Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 157 327
  • 1 054

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Nyt ollaan joulutauolla ja reilupuolet peleistä pelattu... ... AV pelissä ollaan ykkösiä ennen Kalpaa, Lukko päästänyt vain 12 AV maalia,
Voidaankin perustellusti todeta että kokonaisuutena erikoistilanne pelaaminen on ollut hyvää ja kannatellut joukkuetta.

Omasta puolesta toivotan kaikille palstalaisille HYVÄÄ JOULUN odotusta !

Erittäin hienosti vedetty syyskausi yhteen. Lainasin tuon AV kohdan tekstistäsi, koska haluan tuoda siihen pienen pikantin lisän. Lukollahan on sarjassa eniten alivoimalla tehtyjä maaleja, olisiko 6-7 kaappia kiskottu vajaalla?

Joulun odotusta täältäkin toivottelen.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Erittäin hienosti vedetty syyskausi yhteen. Lainasin tuon AV kohdan tekstistäsi, koska haluan tuoda siihen pienen pikantin lisän. Lukollahan on sarjassa eniten alivoimalla tehtyjä maaleja, olisiko 6-7 kaappia kiskottu vajaalla?

5 alivoimamaalia Lukko on tehnyt.Lukon ylivoiman ja alivoiman erotus on +17 (Tehdyt - päästetyt) ja siinä epävirallisessa tilastossa taitaa Lukko olla kärjessä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Koskahan muuten Lukon verkkoon on neljä maalia 20 minuutin aikana tehty?
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hävettää, nolottaa, vituttaa. Miten tämä voi olla mahdollista? Lukko on täysin telineissä. Pelissä ei ole mitään järkeä. Oli tauko takana tai ei, niin ei voi ammattilaisjoukkue romahtaa noin totaalisesti. Sen verran pitää silti puolustaa Lukkoa ja Pelsuakin, että onhan tämä Tapaninpäivän pelleily epäreilua vierasjoukkueita kohtaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei Lukko ainakaan läskiksi lyönyt tänäänkään vaikka voittoa ei tullutkaan ja 20 minuutin jälkeen taulussa oli jo 4-0 JYPille.
 

senilix

Jäsen
Tommila (13.24) ja Virtanen (26.33) sekä Hyvärinen (6.15), ei yhtään maalia omiin
Jaatinen, peliaika 4.39, 3 maalia omiin. Kolme maalia katsoi myös Ahonen lähietäisyydeltä, mutta hänellä peliaika 19.43, näistä ainakin kaksi Jaatisen parina.

Edelleen ihmettelen, miksi Jaatinen on mukana.

Hyökkääjille miinusmaalit menivät varsin tasaisesti, ainoastaan Riskalla -2.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koskahan muuten Lukon verkkoon on neljä maalia 20 minuutin aikana tehty?
2012-2013 KalPa onnistui tekemään 4 maalia sekä alku kaudella Kuopiossa ja kauden lopulla Raumalla. Muuten Dufvan aikana tällaisilta on säästytty tätä iltaa lukuunottamatta. Kaudella 2011-2012 SaiPa teki alku kaudesta kolmannessa erässä pikatahtiin 4 maalia 7-2 tappioon päättyneessä ottelussa. Samaisella kaudella Ässät teki toisessa erässä 5 maalia 6-3 tappioon päättyneessä ottelussa ja lisäksi vielä KalPa vielä kurmootti Lukkoa 5:llä päätöserän maalilla 4-6 tappiossa.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko pelasi kaksi vikaa erää erittäin hyvin. Mielestäni se on tällä hetkellä tärkeämpää kuin tuo 3 pisteen häviäminen. Ensimmäinen erä oli erittäin surkea koko joukkueelta, mutta peli-ilme muuttui huomattavasti toiseen erään. Jatkoa ajatellen hyvä asia nuo kaksi vikaa erää. Tiedetään ainakin, että koko joukkue pystyy parempaan kuin se ensimmäinen erä, eikä tauosta ole olltu suurta haittaa.

Jaatista nyt syytetään sitten aivan liikaa kyllä. Ensimmäisessä maalissa Jaatinen pelaa aivan oikein ja Brookbank siinä tunaroi (ikävä kyllä jälleen). Oikeastaan tuo Brookbankin 1vs1 tappio on aivan käsittämätön????? Hermot meinas mennä tuota katsoessa. Ei noin löysästi vain voi pelata. Kolmannessa maalissa Jaatinen on vähän hätää kärsimässä, mutta ei kuitenkaan päästä hyökkääjää ohitseen. Hyökkääjä joutuu laukomaan aika pienestä kulmasta ja menee niin uskomattoman helposti sisään. Pistän ehdottomasti suuremman osan tästä Zapolskin piikkiin, jos rystyltä pistää etukulmasta ja längeistä sisään. Ja kyllähän tuo neljäskin menee auttamattoman helposti sisään. Toki voi jossitella olisiko Jaatisen pitänyt saada niitattua äijä seinään aikaisemmin, mutta jos etukulmasta uppoaa taas niin syyttävä sormi on helppo kohdistaa enneminkin Zapolskiin. Toki ei Jaatiselta mikään nappipeli, mutta mielestäni iso vastuu maaleista menee Zapolskille.

Ihmettelen miksi kukaan ei ole maininnut Rinteen hyvistä otteista eilen? Itseluottamus oli kohdillaan koko pelin, vaikka ei ole juuri päässyt pelaamaan. Oli oikeastaan erittäin mukava seurata Rinteen pelaamista 3-5 alivoimalla. Tuntui, että JYPin äijillä meni hermo kun mikään ei uppoa. Välillä tippui toki laukaus eteen, mutta sai hyvin otettua sen itse. Näkisin tätä Rinnettä mielelläni jatkossa. Huomattava parannus alkukauden otteisiin ja samaa odottaisin vielä toiselta Porin mieheltä.

Alkaa itseäni huolestuttaa enemmänkin Vahalahden otteet. Tuntuu, että mies ei saa mistään sisään. Eilenkin olisi ollut paikkaa 2-3 maaliin. Sama homma on myös Nurmella. Ja Asplundin otteet ovat niin sanotusti normalisoituneet siitä huikeasta alkukaudesta, joten kakkossentterin puute tulee näkymään jatkossa vieläkin enemmän.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Katsottuani tuon koosteen eliliseltä, niin kyllä Jaatinen saa myös mun mielestä liian kovaa kritiikkiä maaleista. Suurin syyllinen Nenosen maaleille on Zapolski, tai sitten ne voidaan myös laskea Nenosen hyvyydeksi, sillä laukaukset olivat sangen yllättäviä. Yhtä kaikki, Zapolski ei ollut valmiina alkuunkaan kummassakaan ja Jaatinen pelasi tilanteissa Nenosen mahdollisimman pieneen kulmaan. Ekassa maalissa Brookbank hävisi Nättiselle 1000-0 kamppailun maalin takana ja toisessa Hotakaisen seuraaminen unohtui Niskalalta (?) ja lopun kruunasi Zapolskin ylipelaaminen. Ekasta kahdesta maalista saa myös kiittää RD:n mies vartiointia, joka tuhoutui täysin noihin hävittyihin 1-1 tilanteisiin. Itse en pelistä nähnyt suorana kuin viimeiset n. 25 minuuttia ja se oli ihan hyvää tekmistä Lukolta. Vahinko vain että parhaat maalipaikat osuvat sellaisille taitureille kuin Sipiläinen, Lähde ja Nurmi. Nuo herrat eivät saisi kiekkoa tällä hetkellä edes jääpallomaaliin.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Samaa mieltä. Turha antaa Jaatiselle kritiikkiä maaleista. Ensimmäinen maali meni täysin Brookbankin löysäilyn piikkiin ja Nenosen molemmat maalit imaisi Zapolski. Jaatinen sai molemmilla kerroilla ahdistettua hyökkääjän pieneen kulmaan ja 3. maalissa vielä oikeaoppisesti rystypuolelle.

Rinne oli selvästi pelin paras pelaaja. Tarkki oli odotetun epävarma ja päästi Lukon pelin mukaan, kun onnistui jotenkin imuroimaan Riskan sutaisun maaliin. Kokeneella kassarilla on tainnut itseluottamus lähteä, kun nuori Vehviläinen on napannut ykkösvahdin paikan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Tarttis tehdä jonkun jotain.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Vaikuttaa olevan Lukko umpisolmussa. En nyt suosittelisi varsinaisesti, mutta kannattaisi edes hetken seurajohdon harkita Dufvan asemaa. Joukkuetta kuvastaa täysin onneton asenne ja epätoivo, koska pelisysteemi ei joko toimi, tai sitä ei ole paukkuja toteuttaa. Osa pelaajista ylikuormitettu jo hyvissä ajoin ja ihme ratkaisuja tehdään kokoonpanojen kanssa.

Miten tästä noustaan? Ei tuota jaksa enää katsoa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tällä puolustuspelillä Raumalla nähdään korkeintaan sääliplayoffpelejä. Kun hyökkäyskin sakkaa eikä maaleja pystytä tekemään, yhtälö on valmis. Voiko yksi mies muka merkitä noin paljon puolustuksessa? Brookbankin tulon jälkeen alamäki alkoi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi hyvänen aika. Tämä lugun tekeminen tällä hetkellä ihan jokaisella osa-alueella on niin hirveää sontaa, että taas sattuu silmiin. Karvaaminen, organosoidut hyökkäykset, puolustus ja etenkin ajoitus näihin kaikkiin on pisin vittua. Mstarisuosikeille tulee näitä ohipelejä, mutta nyt jumalauta tätä on nähty ihan tarpeeksi. Lukon pelitapa voi toimia todella hyvin silloin kun se toimii, mutta Duffan voisi jo ajaa vittuun..on niin nähty ja ennakoitavissa. Kiitos, anteeksi ja hyvää yötä!
 

Lukkofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Harvoin tänne mitään kommentoin... Mutta nyt on pakko.
Alkukausi näytti hetkittäin hyvältä, mutta tiettyjä merkkejä mahdollisista ongelmista oli näkyvissä.
Monen palstalaisen kirjoituksissa näistä on jo mainittu jo syksyn kuluessa.
Nyt näyttää pahasti siltä että pelot alkaa realisoitua....
Toivottavasti joku jossain Raumalla tietää mitä nyt pitää tehdä...
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vituttaa tuo ylivoimakin nykyään. Pyöritellään vaan ja aina samalla kaavalla. Vaaralliset vedot ovat harvassa. Viivalaukaukset osuvat järjestäen joko vastustajaan tai päätyplankkiin. Tästä ei hyvä heilu jatkossa.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Mua on alkanut vituttamaan ja vähän väsyttämään nuo pelit sillä tavalla, että ne on ihan jokainen helvetillistä taistelua. Olen ajatellut, että kuvitteleeko sitä vaan kun vastustajan valmentaja tuntuu melkein poikkeuksetta kehuvan omien taistelua ja peliä ylipäätään kauden parhaimmiksi. Tämä taitaa silti johtua loppupeleissä Lukon omasta pelitavasta ja se on tietysti valinta ja tavallaan tästä on hyötyä taas playoffeissa, mikäli sinne päästään hyvissä asemissa.

Todella raskasta silti seurata pelejä, kun vastustaja pelaa aina kuin ratkaisevassa finaalissa. Olisi kiva välillä katsoa joku löysempi peli väliin, missä saadaan läpiajoa ja pari lahjasyöttöä. Lisäksi vastustajan kassari joko on poikkeuksellisen usein huippuiskussa tai sitten se tehdään itse. Veikkaan jälkimmäistä. Tänään vedettiin 14 Markkaselle asti ja 31 ohi... mistä juoltuukin mieleen, että miksi pyörityksissä ja muutenkin kierrätetään se kiekko aina väkisin sinne viivaan niin että siellä on 10 äijää sen jälkeen kiekon edessä. Leikkaisivat reilusti keskelle ja vetoa, sieltä viivalta on nykyään muutenkin ihan helvetin pitkä matka.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei mielestäni Lukolta kuitenkaan mikään huono ottelu. Lukko on usein RD:n aikana voittanut samakaltaisia otteluja. Tasainen vääntömatsi, jossa maalipaikat olivat kortilla. Maalivahtipelissä oli tänään ratkaiseva ero, Markkanen otti 2-3 gamesaveria ja Zapolski ei, siinä ero.

Totta kai olisi voinut odottaa, että Lukon kokeneet ja nimekkäät hyökkääjät laittaa laattaa pussiin, mutta tänää ei ja vastustajalta sitten Kuroset ja Jokiset onnistuivat. Niin se joskus menee.

SaiPa puolusti ja liikkui erinomaisesti, siitä ei voi mielestäni pois ottaa mitään.

Venäläisen suihkutuomio oli mielestäni naurettava. 2 min jäähy olisi ollut aivan max. tuosta tilanteesta, selkeä filmaus Ahoselta. En toivoisi noita näkevän, vaikka Rony siinä vielä tärkeä ison ylivoiman Lukolle kalasti.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eka erä ok ja toisen erän alku oli jopa hyvä, mutta sitten sai SaiPa jäähyn ja se oli ilmeisesti liikaa Lukolle. Positiivisen puolelle tänään laittaisin ainoastaan Eetu Koivistoisen. Melkein kaikilla muilla tuntui kiekko polttavan lavassa ja välillä näytti järkikin jäätyneen ulkoilman mukana. Eli muutaman viimeisen pelin tuskaisten esitysten jälkeen Keuruulle voisi laittaa hakemaan vauhtia Nurmen, Brookbankin, Tommilan ja Dufvan. Rauman suuntaan kokeilemaan vaikka Koivisto, Sevänen ja Friberg, tai Mörsky. Nieminen sitten vaikka peluuttamaan Vuoren avuksi.
 

senilix

Jäsen
Venäläisen suihkutuomio oli mielestäni naurettava. 2 min jäähy olisi ollut aivan max. tuosta tilanteesta, selkeä filmaus Ahoselta. En toivoisi noita näkevän, vaikka Rony siinä vielä tärkeä ison ylivoiman Lukolle kalasti.
Minä en sinänsä ota kantaa filmasiko vai ei, mutta kiinnitin huomiota sellaiseen pikku seikkaan, että tuomari näytti ulos heti kun Ahonen kaatui. Tuomari ei siis jäänyt odottamaan, nouseeko hän vai jääkö makoilemaan. Eli tämä vihellys tuli teosta, ei seurauksista.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ei ollut edes jäähyn paikka. Saati vitosen.

Mutta sellaista mietin että koska Tommila on viimeksi pelannut hyvän pelin? Muistaako joku tällaista ihmettä?

Muuten pelistä ei oikein mitään sanottavaa, samaa roskaahan se on ollut marraskuun alusta asti muutaman tuurivoiton säestämänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös