Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 144 045
  • 868

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Tänään mitataan onko kapteeni, perämies ja miehistö saaneet laivan kurssin muutettua? Taukoa edeltänyt tuuliajoilla seilaaminen oli erittäin surullista katseltavaa, etenkin mitä noihin kotitappioihin tulee. Jos tänään ei saada raavittua voittoa tai edes parannettua peliä, niin pessimistinä mä sanon että tuo laiva uppoaa, onhan kipparikin jo puoliksi paatin hylännyt. Siellä koputtelee takana sarjanousijatkin. Nyt perkele terästä selkärankaan!
 

Tornipöllö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En aivan yhdy Tirkkosen matsin jälkeiseen tulkintaan ihan hyvästä yrityksestä. Aivan hirveää ja aivotonta peliä; kiekkoa päätyyn eikä mennä edes perään.

Ps. Kiitos ruutu.fi miksauksesta, sai olla koko illan kotisohvalla kuuden Lukko-fanin keskellä.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Puolustuspäässä tuo touhu oli minusta oikein kelvollista, eihän lukko olisi saanut 100% viimeistelylläkään kuin ehkä hikisesti kolme maalia.

Sen sijaan tuo hyökkäyspelin mielikuvituksettomuus kyllä nauratti tänään. Noin kolmannen erän puolenvälin jälkeen SaiPan hyökkäys näytti sen ainoan kerran suoraviivaiselta ja yritteliäältä; muun pelin ajan peliä kuvasi parhaiten sana "virkamieskiekko". Hyökkäykset oli jotenkin puolivillaisia, ja McIntyren murtautuminen läpiajoon oli oikeastaan ainoa highlighti.

Ylivoimista kaksi kolmesta oli myös täyttä komiikkaa.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Toivottavasti hyvinkin pian näemme 2 kappaletta kiekollisia hyökkääjiä. Näillä nykyisillä homma nimittäin loppuu hyvin lyhyeen. En voi millään uskoa että tähän laumaan olisi koko kauden pelaajabudjetti saatu haaskattua. Se on ihan hyvä ettei oteta ensimmäistä arpaa joka markkinoilla liikkuu, mutta kokeltaisi edes junioreista jotain kädellisiä kavereita. Heidän motivaationsakin varmasti olisi kova vetää 100 lasissa kun saa näyttöpaikan. Alku ja loppu olivat SaiPalta ihan hyvää yrittämistä, mutta.. Respektit myös annettava Lukolle, hyvää oli puolustaminen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Siltähän se näytti että on hävitty paljon peräkkäin. Itseluottamus hyökkäyspäässä aivan nollassa. Asenne kuitenkin oli parempi kuin ennen taukoa. Hyökkäykseen tarvii vahvistuksia jos keväällä meinaa pärjätä, nyt sen myönnän minäkin.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vaikka tuota miten pyörittelee, niin kyllähän peli oli sellaiset 55 minuuttia ihan paskaa. Sitä samaa puskemista, mitä oli ennen taukoakin. Muutama hyvä vaihto ja se av peli, ei muuta. No ehkä puolustamisesta pitää vähän krediittiä antaa, eipä tuo Lukkokaan paikoille päässyt. Jatkoaika ois ollut "oikea" tulos, mutta Jussilta sitten kauden imu ja "olkaa hyvä Lukko, tässä pisteet".

Se on kyllä pakko myös mainita, että alkaa pikkuhiljaa vituttamaan ja ihmetyttämään nuo Tirkkosen kommentit pelien jälkeen! Samaa höpö höpö puhetta nyt kuultu pelistä toiseen. Herra kehui joukkuetta ja veti jotain jargonia tyyliin "hyvin tultiin peliin", "ei ole helppoa tauon jälkeen", "hyvin silti taisteltiin" jne jne jne...kaikki kommentit täyttä soopaa!! Näytti jotenkin, että oliko pienessä paniikissa ja ainut mitä sai ulos, oli noi paskapuheet...jos puheet on tollasia kopissakin, niin ei tuolta mihinkään nousta. Mikä vittu joukkuetta ja valmennusta vaivaa, kun taukokaan ei tuonut käytännössä mitään parannusta otteisiin. Jos hävittäs hyvällä pelillä, niin ok, mutta nyt SaiPa vain tulee kentälle ja neppailee pelin pois, Peli-ilme, taistelu, ajoitukset...kaikki aivan hukassa muutamaa väläystä lukuunottamatta. Ja näkikö joku yhtään taklausta SaiPalta tai jonkun menevän maskiin ottamaan mustelmia? Minä en nähnyt. Tai sitten meikäläiset laseissa ei enää vahvuus riitä...

Huoh, se kertoo jo jotain, että ei meinaa edes telkusta jaksaa enää tätä SaiPan nuhjausta katsoa!
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ehkä Hämäläistä ja Venäläistä ei ensi kaudella enää SaiPassa nähdä. Eihän niillä kummallakaan ole sopparia? Sama juttu ollut jo ennenkin että ei näitä ukkoja kiinnosta ruveta pelaamaan kuin vasta joskus uuden vuoden jälkeen.

Tämä koko syyskausi menee ihan puolivaloilla hiihdellessä. Hyvä olisi jos ensi kaudeksi sitä nuorisokaartia otettaisiin ihan kunnolla sisään. Mun puolesta voitaisiin ottaa vaikka kaikki ne 5-6 äijää jotka siellä on liigapaikkaa kärkkymässä.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Jotain on sentään Selinin ajoilta jäänyt käteen: "kiekko päätyyn ja ei ketään perään" -kiekko on voimissaan.

Ei tuota joukkuetta tunnista juuri nyt SaiPaksi muusta kuin logosta rinnassa.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehkä Hämäläistä ja Venäläistä ei ensi kaudella enää SaiPassa nähdä. Eihän niillä kummallakaan ole sopparia? Sama juttu ollut jo ennenkin että ei näitä ukkoja kiinnosta ruveta pelaamaan kuin vasta joskus uuden vuoden jälkeen.
Olen kyllä tästä eri mieltä. Varsinkin Venäläinen on ollut useassa pelissä SaiPan parhaimmistoa, eikä Hämäläinenkään ole pelannut huonosti. Venäläisen esitys tänäänkin oli mielestäni positiivinen.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Olen kyllä tästä eri mieltä. Varsinkin Venäläinen on ollut useassa pelissä SaiPan parhaimmistoa, eikä Hämäläinenkään ole pelannut huonosti. Venäläisen esitys tänäänkin oli mielestäni positiivinen.
Tänään olivat parhaimpia SaiPalaisia. Ja se kertoo tämän hetken tilanteesta paljon...
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Nyt taitaa realisoitúa tämän kauden joukkueen rakentaminen. Moni aavisti ennen kauden alkua, ettei näillä kavereilla pitkälle pötkitä. Kyllähän tässä on tultu alaspäin aika kovasti pronssipelin jälkeen ja en usko, että pohjaa on vielä saavutettu. Santanen saa aloittaa työnsä aika pohjalta siinä missä peksikin aikoinaan. Ei taida nämä "the kaudet" sopia SaiPalle.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
En voi olla kommentoimatta Tirkkosen kommentteja, jotka olen lainannut SaiPan sivuilta:

Maalipaikoissa puuttui viimeinen röyhkeys ja sitä kautta pomppujen ansaitseminen
, Tirkkonen arvioi.
--> Tästä olen samaa mieltä

Tirkkonen ei vaipunut tappiosta huolimatta synkkyyteen, vaan näki metsän puilta: peli-ilme oli nyt eri kuin kaksi viikkoa sitten ennen maaottelutaukoa.
– Ennen taukoa joukkue näytti väsyneeltä, nyt tulimme peliin erittäin pirteästi. Akkujen lataaminen oli selvästi tuonut virtaa, hän kertoi.

--> Täh?! Katsoinko samaa peliä? Nimenomaan näytti siltä, että mitään uutta ei tauko tuonut, väsynyttä puskemista. No ehkä puolustuspäässä oltiin paremmin hereillä, mutta hyökkäyspelihän oli ihan onnetonta.

– Saimme luotua hyvän määrän maalintekopaikkoja, mutta nyt ei pomppinut meille. Pitää jaksaa vain yrittää, sitä kautta ne pomputkin ansaitaan, Tirkkonen jatkoi.
--> Jaa missä ne hyvät maalipaikat oli? Ne 20 vetoako, jotka sudittiin pienestä kulmasta patjoihin tai logoon? No oli niitä kohtuullisia paikkoja ehkä sellaiset 2-3....
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Karilla ollaan ja siellä pysytään, eikä satamaan pääsystä ole toivoa. Toisaalta tässä juhlittiin kolme kautta "menestystä", niin nyt on aika taas palata niihin laihoihin vuosiin. Ei mitään joukkuetta kanna kolme pelaaja läpi kauden, ei edes SaiPaa. Mä en toivo mitään velkakierrettä, mutta jos tältä kaudelta jotain toivotaan niin nyt pitäisi pistää rahaa tiskiin. Nämä helvetin projektit ja ale-laarin pelaajat on nähty. Hävettää oikein tuo sinisilmäisyys. Nyt enää taistellaan kunniasta.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mä en nähnyt kylläkään mitään pirteyttä otteissa kuin vasta III erän ihan lopussa. Samanlaista täit tervassa-hiihtelyä se oli kuin ennen taukoa. Odotin, että tauolla olisi ollut mahdollisuus hieman vetää henkeä ja sitten terävällä otteella askiin, mutta ei. Enkä mä jaksa enää oikein uskoa siihenkään, että nyt olisi takana jokin hurja treenijakso ja raajat sen takia jumissa. Mutta silti #ainatukena, enkä vielä ole heittänyt pyyhettä tiskiin tämän kauden osalta. Antaa ajan ja mahdollisesti toimiston näyttää. Jos kymppipaikka on meidän mestaruus tällä kaudella, niin olkoot niin ja kaikki siitä yli plussaa.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Karilla ollaan ja siellä pysytään, eikä satamaan pääsystä ole toivoa. Toisaalta tässä juhlittiin kolme kautta "menestystä", niin nyt on aika taas palata niihin laihoihin vuosiin.
Aivan noin synkkänä en vielä tilannetta näe, katotaan nyt ensi viikon anti ennenkuin toivoa menetetään. Siitä kyllä samaa mieltä, että kärkiketjun hyökkääjää kaivataan kipeästi. Niinkauan kun sitä ei ole, toivoisi että ratkaisu olisi hieman mielikuvituksellisempi kuin Koho. Se ei ole toiminut aikoihin, niin annettaisiin Kohon vetää siellä missä on eniten joukkueelle hyödyksi, eikä sekoitettaisi samalla noita alaketjujakin. Vaikeaa jaksoa menty ja tietysti siihen saumaan Markkanenkin hörppää pisteiden arvoisesti.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Sarjakärkeä vastaan tasainen peli, alussa jopa halliten. Ei pidä valittaa.

Maalille menijöitä ei vaan ollut.

Ongelma taisi olla enemmänkin siinä, että SaiPa hukkasi kiekot hyökkäyssuuntaan mentäessä jo ennen siniviivaa. Kyllähän ne sinne päätyyn toki muistettiin aina roiskaista, mutta ilmaisia kiekkojahan nuo olivat vierailijoille. Ketjukaverit ehtivät jatkuvasti lyödä jarrut päälle siniviivalla siinä vaiheessa kun se päätykiekko lähti... yritä siinä sitten ehtiä kiekkoon ensimmäisenä.

Helvetin tylsä peli, maalipaikkoja olemattoman vähän.

Maalaht ykkösparissa 24 minuuttia per peli, muuten ihan hyvä mutta kyllähän Kallella on ihan ikioma pelikirjansa johon ei ketjukaverit usein kuulu millään tapaa.
Larssonilla on jäljellä hyökkäyspäässä enää yksi temppu... roikku oikealta siniviivan tuntumasta kohti maalia. Ja siinäpä se. Tuo heitto sieltä lähtee aina, oli tilanne mikä hyvänsä.

Meidän 320 AHL- ja 90 NHL- pelin puolustaja sen sijaan pelaa tällä hetkellä 13 minuuttia... Pitäisiköhän miettiä tämä uusiksi? Ja eiköhän miehelle uusi koti löydy jostain Euroopan liigasta helpostikin, jos homma ei vaan 13 minuuttia paremmin toimi Lappeenrannassa.

Melkoinen on kyllä nyt tuo takalukko pelissä. Väkisin puskemista.
Apua tarvitaan kipeästi hyökkäykseen. Tuomenoksan osumisprosentti tälle kaudelle on notkahtanut tuntuvasti, Carson, Järveläinen, Strömberg (lupaava alku, mutta on junnannut paikallaan jo pitkään), joten jospa seuraava olisi se timantti.

Sitä ennen, nuorisoa jäälle taas niin saadaan edes jotain virtaa tuohon väkinäiseen nysväämiseen.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Meidän 320 AHL- ja 90 NHL- pelin puolustaja sen sijaan pelaa tällä hetkellä 13 minuuttia... Pitäisiköhän miettiä tämä uusiksi? Ja eiköhän miehelle uusi koti löydy jostain Euroopan liigasta helpostikin, jos homma ei vaan 13 minuuttia paremmin toimi Lappeenrannassa.

Carsonia en haluaisi vielä ulostaa. Ihmettelen suuresti tätä vähäistä peliaikaa, joka alkoi jo ennen taukoa. Ei hän nyt niin huonosti ole pelannut omiin silmiin, vaikka uppoavan laivan mukana otteet hänelläkin on välillä herpaantunut.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
siis mitä täällä nyt carasonista valitetaan?? SaPan varmaan varmin pakki. ei näy hirveästi mutta ei peruspakkina eatvirsekkaan
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
siis mitä täällä nyt carasonista valitetaan?? SaPan varmaan varmin pakki. ei näy hirveästi mutta ei peruspakkina eatvirsekkaan

Tämä viesti saa uskoni Suomen koulutusjärjestelmään horjumaan.

Ei se Carson ole minusta huonosti pelannut, mutta ymmärrätkö sen, että peruspakilla tarkoitetaan esimerkiksi Mikko Pukkaa, eikä lähes sadan NHL-ottelun miestä? Carsonin tulisi olla sellainen peruspakki++, joka pystyy muuhunkin kuin lakaisemiseen. Tähän asti on nähty ihan varmaa suorittamista, muttei juuri mitään ylimääräistä. Se yksi maali oli kyllä tosi hieno.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
siis mitä täällä nyt carasonista valitetaan?? SaPan varmaan varmin pakki. ei näy hirveästi mutta ei peruspakkina eatvirsekkaan

Miekin ihmettelen, jos joku löytää suuremmin valittamista Carlssonin esityksistä. Omaan silmään kaikista varmin puolustava puolustaja meidän porukasta. Ihmetyttää nyt myöskin tuo noinkin vähäinen peliaika.

Vaikka Maalahden touhuilut kuljetuksineen eivät hirveästi olekkaan joukkuetta auttaneet, tykkään kyllä kovasti. On mielestäni hienoa, että jollakin on sitä paljon kuulutettua pelirohkeutta. Vielä, kun kokemuksen myötä tulee sitä tietynlaista tilanteiden lukutaitoa, niin Kallehan on viellä viihdyttävyyden lisäksi oikeasti kova pelaaja liigatasolle!


Lisätään vielä, että toivottavasti Larssonista sentään tajutaan luopua. Lähes joka kerta tekee huonon ratkaisun kiekon kanssa. Muutenkin yleisilme on löysähkön paskan ja ripulin välimaastossa. Ei jatkoon!
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Mitä nyt koitat minua suolata, tuollahan selvästi luettelet Carssonin floppien joukkoon. Itse olen kovasti erimieltä tästä. Ja TheRimpula, en ole varma tarkoitatko ensimmäisellä hetkautuksella kirjoitusasua vai tekstin sisältöä. Jos tarkoitit ulkoasua niin puolustaudun sillä että kirjoitin tekstin puhelimella ja kiireessä. Pyydän anteeksi jos silmäsi puhkesivat. Ja Carssoniin itseensä vielä sen verran, että hänethän hankittiin tänne monipuoliseksi peruspakiksi. Ei erikoista mutta varmaa. Erona Pukkaan se että Carsson on varma, Pukka hazardi. Omasta mielestä täyttänyt ruutunsa loistavasti.
Jaksamisia.
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
SaiPan tarkan euron politiikka potkii nyt kipeästi nilkkaan, kun rosteri on perin kapea. Tilannetta helpottaisi, jos sekä ketjuihin että pakkeihin saatais täydennystä. Nyt kun peli ei kulje oikein kellään, vaihtoehtoja ei tunnu löytyvän. Nokelaisen myötä katosi näemmä aimo annos taitoa ja pelirohkeutta sekä johtajuutta. Tauolla mustelmat saatiin paranemaan, mutta kukaan ei halua ottaa uusia. Selvää on myös se, että joukkue kaipaa menestykseen ykkösketjun onnistumisia kuten Pelsu-matsissakin.

En olisi lähettämässä yhtään pakkia minnekään, jos tilalle ei löydy parempia. Esim. Larssonilla on paras tehotilasto +7. Eli jos toimittaa jotenkin kiekkoa maalille, hyviä asioita tapahtuu. Hyökkääjistä lähinnä Järveläinen on vaarassa jumahtaa rotaatiopelaajaksi vähällä peliajalla, mutta se johtuu kaverin kevyestä olemuksesta. Ei vaan riitä. Kurosen paras paikka ei ehkä ole nelosessa, mutta ylöspäin on vaikea kavuta ilman näyttöjä. Toisaalta pitäisi vaan luottaa, että huutoon vastataan jos luottoa annetaan (vrt. esim. Kiilholma, Flinck).

Nykyhetkessä ja ehkä tulevaisuuttakin varjostaen pelkään eniten kuitenkin mukavoitumista. Ilman oikeaa kilpailua kaverit käy töissä neppailemassa sisäsiistin matsin ja selittävät tulosta näennäisellä pelin hallinnalla. Tällä hetkellä se ei riitä yhtäkään muuta joukkuetta vastaan. Haalarit ja rukkaset on löydyttävä aika pian. Muuten loma kutsuu jo maaliskuussa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Aika pitkälti samaa mieltä Ahalin kanssa. Se näyttää juurikin siltä, että käydään neppailemassa peli pois, hallitaan ehkä jollain lailla, mutta se ei johda mihinkään. Oikeasti ei tehdä töitä sillä tasolla, mitä voittaminen vaatii.

Tämän illan pelien jälkeen ollaankin sitten sijalla 9.....kyllä on tultu lujaa alas. Ei millään pahalla kyseisiä joukkueita vastaan, mutta miettikää nyt....Kookoo meni ohi ja Sport nousi tasoihin!! Haloo!!!!!! Kertoo siitä, että SaiPa alisuorittaa ja pelaa päin persettä ja kyseiset joukkueet taas ylisuorittavat ja pelaavat lähtökohtiin nähden hienoa kautta. Okei, SaiPalla 2-3 peliä vähemmän pelattuna, mutta ei se tule näkymään missään nykyotteilla.

Mitä tänään matseja telkusta kattelin, niin lähes joka joukkueen peli näytti paremmalta kuin SaiPan tämänhetkinen räpellys. Esim. Sport taistelee esimerkillisesti. Luistelee ja vääntää ihan toisella tavalla. Kyllä nyt ois tilausta parille uudelle pelimiehelle, jollei nykyrosterista ton enempää saa irti ja siltä näyttää, että ei saa....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös