Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 593 558
  • 4 204

tomechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten tää stögön lätkä näyttää aina syksyllä joltain harrastesarjajengiltä.. ei vaan voi ymmärtää. Pelaajat ei vaan näytä tietävän mitä pitäis tehdä, vaan koittavat pelata stögön sekokiekkoa
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Olis pitäny buuata jengi vittuun kentältä, ja sen jälkeen kun ovat kopissa (ja ovi toivottavasti naulattu kiinni), niin aloittaa uudelleen kunnolla ne Hakki-huudot.
 

Bigreds.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ei lajil' väliä
Ainakin kättelyissä Parru & co. naureskeli välinpitämättömästi. Ei paljon haittaa, kun liksa on hyvä ja lomat pitkät.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän kauteen asti ollut jopa Törmäsen jatkosopimuksen kannalla. Tällä hetkellä on kyllä pakko sanoa, että en tälläistä fiasko-jääkiekkoa jaksa katsoa enää yhtään kautta. Ajattelin, että tähän kauteen hyvät lähtökohdat. Jatketaan siitä mikä viime keväänä jäi kesken. En nytkään epäile sitä, etteikö HIFK keväällä voisi olla kovassa tikissä, mutta kun ei runkosarjassa menestyminen ja pudotuspeleissä menestyminen ole toisiaan poissulkevia asioita. HIFK:n avauspelaaminen on tällä hetkellä niin luokatonta, että jos jäälle laittaisi 5 kpl keltaisia tynnyreitä seisomaan paikallaan, niin HIFK roiskisi pitkiä kiekkoja. Ei mitään järkeä. Alkaa vähän käymään sekin mielessä, että oliko Törmäsen huippu HIFK:ssa viime kausi ja nyt on eväät syöty?

Ei oikein mitään positiivista voi pelaamisesta sanoa. Alivoima ei kestä ketään vastaan, YV on mielikuvituksetonta ja viisikkopelaamista ei käytännössä ole lainkaan. Kaikki on sattumanvaraista/yksilöiden varassa.
 

444

Jäsen
Illan paras pelaaja oli kuitenkin kuuluttajamme Micke, joka juuri ja juuri pystyi kokoamaan itsensä ennen ottelun alkua. Pala nousi kurkkuun, itse kullakin, mutta homma saatiin tyylillä maaliin.
Harmi että pelaajilla oli jo viikonloppu mielessä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mitään järkeä. Alkaa vähän käymään sekin mielessä, että oliko Törmäsen huippu HIFK:ssa viime kausi ja nyt on eväät syöty

On muuten vähän yhtäläisyyksiä miehen Bern aikoihin. Eka kausi ok, tokalla kaudella nappisuoritus ja mestaruus, kolmannella kaudella pakka sekosi täysin ja potkut perseeseen ennen joulua.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On muuten vähän yhtäläisyyksiä miehen Bern aikoihin. Eka kausi ok, tokalla kaudella nappisuoritus ja mestaruus, kolmannella kaudella pakka sekosi täysin ja potkut perseeseen ennen joulua.
Mietin samaa mutta siitä en ihan päässyt selvyyteen onko eväsreppu niin pieni ettei siitä riitä kolmeksi kaudeksi, vai hakeeko itselleen pitkän loman ja hyvän valmistautumisen seuraavaan pestiin. Palkkahan tulee sopimuksen loppuun varmasti.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tää oli niin surkeaa, että nyt 1 sentteri, 1 iso pakki ei taida riittää. Lisäksi, huom. lisäksi pitäisi vaihtaa valmentaja, saada yksi laitahyökkääjä (jos Rask on pitkään poissa), ravistaa hereille ainakin Taimi, Partanen, ..... Mutta odotetaan vaan, kunnes, zzzzz Törmänen ei muuten edes yrittänyt aikalisällä vaikuttaa lopputulokseen, saatikka ottamalla veskarin ulos!
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joukkue on kotikaukalossa ihmeellisessä alisuorittamistilassa. Puolustuksessa sekoillaan ja hyökkäyspeli on täysin koordinoitumatonta. Kun tähän lisää vähäisen fyysisen elementin, on peli juuri sennäköistä kuin kaksi viimeistä erää tänään. Joukkueessa on paljon loukkaantumisia ja kun muusta porukasta ei ole noussut tasonnostajia, on pelisysteemi sekaisin.

En kyllä suoraan sanottuna tiedä, mikä olisi se keino jolla suunta saadaan käännettyä. Laittaisin jo nyt vahvasti harkintaan vahvistusten hankinnan - jos edelliskaudet antavat suuntaa, loukkaantumisia tulee edelleen kauden mittaan. Jotain on joka tapauksessa tehtävä, sillä kohta vaisut otteet alkavat näkyä yleisömäärissä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, myönnetään, ettei viime kaudella nähty varmaan kertaakaan näin huonoa peliä. IFK:lla ei paria ohjuria lukuun ottamatta ollut yhtään maalipaikkaa kahdessa viimeisessä erässä. Ei tuo Ramun puutteesta ole kiinni, nuo ihan samat jätkät pelas sexyhokia Ramun ollessa vaihdossa.

Kaikki mättää nyt, eniten hyökkäyksiin lähtö. Eikä ole pelkästään pakeista kiinni, kyllä siellä on taitoa antaa se avaussyöttö joka parissa(Heiskanen, Taimi ja Eronen), jos olisi syöttöpaikkaa. Nyt ainoa kuvio oli ohjuri päätyyn punaisen jälkeen. Saipa oppi aika nopeasti tuon tempun.

Uskon edelleen, että tämä kääntyy, ja pelataan vielä ihan runkkarin voitosta, mutta varsinaista paskaa tuo peli juuri nyt on. Raskin puuttuminen vaikuttaa todella paljon viime pelien perusteella.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Blub blumb molskis! Alhaalle on vajottu eikä valoa näy. Raskin puuttuessa Leino ja Puustelli valuivat takaisin omalle tasolleen. Surkeinta kaikesta oli se, että SaiPa ajoi IFK:n pakit ja hyökkääjät aina halutessaan seinille. IFK:n vastaus oli roikkuminen ja perässäluistelu. Ei todellakaan riitä, ei mihinkään.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK on nyt pelannut CHL mukaanlukien 16 peliä. Niistä on tullut 4 suoraa voittoa ja 5 suoraa tappiota. 7 ottelua on päättynyt tasan. Mukana on kaksi peliä Tanskalaista jengiä vastaan. Saldo on surkea. Itse pelikin on munatonta paskaa.

Eniten kuitenkin vituttaa se, että kyseessä oli tänään Hakin muistopeli. Ja HIFK:n esitys oli tuo.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Eniten kuitenkin vituttaa se, että kyseessä oli tänään Hakin muistopeli. Ja HIFK:n esitys oli tuo.
Sama. Eikä toista mahdollisuutta tule. Saipan kukalienee -maalivahdin ei tarvinnut tehdä maalillaan juurikaan muuta kuin ihailla maisemia. IFKn ainoa hyökkäyspelisuunnitelma oli luovuttaa kiekko vastustajalle roiskimalla sitä päätyyn.

Tervetuloa stadiin juntit. Täältä saa pisteitä, senkun tulee ja hakee ne pois.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Oli kyllä aikamoista kuraa. Eipä ole tainnut Puustinenkaan saada ottamastaan jäähystä koskaan aiemmin standing ovationia. Onneksi nyt vastustaja ei sentään maalia tehnyt siihen saumaan, olisi hävettänyt vielä enemmän.
Tähän kohtaan tulee hyvin tuo kotipelitauko, näin kausikorttilaisen silmin ainakin, koska huomenna aletaan rakentamaan hevosille kisoja Nordikselle. Toivottavasti saavat vieraspeliturneellaan pelin sittern parempaan kuosiin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tää on meidän alkkisfaija, jep
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelkästään valmennuksen niskaan tätä ei voi kaataa, siellä on useita vahvoja alisuorittajia, mutta kun parikymmentä pelaajaa koheltaa aivan miten sattuu, ei se vika ole todellisuudessa enää pelkästään pelaajissa. Nyt on Törmäsen aika ottaa pää pois perseestä ja alkaa miettimään miten tuota palettia saa parsittua kasaan. Varsinkin hyökkäyksiinlähtöjä tulisi treenata niin kauan että ne saatana tulee sieltä selkäytimestä unisimmillakin pelaajilla.

Kovalla luistelulla ja kaksinkamppailu voitoilla voidaan rimpuilla näennäisesti mukana, varsinkin ensimmäisissä erissä joihin on usein tultu hyvällä latauksella, mutta ei se suoritus saisi vaihdella noin rajusti pelin sisällä. Lähes pelkästään sillä kovalla tsempillä ja tahdolla + tuolla materiaalilla voidaan jopa voittaa pelejä, mutta ei koko runkosarjaa voi luottaa mihinkään pelitavattomaan tsemppikiekkoon. Eipä siinä, oli se peli viime syksynäkin aika karmeata kuraa, itseasiassa muistan vielä tammikuulta 2-3 perättäistä matsia jotka olivat sekavaa sysipaskaa, mutta siitä tammikuusta eteenpäin se IFK:n viisikko alkoi tiivistymään ja peliin alkoi tulla selkeää toisteisuutta.

Yksi asia mitä olen miettinyt, minkähänlainen tuon joukkueen joukkuehenki on, onko siellä kaikki puhaltamassa yhteen hiileen vai löytyykö niitä vapaamatkustajia tai pukukopin syöpiä jotka myrkyttää tota hommaa entisestään? En tiedä, mutta jotenkin kuvasti eilen pelin lopulla se Elkinsin tilanteen ulkopuolelta hommattu huitomisjäähy ja sen jälkeiset jäähyboksista mailalla pleksiin hakkaamiset, Elkins ei ole muistaakseni kertaakaan 3 vuoteen ottanut turhautuneita jäähyjä tai hakannut mailalla pleksejä vihainen ilme kasvoillaan, en sitten tiedä protestoiko tuomareiden suuntaan vai vaihtoaitiota kohti. Tuo pieni tauko kotipeleistä tulee todellakin hyvään saumaan, nuo kotipelit eivät ole tämän hetken IFK:n juttu. Tuntuu että kotona se tunne vie liikaa järkeä, ja peli menee jopa ajoittain yliyrittämiseksi.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Huono oli esitys eilen, mutta yksi onnistuja eilen oli. Miro Heiskanen. Nuori ja rento pelaaja, pelaa hienoa peliä ikäisekseen. Finleyn rinnalla tulee kasvamaan maailmanluokan pelaajaksi parissa kaudessa. Valmentaja-asiaan mun kantani on, että kolme vuotta saman joukkueen peräsimessä maksimi. Uutta matoa koukkuun sillä rintamalla, ja tuomaan uutta energiaa organisaatioon. Ja uutta, räiskyvämpää pelityyliä mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös