Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 593 917
  • 4 204

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Meidän puolustajien kiekollinen osaaminen on ala-arvoista. Salmi-Teppo-Finley-Gene-Kaski ja reservissä Heiskanen. Näiden kavereiden ei pitäisi koskea kiekkoon ollenkaan. Ja kun Taimikin on poissa.. hoh hoijaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Meidän puolustajien kiekollinen osaaminen on ala-arvoista. Salmi-Teppo-Finley-Gene-Kaski ja reservissä Heiskanen. Näiden kavereiden ei pitäisi koskea kiekkoon ollenkaan. Ja kun Taimikin on poissa.. hoh hoijaa.

Salmi-Teppo on kyllä aikamoinen pari viivaan! Erän lopussa nelonen sai hyvän mylläkän, mutta vaikeaa oli viivassa kiekkoa käyttää kun tämä kyseinen kaksikko seisoi siellä tumput suorana. Tänä päivänä lätkässä puolustajien on myös pakko osallistua hyökkäämiseen jos haluaa saada maalin tehtyä ja eihän tuolla kaksikolla ole yhtään mitään annettavaa hyökkäysalueella. Kumpikaan ei osaa toimittaa kiekkoa edes maalille.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Olen ollut yksi Stögön puolustajista ja uskon kaveriin edelleen paljon, mutta jotain tuolla nyt mättää. Jotain rakenteellista.

Petrellin sinne päin pelaaminen Tepsin tokassa maalissa oli hyvä esimerkki. Vähän silleen puolivaloilla peitolle ja kas kiekko maalissa.

Kolmannessa maalissa Tamminen ja Partanen ei saanut mitenkään omaa ruutuaan kasaan. Ja toki Kaski ei ainakaan vielä ole valmis liigaan.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Partaselle on puolustaminen kyllä pakkopullaa, lukemattomat kerrat mies seisoo viivan tuntumassa mukapitämässä pakkia. Ei mene kulmavääntöihin ollenkaan. Jossain c-junnuissa ehkä vielä puolustetaan noin, mutta ei liigassa. Tätä olen ihmetellyt jo toista kautta miten huono se on omissa jos vastustaja saa vähänkään pyöritystä. Ärsyttää helvetisti kun ois paikka tuplata ja voittaa kiekko niin mies pakittaa poispäin tilanteesta istumaan siniselle.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Yhden erän perusteella tämä tuomio? Taitaa olla jo jonkinmoinen ennätys.

Joo, ei ollut ehkä ihan analyyttinen purkaus vaan turhautuminen. Toki kundille pitää antaa mahdollisuus.

Ja tokaan erään tultiin ihan pelaamaan jääkiekkoa. Taisi Stögö sanoa pari valittua sanaa erätauolla.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Kun ei edes maalipaikoille päästä. Todella sekaisin toi jengi. Peli vaan huononee koko ajan.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Kiitos tästä. Onneksi tein 2. erän ajan ruokaa niin ei halkea pää tuohon paskaan mitä IFK esittää. Kertoo tosin aika paljon IFKn pelistä että mielummin teen ruokaa kuin katson tuota jääkendon näköistä kuraa. Nakit voidaan laittaa takas pakkaseen, tämä kausi on tässä.

-Tinke
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Samaa mieltä, että tämä kausi on jo tuon joukkueen osalta ohi, ehkä ryhmä rimpuilee sääleihin, mutta menestystä ei voi tulla. On jotenkin käsittämätöntä, että Törmänen on saanut joukkueen unohtamaan jo peruspelaamisen. Kuukauden päästä voi alkaa myydä parhaita pois ja antaa lahjakkaille junnuille kokemusta, ai niin, eihän meillä ole edes lahjakkaita junnuja. Myydään vain muuten pois kaikki muille kelpaavat.

Toinen vaihtoehto on tehdä muutama myynti ja hankinta, ostettava pelaajia, jotka haluavat menestyä, hankittava valmentaja, joka edes pyrkii johonkin järjelliseen pelitapaan. HIFK:n tuntien Törmänen saa jossain vaiheessa kenkää, palkkaa "kiva kivan" ja hankkii Jukka Sepon.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Näyttää tuo IFK:n peli lähes täysin samalta kuin Kärppien vastaava paska. Missä liike? Missä edes vittu helpot syötöt omille? ja karmee työ maalien eteen ja sitten vastustaja käy nakkeleen millon mistäki..
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Mun on parempi lopettaa tän aneemisen, munattoman ja hajuttoman jengin pelien katsominen joksikin aikaa. Peli on kuin päätön kanalauma jyvää etsimässä, ei minkäänlaista ajatusta pelistä. Pahinta on että meillä ei löydy yhtään yksittäisiä pelaajia, jotka voisivat vetää muun jengin suosta. Mikään ei tunnu onnistuvan. Alkaa olla pelejä katsoessa niin huono olo henkisesti, kuin myös fyysisesti, etten aio uhrata terveyttäni tän shitin katsomiseen. Pidän nyt määrittelemättömän tauon.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Nyt kannattaa miettiä, montako kertaa IFK on noussut tällaisen alkukauden jälkeen mainittavampaan menestykseen? Väittäisin, ettei kertakaan.

Joten myönnetään tosiasiat ja annetaan meille uskolliselle faneille jotain muuta. Tami koutsiksi ja joka kotipelissä hyökätään, taklataan ja tapellaan niin paljon mitä vaan kerkeää. Ei sillä mitään voiteta, mutta ainakin paremmat muistot jää tästä kaudesta. Ensi vuonna sitten taas uus yritys
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Nyt Nybari pelisilmää. Hommaat Ramin Stögön avuksi. Ihan vaan vaikka nojailemaan pukuhuoneen ovelle. Siinä olisi sellainen täsmämanaaja joka saisi varmasti Hankin ja Perävalon haamut kaikkoamaan kopista.

Faijalla on näemmä korkki sitten auennut. Kauan sitä kestikin.
 

Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pieni huutelu täältä landelta, kovin odotuksin kauteen lähdettiin myös täällä nykäskylässä mutta,,,,, otan osaa kestetään ja toivotaan Joulua!
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolta se näyttää kun amispohjaiset kaverit, mitkä vetää "sadantonnin" liksaa alkaa kiukuttelemaan miksei kukaan kerro miten pitäisi skulaa.
Sitten kun annetaan goutsille kenkää ja palkataan kunnon auktoriteetti koodinimellä "summanen" paskotaan housuun ja itketään miksei ole vapauksia.
Ei käy tällä hetkellä Stögöä kateeksi. Ongelma on siinä ettei joukkueessa ole riittävän isoja ballseja omaavaa kaveria, joka ottaisi jengin reppuselkään. Niin paljon kuin Lennusta diggaan pelaajana, ei ehkä särmä riitä ottamaan tässä tilanteessa johtajan roolia. Enkä ole varma Lutistakaan. katsellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös