Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 561 842
  • 3 676

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kahden erän jälkeen siirryin omasta mielestäni suurimman mestarisuosikin otteita seuraamaan valtakunnan näköradioverkkoon ja butter brothers.. kyllä Tappara pelaa hienoa playoffs-lätkää. Ihan eri homma, kun vertaa IFK:n tai Kärppien puolittaiseen playoff-vaihteeseen. On se vittu kumma, kun koko kausi näitä pelejä venataan ja sitten ollaan ihan velttoja tuheroita tosimiesten peleissä. Kokovartalokyrvät puuttuu.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nettimanagerit vetelee taas ranteita auki porukalla. Maanantaina on taas uusi peli ja uudet kujeet.

Jengi on kyllä todella raskaalla jalalla liikenteessä jostain syystä, eikä meidän systeemi toimi ilman jalkoja.
 

Stigu

Jäsen
Lisäelementtinä: Miika Lahti on kenties Suomen rumin ihminen - ja pelaa hienoa playoffkiekkoa!
Kyllä. Perintöprinsessoina Tuppurainen ja Pihlman. Saatanan ruma jengi kaikenkaikkiaan, mutta kyllä hieman kateellisena katson hediän yksinkertaista mutta fyysistä peliään. JYP on osoitus siitä, mitä pleijarikiekko parhaimmillaan on: Maalineduspelaamista.

Meiltä puuttuu muuten täysin JYPin näköiset/oloiset pelaajat. Liivik on lähimpänä, mutta hänkin on kuin varjo entisestään. Ensi kaudelle pitäisi saada edes muutama miikalahti jengiin, olkoonkin että palstan naispuolinen väestö ei heitä hirveästi arvosta.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaa itsellä kyllä usko mennä tähän joukkuueseen. Sarja on 1-1 ja se on ihan hyvä tilanne numerollisesti. Ongelma vain on siinä, että tässä joukkueessa ei taida olla sitä vaadittavaa luonnetta, paloa ja ennenkaikkea tasaisuutta, jota pudotuspelikiekko vaatii. Välillä ollaan maagisia, mutta vastapainona haluton ryhmä. Lankinen ollut huono, mutta kyllä koko joukkue on ollut haluton. Ihan surkea esitys. Valitettavasti Ramstedt on tämän joukkueen pelillinen ilmentymä. Parhaimmillaan huikea, huonoimmillaan vetelä paska.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Erikoinen tilanne, Rantanen on ihan oikeassa: Tarkkikaan ei ole kovin kummoinen ja tosi kaukana mestaruutta tavoittelevan joukkueen 1-mv:n tasosta. Mutta kuinka ollakaan, HIFK tuo peliin vielä huonomman veskarin. Nää on just niitä hetkiä, jolloin aina muistutan, että 1-mv / 2-mv -kuvion voi pelata niinkin, että molemmat ovat kovia ja heitä voidaan vuorotella. Musta on omituista, että kunnianhimoisessa organisaatiossa hyväksytään ihan lapasena se, että kakkosmaalivahdille on ihan ookoo olla selkeästi huonompi kuin ykkönen. Mitäs tosiaan sitten, kun ykkönen kaatuu kauden tärkeimmissä matseissa?

Minä mietin tuota jonkin verran tänään mutta valitettavasti mestaruuteen tarvitaan EHL tason molari ja kahta sellaista ei oikein pysty pitämään rosterissa. ts. täytyy vaan toivoa, että ykkönen kestää ja riittää. Minusta IFK on pelannut tämän kauden mv kuvion ihan oikein ja nyt on käymässä näin. Paska tsägä mutta minkäs teet
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Saipa tarjos jypille kovemman vastuksen kun stadin starbat. Menee jännäksi, tekeekö Zabo yhtään maalia enää tänä vuonna. Ja jos Lankisella jatketaan ei tarvitse maanantaina mennä hallille pettymään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Stögö yllättävän rauhallinen matsin jälkeen, jopa myönsi että pari maalia meni helposti. Ei näyttänyt onneksi siltä, että kaikki on päin helvettiä. Kun puretaan tämä matsi, niin 2 tehtyä maalia vieraskentällä ei ole sinänsä huono suoritus. Kovalla veskarilla olisi tämäkin saatu vähintään jatkoajalle. Nämä ovat maalinpäästämiskisat. Kuka päästää vähemmän, menee jatkoon.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ennenkuin teemme yhdessä virtuaalisen joukkoitsarin niin sarja on nyt vasta tasan 1-1 ja maanantaina jatkuu. Itselläni vahva luotto siihen edelleen, että 4-2 voitoin jatketaan Tapparaa vastaan finaaleihin, kuten 30-v sitten.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vituttaa tuo IFK:n yv-peli. Tehot hävinneet, kun ei enää ole ketään veskarin edessä...
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Munatonta touhua. Olisivat edes hakeneet asetelmia siinä vaiheessa kun peli oli ratkennut. Lamberg vähän yritti ja joutui tämän jälkeen vilttiin. Surkeaa! Jopa Kärpät yritti nujakoida tänään Tampereella.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Alkaa itsellä kyllä usko mennä tähän joukkuueseen. Sarja on 1-1 ja se on ihan hyvä tilanne numerollisesti. Ongelma vain on siinä, että tässä joukkueessa ei taida olla sitä vaadittavaa luonnetta, paloa ja ennenkaikkea tasaisuutta, jota pudotuspelikiekko vaatii.

Ongelma on se, että kannattajat voivat pubissa puhua mitä vaan, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Sillä pitäisi olla miten joukkue tämän hoitaa ja nyt ei merkkejä kyllä sittenkään ole.

Eivät ne siellä pukukopissa toivottavasti jatkista lue, mutta mitään ei tapahdukaan. Olisi ollut muutakin tekemistä tänään, mutta koko päivän odottaa vain ja sitten tämmöinen hengetön joukkue. Ei sen pitäisi olla siitä kiinni, jos huoltaja antaa vierasjoukkueelle määrätyn paidan ja sitten ei enää uskokaan omaan tekemiseen.

Numerollisesti hyvä tilanne, mutta usko alkaa loppua. Toivottavasti ei niiltä työntekijöiltä ja jotenkin saisivat käännettyä tämän. Kertokaa joku miten, niin kuin oikeasti. Lausuntoja kyllä annetaan medialle, jaksaakohan niitä edes lukea, kun eivät ole totta.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Ei tää voi olla totta! Siis niin kauheeta pelaamista ja ylimielistä asennetta että oksettaa! Tätäkö on meidän IFK!? Nyt vittu ruvetkaa pelaamaan ja herätkää tähän kevääseen. Ja mikä vittu sillä Hussolla nyt on? Maaliin jos on kamat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin arvasin, että täällä on joukko Anttilasta ostettuun nailonköyteen hirttäytyjiä. Lamppukoukku, nailonköysi, jakkara ja Tommi Läntinen taustamusiikkina. Ehkä pelissä ja elämässä voi nähdä jotain positiivistakin? Edes joskus.

JYP oli tänään parempi. HIFK ei ollut tänään ihan oma itsensä, mutta edelleen se häikäisevän kaunis ja soljuva hyökkäyspeli on olemassa. Tänäänkin siitä nähtiin palasia. Pettynyt olen siihen, ettei kolmanteen erään järjestetty jotain mellakkaa perinteiseen tyyliin. Nyt siihen olisi ollut täydellinen tilaisuus.

Maalivahtipeli on se kriittinen piste, sitä kai ei kukaan voi kiistää. Tarkki hakkasi tänään Lankisen 6-0 ja ilman Hussoa voi olla kuviteltavissa, ettemme mene tästä parista jatkoon.

Nyt maanantaita kohti. Tilanne sarjassa on 1-1 ja meillä on kotietu, laajempi rosteri ja napsua taitavammat yksilöt. Nailonköyden solmua löysemmälle ja eteenpäin.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
J


Maalivahtipeli on se kriittinen piste, sitä kai ei kukaan voi kiistää. Tarkki hakkasi tänään Lankisen 6-0 ja ilman Hussoa voi olla kuviteltavissa, ettemme mene tästä parista jatkoon.
.

Kyllä, mutta se v...taa eniten, ettei Tarkkia pystytty edes kunnolla testaamaan. Pompotteli suht paljon, mutta kovin oli vaatimattomia lopulta kaikki yritykset ja sommitelmat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä miten on mahdollista, mutta joka helvetin ilta tuo jengi näyttää siltä, että kentällä annetaan vain se pakollinen eli ollaan siellä "työpaikalla".
Onko sitten niin, että on huomattu että kun runkosarja kulki voitosta voittoon ja oltiin kärjessä, niin jäänyt pysyvästi päälle se meininki jo syksyltä lähtien, että meillä on sen verran kova molari, kovat pelaajat ja runko, että pelaaja X miettii, että "-Mä voin ottaa tänään vähän iisimmin, kyllä joku muu sen likaisen puolen tekee mun puolesta"
Sitten ollaan otettu se 3-2 voitto hikisesti Bluesista lokakuun pimeinä tiistai-iltoina ja ajateltu, että tämähän logiikka toimii ja niinhän se on toiminutkin jo välieriin asti. Jossain kohtaa se raja kuitenkin tulee, kun pelit vähenee ja vastus kovenee.

Johtavat pelaajat ovat aivan kasa paskaa. Zaborsky ei osu edes laiturilta mereen ja tänään tuntui jo vähän turhautuneelta. Esimerkkinä se tilanne, jossa veti ihan hyvän vedon, jonka Tarkki torjui. Kiekko nollakulmassa, josta Zaborsky lämää täysiä kohti maalia. Juuri sellainen pikkupojan turhautunut kaikki voimat ja kiekko vittuun lämäri.
Ramstedt on kanssa niin kyseenalainen pelaaja. Välillä ihan hyviä ratkaisuita, mutta kultapotta päässä oleva johtava pelaaja ei näytä olevan sitten yhtään. Gröh, gröh Kristian Kuusela tänäänkin 0+3.

Sitten Tommi Taimi. Taisi olla kauden ensimmäinen lämäri, joka meni viivalta maalille asti ja heti upposi. Omassa päässä sitten taas aivan paska. Voiko ylimielisemmältä näyttää, kuin Taimi oman pään aloituksissa. Muut ovat kyyryssä valmiina lähtemään liikkelle, niin tämä ukko seisoo selkä suorana. Joka. Vitun.Kerta.

Lankinen oli tänään heikko. Kolme maalia, jotka olisi pitänyt maalivahdin välierissä ottaa, mutta ei toki apuja saanut omiltakaan.
Jos Lankinen aloittaa maanantaina, niin Husso on sitten isommin paskana, joka ainakin omat ennakko-odotukset laskee melkein nollaan.

Onneksi sarja on nyt vasta 1-1 ja uskon, että jengi pelaa maanantaina hyvin tämän paskan jälkeen. Eri asia sitten mitä taas tapahtuuu sitä seuraavassa pelissä ja jos JYP jonkun vierasvoiton hakee maanantaina, niin ollaan ihan vitun kusessa finaalien kanssa. Pronssipeli ei tässä kohtaa kiinnosta vittuakaan, vaikka niitä mitaleita ei ole kauheasti tullutkaan viime vuosikymmeninä.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Jos Ramsteeni ja Taimi on lähdössä tämän kauden jälkeen niin adjö, vittu mitä vätyksiä. Lankinen voi lähteä samalla oven avauksella, ei ole just nyt käyttöä. Zabo ei saa sisään vaikka saisi kuljetta rankkarin tyhjään maaliin, palkka kuitenkin lähempänä puolta miljoonaa kuin ei. Saa myös lähteä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
HERRA TÖRMÄNEN HERÄTYS! Nyt pelataan playoff-pelejä ja vieläpä välieriä. Olkoonkin että teillä on kolmen vuoden projekti, eikä hätää palkkavirran katkeamisesta, mutta kyllä on sallittua pärjätä paremmin jo tänä vuonna! Jos joukkueessa on poislähtijöitä, joilla ei ole motivaatiota voittaa on se teidän tehtävä saada heidät motivoituneeksi - ei helppoa, mutta vastuu on teillä! Jos joukkue on rakennettu niin kapeaksi, ettei löydy paikkaajia kun avainpelaajat loukkaantuvat, on vain kaivettava hirvittävä taisteluhenki esiin. Jos maalivahti ei ole riittävän varma/hyvä, on pelattava niin, ettei vastustaja pääse edes maalin lähelle. Jääkiekko on yksinkertainen peli, voittaakseen joukkueen tarvitsee tehdä yksi maali enemmän kuin vastustaja tai vastaavasti päästää maali vähemmän. Tänään joukkue ei tehnyt yhtään mitään maalivahtia auttaakseen, mikä on täysin anteeksiantamatonta. Teidän tehtävä oli huolehtia siitä, että joukkue on oikein asennoitunut. Näin ei käynyt! Olkoon tämä opiksi ja jääköön viimeiseksi kerraksi. Jatkossa teiltä edellytetään hyvää valmistautumista, hyvää taktiikkaa, varmaa puolustamista, fyysistä playoff-peliä - ei tuumaakaan periksi, maaleja, pelihaluttomat pukukoppiin miettimään pelihalujen saamista, aikalisän ottamista oikeaan aikaan (tänään 1-0- tai 2-0-tilanteessa olisi pitänyt herättää), hyvää peluuttamista (ei liian pitkiä vaihtoja), uhrautumista ja voittoja! Tähtipelaajatkin voi istuttaa penkille, jos peli ei maistu! Helppoa eikö vain? Me fanit tuemme, jos edellä oleva toteutuu!
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaa itsellä kyllä usko mennä tähän joukkuueseen. Sarja on 1-1 ja se on ihan hyvä tilanne numerollisesti. Ongelma vain on siinä, että tässä joukkueessa ei taida olla sitä vaadittavaa luonnetta, paloa ja ennenkaikkea tasaisuutta, jota pudotuspelikiekko vaatii. Välillä ollaan maagisia, mutta vastapainona haluton ryhmä.
HIFK makselee vielä menestykseen vaadittavia oppirahoja. Ryynikylän miehet on ollut mitalipeleissä tyyliin joka kerta viimeisen 7-8 vuoden aikana, joten ei mikään ihme, että siellä osataan pelata kovia play-off-vääntöjä ihan eri tavalla. HIFKsta tulee vähän mieleen vuosituhannen alun HPK. Runkosarjassa tuli hyvin menestystä hyökkäykseen perustuvalla 'myötätuulilätkällä', mutta pleijareissa muut laittoivatkin painitrikoot päälle ja rupesivat öheltämään pudotuspelikiekkoa, jossa ei tyylipisteitä jaella. Siihen kun lisäsi ailahtelevan maalivahtipelin, niin noutaja tuli aina ennen finaalia.

Samoin tulee käymään nyt HIFKlle. Nokka laittoi keväällä 2011 Ramun kylmästi katsomoon kovien pelien alettua ja samat elementit on herran pelissä edelleen. Ei ole mestaruutta tavoittelevan joukkueen johtava sentteri. Siihen kun lisätään kiekollisen ykköspakin sitoutumisen puute sekä sählä-Zaborskyn odotettavissa olleet maalitehot, niin ihmeitä pitää tapahtua, jos HIFK tästä sarjasta jatkoon menee. Ihan ehdoton edellytys sille on saada Husso takaisin maaliin.

Ensi kaudeksi pihalle Taimi, Ramu, Zabo, Taipalus ja sitoutuneita peliMIEHIÄ tilalle täydentämään laadukasta ja vuoden kokeneempaa perusrunkoa.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lukematta edellisiä postauksia, muutamia huomioita pelistä. IFK:n puolustuspeli oli todella munatonta, tolla tavalla ei vastustaja saa päästä kävelemään keskustaan. Tämä tulee olemaan koko ottelusarjan ratkaisevia seikkoja, kenelläkään tai jo pudonneilla joukkueilla, esim. Pelsuilla 1. kategorian maalipaikoille pääsystä joutui oikeasti maksamaan hintaan. Meillä pakit pudottaa veskarin syliin.
Tähän vielä lisäksi veskariosasto, jossa otettiin pataan 100-0.
Kolmas pointti on fyysisyyden puute, Jyp ei edes ollut mitenkään fyysinen joukkue tänään mutta tässäkin meidän puudelit otti kuokkaan. Jos jengi ei herää tällä osastolla näihin peleihin niin se on tack och adjö. Tällä tasolla ei jatkoon päästä, se on selvä.
Fyysinen neloskenttä, onko joku kuullut puhetta moisesta? Vittu!
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
FYYSISTÄ NELOSTA EI OLE NÄKYNYT!
Paitsi muissa jengeissä, mm Pelicanseissa ja JYP:ssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös