Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 157 422
  • 1 054

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harvoin jos koskaan on yhtä vähän kiinnostanut Lukon esitykset, kuin tällä hetkellä. Kaikki syötöt sinne tänne.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Syötöt eteen tai taakse, lavan yli tai ali. Ja liike todella alhaisella tasolla. Vain 1. ketju sai peliä tepsin päähän. Mutta yhdellä ketjulla me ei tässä sarjassa pärjätä. Näinköhän Lukon tyyli antaa pelaajille vapauksia harjoittelussa kostautuu jälleen? Eikö siellä ole neljässä vuodessa opittu mitään?

Ja edelleen käy Toni Koivistoa sääliksi kun joutuu noiden kahden puukäden kanssa pelaamaan. Eikö siihen nyt voisi ottaa osaavampia heppuja tilalle? Niitä löytyy takuulla jos vaan etsii.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siinä oli Lukolla paikat ratkaista n. 10 minuuttia ennen loppua, mutta avopaikoista ei saatu kiekkoa reppuun. Tepsin voittomaali tulikin sitten aika halvalla.
Koko TPS:n maalin johtanut tilanne tuli halvalla. Kahden metrin syöttöä ei saada keskialueella annettua edes vähän sinne päin, vaan sekin pitää oikein kunnolla toheloida vastustajalle. Mä en ymmärrä sitä, että kokeneet pelimiehet sortuvat ottelusta toiseen tuollaisiin syöttö virheisiin...

Noh, niin laadukkaasti pelaat kuin treenaat, tai jotain...
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Siinä oli Lukolla paikat ratkaista n. 10 minuuttia ennen loppua, mutta avopaikoista ei saatu kiekkoa reppuun. Tepsin voittomaali tulikin sitten aika halvalla.

Niinpä. Ei Lukko mihinkään Jaatiseen hävinnyt vaan siihen, ettei peliä ratkaista, kun on sen paikka. Voittavan joukkue on sellainen, joka pelaa ratkaisupaikkoja ja tietää, että jossain vaiheessa se maali tulee. Kärpät, HIFK, JYP ja myös vaikeuksissa oleva Tappara pelaa tällaista kiekkoa. Voittava joukkue pelaa sellaista kiekkoa, joka saa vastustajan näyttämään, että olisi muka sulanut, vaikka kysymyksessä olisi voittavan joukkueen rutiini. Minulla on sellainen tunne, että Lukko ei ole tällä kaudella ottanut yhtään rutiinivoittoa ja se jos mikä on merkki siitä, että joukkue ja organisaatio eivät voi hyvin.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika surullista, että kauden tärkein peli kyseessä ja tuntuu ettei joukkuetta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta voisi vähempää kiinnostaa. Kunhan nyt syötöt vähän sinne päin ja näennäisesti ollaan yrittävinään niin kai se riittää.

11 peliä aikaa nousta Tepsin ohi, mikä vaatii käytännössä neljää pistettä enemmän mitä Tepsi ottaa. En oikein jaksa nähdä tämän tapahtuvan, vaikka Lukolla kai jonkun verran ennakkoon helppoja vastuksia onkin tulossa. Mutta eiköhän niitä Tepsilläkin ole.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jokunen peli oli mielestäni selvästi parempaa Lukkoa, tänään esitys oli koko lailla karmea. Toki ottelu oli tiukka, mutta Lukon hyökkäyspeli ja kiekollinen peli oli karmeaa. Ykkösketjussa Gagnon loi yksilötaidollaan muutaman maalipaikan ja 2 osumaa. Varsinkin kakkosketjun peli oli umpisurkea, käsittämätöntä miten esim. nimekäs ja kokenut Lahti voi olla noin yössä.

Lukko puolusti mielestäni kohtuullisen hyvin läpi ottelun ja taisteli hyvin. Sen sijaan avauspelissä ajoitukset olivat täysin pielessä ja viisikon välimatkat aivan liian suuret. Lukko ei ehtinyt päätyyn roiskaisuihin kiinni ollenkaan. Koko ottelussa Lukolla taisi olla 1-2 pidempää pyöritystä. Laukaukset eivät aina kerro koko kuvaa, mutta ne menivät TPS:lle 57-33.

Gagnonilta upea viimeistely avausmaalissa, tuohon harva (jos kukaan) Liigan pelaaja pystyy. Vaikeasta asennosta kiekko riman kautta pussiin. Toisessa maalissa Vahalahti napautti pyörivästä kiekosta suoraan yläkulmaan, tilannetta edelsi tutusti Gagnonin 100-0 aloitusvoitto.

Lopussa Lukon kiri jäi tyystiin piippuun ja esim. Gagnon oli TPS pyörityksen jälkeen niin hapoilla, ettei meinannut jaksaa vaihtoon luistella.

Aktiivisempi joukkue voitti mielestäni tänään. Lukko peruutteli koko kolmannen erän ja odotteli asemissa puolessa kentässä. Toki ykkösketjulla oli se yksi hyvä pyöritys. TPS kilautti kertaalleen tolppaa ja lopulta Makkosen rannari yllättä hyvin pelanneen Zapolskin hieman halvasti.

Muuta: Edelleen uskon, että kokenut ja nimekäs Lukko runnoo tiensä 6 parhaan joukkoon. Gagnon on hirmuiskussa ja Liigan vaarallisin yksilö, Zapolski Liigan paras maalivahti. Esim. kakkosketju ei tuosta huonommin pelata. eiköhän pe nähdä erilainen Lukko. Toivoisin, että RD lähtisi peluuttamaan hieman hyökkäysvoittoisemmin, ehkä sieltä löytyisi sitä raikkautta ja peli-iloa myös muille kuin ykkösketjulle. Rosterissa kuitenkin on ykkösketjun takana kovia maalintekijöitä ja hyökkäysvoimaa.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
11 peliä aikaa nousta Tepsin ohi, mikä vaatii käytännössä neljää pistettä enemmän mitä Tepsi ottaa. En oikein jaksa nähdä tämän tapahtuvan, vaikka Lukolla kai jonkun verran ennakkoon helppoja vastuksia onkin tulossa. Mutta eiköhän niitä Tepsilläkin ole.
Tein vähän tutkivaa journalismia, ja kyllähän Lukolla selkeästi helpompi loppuohjelma on kun Tepsillä joten saumoja on, mutta yhtään ei saa enää kyykätä. Seuraavista viidestä pelistä (Ässät, HPK, Ilves, Ilves, Sport) on aivan minimissään saatava 12 pistettä. Jos jotain kiinnostaa, seuraavassa Lukon, Tepsin ja SaiPan loppuohjelmat:

Lukko: Ässät (v), HPK (k), Ilves (v), Ilves (k), Sport (v), Kärpät (k), KooKoo (v), SaiPa (v), HIFK (k), Pelicans (k), KalPa (v).

TPS: KooKoo (v), Tappara (k), KalPa (v), SaiPa (v), Blues (k), Kärpät (k), Pelicans (v), JYP (v), Kärpät (v), HPK (k), Ässät (v).

SaiPa: Ilves (k), Blues (v), Pelicans (v), TPS (k), KalPa (k), JYP (v), Ässät (k), Lukko (k), Tappara (v), Blues (v), HIFK (k).

Lukolla siis ennakkoon melko helppo ohjelma, kun nuo kovimmat joukkueetkin (Kärpät, HIFK) kohdataan kotona. SaiPankin otin vertailuun mukaan, vaikka heitä en usko ainakaan Lukon kiinni saavan, kun eroa on seitsemän pistettä ja SaiPalla vielä kaksi ottelua Mestis-Bluesia vastaan. e. On tuossa toki tuo keskinäinen, jonka voittamalla saisi heti kolme pistettä kiinni. Mutta en pidätä tämän suhteen hengitystäni.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Asplundin ketju juoksee lähinnä vastustajan perässä omalla alueella. tai ainakin TPS:aa ja JYPiä vastaan oli näin. Hyökkäyspäähän heillä ei ole ollut muutamaan viikkoon juuri mitään annettavaa tasakentin, eikä pahemmin ylivoimallakaan.

Riskan ketju ei voita omaa peliään koskaan, kun eivät pääse maalipaikoille käytännössä ikinä. Riska on nyt alkanut laukomaan jo punaiselta 2 vs 2 ja 3 vs 3 hyökkäyksissä. Ehkä joku noista sitten vielä joskus menee.

Lähteenmäen ketjulta, jos nyt tuossa kokoonpanossa saa jatkaa, voitaneen vielä jotain tehoja saadakkin, vaikka tänään ei näyttänyt homma vielä ymmärrettävästi pelittävän.

Gagnonin ketjun pitäisi tehdä joka pelissä 3-4 maalia, niin Lukko saisi pisteitä. Oma pää vuotaa TOP-6 joukkueita vastaan järjestäin sen 3-4 maalia joka pelissä.

Onneksi TOP-6 joukkueita ei kohdata runkosarjassa enää kuin IFK ja Kärpät kotona, sekä SaiPa vieraissa.
 

Penaltyfox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raum Lehvälugo
Lukon ongelmat, joihin ei puututa valmennuksessa tai ei osata:
- Maalineduspeli, molemmilla maaleilla!
- Intensiteetti, puuttuu kokonaan( ollaan vaan töissä).
- Puolustus, ei riitä jatkoon. Liian kevyttä oman maalin edustalla. Käsiä kyllä riittää, jos vaan saisi niitä käyttää muuhunkin kuin roiskimiseen.
- Luistelu, ei riitä mihinkään tuo vauhti. Muutama kaveri ketä pääsee eteenpäin jollain vauhdilla, mutta suurin osa ovat kuin maantiekiitäjiä, jalat liikkuu muttei maisema vaihdu.
- Peluutus, Jaatinen!, mitä vittua!!
- Harjoittelu, ollut vaillinaista tai tehty jotain väärin.
Hyvää yötä, Lukko!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaatinen on kyllä niin helvetin onneton pelaaja, että minulla alkaa mennä kuppi nurin. Onko se miehelle itsellekään kivaa, kun tajuaa varmasti että ei vaan osaa eikä pysty ja peliaikaa silti tulee. Jos Jaatinen on kokoonpanossa vielä siirtorajan jälkeen, niin ryhdyn toimenpiteisiin, eli suutun ja pahoitan mieleni. Olen myös vaatteitten alla jo valmiiksi alasti.

Hiukan samasta olen huolestunut kuin @#16, eli Lukko ei voita noita ketjujen matchuppeja. Ykkönen on toki hyvä, mutta niin se on aina vastustajallakin. Toni Koivisto kirmaa johonkin maalipaikkaan silloin tällöin, mutta kyllä hänenkin ketjunsa aika kusessa on omassa päässä liian usein, ja kun loput kaksi kenttää eivät saa ikinä edes maalipaikkaa niin vaikea on omaa peliään voittaa.

Toki tänään Vahalahdella oli hyvä paikka juuri ennen Tepsin maalia, ja muutenkin siinä olihyvä pyöritys, yksi Lukon harvoista pitkistä hyökkäyksistä. Jos siitä olisi tullut maali niin täällä kehuisin Lukon hyvää vieraspelaamista ja henkistä kanttia, mutta rehellisyyden nimissä Tepsi oli tänään parempi, kuten Jypkin viikonloppuna. Ei oo kivaa.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Vaikka vieraissa ei voida hallitsemaan lähteä niin kyllä silti pitäisi hyökätä. Omassa päässä seisoskelemalla ei ainakaan peliä voiteta.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Vaikeaa tuntuu olevan. En tiiä mitä pitäis tehdä, kun valmentajanvaihtokaan ei tunnu järkevältä tässä vaiheessa. Syy on mielestäni koko organisaation, joka tuntuu jämähtäneen täysin moneksi vuodeksi. Ja Rajala ryyppää Valloissa, thänks.

Eikä tämä mistään liedeksistä ja tiivoloista parane tulevaisuudessakaan, sanokaa mun sanoneen.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Peli alkaa näyttää taas siltä, miltä se on Lukossa ollut paskimmillaan. En jaksa edes koko peliä katsoa loppuun. Haistakaa oikeesti vittu koko lammasporukka. Tän kauden voi unohtaa jo. Vittu ihan vitunmoista perseilyä, eikä ketään kiinnosta. Neljäs kausi samalla porukalla tais olla liikaa. Mun puolesta RD:lle voi antaa potkut ja vaikka osalle pelaajistakin. Lähteenmäki ja Rinne voi jäädä Poriin tänään. Vittu ihan hirveetä paskaa. Onneks ens kaudella on hyvän näköinen joukkue.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Syy on mielestäni koko organisaation, joka tuntuu jämähtäneen täysin moneksi vuodeksi.
Hahhah ei jumalauta näitä selityksiä. Budjetti on edelleen top3 ja joukkue täynnä kovia ja kokeneita nimiä tähän sarjaan.

Lukolla on liigan tämän hetken huonoin ja yliarvostetuin "valmentaja".

duffafa on ihan täysi vitun vitsi. Sääliksi käy jo ensi kauden Jukureita.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
BTW, mitä tekee Liigajoukkueessa maalivahtina jos ei saa tuota 4-0 maalin vetoa kiinni? Rasmus Rinne toivottavasti luit tämän kommentin, olet aivan paska.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Heheh, en tiedä itkeäkö vaiko nauraa. Viime peleissä älytön määrä jäähyjä kun ei jalka riitä. Sama toiseen suuntaa, jalka niin vitun raskas ettei naapuria pystytä yhtään haastamaan, saatikka että joutuisivat rikkomaan jäähyn arvoisesti. Miten tuolla porukalla voi pelata noin mielikuvituksetonta paskaa. Onko kaikkien paukut jo nyt loppu?
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olis kyllä kiva tietää, miten suuri prosentuaalinen osuus Lukon maaleista on esim. joulun jälkeen osunut akselille Gagnon-Vahalahti.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pari voittoa tuli tuossa välissä niin sitä jo erehtyi luulemaan että josko se tästä lähtisi taas menemään parempaan suuntaan mutta ei. LukkoJukurit on taas palanneet näköjään ihan entiselle paskalle tasolleen.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ketä sitten penkin takana onkin tulevissa otteluissa niin voitaisiin lähteä hallitsemaan peliä. Tänäänkin oltiin alusta alkaen nelinkontin omalla sinisellä valmiina ottamaan kakkoseen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
RD otti tänään lopussa riskin ja päästi Suurosen jäälle. Toni kellotti 2:06 min peliajan. Mieluummin näköjään RD peluuttaa vajaalla kokoonpanolla, joten kovin kova ei luotto ole Suuroseen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
RD otti tänään lopussa riskin ja päästi Suurosen jäälle. Toni kellotti 2:06 min peliajan. Mieluummin näköjään RD peluuttaa vajaalla kokoonpanolla, joten kovin kova ei luotto ole Suuroseen.

Hei mutta kato sillä ei olekaan sopparia Jukureihin ens kaudeksi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rupee kuulkaa olemaan vitsit aika vähissä.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tossa porukassa on ehkä 6 äijää joille voi antaa puhtaat paperit. T. Koivisto, Ahonen, Zapo ja ykkösketju. Muut on aivan kujalla, että sen puoleen on aivan turha suolata jotain Jaatisia tai Brookbankeja. Risto on nyt kovimmassa paikassaan Lukko aikana, enkä enää usko hänen tätä klaaraavan. Liikaa ja liian suuria virheitä tehty kauden aikana, eikä aikaa/kykyä/halua korjaamiseen ole.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Mä en antaisi puhtaita papereita kuin ykkösketjulle ja sillekin pienellä varauksella. Zaps otti toki hyviä koppeja, mutta olihan se toinen maali aika imaisu, vaikkei toki Rinteen hörpylle pärjää ollenkaan. Ahonen väläytteli pariin kertaan, mutta aika höntyilyä oli hänenkin pelinsä. Erityismaininta sille Ojamäen blokkaamalle vedolle, jossa tämä Ässien kaveri heittäytyi aivan liian aikaisin, mutta silti vaan laukoi suoraan syliin. Toni Koiviston vaisuuttakaan ei voi aina selittää pelkästään paskoilla ketjukavereilla. Kyllä Toni on itsekin osa tuota tällä hetkellä joukkueen paskinta kolmikkoa.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
RD otti tänään lopussa riskin ja päästi Suurosen jäälle. Toni kellotti 2:06 min peliajan. Mieluummin näköjään RD peluuttaa vajaalla kokoonpanolla, joten kovin kova ei luotto ole Suuroseen.

Kun Riska otti sen aivan idioottimaisen ulosajonsa, niin saattoi arvata että Lukko tiivistää peluutusta. Siis ekassa erässä kun peli oli täysin auki. Ja niinhän siinä kävi. Pakko ihmetellä että miksi ottaa mukaan sääntöjen sallimaa ylimääräistä pelaajaa, jos sitä ei voida siinä kohtaa käyttää kun on tarvetta. Sit voi pelin jälkeen taas kusettaa maksettuja toimittajia, että hävittiin kun oli äijä pois ja blaablaablaa.

Lisäksi rämmitään tappiosta toiseen ja kolmosketjun keskellä pelaa laituri, vaikka terve Eetu Koski kärvistelee katsomossa. En voi ymmärtää.

Toivottavasti Riska saa pelikieltoa tuosta aivopierustaan. Ainakin yksi matsi tulee automaattisesti, koska jalkapyyhkäisyn ainoa mahdollinen rangaistus on ottelurangaistus, vaikka se ottelun aikana pelirangaistuksena tuomitaankin. Oli kyllä niin typerä ja vastustajaa kunnioittamaton teko, että oksat pois. Entä jos patapojalta olis ollu kypärä löysällä ja iskenyt takaraivon jäähän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös