Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 593 874
  • 4 204

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noin näen itsekin tämän sarjan.

Tässä sarjassa kulminoituu mielestäni nykylätkän (tiivis, kurinalainen viisikkopeli) ja jonkun ehkä-tulevaisuudenlätkän (pelaajilla vapaudet toteuttaa itseään) tämänhetkinen tilanne: Harjoitellut kuviot voittaa intuitiivisen pelin satanolla. Tai siis eihän tilanne ole satanolla, vaan 20-6,kolmen kauden otoksella. Ja pari matsia vielä niin se on 22-6. Ja siis 11 matsia putkeen kuokkaan, mikä lienee aika lähellä Liigatason ennätystä.
Eihän tässä sen kummemmasta ole kyse,kuin että IFK:n materiaali on varsin vääränlainen tuottamaan Kanadan maajoukkueen pelitapaa. Se on meinaan se tapa, jolla kahvaran träpistä ei juuri hyötyä ole. Nyt kahvara on vaan luonut pelitavan, joka istuu kuin hansikas liigan tasoon, eli hilparankin pelaajien lahjat riittävät juuri tähän, ja se on helevtin tehokasta, joska ihan perkeleen tylsää.
Siksi olikin niin ihanaa katsella Kanadan, varsinkin parin vuoden takaisen (2015) joukkueen pelaamista, sillä juuri koskaan ei olla nähty sellaista joukkuetta mömmöm-jäillä, joka oli niin suvereeni alusta asti, ja ihan sitä asennetta myöten.

Meidän Anttihan se vaan sitkeästi haluaisi IFK:n pelaavan tuollaista lätkää, vaan kun vähintään puolet jengistä on siihen selkeäastikin täysin kykenemätöntä, niin koko peli hajoaa -muutamia satunnaisia pelejä lukuunottamatta- juurikin siihen, ettei tätä hallita, ja kun se ei toimi, niin hyvällä taktiikalla IFK on lapsellisen helppoa pysäyttää. Samasta syystä ei Antilla myöskään ole pelikirjaa sen varalle, ettei tämä onnistu, koska kunnianhimoisena -kuten pitääkin olla- hän haluaa sen toimivan, eikä anna myöten vaika näkee homman menevän metsään. Epätoivoisena sitten käskee vaan heittelemään kiekkoa ränniin, kun ei enää muutakaan keksi. Ja sehän se, kuten hyvin näkyy, toimii todella loistavasti. :-)

En lainkaan epäile, etteikä Törmäsen pelitapa totisesti olisi juurikin sitä tulevaisuuden lätkää, mutta onnistuakseen se vaatii hitusen parempaa pohjaa (fysiikka sekä osaaminen), ja piiiiitkään opittua mallia jo junnuista alkaen sekä tietenkin sen synnyttämää sitoutumista IFK:hon.

Tokihan sitä peliä mieluummin katselisikin sitten aikanaa, kun se sujuu, ja tällaiset träppijoukkueet jäävätkin tuolloin hakkaamaan puisia päitään yhteen keskialueella. Vaan ennen sitä kun IFK moista pelaa, ehtii keskialuekahvara ottamaan vielä jonkun sata finaalipaikkaa ja 75 mestaruutta.

Kai se on vaan pakko hyväksyä, sillä en mitenkään haluaisi IFK:n muutavan peliään myöskään kahvaran suuntaan. Siellä kun jäällä nytkin kaksi joukkuetta pelaisi samaa paskaa, niin unihan siinä tulisi jo ensimmäisen erän ekan neljänneksen kohdalla.

Nyt ei muuta, kun kärsitään tämä sarja ohi, jossa epäilemättä IFK voi voittaa pelin, tai kaksikin, mutta sarjaa ei kyllä niin millään, ellei kahvara nyt ihan ala itse säätämään. Tämä, mahdollinen voittaminenkin, perustuu tilanteeseen, jossa IFK, noiden muutaman ensi minuutin aikana saa pelin otteen muutamalla maalilla, jolloin silkan ilon seurauksena voi yksittäinen peli tuottaa hedelmää, mutta se ei kestä mitenkään koko sarjan läpi ilman kahvaran apuja.

Ja jotta kukaan tampesterilainen pallopää ei luule, että vain haukun heidän kullannuppuaan, niin totta hemmetissä siellä on hyviä jätkiä pelaamassa. Ja ennenkaikkea juuri sen verran hyviä, että tekeehän nyt perkele maalin kun sen paikka on. Mutta ennenkaikkea heillä on sellainen sitotuminen pelitapaan, vaikka se olisi paskakin, kunhan sillä juuri nyt pelataan voittavaa kiekkoa. Ja juu, totta kai olisin juuri nyt onnellisempi, jos joukkueiden pelitavat olisivat päinvastaisi, ja me mentäisiin jatkoon, mutta ei se muuta sitä tosiasiaa, että kivempaa se on seurata hyvän hyökkäyksen kautta syntyvää hyvää puolustamista kuin väähän niinku päinvastaista.
Haluan siis että nybari tekee työnsä ja palkkaa Kanadan 2015 maajoukueen meille pelaamaan..ja juu sen saman valmentajankin. Sitten olen hyvin tyytyväinen tehtyyn työhön. Siinä jo pelkässä alkusarjassa kanadan maaliero oli +35, mitä nyky IFK ei taida saada aikaan edes 60:ssä pelissä. :-)

Ja jos ei saa just noita jätkiä, niin sitten edes sellaisia, joilla on kykyä pelata hyökkäävää kiekkoa, ja joilla perkele luistin liikkuu, eikä koko ajan ole paikat rikki niin että joutuu popcorn kuurille liki kauden ajaksi.

Ja joo, ihan tyhjänaikainen viesti ja vuodatus meikäläiseltä, mutta saahan sitä nyt edes perkele haaveilla, että joskus IFK:n näkisi pelaavan taas hyvää kiekkoa. Taklaaminenkin on varmaan kiva juttu, mutta vielä kivempi, jos se samalla edistää peliäkin. Aika harva nyt enää oikeasti istuu tai pelaa paska housuissa sen vuoksi että siellä luistelee joku mörkö mukana. Jos siis törmäsen lätkä filsofia ei toimi, niin nyt vaan pitää valita, että halutaanko IFK:n alistuvan liigan yleiseen pelitapaan, ja mukaan tähän saatana pelikirjapöpötykseen ja meidän peli perseilyyn, vai jatketaanko tämän -nyt vielä toimimattoman- pelitavan metsästystä, joka tapahtuu laittamalla junnutouhu kuntoon koko linjalla, sekä palkkammalla nyt vaan perhana soikoon parempia pelaajia.
Silloinhan ei toki voida enää muusuttaa sitä vanhaa laulua siitä, että ei meidän tarvitse voittaa NHL-seuroja, vaan äijät voi olla sen mukaan että voittaa puulaakissa. Pyrkimys pitää AINA olla siinä, että joukkue voittaa ihan kenet hyvänsä, olis sitten taloudellisesti katsoen realistista tahi ei. Ja jos ei sitä siis voida saavuttaa rahalla, niin vaihtoehdoksi jää vain kehitää omaa junioritoimintaa, sen pelitapaa, sekä saada HITOSTI parempi pelaajatarkkailija kehiin, sekä tietenkin UTJ, sekä tietenkin saattaa kokonaisvalmennus sille tasolle, mikä se ammattimaisessa toiminnassa pitää olla. Ostetaan vaikka halvempia pelaajia, ja maksetaan hyvälle valmennukselle sitten enemmän. Toimitusjohtajaa lukuunottamatta IFK:lla ei liene yksikään fasilitetti kunnossa tällä hetkellä sen suhteen, mikä tukisi joukkueen pelitapaa. Jatkamalla näin voidaan rahat heittää yhtä hyvin ulos ikkunasta, koska menestyminen on niin satunnaista tällaisella tohuamisella. Vaan IFK:n onneksi fanit kiittää ja käyvät entistä suuremalla joukolla katsomassa pelejä. Tosin tosiasiassa luulen kyseessä olevan sen, että vierasfanien määrä on kasvanut IFK:n muututtua lähinnä liigan pelleksi, jolta saa pisteitä kuin automaatista.

Ja sitlä varalta, että joku herkkähipiäinen fani saa taas keuhkoödeeman mun narina perusteella, niin juu, kaikki on vielä mahdollista, ja IFK voi voittaa vaikkapa mestaruudenkin, vaan ei se sittenkään kokonaisuutena mitenkään "hienosti" tule. Ja jos tuleekin, niin suurta jatkumoa lienee turha odotella koska, kuten sanottu, on IFK:n touhu niin hemmetin sekavaa, eikä siellä ole mitään merkkejä siitä että touhull aolisi jokin looginen suunta olemassa, joka toisi jatkumoa menestykselle. Ja sitä kun ei ole, niin jatkossakin on meno samannäköistä. Kukaan ei oikein sitoudu IFK:hon, ei pelaajat, eikä valmentajat, vaan kaikki on jatkuvassa turbulenssissa sen suhteen, kun IFK se aina vaan etsii itseään ja luo itseään uudestaan.

Esim tässä lörinässä arvostelemani tapparakin toimii koko ajan loogisesti, ja sen taustoilla häärävät pelaajat ja valmentajat menevät mutta palaavat myöskin säännöllisesti, ja lähinnä siksi että hommassa on sellainen punainen lanka, johon porukan on helppo sitoutua. IFK on taas kuin sisäsiittoinen Hollywood, josta syntyy aina vaan pöntömpiä lapsia ja ajatuksia. Ja tämä vain siksi, ettei muutama kermaperse menetä ihgua lypsävää lehmäänsä. Mitään ei kannata parantaa juurikaan siksi koska, kun ei itse osaa, ja jos taas osaajan palkkaa voi oma paikka mennä, joten tyydytään vaan sitten tähän.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Kuhta sanoi jossain haastattelussa (eilen), että HIFK harjoitteli kolme päivää uutta pelitapaa eli kontrolloitus hidasta lähtöä.

Eihän tämä voi olla totta, eihän?
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En ymmärrä tuota Kuhdan juttua sikäli, että IFK on kyllä mielestäni koko kauden harjoitellut hitaita lähtöjä. Missään vaiheessa ne eivät ole toimineet, mutta se on asia erikseen. Näissä IFK:n hitaan lähdön harjoituksissa minusta onkin suurin syy tämän kauden IFK:n runkosarjan surkealle viihdyttävyydelle.
 

Stigu

Jäsen
En ymmärrä tuota Kuhdan juttua sikäli, että IFK on kyllä mielestäni koko kauden harjoitellut hitaita lähtöjä. Missään vaiheessa ne eivät ole toimineet, mutta se on asia erikseen. Näissä IFK:n hitaan lähdön harjoituksissa minusta onkin suurin syy tämän kauden IFK:n runkosarjan surkealle viihdyttävyydelle.
Samaa mieltä. Siis se että Stögö siirtyi tällä kaudella lopullisesti kokonaan pois ensimmäisen kauden Total AirHockeystä, on mielestäni suuri syy viihteen puuttumiselle. Ja siis juuri tuo, ettei noita hitaita lähtöjä ole opittu.

Jos miettii, että hitaiden lähtöjen tarkoitus on rytmittää peliä ja sillä tavalla sotkea vastustajan HAPP-kuvioita, niin kyllähän tämän ottelusarjan ensimmäisessä matsissa Tappara osoitti miten vastustajan viisikko revitään hitaiden lähtöjen ja pitkien pystyavausten kombinaatiolla.

Ja tosiaan, JOS noita hitaita lähtöjä on harjoiteltu kolme päivää, niin en yhtään ihmettele lopputulosta. Uusien pelikuvioiden harjoittelu toimiviksi vaatii yleensä satoja harjoitteita.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä taas olen moneen kertaan toitottanut että haluan runkkareissa viihdettä ja pleijareissa tuloksia. Tämän kauden Lumous-runkkari oli lähinnä sairasta huumoria. Sitten herää kysymys, onko kolmas tai neljäs sija pleijareissa hyvä tulos? IFK:n resurssit huomioon ottaen ei ole, mutta IFK:n historian huomioon ottaen on. Joten kai tuohon pleijarisijoitukseen pitää olla tyytyväinen. Ja tepsukka-sarjassahan oli kuuden pelin verran viihdettä JA tulosta.
Välieriin pääsy on kyllä kaudella kuin kaudella ja joukkueella kuin joukkueella hyvä suoritus. Pelaajabudjetin koko on loppujen lopuksi vain pienehkö etu kokonaisuutta tarkastellessa. Se että jollakin paikalla pelaa 200 000 euron miehen sijasta 150 000 euron mies, ei tee pelaajasta 25% parempaa. Tää on sama juttu, kuin urheiluvälineissä, että kun laitat tietyn summan saat laatua ja sen jälkeen lisälaatu maksaa eksponentiaalisesti saatuun hyötyyn nähden. Esimerkiksi hyvän polkupyörän saat 1500 €, mutta jos haluat pudottaa painosta vielä grammoja pois niin jokainen pudotettu gramma maksaa aina huomattavasti enemmän.
 
Katselin eilen ihaillen tuttua hallia ja samalla nousi hattuni sekä respectini HIFK:n faneille, jotka jaksavat täyttää hallin joka kotimatsiin. Siitäkin huolimatta, että peli on kauden mittaan ollut täyttä kuraa ja joukkueet näyttivät eilenkin pelaavan eri sarjatasolla. Koutsiprobleemi on iso. TPS kaatui mielestäni materiaalin kapeuteen edellisessä sarjassa.

Ja eihän kukaan enää oikeasti luule, että jollakin pelotteella on huippuvalmennettua ryhmää vastaan mitään merkitystä? Muutakuin negatiivista luonnollisesti.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja eihän kukaan enää oikeasti luule, että jollakin pelotteella on huippuvalmennettua ryhmää vastaan mitään merkitystä? Muutakuin negatiivista luonnollisesti.

Ei luule tai joku lajista ymmärtämätön saattaa luulla. Oma mielipide on kuitenkin, että sellainen jopa ylirohkea karvauspelaaminen ja kiekonriistoihin pyrkivä taklauspelaaminen on IFK:n ainoa ase tulla mukaan tähän sarjaan. MIkäli yritetään viivelähtöä Tapparaa vastaan paremmin, niin se peli on hävitty.

Yleensä se joukkue, joka on kokee joutuneensa pelillisesti alakynteen alkaa hakemaan näitä älyttömiä fyysisiä hakuja ja se joukkue, joka on pelillisesti niskan päällä ei lähde niihin mukaan. Miksi lähtisi? Hyvä esimerkki HIFK-Jokerit sarja 2011. HIFK:lla oli focus niin siinä sarjan voittamisessa, että mihinkään ylimääräisiin ei lähdetty mukaan, vaikka Väänänen kuinka veteli poikkaria selkään. Vuotta myöhemmin, kun ei pärjätty, niin HIFK yritti jatkuvasti saada narripelaajia kuumenemaan ja ihan turhaan. Kovaa pelaamalla voi kääntää sarjaa, mutta se pitää tehdä fiksusti sekin.
 

444

Jäsen
Se että jollakin paikalla pelaa 200 000 euron miehen sijasta 150 000 euron mies, ei tee pelaajasta 25% parempaa.
Ei varmasti, mutta kaiken lisäksi pitäisi olla 33,33 % parempi.
Pienemmällä budjetilla operoivien joukkueiden pitää osata paremmin löytää pelaajien hintalaatusuhde, kun taas IFK ja vastaavat voivat ilman suurta huolta lätkiä vähän isompia numeroita kehiin. Ja juuri tässä kohtaa menetetään se suuremman budjetin tuoma etu: samalle pelaajalle maksetaan enemmän, kun mieluummin sillä suuremmalla rahasummalla pitäisi löytää parempi pelaaja.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei varmasti, mutta kaiken lisäksi pitäisi olla 33,33 % parempi.
Näinpä. Musta tulis selvästi hyvä UTJ IFK:lle, kun pääsen noin lähelle oikeita tuloksia.

Pienemmällä budjetilla operoivien joukkueiden pitää osata paremmin löytää pelaajien hintalaatusuhde, kun taas IFK ja vastaavat voivat ilman suurta huolta lätkiä vähän isompia numeroita kehiin. Ja juuri tässä kohtaa menetetään se suuremman budjetin tuoma etu: samalle pelaajalle maksetaan enemmän, kun mieluummin sillä suuremmalla rahasummalla pitäisi löytää parempi pelaaja.
Mitä mä lähinnä yritin sanoa oli, että vaikka molemmat joukkueet saisi täsmälleen rahaa vastaavat pelaajat, niin kokonaisuus on se mikä merkitsee esimerkiksi IFK:n ja Tapparan budjettien välillä. On myös niin paljon pieniä yksityiskohtia, joita on vaikeaa hallita, mutta jotka vaikuttavat yllättävän paljon lopputulokseen (kuten loukkaantumiset). Tästä johtuen on mielestäni aina hyvä suoritus jos päästään neljän joukkoon.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapparakammo on saanut nyt sellaiset mittakaavat, että entiset JyP-kammotkin ovat sen rinnalla vain millin korkuisia.

Muistaako joku GAME3:n finaaleissa Nordiksella vuosi sitten? IFK ryöpytti Tapparaa 6-1 ja hallilta poistui tyytyväisiä katsojia, mestaruus oli sinettiä vailla valmis. Käsi ylös ne jotka arvasivat, että Tappara vie seuraavat 9 peliä putkeen? Ensi maanantaina luku voi olla 11 peliä putkeen.

Siis mitä HELVETTIÄ on tapahtunut tuon kolmannen finaalin jälkeen? Jukuritkin höykytti Tapparaa runkkarissa, Ilves oli millien päässä NELJÄNNESTÄ voitosta SAMASSA sarjassa. Me ollaan oltu kilometrin päässä ensimmäisestäkään voitosta vuoteen. Ainoa jengi jota Tappara vie kuin mätää kukkoa vuodesta toiseen on HIFK, ei ketään muita. HIFK on tapparalle ihannevastustaja numero 1, naurun aihe. Sen pitäisi olla pelon aihe nro 1.

Syy on tietysti Tapparan ylivoimainen pelitapa, mutta miksei se pure muihin jengeihin yhtä hyvin? Miksi muut osaa paremmin kuin me? Pelaako Tappara parasta kiekkoaan juuri HIFKIä vastaan? Voi hyvinkin olla, että sytyttävä vastustaja (me) saa parhaan terän esiin. Eilenkin viimeistely oli todella kliinistä, samaa ei nähty Ilves-sarjassa.

Osasyy vaisuuteen on jatkuvat häviöt, pelaajien pää ei enää kestä. Jokainen jannu TIETÄÄ, että lopuksi "me hävitään kuiteskin". Kolmannen erän lopussa oli (Tapparan löysätessä) ihan hyvää tekemistä ja rakoviinan sekoiluakin, josta pitää ammentaa. Nyt pitää lähteä rennoin mielin pelaamaan nopeaa peliä, paineistamaan pakkeja ja nimenomaan siis aikuisten oikeasti pelaamaan rennosti. Tuollaisella tarkalla jäpittämisellä = pelkäämisellä hävitään 101% varmasti se 11 kertaa putkeen. Odotin, että peliä olisi yritetty muuttaa raivokkaammaksi häviöiden myötä (se puri tapparaan Ilveksen tekemänä), mutta ei. Samalla häviökaavalla mennään, varovaisesti ja tarkasti.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Mä taas olen moneen kertaan toitottanut että haluan runkkareissa viihdettä ja pleijareissa tuloksia. Tämän kauden Lumous-runkkari oli lähinnä sairasta huumoria. Sitten herää kysymys, onko kolmas tai neljäs sija pleijareissa hyvä tulos? IFK:n resurssit huomioon ottaen ei ole, mutta IFK:n historian huomioon ottaen on. Joten kai tuohon pleijarisijoitukseen pitää olla tyytyväinen. Ja tepsukka-sarjassahan oli kuuden pelin verran viihdettä JA tulosta.

Mainitsisn tästäkin aiemmin, että mielestäni vapauksia voi antaa vasta siinä vaiheessa kun pelikirja on hallussa. Ja peli voi myös näyttää intuitiiviselta ja luovalta, vaikka siellä on pelikirja taustalla. Ja siis kyllähän IFK:lla se pelikirja on, en kiellä sitä, mutta kun se vaan on niin saatanan ohut ja onneton varsinkin hyökkäyksen suhteen. Nyt täällä meidän osiossa haukutaan eri ketjuissa yksittäisiä pelaajia, eikä nähdä että heiltä puuttuu Tapparaa vastaan se punainen lanka pelata. Ja se punainen lanka on pelikirja, suunnitelma siitä miten esim. träppiä vastaan kannattaa hyökätä ja miten hyökkäysalueella saadaan tiiviin ja kurinalaisen puolustuksen taakse maali. Ihmettelen muuten, että esim. Sihvosen mielestä IFK:lla on "pysäytyspelillä" mahdollisuudet voittaa Tappara.

Joku Jarkko Malinen on hyvä esimerkki siitä, miten "valmis", perinteisillä valmennusopeilla koulutettu pelaaja on täysin hukassa ns. uudenlaisen valmennusfilosofian opeissa. Tapparassa ja Kookoossa yli 0.5 ppg:n pelaaja, meillä ihan turisti. Ja räikeimpänä esimerkkinä Juha-Matti Aaltonen. Mitä veikkaatte, minkälaista tulosta saisi aikaan esim. Tapparassa?

Monesti olen ollut sun viesteistä ja ajatuksista eri mieltä, mutta nyt täytyy sanoa että oli kyllä helvetin hyvä viesti ja voin allekirjoittaa kaikki ajatuksesi ihan täysin. Propsit ja ei mitään lisättävää :)
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotin, että peliä olisi yritetty muuttaa raivokkaammaksi häviöiden myötä (se puri tapparaan Ilveksen tekemänä), mutta ei. Samalla häviökaavalla mennään, varovaisesti ja tarkasti.

Samaan asiaan olen ollut pettynyt. Oletin, että toiseen peliin HIFK nostaa kierroksia rajusti, mutta ei. Olihan HIFK:lla ihan hyvä paineistusjakso ennen Tapparan avausmaalia, mutta lähtökohtaisesti HIFK kuitenkin pelasi hitailla viivelähdöillä. Ihan kuin HIFK olisi viime kevään pudotuspeleissä katsonut miten Tappara pelaa ja samoilla aseilla yrittää nyt pelata, mutta huonommin. Itse asiassa Tapparahan on varsin onnistuneesti tänä keväänä käyttänyt HIFK:n viime kauden pelaamisesta tuttua haukea, jota HIFK ei enää käytä. Viime keväänähän HIFK sai Tapparan vaikeuksiin nimenomaan sellaisella raivokkaalla, nopeasti kääntävällä flow kiekolla, johon oli sitten otettu mukaan yllätykseksi ajoittaista 0-5 trap pelaamista.

Itse asiassa Törmänenkin on ollut pettynyt siihen raivokkaan pelaamisen puuttumiseen haastatteluissa jo ensimmäisen pelin jälkeen. Sen puuttuminen saattaa hyvin johtua siitä, että HIFK pelaa puolivalmiilla pelisysteeillä, joka ei tule selkärangasta ja sitten joudutaan koko ajan miettimään kentällä ja se pelaaminen menee hengettömän näköiseksi ja varsinkin silloin se menee sellaiseksi, että pelaajilla alkaa mennä usko pelitavan toimimattomuuteen.

Törmänen on vetänyt ihan hyvän jakson HIFK:ssa, mutta kyllä nyt sanoisin, että maksimit on Törmäsen kanssa otettu irti koneesta viime kaudella. En itse ainakaan haluaisi nähdä, että minkälainen pelitapa arvotaan ensi kaudeksi ja kuinka vielä pudotuspelien aikana on harjoitteluvaihe menossa. Lisäksi nyt HIFK:n pelaama pelitapa on viihdearvoltaan tylsä. Olisin halunnut Törmäsen pysyvän omilla valmennusvahvuuksillaan.

Esimerkiksi TPS kaatui kuitenkin HIFK:lle saappaat jalassa siinä mielessä, että heille jäi etenkin ratkaisupelistä jossiteltavaa ja ajoittain he veivät sitä sarjaa pelillisesti. HIFK on nyt ollut 120 minuuttia ihan jaloissa ja ainakaan tähän mennessä ei ole yhtään JOS sanaa pystynyt ilmoille heittämään.
 
Viimeksi muokattu:

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tappara kaadetaan sillä että lyödään painetta pakkeihin ja ei päästetä avaamaan peliä. Ongelma tulee siinä että kun kerran mokataan niin yleensä he rankaisevat siitä välittömästi. Ja kun johtoon pääsevät niin jäädyttävät pelin täysin ja pakottavat vastustajan typeriin ryntäilyihin joista rankaisevat lisää. Pitäisi saada pari maalia aikaiseksi jolloin joutuvat avaamaan peliään. Tähän me ei olla pystytty koko kaudella. Eikä oikeestaan parilla edelliselläkään kaudella pleijareita lukuunottamatta. Joku aina suorittaa henkilökohtaisen koomailun ja jäädään takaa-ajajiksi.

Vittumainen jengi tuo Tappara, tuntuu että meidän "pelikirja" on täynnä reikiä niitä vastaan. Toisaalta he ovat tuota hieroneet jo vuosikausia ja se on todettu toimivaksi. Itseä vituttaisi kyllä todennäköisesti katsella himassakin peruuttelua, mutta jos jokakausi ollaan finaalissa niin en tiedä sitten vituttaisiko niin paljoa. Ei ole sitä ongelmaa IFK fanilla :D
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Tästä sitä taas mennään, 1-0. Tämäkin peli hävitty.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Mä vaan haluan tietää, kenen aivopieru on pitää Eronen - Generous pakkiparina. Heikoin lenkki.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
#2 ja #42 taas ottavat kunniaa. Geneltä hieno maski. Hemmetin nuijat.
Vaikka Eronen on ollut ihan paska, niin ei se sen paremmalta ole Genellä myöskään näyttänyt. Eronen jatkaa, mutta Gene ei varmastikaan. Vastaavaan rooliin pitäisi pakkeja kyllä löytyä.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Ei ylivoimaa, ei älkää! Äkkiä liikaa pelaajia kentälle ifk!
 

Punanekolme

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ymmärrä miksi peluutetaan yhdessä eikö törmänen näe että Ertsillä ja Genellä ei peli suju yhdessä? Molemmat olleet silti ihan ok kun pelanneet erillään !?
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
YV-maali! Tänä iltana kaikki on mahdollista! :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös