Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 153 200
  • 684

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Körköllä muuten jo parhaan liiga kautensa pisteet kasassa. 21 ottelua 5+3=8. Tätä tahtia tulee suunnilleen 15 maalin ja reilun 20 pisteen kausi. Ollut kyllä positiivisimpia yllättäjiä.

Tällä hetkellä puolestaan Kokkala on vähän unessa. Saa aina välillä syöttöpisteen, mutta pelillisesti ei loista ja ylivoimalla on ollut heikko.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tällä hetkellä puolestaan Kokkala on vähän unessa. Saa aina välillä syöttöpisteen, mutta pelillisesti ei loista ja ylivoimalla on ollut heikko.
Olen seurannut jo pidempään tuota Lassin surffailua ja onhan se tosi, että hän ei ole nyt parin kauden aikana ottanut sitä odotettua steppiä eteenpäin. Oli jo ensimmäisellä kaudella Sportin kärkisentteri ja viime kausi meni samalla tasolla, mutta tällä kaudella ei ole oikein missään vaiheessa pelannut edes viime kauden tasollaan. Kauas ovat karanneet mm. Jarkko Malinen ja Matti Järvinen, jotka vetivät pari kautta sitten vielä suht. samalla tasolla Kokkalan kanssa.

Tuossa ylivoimakentällisessä hän alkaa olla melkein jo turhake, kun pilaa tilanteen usein huonolla laukauksella eikä tuo riplailu muutenkaan tuota oikein mitään. Eikö tuohon voisi laittaa vaikka Nordlundin tai Salon, joilla on vähän painavampi laukaus, kun se ominaisuus on kuitenkin tärkein tuolla paikalla.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ylivoima kentällisiä voisi kyllä vähän muutella.

Laittaisin vain rohkeasti yhden kovan ylivoiman mallia:

Vauhkonen-Viitaluoma-Komulainen-Nenonen-Salo

Ja sitten toiseen lopuista Kokkala, Kiviranta, Vänttinen, Blomqvist, Vihko, Nordlund, Laakso, Gröndahl... joku koostumus.

Nykyisessä ykkösylivoimassa Kokkala ei oikein pelaa yhteen kenenkään kanssa. Veto ei oikein lähde suoraan syötöstä ja luovuus puuttuu.

Komulainen ja Viitaluoma pelaavat molemmat hyvin yhteen Vauhkosen kanssa, joten he luomaan Tuhmalle paikkoja maalinedustalle. Sitten Nenonen siihen, missä Kokkala on, kun veto on paljon parempi ja sen ei edes aina tarvi lähteä suoraan syötöstä mennäkseen maaliin. Nykyisessä ylivoimakoostumuksessa Nenonen ei oikein saa paikkoja. Viivaan pakiston paras ylivoiman pelaaja Salo.

Kakkosylivoimaan sitten aina lopuista kuumimmat yrittämään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
NoNi! Valitus läpi ja Kanki tänään askissa.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Vaikuttaakohan Pukan hieman huonompaan esitykseen nyt se,että joukkue yrittää olla pelaavampi jolloin pakkienkin olisi oltava sitä.Pukka yrittää hyökätä ja jää sitten pahasti jälkeen kun pitäisi tulla kovaa jo alaspäin. Tosin olihan Pukalla viime kaudellakin se huonompi jakso ja ainakin silloin lepovuoro makkaraa järsimässä katsomossa auttoi,.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ähh läheltä ylös hei! Ihan turhaan hakattiin kiekkoja jatkuvasti Hovisen ponttooneihin. Saakelin turhauttavaa. YV (Komulainen) ihan hyvää, mutta tänään jäi tehot puuttumaan.

Oonko ainut, joka on tykännyt viime aikoina Sportin peliesityksistä enemmän vieraskaukalossa? Okei, 0 pistettä Tapparaa ja TPS:ää vastaan, mutta kaksi erittäin hyvätasoista ja viihdyttävää peliä Liigan kärkijoukkueita vastaan. Mä en oikein edes tiedä tai osaa analysoida mistä tuo voisi johtua. Mahdollisia syitä on ainakin:

- Vaasaan vierasjoukkue ei tule todellakaan viihdyttämään ja näin koko pelistä tulee "tylsempi", kun vastustaja tulee pelaamaan tylyä kiekkoa teemalla "omissa ei ainakaan soi".

- Sportin vieraspeleissä oma hyökkäys- ja vastaiskupelaaminen on helpompaa, koska vastustaja yrittää kotonaan pelata enemmän.

- Äijät puskee ja jännittää enemmän tulosta odottavan kotiyleisön edessä. Vieraissa ns. "rennompaa".

- Vieraissa lähes järjestään isommat kaukalot. En tiedä onko siitä hyöytyä, mutta ainakin ihan hyvin tämän kauden Sport on pelannut noissa kooltaan isommissakin askeissa. Ja peli lisäksi tosiaan viihdyttävempää, sanoisin.

Jaa, en mä nyt tähän hätään muuta sit keksinyt.. Niin ja sellainen elementti vielä ihan vain puhtaasti pelin viihdyttävyyden kannalta katsottuna, niin uskomatonta mutta totta, että jäähallikin tuntuisi vaikuttavan aika paljon siihen miltä peli näyttää. Nyt katsottu viimeiset neljä peliä Ruudun kautta. Pointti on se, että vaikka Turussa ja Tampereella TV-kamerat ovat paljon kauempana ja ylempänä kuin Vaasassa, niin olen yksinkertaisesti tullut siihen tulokseen, että pelin laatu näyttää heikommalta, kun se kuvataan lähempää (liian läheltä). Ja tämähän ei ole paskapuhetta, vaan vastaavia asioita otti esimerkiksi SJK huomioon uutta kotistadionia rakentaessaan, nämä haastattelussa Sarajärven suusta kuultuna, että pelaajat näyttäisivät paremmilta klipeissä --> parempi markkina-arvo ja kiinnostavuus suurseurojen osalta. Nojoo karkasi jo vähän aiheestakin, mutta kuitenkin..
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä kausi on kyllä kääntynyt vahvasti laskusuuntaan. Ensimmäisiin 12:een otteluun otettiin 8 voittoa ja sen jälkeisistä 10:stä pelistä on voitettu 3. Paljon hyviä pelejä, mutta jostain on taas kaivettu se kyky heittää hyvin hallussa olevat ottelut vastustajalle. Huomioitavaa myös, että viimeisissä 10:ssä ottelussa Sport on päästänyt eniten maaleja eli ne ongelmat mistä on puhuttukin näkyy myös tilastoissa. Myös maalivahtipeli yskähtelee turhan usein, että nykyisellä puolustamisen tasolla voitaisiin voittaa useammin kuin hävitä. Alkaa näyttää siltä, että se alkukauden kiito ja "hyvä puolustaminen" perustui pelkästään hyvään maalivahtipeliin. Nyt kun he ovat taas tavallisia kuolevaisia niin eipä enää voitetakaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Karvinen vihdoinkin pelikuntoinen, mutta ottaa huomenna ja ylihuomenna tuntumaa ensin Hermeksen riveissä.
Myös Rinne huomenna taas Hermeksen maalinsuulla.

Koska viimeksi tähän ainaan vuodesta kaikki kunnossa?
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
pelillisesti eilen kaikki oli kunnossa, mutta maalintekijät oli unohtaneet laittaa tiikerisalvaa nivusiin.

ei ollu tappamisen meininki, valitettavasti tämä viikko pudottaa meitä paljon: Kärpät, Hifk ja Jyp + ehkä Saipa menee vilkku päällä ohi hyvin nopeasti ollaan sääliviivan alareunalla.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Körköllä muuten enemmän maaleja, kuin Bertrandilla tällä kaudella... Pisteitäkin vain yksi vähemmän.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voi ziisus noita Komun lättyjä,mistä tuo mies oikein tulee ja pelistä toiseen tuollaista kiekonhallintaa, kultakimpale oot joukkueelle.
Kiitos Nessu hienosta maalista ja Sporalle tärkeästä voitosta.
Järä se vaan hymyilee ja ottaa koppeja, kertoo varmaan koko joukkueen asenteesta tällä hetkellä.
Harmittavien tappioiden jälkeen taas hieno voitto.
Nyt ei veetuta enää yhtään ;D
 

BkkEtäFäni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Seattle Kraken
Paskalla pelillä tuli tänään pisteet, yhdessäkin kädessä on sormia liikaa kun Sportin hyviä paikkoja lasketaan. Hyökkäyspeliä ei saatu käyntiin tänään ollenkaan, onneksi edes joskus yhdellä tehdylläkin voittaa. Järvinen kun pitää ton tason niin kolkutellaan näitä sijoja loppukaudesta.

Pakko munkin hehkuttaa Komulaista, olihan loistava syöttö ja Nenonen ei tollasesta paikasta erehdy. Mikä toi Tikan kymppi oli...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pakkiparit sekoitettiin - heti nollapeli. Edes Nordlund ei pelannut huonoa peliä.

Muuten aika paskaa peliä ja näytti, että oltiin palattu takaisin perusteisiin eli bussitaktiikka ja puolustuksen kautta voittoon. Ensi viikolla kohdataan lisää peräpään joukkueita, joten odotan voittoputken jatkuvan.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
oli melko moinen taistelu, näytti siltä että kärpät vie peliä miten tahtoo.. Laukaisu kartta ja torjuntatilastot kertoo eri kieltä, voitto oli todella tärkeä jos halutaan pysyä kuuden parhaan sisällä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tänään Karvinen palaa pitkän saikun jälkeen neloseen. Vihko 13. hyökkääjä ja Erik poppareilla. Heitän tänne, kun ei ehdi otteluketjuunkaan avaamaan.

Edit hidas...
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Meni kyllä Vihkolla vihkoon. 2-0 läpiajo ja Vihko ajaa yksin läpi. Hittolainen sentään, noissa syötellään klap klap ja kiekko verkkoon. Meni kyllä tämä hankintakin vihkoon.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kyllähän se on niin, että Kuparisaari on nykyään helvetti lähinnä kotijoukkueelle.

Kuten joku jo aikaisemmin kirjoitti, pelaa Sport paljon paremmin, kurinalaisemmin ja järjestelmällisemmin vieraissa.

Salokin voisi sitä oman pään pelaamistaan hiukan kriittisesti tarkastella. Mestis-tähti vei kun litran mittaa. Järälle meni nollapelin jälkeen tänään vähän kaikki. Yv on kovin riippuvainen Komun sahailuista.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
noniin nyt korjataan hedelmiä siitä kun Rinne on otettu kesken pelin pois.. Järvinen teki kolmannessa erässä Qselat.

oli niin paska kolmas erä että ei oo mitään mainittavaa kestää.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Olipahan huono peli. Nyt täytyy alkaa heräilemään taas ja napsimaan pisteitä enne kuin pudotaan kovin alas. Tänäänkin olisi ollut pisteet helposti otettavissa.

Jos nyt posia hakee jostain, niin Masto pelasi kovalla itseluottamuksella tänään. Karvinen puolestaan toi jalkoja neloseen ja uskon, että tulee olemaan hyödyksi vielä enemmän, kun saa pelejä alle. Tänään pisti F.Riskan kanssa aika monta painavaa pommia.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Jos nyt posia hakee jostain, niin Masto pelasi kovalla itseluottamuksella tänään. Karvinen puolestaan toi jalkoja neloseen ja uskon, että tulee olemaan hyödyksi vielä enemmän, kun saa pelejä alle. Tänään pisti F.Riskan kanssa aika monta painavaa pommia.
Ok, jalkoja toi, mutta kaikki syötöt ja ratkaisut muuten päin helvettiä, ei todellakaan korvannut ERiskaa.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Paska veltto peli, joka pitäis vispata spermaks ja nussia uudestaan.

  • Vanha kunnon kooma ku pitäis naulata peli 2+2 aikana noloa, todella noloa tekemistä.
  • Ei ollenkaan sitä tekemisen meininkiä ja nälkää, vaan oltiin tultu kaukaloon hoitamaan "varmat pisteet"
Järvisen piikkiin ei mitään, paskaa oman maalin edustan puolustamista ja kattelua sivusta, kun kaveri huiskii PEsÄPALLO lyönneillä maaleja kaks metriä veskarista.

Vituttaa ja kakkattaa, perkele kotona pitäis pelata vähä päättäväisemmin ja määrätietosemmin maalille ja reagoida irtopaloihin jne.

Ilves puolusti nyt kyllä hyvin, eikä veltto Sport päässy oikeen niille tonteille.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Tomek pisti jengin uudestaan jäälle matsin jälkeen!! iltaluistelut!! Aivan oikein!!

sen verran näytti vituttavan kolmannen lopussa, tv kuvissa tomekkia että toivottavasti vetävät viivoja huomiseen asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös