Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 561 842
  • 3 676

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tätä en kyllä ymmärrä. Teppo ja Salmi pelasivat molemmat erinomaisen ja lähes virheettömän pelin. Teppo on tällä hetkellä Auvitun ja Järvisen jälkeen tärkein puolustaja, koska suoritustaso on niin vakaa. Salmi hoiti vähäiset minuutit kunnialla. Taipalukselta pari hassia, mutta vastapainoksi paljon hyviä ratkaisuja kiekon kanssa. Generoukselta hyviä niittejä ja hieno maali, joten en valita, mutta kyllä Matt on pakeista se, kenellä on eniten vaikeuksia pysyä kovassa playoffvauhdissa mukana.

Kirjoitin viestini ensimmäisen erän jälkeen. Ensimmäisessä erässä Taipalus kierrettiin luvattoman helposti, Salmella oli hieman vaikeuksia kuten myös Tepolla joka ei kiekkoa saanut omille kuskaamisten jälkeen. Toiseen ja kolmanteen erään petrausta tulikin sitten paljon, mutta avauserä ei ollut kovin hyvä. Generouksella on välillä liikkeen kanssa ongelmia kyllä, siksi tämäkin on mielestäni tällä hetkellä liian suuressa roolissa. Suojattuja minuutteja nuo kaipaisi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pitää hoitaa himamatsit tässä sarjassa näköjään.
 

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Ihan oikeesti... mitä vittua taas tuolla kentällä tapahtuu!!!
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Alkkisfaija näköjään päätti riipaista maanantaina illalla pelin jälkeen. Vissiin jäänyt sitten putki päälle
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kapteenisto näytti mallia; JYPin yv ja itseluottamus kuntoon alle kahteen minuuttiin. Hienoa johtajuutta!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä olen varmaan taas se ybernegatiivinen kusipää, mutta 3-0 kolmeen minuuttiin. Tästä jengistä ei saatana kyllä tiedä yhtään mitä tulee. Ei tämä vaan voi mennä näin. Toivottavasti nyt edes yritetään tulla peliin.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
On tämä käsittämätätöntä pelaamista. Ei voi heitellä pelitaso noin paljon. Tuntuu että oli hyvänolon tunne puserossa ja jääty viime ottelun tunnelmiin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Minä kyllä syytän eniten valmentajaa tässä. Hänen tehtävänsä on huolehtia siitä, ettei ole yli- eikä alilatautumista, ettei oteta jäähyjä ja aikalisä otetaan oikeaan paikkaan (2-0).
Jengi sitten leijailee. (Voihan olla, että moni noista vaihtaa maisemaa kauden jälkeen että sekin vaikuttaa. "Mitä mä tässä, kun ensi kausi on ihan muualla". Se tosin osoittaa seuraavalle työnantajalle, että on kyseessä epäammattimainen pelaaja ja sitä että kaveri on huonosti scoutattu nykyiseen jengiin. Sellaisia velttoja ei pidä palkata. Tätä en oikein jaksa uskoa edellisen matsin jälkeen).
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas, siellä halutaan nyt näyttää, että edellisen nöyryytyksen jälkeen IFK pystyy nöyrtymään vielä nopeammin, paremmin ja enemmän. Hyvin noin niinku vedetty!
Kyllä musta tuntuu, että hyvästä runkkarista huolimatta IFK aiheuttaa noin keskimäärin enemmän vitutuksen tunteita kuin hyvän olon, joten haistakaa se sama ruskea haiseva töhnä mitä pelikin tänään (taas) on!
Sen verran jo vituttaa, että suon pojille jälleen pitkän kesäloman, koska ei tällaista vaan viitsi katsella!

Syvän myötähäpeän vallassa päätän täältä tähän! Palaan asiaan, jos IFK näyttää nyt kalunsa perseen sijasta ja lakkaa ottamasta kuiva komposiittia kakkoseen tuolla kentällä ,hoitaen siis tämän pelin huonosta alusta huolimatta! Kiitos...niin siis ei mistään tässä kohtaa!
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Saa...nan pölkkypäät ja pääsiäispuput!
Ei poffissa 3-0:aa anneta kolmessa minuutissa eteen!
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
En nyt enää viitsi, se aika meni jo aikoja sitten. Olen kyllä pelannut veskarina.
Suosittelen aloittamaan uudelleen, se on vielä näin vanhemmallakin iällä hauskaa hommaa.
Zaborsky ei sitten viitsinyt tehdä loistopaikasta... Jotenkin näyttää taas liian helpolta Jypille tää peli. Alivoimaisia hyökkäyksiä HIFK:lta koko ajan.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Ylimielisyyden ylimielisyys!
Pitäisi laittaa nuo pikkupojat kävelemään kotiin alasti. Ehkä se nöyryys sieltä löytyisi!
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maali kerrallaan kiinni, traktori sakkaa kun iso paha tulee takaa-pukukoppimaali.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vähän se parani loppua kohden ja helvetin tärkeä kavennus. Kaksi erää vielä jäljellä. Alku oli kyllä karmeaa katsottavaa.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Auvitu sentään taistelee. Jos IFK sattuisi vielä voittamaan tänään, niin napit jäisi varmaan Jyväskylään! Siksi alasti olisi hyvä tulla kotiin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Alku oli karmea, mutta jos maalit olisivat tulleet eri aikoihin ja eri järjestyksessä, niin jotenkin tilanne ei olisi niin paha.

Seuraavan maalin tekijä voittaa koko pelin ja jos sen IFK, niin koko sarjan. Pelataan nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös