Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 152 913
  • 684

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
En tiedä saako tältä vitutukselta avattua mitenkään järkevästi mutta kokeillaan.

En myöskään tiedä mistä toi uus pelitaktiikka on repästy, ei kosketa kiekkoon, ollaan passiivisia, silloinkin kun olisi järkevää antaa paine pienellä riskillä. Ymmärrän vieraspelaamisessa tollasen riskittömän tylyn taktiikan, mutta SAATANA kun kotipeliin tullaan peruuttelemaan ja antamaan peli pois. Ekoista minuuteista näki, kuinka Ilves tuli peliin oli arka henkisesti todella pieni ja Sport olisi kovalla alulla voinut naulata koko pelin, mutta sitten aletaan peruuttelemaan ja ottamaan jäähyjä. Kiekonhallinta ANNETTIIN Ipalle ja pelihuumori ANNETTIIN vastustajalle. Juu ihan hieno kotipelitaktiikka. Näitä lisää.

Vänttisellä näköjään heti maha täynnä kun yhden huippuhyvän kauden pelaa? Kesä sluibattu? En tiedä, mutta pitäiskö alkaa ykkösketjun laiturilta jotain muutakin esitystä alkaa tulla, kun joka tilanteessa myöhässä golf lyöntejä? No kehitys loppuu tyytyväisyyteen, kuten sanonta kuuluu pitääkö tässä kohtaa paikkansa?

Miinuksia:

-Vänä
-Viitaluoma
-Riska F ->pitäiskö joku peli pelata välillä ilman jäähyjä?
-Valmentajistolle: Ei tarvi niin paskantärkeenä peitellä suuta sillä fläppitauluilla niitä älyttömän hienoja pelisalaisuuksia, a)ne ei niin kiinnosta b)eikä näytä toimivan. ja c) näyttää älyttömän tyhmältä, kun videovalmentajakin tärkeenä ku peräruiskeen antaja. Ottakaa oppia kokeneimmilta ja möllöttäkää montut auki kun herra Kivi viereisessä aitiossa.

Yksilöille plussia:

+Blomqvist ->saa vetoja maalille ja on aktiivinen
+Kiviranta hyvää poljentoa ja kiekonpitoa
+Arska
+Komulainen
+Vauhkonen
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei tuollaisella pelillä pidäkään voittaa. Toivottavasti tappio toimii herätyksenä, sillä ilman pelisysteemiä ei kyllä pitkälle pötkitä. Tänään oli paskan kiekollisen pelin vastapainoksi myös paskaa puolustamista ja epävarma maalivahti. Mitä se kertoo sarjan tasosta, kun tuollakin sähläyksellä tuli melkein pisteitä?
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Viitaluoma on tällä hetkellä täysi turhake, ellei jopa rasite. Löysää pelaamista ja mitään ei saa aikaan. Toivittavasti Tomek laittaa äijän ruotuun. Onneksi Kokkala-Kiviranta ja Komulainen-Vauhkonen toimii, niin saadaan edes jotain hyökkäyspeliä aikaan.

Viitaluoma, Vänttinen, Nenonen HERÄTYS!!!!
 

Katto

Jäsen
Mahtaakohan Viitaluoma olla kaikkien aikojen parhaiten palkattu Sport pelaaja? Paljonkohan sen liksa on?
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kyllä kaannattaisi herätellä Vänää ja Viitaluomaa erottamalla tämä kaksikko. Ei kuitenkaan yleisestikään ole hyökkäys toiminut, niin ei siinä mitään menetä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Viitaluomassa on niin paljon rahaa pikkuseuralla kiinni, että kannattaisi alkaa pelaamaan tai omaehtoisesti lähteä pois. Taisi olla vielä 2v soppari taskussa.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kolme kierrosta Liigaa pelattu ja Sport on sijalla 3. Älkää nyt mitään paniikkia rakentako..Viitaluoma on pelaajia, jotka syttyvät hieman hitaammin.
Pakko sanoa, että pettymys on Sportin pelaaminen ollut..sen sanoin jo harkkakaudella. Eiköhän Valtonen kuitenkin pistä pojat pelaamaan seuraavassa pelissä hieman erillaisella temmolla. Tämä kaikki on vasta niin alussa...
Jossain 10-15 kierroksen kohdalla nähdään vähän, että minne homma kääntyy. Kyllä Valtonen valmentaa osaa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ok, Nenosen on vaikea tehdä tulosta, kun hyökkäyspelissä ei ole mitään ideaa. Lisäksi minusta Vänttiseltä odotetaan vähän liikaa, jos odotetaan viimekauden verran maaleja. Harvemmin tuon ikäinen ukko enää yhden "suonenvetokauden" jälkeen pysyvästi muuttuu rouhijasta snaipperiksi. Mutta se Viitaluoma - ei voi mitenkään puolustella hänen heikkoa suorittamistaan.

En kyllä äkkiseltään muista, milloin olisin Kuparisaaressa nähnyt yhtä passiivista hyökkäyspeliä harjoittavan Sportin.. Pahoin pelkään, ettei tämä ihan alkukauden käynnistysvaikeuksista yksistään johdu. Keskustaa puolustetaan melko hyvin, mutta tällä menolla tulee pitkä kausi. Siis missä ihmeessä on liike!? Eikai meillä noin hidas joukkue voi olla yhtäkkiä? Ilves oli liukkaampi ja vei kaksinkamppailut, käänsi peliä nopeammin. Sport ei saanut montaakaan sekuntia kiekkoa pidettyä.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Runkosarjaa jäljellä 57 ottelua, yhdeksän erää pelattuna ja jotkut ehti jo painamaan paniikkinappulan pohjaan. Onneksi yksikään teistä ei johda tätä seuraa. Enemmän minä olisin huolissani, jos peli olisi kunnossa ja kaikki vaikuttaisi tässä vaiheessa hyvältä.

Ongelmat ovat muualla kuin pelaajissa. Muistetaan nyt vielä, että suurin osa avainpelaajista vaihtui ja Tomek on kumppaneineen ottanut erilaisen linjauksen miten lähteä tätä projektia(=kautta) viemään eteenpäin. Odotettavissa oli, että Sportin peli tulee alkukaudesta olemaan sekavannäköistä. Odotan myös, että Sportin peli on juuri tuollaista ainakin ennen taukoa. Siitä huolimatta Sport oli tänäänkin kiinni voitossa/pisteessä - heikolla pelillä - kunnes Järviselle iski musta hetki.

Tänään viimeisen 30 minuutin aikana Sport oli hyökkäyssuuntaan parempi kuin mitä viikonloppuna yhteensä. Puolustuspeli on ollut kunnossa, joka riittää saamaan pisteitä varsinkin alkukaudesta. Ei ehkä tänään ollut ihan parhaimmillaan, kun kuudesti eksyy boksiin. Hyökkäyspelaaminen on mennyt uusiksi, kun parhaimmat kiekontuojat hyökkäysalueelle lähtivät kasitietä pitkin Poriin.

Tomekin katse on muualla kuin syyskuun tiistai-illan peleissä. Halutaan olla parempia kuin viime kaudella. Pienin askelin etenee tämä projekti, täysin aikataulussaan.
 
Viimeksi muokattu:

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Jos tuo oli hyvää, niin kuinka paskalla hyökkäyspelillä Sport otti viikonloppuna pisteitä? Ihan vain näin sivuhuomiona.
Missä kohtaa puhuin hyvästä hyökkäyspelistä? Sana parempi ei tarkoita automaattisesti hyvää.

Lisäksi edelleen vuonna 2016 riittää, että päästää yhden maalin vähemmän kuin vastustaja. Tosin ilmeisesti tämä ei ole sinulle auennut.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sport & Flyers
Jos tuo oli hyvää, niin kuinka paskalla hyökkäyspelillä Sport otti viikonloppuna pisteitä? Ihan vain näin sivuhuomiona.

Mielestäni Sport sai kolmannessa erässä ensimmäisen pidemmän hallitun hyökkäyksen Ilveksen päätyyn noin 15 minuutin kohdalla. Sitä ennen vain laukaisuja ja kiekko vastustajalle.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisi hyvä alku, jos selviäsi edes mihin suuntaan Sport yrittää hyökkäyspeliään viedä. Tässä ei ole toistaiseksi ollut minkäänlaisia merkkejä mistään organisoidusta hyökkäyspelaamisesta. Omalla alueella pelkkiä pleksin kautta purkuja. Punaisen jälkeen kiekko lyödään aina päätyyn.

Kiekottomasta pelistä sentään selviää mitä yritetään. Trappi keskialueelle ennemmin kuin kova paine ja omassa päässä aluepuolustamista ennemmin kuin miesvartiointia. Veskarilta vaaditaan täydellistä suorittamista joka ilta, sillä paikkoja kyllä syntyy ellei pakit ole koko ajan hereillä.

Jos tuo oli hyvää, niin kuinka paskalla hyökkäyspelillä Sport otti viikonloppuna pisteitä? Ihan vain näin sivuhuomiona.
Käytännössä sitä ei ollut ollenkaan. Yksittäisiä pistohyökkäyksiä silloin, kun kiekko saatiin vahingossa vastustajan prässin ohi. Suurimman osan maaleista Sport on hakannut maalin edestä sisään.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Lähtisin kyllä jo seuraavaan peliin sekoittelemaan noita ketjuja. Ensinnäkin tuo lähinnä huumoritasolla pelaava ykkönen tulisi hajottaa. Sen lisäksi Vaskivuolle tulisi antaa kunnon näytönpaikka ylemmissä ketjuissa myös näissä oikeissa peleissä.

Blomqvist-Viitaluoma-Vaskivuo
Nenonen-Kokkala-Kiviranta
Vänttinen-Komulainen-Vauhkonen
Tikka/Körkkö-Riska-Riska

Pakkiparit jatkakoot kuten tähän asti.
 

Jumbo Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Sharks
Ei kyllä vakuuttanut eilinen peli. Turha tässä kuitenkaan ranteita on auki vedellä, aikataulussa ollaan!

"Ykkös-tutkapari" täysin hukassa kaikki kolme peliä. Vänttinen sentään näyttää yrittävän välillä, mutta Viitaluomalta ei tule taustatukea tällä hetkellä. Ehdottomasti nämä kaksi eri ketjuihin, koska ovat nyt about 10 peliä vetäneet yhdessä ja aikaisemmin ties kuinka monta eikä yhteistä säveltä tunnu löytyvän.

Kurittomuus jäähyjen suhteen tulee kostautumaan jatkossa, kolmeen peliin Sportilla 13 kakkosta ja vastustajilla 6. Varsinkin kotona ei voiteta pelejä jos vastustaja ottaa yhden jäähyn meidän viittä vastaan.

Järviseltä hyvä peli, lukuunottamatta sitä kämmiä kun latas kiekon katsomoon mikä ratkaisi pelin.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Nenonen - Viitaluoma - Vauhkonen
Blomqvist - Kokkala - Kiviranta
Vaskivuo/Körkkö - Komulainen - Vänttinen
Tikka - Riska - Riska

Näillä ketjuilla voisi lähteä lauantaiksi. Nenosen siirto ykköseen Vauhkosen kanssa ja Komulaiselle Vänttinen & Vaskivuo. Vaskivuo saisi hyvän mahdollisuuden ellei ole jo koirankopissa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Aika sekaisinhan tuo paketti tuntuu olevan. Eilen mulle kristallisoitui se, että Sport voitti viikonloppuna, koska ei juurikaan tehnyt virheitä. On vaikea tehdä virheitä, jos ei yritä mitään. Eilen yritettiin ja virheiden määrä oli murhaava. Järvinen pelasi hyvin ja Ilveksenkin tekoyritykset oli alussa aika ponnettomia. Järvisen epäonneksi, hyvin pelattu matsi ratkesi osin hänen virheeseen. Pakki oli tulossa kiekkoon ja Järvinen kiskaisi sen molarimaisesti liian ylös.

Pelaamisessa on jotenkin jarru päällä. Liike puuttuu ja sitä kautta kiekko ei liiku niin kuin pitäisi. Ekat minuutit oli ok ja sitten toisen erän toinen puolikas. Kun Ilves meni 2-3-johtoon, jalka ja yritys löytyi kuin nappia painamalla. Miksi ilme oli suuren osan peliä surkea?

Vähän pelottaa Tomekin lausunnot. Hänen mielestään Sport oli ilmeisesti viikonloppuna hyvä. Hyvää oli pisteet joo, mutta olihan Sportin kiekollinen ja hyökkäyspelaaminen aivan olematonta. Puolustuspelaamisesta propsit, mutta pitkässä juoksussa tekopaikkoja pitää pystyä luomaan. Jos vastustaja luo 2-3 kertaa enemmän tekopaikkoja niin vääjäämättä tulee ennen pitkää turpaan. Paitsi jos on KooKoo ;)

En osaa arvioida onko kokoonpanokaan optimaalinen. Nenonen ei ole koskenut kiekkoon juuri lainkaan. Viitaluoma on ollut täysin näkymätön ja banaani Vänttisen otsassa voi melkein omin silmin nähdä kasvavan. Komulainen-Vauhkonen on pelannut ok, mutta kärsii Körköstä. Pitäisikö pelaajia laittaa vähän enemmän samat munat koriin-periaatteella ketjuihin?

Tyhmiä jäähyjä joo, mutta jatkumoa surkeasta liikkeestä ja peli-ilmeestä. Itse ei edes meinata aiheuttaa kaverille jäähyjä, kun ei olla kiekossa ja haasteta. Ensimmäinen juttu olisi saada vähän tiikerin silmää ja liikettä pelaamiseen. Eilen vain muutama pelaaja luisteli tosissaan. Ehkä Tomekin mielestä se viikonlopun prosenttikiekko on Sportin punainen lanka.? Tulee pitkä kausi, jos näin on.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Viitaluomaa katsellessa tuli mieleen,että sopimukseen pitäisi olla kirjoitettuna kohta joka edellyttää pelaajaa tulemaan vastailemaan fanien eteen pelin jälkeen muutaman kerran vuodessa....voisipa sitten kysyä,että eikö oikein kiinnosta pelata "vain" Sportissa?
Jo ennen kauden alkua pistin merkille Vänttisen ja Viitaluoman "keskinäinen kemia" ja mietin mitä tuosta tulee.

Nyt herrat eri kentälliseen ja palautetaan veljekset yhteen sitten kun peli alkaa molemmilta rullata.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Vaasalaiskannattajat on kyllä hyvin nopeita vetämään ranteet auki, Tässä nyt kuitenkin täytyy muistaa että Sportilta on vaihtunu paljon porukkaa joukkueesta, eikä tuo "uusi pelitapa" selvästikään ole iskostunut vielä pelaajiin. Pahimmillaan se näyttää juuri tuolta mitä eilen nähtiin, surkealta.

Selvästi monet odottaa jo että peli olisi sellaista "klap-klap-klap-BOOM"-tyylistä, mutta realiteetit kannattaa kuitenkin ymmärtää, ei se peli voi olla vielä lähellekkään valmista. Toki itseänikin kyrpii tollasta kiekkoa käydä kotiluolassa katsomassa, mutta silloin kun pelitapaan liittyvät asiat ei tule sieltä selkäytimestä, niin tulee virheitä ja typeriä ratkaisuja. Hyvänä esimerkkinä se kun Sport lähti eilen välillä karvaamaan agressiivisesti, niin Ilves käytännössä tuli ilman pienintäkään ongelmaa paineen alta pois ja pääsi nopeisiin hyökkäyksiin, johtuen juurikin Sport-pelaajien vääristä ajoituksista/sijoittumisista. Näkisin kyllä mielelläni edelleen Sportilta enemmän tuota kovaa paineistusta kun paikka siihen on, varsinkin kotikaukalossa.

Se pistää kyllä silmään että Sport oli eilenkin jalalla melkein valovuoden perässä joka tilanteessa. Toisekseen en oikein tajua että miten helvetissä ei voi millään yrittää ylittää punaviivaa organisoidusti, vaan joko punasella tai ennen sinistä kiekko päätyyn, vaikkei sinne olisi ketään edes menossa. Helposti itsekin sortuu tähän negatiivisuuteen, ja se helpottaisi jos Sportin pelissä olisi edes pieniä hyviä aihioita nähtävissä, mutta toistaiseksi ne ovat hyvin vähissä. Vielä annan tosin aikaa, jos tuo peli ei yhtään selkiinny seuraavien 10-15 pelin aikana, voi jo vähän alkaa huolestumaan.

Pelaajista sen verran, että ainoat valonpilkahdukset ovat kaksikko Komu-Tuhma ja Kokkala-Kiviranta. Komu ja Vauhkonen selvästi kärsii Körköstä, vaikka Körkkö painaa aina sata lasissa ja antaa kaikkensa (mitä kyllä arvostan), niin ei hän kyllä ikinä kiekon kanssa meinaa tehdä peliä edistäviä ratkaisuja. Yleensä kun Körkkö saa kiekon niin voi huoletta melkein sanoa, että ellei hän kiekosta kolmen sekunnin sisällä luovu, kuivuu hyökkäys/tilanne kokoon. Peliälyä on hyvin vaikea opettaa. Nenoselle antaisin vielä aikaa, ei hän liiemmin ole paikkoja saanutkaan.

Summa summarum: veitset vielä tuppeen ja kohti seuraavia pelejä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Komu ja Vauhkonen selvästi kärsii Körköstä, vaikka Körkkö painaa aina sata lasissa ja antaa kaikkensa (mitä kyllä arvostan), niin ei hän kyllä ikinä kiekon kanssa meinaa tehdä peliä edistäviä ratkaisuja. Yleensä kun Körkkö saa kiekon niin voi huoletta melkein sanoa, että ellei hän kiekosta kolmen sekunnin sisällä luovu, kuivuu hyökkäys/tilanne kokoon. Peliälyä on hyvin vaikea opettaa.
Sellainen tuli mieleen, että näissä kolmessa pelissä kun Körkkö on syöttänyt kiekon takaisin ketjukaverille hyökkäysalueella, on tapahtunut JOKA KERTA hyviä asioita. Nyt vaan jonkun pitäisi sille riittävän selvästi alleviivata, että a) ei ole PAKKO laukoa b) voi myös katsoa syötön mahdollisuutta. Körköllä kuitenkin tuo liike ja kamppailuvoima on joukkueessa heittämällä top-3 tasoa, ja niiden seurauksena on päässyt syntymään useita vaarallisia tilanteita hyökkäyspäässä. Usein nuo kuitenkin kuivuu kokoon siinä, kun on pakko laukoa se kiekko huonommastakin maalintekopaikasta suoraan logoon tai plekseihin. Körkkö saa tuolla liikkeellä ja kiekon suojaamisella vedettyä useamman vastustajan itseensä ja näin tehtyä muille tilaa kentällä. Tuosta kun vielä tajuaisi napauttaa syötön vapaana olevalle kaverille maalin kulmalle, niin avot.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
omassa päässä aluepuolustamista ennemmin kuin miesvartiointia.

Tämä on hyvä huomio.

Itse tykkään kyllä tästä muutoksesta, vaikka perinteisesti olen tiukan paineistuksen ja miesvartioinnin kannalla. Sellainen syö kuitenkin energiaa ja altistaa ylipelaamiselle ja merkkausvirheille mikäli liike jää vähänkin puutteelliseksi. Ehkä nyt kun siellä on vähän hitaampaa ja kankeampaa ukkoa, niin aluepuolustus voi olla ihan fiksu veto.

Miinuksena tässä on se, että 'seisovin' jaloin puolustaminen vaatii enemmän avauspelaamiselta ja kun liike omall alueella on vähäisempää, pitää vastaavasti kiekollisen reagoimisen olla nopeampaa, ettei hyökkäykset kuihdu alkuunsa kuten nyt on käynyt. Tässä onkin sitten aleksilaaksoilla ja kumppaneilla haastetta..

Tällä hetkellä ei oikein saada peliä laadukkaasti avattua eikä minkäänlaista suunnanmuutospeliä ole havaittavissa. Eli vaikka oman pään peli periaatteessa toimii puolustusmielessä jo ihan ok:sti, niin hyökkäyspään pelaamisen ongelmat ovat pitkälti siinä mitä omassa päässä tapahtuu/ei tapahdu.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ei tässä kolmen pelin jälkeen ranteita vielä viillellä, mutta ... Luulisi, että kun kausi alkaa, jätkät painaisi askissa sata lasissa. Se on selvää, että kuviot on hakusessa tässä vaiheessa kautta. Kuvioita enemmän huolta aiheuttaa se, että kentällä pyörii pelaajia, jotka eivät paina täysillä. Onko sitten kesätreeneissä treenattu niin kovaa kevättä ajatellen, että tässä vaiheessa jalat vielä painaa. Joka tapauksessa on anteeksiantamatonta, että kentällä ei löydy yritystä. Syötöt ja syötön vastaanotot ovat luokattomia. Kyllä työkseen tuota tekevän pitäisi saada syöttö kiinni. Körkköä parjataan usein, mutta mies sentään yrittää. Yksi harvoista, joka erottuu liikkeen ansiosta.

Toinen huolestuttava asia on Tomekin pelikirja. Tätä samaa kirjaa on saatu seurata jo kahden liigakauden ajan. Joka kerta kiekko päätyyn ja sitten kamppaillaan. Nyt, kun ei jätkät kamppaile, lukuunottamatta muutamaa poikkeusta, ei saada riistoja, hyökkäyspeli jää olemattomaksi. Tomekin mielestä eilisessä hyökkäyspelissä oli jo hyvää. Maalipaikkoja Sportilla oli koko pelissä ehkä kolme-neljä. Jos tuo on hyvää hyökkäyspeliä, tulee pitkä kausi. Nenonen menee täysin hukkaan tuossa pelissä. Mies ei pääse käyttämään asettaan, kun ei saada edes vetopaikkoja.
Viitaluomaan ladattiin paljon odotuksia ja toivottavasti mies täyttää ne, koska muuten täytyy löytää uusi ykkössentteri. Viitaluoma on Sportin kallein mies, mutta mielestäni hankinta oli iso arpa. Toivottavasti ei tule tyhjä. Pienellä budjetilla operoivan seuran täytyy onnistua kärkihankinnoissa pystyäkseen haastamaan isompia.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Täysin odotetun näköistä säheltämistä eilisessä pelissä. 3 pistettä oli käden ulottuvilla, mutta jäähyaitosta ei tunnetusti otteluita voiteta. Yksi mitä en kyllä ymmärrä yhtään on tuo viiden miehen rintaman pysäköiminen hyökkäyksen siniselle johtoasemassa. Ei voi tuolla tavalla luovuttaa pelin avaimia vastustajalle. Se, joka käy repäisemässä kyseisen sivun Tomekin pelikirjasta saa allekirjoittaneelta kahvin ja hillomunkin.

Nenoselle antaisin vielä aikaa Kokkalan ketjussa. Joillakin kestää pitempään saada askelmerkit kohdilleen kuin toisilla. Täytyy muistaa, että Jollella ja Kokkallalla on kohtalaisen pitkä yhteinen historia, mistä syystä Nenonen saattaa jäädä vähän kolmanneksi pyöräksi. Eilen oli kuitenkin jo muutama väläytys paremmasta. Viitaluomaa en ainakaan vielä lähtisi suolaamaan. Aika vaikea päästä pelin sisälle kun annat kiekon laiturille ja ennen kuin itse ehdit hyökkäysalueelle peli on jo menossa toiseen suuntaan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Körkölle voi kyllä antaa vähän posiakin, vaikka onkin tehoton. Liike on loistavaa ja luistelussa kyllä pysyy kiekko mukana. Saa usein vietyä nopeudellaan kiekon hyökkäyspäähän, mitä moni muu ei tällä hetkellä pysty tekemään. Hoitaa myös puolustusvelvoitteet hyvin ja alivoimalla on melko hyvä.
Niin kuin joku täällä mainitsi, niin jos Körkkö luopuisi kiekosta aikaisemmin, eikä aina vain vetäisi joka paikasta, niin voisi edes niitä syöttöpisteitä saada. Tai vaihtoehtoisesti voisi sitten alkaa tekemään maaleja niistä paikoistaan, jos peliäly ei syöttämiseen riitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös