannut hyvin eilen ja tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös