Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 591 791
  • 4 204
Suosikkijoukkue
HIFK
Haluan pyytää anteeksi.
Pyydän anteeksi teiltä joita olen haukkunut negatiivisuuden perikuviksi, koska kehtasitte olla negatiivisia jengistä, valmennuksesta ja muista asioista.
Itse elin pitkään pilvissä ja kuvittelen että kyllä se vielä väkisin kääntyy parempaan.

No, eipä taida kääntyä. Jos joku tämän paskan vielä vääntää konvehdiksi, niin nostan hattua. Nykyinen valmennus se ei taida ainakaan olla.

Joka vitun kausi ja kevät sama juttu. Miljoonat paukkuu ja tulosta tulee kerran-kaksi kymmeneen vuoteen, kun jonkinlaista suonenvetoa pukkaa.
Tää on mun IFK. Alltid.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Viimeisestä 10 pelistä 1voitto!! Hyvässö kuntopiikissä ollaan kevättä ajatellen.

Btw. Elkins loukkaantumisesta on 10peliä. Eli loukin jälkeen lähti IFKlla vielä huonommin menemään. Sattumaa??
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt mä tiedän mistä Paula Vesala on tehnyt biisinsä "Älä tuu droppaan mun tunnelmaa". HIFK:sta.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Oli ensimmäinen kerta koskaan kun lähdin nordikselta kesken pelin pois. Sellainen on taso tällä hetkellä. On sitä paskasti pelattu ennenkin mutta en muista että kukaan olisi saanut materiaaliltaan tuollaista joukkuetta pelaamaan noin päin helvettiä aiemmin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kauheella kiireellä pitää varmaan hoitaa Mieho takaisin ennenkuin NHL varaa sen.
 

Player#69

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Illan pelistä ja joukkueesta yleensäkin.

+Hankinnat. Malinen muutama hyvä syöttö ja Kantolalta hyvää työtä vastustajan maalin edessä. Lähellä oli 2-3 kavennus. O'Connor selvästi paras kolmesta tulleesta. Näkyvin tänään ja esiintyi edukseen.

+Toinen erä. Perinteisesti joukkueelle vaikein. Nyt oli Ilvestä edellä ja vyörytti peliä ajoittain jopa hyvin. Mistä palkintona tasoitusmaali. Erän lopulla Ilves pääsi paremmin peliin kiinni.

+Alivoima. Parantunut paljon viime kierroksilla ja oli tänäänkin hyvää. Toki yksi maali omiin, mutta johtui herra #47 onnettomista puruista. Onhan tätä nyt päästy treenaamaan jukureita vastaan oikein urakalla.

Enempää ei taida plussia löytyä. Tämäkin taisi olla liikaa.

-Halonen ja maalivahtipeli. Hyvää suorittamista, mutta ne tarvittavat gamesaverit jäi ottamatta ja päästi helpohkosti kaksi patjan alta. Toki Rautiaisen 0-1 maali oli hyvä viimeistely. Koomaili ilveksen 1-3 maalin. Se on selvää, että Lankista on peluutettava. Tänään olisi tärkeät pisteet jääneet nordikselle, mikäli olisi ollut maalilla. Jos bäcks sivussa pitempään, niin joku on pakko löytää keksan rinnalle.

-Peli-ilme ja maalinteko. Eka erä tänään täysin unessa. Onko sitten ollut kovaa reeniä tauon aikana, mutta parempaan pitää pystyä. Kolmannessa erässä ei kunnolla kiri vaihdetta käyntiin. Oli myös hyvää peliä Ilvekseltä johto asemassa. Hetkittäin hyvää hönkimistä, mutta kun ei onnistumisia tule, niin loppuu se hyvin lyhyeen. Kiekkoa vaan rohkeasti maalille ja pari ukkoa perään lakaisemaan karat sisään. Ei ole väliä miltä maali näyttää kunhan se vain menee sisään. Jos ei hyvällä niin sitten pahalla. Rohkeammin tappio asemassa riskiä ja jopa kolmella kiinni. Esim. TPS iskee kolmella kiinni muutenkin, eikö vain silloin kun ajaa takaa vastustajan etumatkaa. Meillä toki vähän huonojalkaisempia jätkiä, mutta sen pystyy paikkaamaan ajoituksella. Ajoitustahan meillä ei ole kuin hetkittäin.

-JMA. Ei kyllä tänään onnistunut sitten mikään. Tässä vaiheessa kautta pitäisi jo tietää, että vastustaja tulee kahdella päälle, koska tietää ettei mies luovu kiekosta millään hinnalla. Malisen peli kärsi selvästi kun ei päässyt käyttämään pelinteko taitojaan.

-Pelisysteemi. Olisiko jo aika alkaa vääntää rautalangasta kun ei pelaajat itse tätä pysty suunnittelemaan. Vai eikö ole osaamista penkin takana? Tähän en itse suostu uskomaan, uskon enemmän jääräpäisyyteen. Joku hakukuvio tai leikkauskuvio tjsp. toisi vähän sitä selkärankaa mihin voisi nojata. Kuitenkin meidän pakit on hyviä kiekollisena (suurin osa) ja ykkössyöttö löytää perille hyvin suurella prosentilla. Jatko vaan ei onnistu millään. Kun katsoo muita joukkueita, lähtee seuraava syöttö ykkösellä eteenpäin ja peli aukeaa. Meillä kun ei ole siihen edes fiksua tarjontaa. Pelataan alaspäin ja punaiselta kiekko päätyyn. Toki tätäkin joudutaan tekemään, jos vastustaja tukkii hyvin keskialueen, mutta ei se voi olla ainoa vaihtoehto. Ongelmat alkavat oman sinisen jälkeen ja loppu kammottavaa katsottavaa ja toivotaantoivotaan peliä. Rohkeus puuttuu pelistä.

-Peluutus. Muut joukkueet jaksavat kyllä tarvittaessa vaikka viidellä pakilla, mutta meillä 7 ukkoa kiertää säntillisesti läpi pelin. Salmi kun ei saa sitä ykkössyöttöä kuin vieressä seisovalle pakille ja alivoimalla purkaminen on hyvässäkin tilanteessa lähes mahdotonta, niin miksi miestä ei voi jättää penkille. Luulisi leuanvedon suomenmestarin saavan kovempia vetoja ja purkuja aikaan. Kuumassa vireessä ollut Salmela ehdottomasti kehiin ja Salmi vaikka Itävallan kolmosliigaan.

-Roolitus. On nyt nähty, että Hintz ei keskellä pärjää. Ja on tullut myös pelaajalle itselleen taakka ja pelaaminen on pakkopullaa. Hintz saa myös ottaa 0-1 maalin tänään omaan piikkiinsä. Tietysti kun Elkins ei ole vielä pelikunnossa, ei ole oikein muita vaihtoehtoja. Hintz on hyvä hakemaan vapaita aukkoja, mutta meidän hidas kiekollinen pelaaminen ei läheskään aina pysty sitä hyödyntämään. Kiekkoa rakastavien rinnalle työn- ja maalintekijöitä eikä vaan kaikki taito samaan ketjuun. Vaikka JMA:lla on hyvä veto, niin helpommin se menee sisään kun on trafiikkia maalilla, eikä vaan muu ketju odota vieressä, että herra takoo kiekon sisään paikasta kuin paikasta. Sen vuoksi Kantola on hyvä haku tähän ketjuun, mutta sentteriksi ei Malinen istu vaan Elkins olisi tähän parempi ratkaisu monipuolisuutensa takia ja tekisi enemmän tilaa juhiksen taidoille.

Voiko tätä joukkuetta enää tällä kaudella mikään pelastaa, en tiedä, toivon. Mutta jonkin sortin sairaus tämä IFK:n fanittaminen täytyy olla kun jo reilu 20 vuotta takana. Eikä erossakaan osaa olla... mutta uskoa täytyy tänäkin vuonna loppuun asti.

Kiitos ja anteeksi.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Mä en voi uskoa, ettei Törmänen osaa valmentaa tai pysty rakentamaan noille parempia sapluunoita. Kyllä se osaa.
Mä en voi uskoa, että on "treenattu koviten ikinä missään" ja siks on vielä tahmeaa. Vitut noi mitään erityistä on treenannu.
Mä en voi uskoa, että pelaajat on luovuttanut. Ne eivät ole missään vaiheessa edes uskoneet mihinkään, jonka suhteen ois voinu luovuttaa!

Mistä siis johtuu, että kentällä kaartelee laiskoja logonraiskaajia? Jaa-a. Pyramidinhuipulta kun valuu sitä mukavuudenhaluisuuden, laiskan tekemisen ja tulosvastuuttomuuden, edariuden mönjä... Kyllähän se ilmeisesti tappaa kaiken voitontahdon ja taistelumielen.

Kyllä noita pelaajia pitäis jotenkin herätellä tajuamaan, että he eivät tee duuniaan saadakseen uusia vempaimia, naisia, jetsettiä ja luksusta. He tekevät duunia meille. Voittaakseen. Menestyäkseen. Antaakseen kaikkensa. Suurin osa noista tuskin edes ymmärtää, mitä kaikkensa antaminen tarkoittaa. Tietääköhän edes Antti, Corey, Daniel, Nicke, Arttu tai Lennu? Yksikään noista muista ei saleen tajua. Mutta jos joku näistä mainituista on sisäistänyt sen, mitä vaaditaan voittamiseen, nyt olisi viimeisiä hetkiä pitää niitä palopuheita, saada jengi kuuntelemaan keskittyneesti ja motivoitumaan.

Kyllä tuolta voisi aika monelle velliperseelle antaa potkut perseelle niin työsuhteen kuin mustelmienkin osalta.

TL;DR Kun kerran moni teistä pelaajista palstaa lukee, niin boldasin valmiiksi avainsanat teille tl;dr-sukupolven mitättömille vätyksille.
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Mieho pelasi tänään KooKoossa kauden parhaan matsinsa. Maali, jengin paras aloittaja 20/60%, 19,23 minuuttia peliaikaa. IFKssa panu pelasi 26 matsia, teki niissä kaksi maalia. Sai luottoa keskimäärin 9 minuuttia per matsi. Hieno juttu, kun pääsi Törmäsestä eroon. HIFK:oon on turha hankkia yhtään uutta pelaajaa törmäslätkällä pilattavaksi.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mieho pelasi tänään KooKoossa kauden parhaan matsinsa. Maali, jengin paras aloittaja 20/60%, 19,23 minuuttia peliaikaa. IFKssa panu pelasi 26 matsia, teki niissä kaksi maalia. Sai luottoa keskimäärin 9 minuuttia per matsi. Hieno juttu, kun pääsi Törmäsestä eroon. HIFK:oon on turha hankkia yhtään uutta pelaajaa törmäslätkällä pilattavaksi.

Täytyy kyllä kehua Miehoa Kouvolan suunnasta. Energiaa ja röyhkeyttä, ja bonuksena maali. Voidaan pitää vaikka vähän pidemmänkin aikaa. Saarelainen ei ollut ihan niin näkyvä, mutta työteliäs ja taitava kaveri.
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Täytyy kyllä kehua Miehoa Kouvolan suunnasta. Energiaa ja röyhkeyttä, ja bonuksena maali. Voidaan pitää vaikka vähän pidemmänkin aikaa. Saarelainen ei ollut ihan niin näkyvä, mutta työteliäs ja taitava kaveri.
Alkukaudesta yleisesti puhuttiin, että IFKlla on niin kova rosteri, että monestakaan jengistä ei siihen mahtuisi ainoakaan pelaaja. Nyt "pikkuseura" KooKoosta tuli kaverit suoraan ykköskenttään. Anteeksi, ei ollut tarkoitus loukata KooKoota. Siellä on tehty hyvää duunia. Niillä muilla vaan ei olekaan Törmästä.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti tämä ex-KooKoo -kolmikko saavat vielä sen seuraavan stepin teillä. KooKoon kausi meni niin päin helvettiä kaikilla mahdollisilla tavoilla, että nämä ukot meni hukkaan.

Bandwagonissa ollaan.
 
Pahoittelut, että pilaan tämän ketjun jollain muulla, kuin Törmäsestä itkemisellä tai Miehon ja KooKoon hehkuttamisella, mutta laitampas siitä huolimatta viivat pelistä:

- KooKooKolmikosta Maliselle plussaa, ehdottomasti. Pelimiehen oloinen jamppa, joka osaa tehdä peliä. Löysi useampaan otteeseen ketjukavereita hyvillä ja napakoilla syötöillä. O'Connor oli myös posiitiivinen ilmestys. Kiekko liikkui näpäkästi ja plussaa laukausmäärästä (7kpl), joskin laatu jätti vielä toivomisen varaa. Kantola ei sitten säväyttänyt millään tavalla. Onko Kantola ihan oikeasti vasen laitahyökkääjä? Oli jatkuvasti oikealla laidalla tilanteesta riippumatta

- Johansson oli taas hyvä. Kiekollisena top3-pelaajia tänään ja jollain pervolla tavalla mä diggaan tuosta tyylistä, millä mies pystyy pysäyttämään pelin suorasta luistelusta ja nopealla jarrutuksella pelaa itselleen aikaa

- Lennu pelasi koko jengin pienimmät minuutit, aiheesta. En nähnyt koko ottelussa yhtään järkevää ratkaisua kiekollisena, jos hommassa oli tippaakaan ajatusta, toteutus oli syvältä sieltä. Ei ihan oikeasti kuulu tällä hetkellä kokoonpanoon, kun Parru palaa kokoonpanoon. Surullista, mutta totta

- Halonen oli huono. En niin paljoa ymmärrä maalivahtien tekniikasta, mutta 188-senttinen veska ei voi näyttää noin pieneltä. Ja vaikka näytti pieneltä, jäitä pitkin tehtiin kaikki kolme maalia. Joo, oli läpiajoa ja omaa suhellusta, mutta heikko esitys anyway, Mestikseen/kolleihin jatkamaan harjoituksia. Ihmeellinen etunoja peliasentona ja perustorjunnatkin olivat näyttäviä, kun peittämisen sijasta huitoi vain käsillään

- Puustinen on taas herännyt sopimusneuvotteluihin. Heti ensimmäisessä vaihdossa kova taklaus ja oli muutenkin tänään pelipäällä, vaikka jalka nyt ei enää kuljekaan

- Harjoitteleeko jengi oikeasti tuossa samassa kaukalossa? Koko kauden kestänyt jään huono kunto näytti yllättävän HIFK:n huomattavasti pahemmin kuin vastustajan. Kiekon hukkaamisia oli kymmeniä ja pääosin HIFK:n puolella.

- Syöttöjen ja laukausten laatu on juuri sen näköistä, että yksi maali voi tuurilla tulla. Järjestäen joko yli tai sitten takakulmasta ohi. Jos on pakko vetää ohi, niin vetäkää etukulmasta, niin kiekko ei karkaa omasta laukauksesta rännin kautta omalle alueelle.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauheella kiireellä pitää varmaan hoitaa Mieho takaisin ennenkuin NHL varaa sen.

Kyllä tässä on pedattuna kuvio, jossa Mieho tulee meille ensi kauden kakkossentteriksi 150k€:n palkalla.

En jaksa enää velloa tämän häpeällisen kauden paskassa, joten heitän pelkkää posia ottelusta. Tällä valinnalla säästyn myös huomattavalta kirjoitustaakalta.

+Juuso Salmi (Kyllä! Yksi harvoista, jonka otteista näkyi koko ajan että hän pelaa sydämellä ja haluaa oikeasti voittaa. Muutenkin mukiinmenevä peli Juusolta, eikä ole hänen vikansa että on joutunut jengissä liian isoon rooliin. Jatkossakin paikka mun HIFK:ssa, kunhan se paikka on 8. pakki, ellei ota vihdoin selkeitä kehitysaskeleita.)
+Ryan O'Connor (Tätä kaveria on viivalla kaivattu, eikä omassa päässäkään hullumpi.)
+Jarkko Malinen (Joukkueen paras sentteri molempiin suuntiin. No, ehkä Johansson hyökkäyspäässä haastoi muutamalla loistopassillaan.)
+Matt Generous (Salmen tavoin ei alistunut lampaan lailla kohtaloonsa.)
+Puustinen (Vihdoin oli sillä tasolla jota sopii odottaa. Hieno passi Aaltosen maaliin ja muutenkin oli vaarallinen ja työteliäs.)
 

Rough Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Julkukat
On muuten huomioitava eräs mielenkiintoinen seikka. Aina kun IFK ottaa molarin pois maalilta, niin lähes aina vastustaja saa kiekon tyhjään rysään. Välillä mennyt laitojen kautta sekä muiden erikoisten pomppujen ja railoihin osumisien jälkeen maaliin. Ei ole kyllä edes onnetar puolella. :D
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Oiskohan meidänkin pitänyt ihan suosiolla aloittaa tyhjennysmyynti??? No nyt on myöhästä. Ollaan oltu jo pitkään joka joukkuetta vastaan täysin alakynnessä. Tätä ei voi laittaa vain Stögön piikkiin ja jotain omituista (jopa inhorealistista) tossa tekemisessä on. Ehdottomasti sekavinta sohellusta ikinä (voittaa sekaisuudessaan jopa raimo-sedän mnh:n).

Palstaveljet, mikä on loppukauden tavoite????? Mun mielestä ois aika oikeutettua pudota sääleistäkin pois ja ottaa siitä oppi sekä asenne ens kauden tekemiseen!
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä ei voi laittaa vain Stögön piikkiin ja jotain omituista (jopa inhorealistista) tossa tekemisessä on. Ehdottomasti sekavinta sohellusta ikinä (voittaa sekaisuudessaan jopa raimo-sedän mnh:n).

Kyllä mä laitan aika paljon Stögön piikkiin, vaikka Stögön kannattaja olen pitkään ollutkin, eikä pelaajisto saa todellakaan mitään synninpäästöä tästä kaudesta. Paljon muutakin mätää tämän kauden IFK:ssa on, mutta aina kun kentällä viilettää tuollaiset määrät alisuorittajia, niin vikaa on jo paljon siellä penkin takanakin. Yhtä sekavana kohelluksena en tätä näe kuin Ramin MNH, vaikka tässäkin sekavia piirteitä on. Rami-sedän kiekko oli paljon lähempänä päätöntä ja yksipuolista pystysuuntaa, kuin tämän kauden Stögön kiekko.

Tässä Stögön pelissä on ollut tällä kaudella ihan toimiviakin osa-alueita siellä pelitaktisissa osa-alueissa, mutta kun se ei riitä että olet hyvä ylittämään vaikka keskialueen, tai että osaat karvata hyökkäyspäädyssä jne, koska esim. hyökkäyksiinlähdöt alkaa omalta alueelta, etenee yli keskialueen, ja päättyy siihen että asemoidutaan siellä hyökkäyspäässä, kaikki palaset pitää loksahtaa jotta saadaan jatkuvasti hyviä suorituksia. Kovin moni IFK:n pelitaktinen osa-alue ei ole ollut aivan katastrofaalisella tasolla, enemmänkin ollaan melko paskoja lähes kaikessa, ja pienistä palasista tuo peli koostuu. IFK tekee lähes kaiken hieman päin persettä, sekä jotku asiat todella päin persettä, ja se tarkoittaa tässä todella taktisessa Liigassa vaikeuksia jopa jotain Jukureita vastaan. Ja vastoin palstan yleistä uskomusta(?) Stögönkin kiekossa on punaista lankaa näkyvissä tietyissä asioissa, todellakaan täysin pelitavaton IFK ei ole ollut. Halutessa multa saa esimerkkejä.

Palstaveljet, mikä on loppukauden tavoite????? Mun mielestä ois aika oikeutettua pudota sääleistäkin pois ja ottaa siitä oppi sekä asenne ens kauden tekemiseen!

Tässä alkaa hiipua sekin toive, että olisi päästy sijalle 7. ja saatu ensin helpompi säälivastus, ja sen jälkeen puolivälierissä vastaan Tapparan sijasta TPS, joten vaikea sanoa haittaisiko se vaikka tiputtaisiin suosiolla säälien ulkopuolelle. Ehkä sitä näin jääkiekon suurkuluttajana (ja masokistina) haluaa kuitenkin mahdollisimman paljon ja pitkälle pelejä, joten ehkä kuitenkin mielummin ne säälit, vaikkei edes päästäisi niistä jatkoon. Päästään sääleihin tai ei, niin nopeasti se on kuitenkin ohi, hyvässä ja pahassa.

Jos tuo kokonaan sääleistä pois tippuminen toisi jotain pysyvämpää muutosta tuohon touhuun (esim. Nybari ulos), niin silloin valitsisin tietenkin tämän vaihtoehdon. Vaikea kuitenkaan nähdä että hallituksen purjeveneilijät potkisivat Tomppaa mihinkään, sehän on hallitukselle melkein kuin oma purj.. poika.
 
Viimeksi muokattu:

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
On muuten huomioitava eräs mielenkiintoinen seikka. Aina kun IFK ottaa molarin pois maalilta, niin lähes aina vastustaja saa kiekon tyhjään rysään. Välillä mennyt laitojen kautta sekä muiden erikoisten pomppujen ja railoihin osumisien jälkeen maaliin. Ei ole kyllä edes onnetar puolella. :D

Eikä tarvitse edes sanoa lähes aina, vaan kyllä se on ollut ainakin tämän vuoden puolella ihan joka ikinen kerta sama juttu.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Olin päättänyt olla menemättä hallille enää tällä kaudella, mutta pakkohan se oli katsoa uudet pelaajat, ostaa kolme lippua ja todeta, että samaa paskaa ja eikä se ollut sen juhlavammin edes pakattu. Ennen ottelua kävin syömässä wrapin, joka oli salaatin osalta jäässä, joten hallin ruokatarjonta on vajoamassa samalle tasolle pelin tason kanssa.

Törmäsen pelikirja on ainakin minulle täysi mysteeri, en löydä pienintäkään toimivaa ideaa miltään sivulta tässä kirjassa, vieläkään valmentajan vaihto ei olisi huono ratkaisu. Halonen oli maalilla heikko, toisaalta ei nuoren kaverin piikkiin tätä voida laittaa vaan valmennuksen, joka peluuttaa häntä aivan liian kovassa paikassa. Vaikka täällä joku on kertonutkin, ettei joukkue yritä, niin on siellä yritystä, mutta vailla toimivaa pelitapaa se yrityskin näyttää lähinnä säälittävältä, koska ollaan koko ajan potku tai jopa kaksi vastustajaa perässä.

Seurasin tarkemmin paria pelaajaa. Toinen heistä oli Heiskanen, jota on hehkutettu parhaaksi kiekolliseksi puolustajaksi. Ainakin eilen päivä oli umpisurkea, muutama hyvä kiekon ylöstuonti, valtava määrä heikkoja syöttöjä, joista vastustaja käänsi pelin, pehmeää pelaamista kaksinkamppailuissa jne. Tällä en dissaa tätäkään nuorta pelaajaa, on vain ymmärettävä, että hän on vasta 17v, eikä ole vielä valmis pelaaja, saati sitten ottamaan johtavaa kiekollista roolia, etenkään surkeasti organisoidussa joukkueessa. Malisen peliä yritin myös katsoa tarkemmin ja sieltä näkyi hyviä yksittäisiä suorituksia, mutta joukkueen heikko pelirakenne ei auta tietysti ketään, joten tulos jäi kuitenkin enintään keskinkertaiseksi. Generoukselle peukkua siitä, että teki valtavan määrän töitä ja myös hyökkäysuuntaan uskalsi antaa oikea-aikaisesti tukea.

Jos tuossa oli nyt kuukausi aikaa jollain huippuvalmentajalla, niin hän voisi tehdä tuosta vielä toimivan joukkueen, mutta nyt usko tähän kauteen on tasan nolla, mitä se on ollut tosin jo marraskuusta lähtien.
 

Stigu

Jäsen
Tässä Stögön pelissä on ollut tällä kaudella ihan toimiviakin osa-alueita siellä pelitaktisissa osa-alueissa, mutta kun se ei riitä että olet hyvä ylittämään vaikka keskialueen, tai että osaat karvata hyökkäyspäädyssä jne, koska esim. hyökkäyksiinlähdöt alkaa omalta alueelta, etenee yli keskialueen, ja päättyy siihen että asemoidutaan siellä hyökkäyspäässä, kaikki palaset pitää loksahtaa jotta saadaan jatkuvasti hyviä suorituksia. Kovin moni IFK:n pelitaktinen osa-alue ei ole ollut aivan katastrofaalisella tasolla, enemmänkin ollaan melko paskoja lähes kaikessa, ja pienistä palasista tuo peli koostuu. IFK tekee lähes kaiken hieman päin persettä, sekä jotku asiat todella päin persettä, ja se tarkoittaa tässä todella taktisessa Liigassa vaikeuksia jopa jotain Jukureita vastaan. Ja vastoin palstan yleistä uskomusta(?) Stögönkin kiekossa on punaista lankaa näkyvissä tietyissä asioissa, todellakaan täysin pelitavaton IFK ei ole ollut.
Tästä samaa mieltä. Stögön pelissä on ollut aika ajoin pitkin kautta toimivia osa-alueita. Isoin ongelma on omasta päästä lähteneet hyökkäykset, jotka ovat päätyneet maaliin tai edes maalilaukaukseen. Tuo kokonaisuus ei ole toiminut kertaakaan tällä kaudella, eikä tule myöskään toimimaan.

Meikäläistä vituttaa eniten se, että kokoonpanon puolesta tuossa jengissä olisi materiaalia vaikka mihin. Ihan esimerkkinä, mitä jos hyökkäysketju Puustinen-Hintz-Ikonen olisi treenannut koko kauden selkeillä hyökkäyskuviolla? Tai mitä jos ylivoima -ja alivoimakuvioita olisi treenattu systemaattisesti ensimmäisistä treeneistä lähtien?

Stögö ei ole paska valmentaja, mutta oman näkemykseni mukaan hän käy IFK:n kustannuksella nyr yhden miehen sotaa omaa fetissiään vastaan uskoen, että Airhockey vol3 on loppupeleissä voittavaa lätkää. No perkele, ei se ole.

Ensi kausi Airhockey vol4:sta, ja sitten kaudelle 2018-2019 peukut pystyyn, että saadaan penkin taakse valmentaja, jonka ei tarvitse harjoitella tai yrittää todistaa itselleen mitään.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Stögö ei ole paska valmentaja, mutta oman näkemykseni mukaan hän käy IFK:n kustannuksella nyr yhden miehen sotaa omaa fetissiään vastaan uskoen, että Airhockey vol3 on loppupeleissä voittavaa lätkää. No perkele, ei se ole.

Ja toimiva Airhockey vaatii pakeilta todella tehokasta avaamistaja muutenkin suht virheetöntä pelaamista. Tällä hetkellä pakkien ja hyökkääjien ajatukset eivät mene yksiin ollenkaan, ja oikeastaan näyttää että pelaavat eri peliä.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
-Pelisysteemi. Olisiko jo aika alkaa vääntää rautalangasta kun ei pelaajat itse tätä pysty suunnittelemaan. Vai eikö ole osaamista penkin takana? Tähän en itse suostu uskomaan, uskon enemmän jääräpäisyyteen.
Pelisysteemi on mietitty hyvissä ajoin, heinäkuussa, valmiiksi eikä sitä muuteta. Edes finaaleissa

-Peluutus. Muut joukkueet jaksavat kyllä tarvittaessa vaikka viidellä pakilla, mutta meillä 7 ukkoa kiertää säntillisesti läpi pelin.
Kaikki pelaa ja Jopolla pääsee. Kivesten laskeutumisesta sen verran vähän aikaa ettei löydy vehkeitä heittää ukkoja katsomoon. Ja Törmänenhän on se pidetty ja mukava valmentaja. Kiva että on hauskaa, tämä on vain tulosurheilua ei höpöhöpö kiekkoa. Valmennukselliset testikkelit tuntuvat sijaitsevan kitalaessa.
-Roolitus. On nyt nähty, että Hintz ei keskellä pärjää. Ja on tullut myös pelaajalle itselleen taakka ja pelaaminen on pakkopullaa.
Visio ja selvä näkemys viisikoiden roolista hakusessa. Ei toimi.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Näin ulkopuolelta huudellen en ymmärrä kuinka erikoistilannepelaaminen on noin surkeaa noilla palikoilla.
Ylivoima liigan toisiksi huonointa ja alivoima liigan huonointa.

Tuon voi ainakin pistää osin valmennuksen piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös