Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 561 842
  • 3 676

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tietenkään nyt ei enää kannatakaan pelata. Ainoa syy sille olisi se, ettei Lankisen itseluottamus romuttuisi ihan lopullisesti, mutta eiköhän se jo ole mennyttä.

No, ensi kerralla sitten taas.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kunhan läpsytellään loppupeli pois. Pelailun makua ensimmäistä vitosta lukuunottamatta, mutta himassa sitten hiukan ryhdikkäämpi esitys.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kaikki lähtee silti puolustuksesta ja nimenomaan viisikkopuolustuksesta.

Katsokaa meidän löysää puolustamista Jypin ensimmäisessä maalissa. Siitä se koko homma lähti. 2. maalissa oli paskaa alivoimaa. Ei voi päästä noin läheltä vetämään. Toki ehkä Husso olisi sen ottanut, mutta miten voi olla jatkuvasti tuollaisia paikkoja?

Tämä peli oli tässä. Katsotaan löytääkö Stögö lääkkeet sarjan voittamiseen ilman Hussoa. Varmasti kokoonpanomuutoksilla pientä herätystä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Törmänen: uudet jaot, please! Penkille äijiä tai peräti koppiin. Kuten Ruutu-äijät totesivat, jengi ei pelaa edes Lankisen puolesta, vaan jatkavat lepsuttelua. Keke, älä lannistu ja menetä omaa itseluottamusta! Ei tätä jaksaisi katsoa! Sad to see.
 

Walrus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on peliä. Sarja tod.näk. 1-1, nyt pitää lyödä taklausta kehiin ja nostaa isopaha esiin ja mennä ihon alle seuraavia otteluita silmällä pitäen. Nyt hämmennetään loppu ja tsempataan ja maanantaina taas haalarit päällä.
 

Stigu

Jäsen
Siis jos Heljanko ei saa enää pelata IFK:ssa,niin onko oikeasti niin, että IFK:lla ei ole heittää Maanantaiksi ketään Lankisen tilalle? Aika pahalta meinaan näyttää. Onko Lunkka tai se TopMan minicup-pahviukko kelvollisia pelaamaan?
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Husso maaliin loppupeleihin vaikka sillä olisi pää poikki. Puudutuspiikkejä vaan tarpeeksi.

Lankista ei voi enää tällä kaudella maaliin laittaa, valitettavaa mutta totta.
 

16.32.9

Jäsen
Suosikkijoukkue
En kong
Kuka vittu pelaa numerolla 72? Hävettävän heikkoa peliä Liivikiltä ja on vain muisto entisestä Liivikistä. Maalinedus hässäkässä JYP puolustaja työntää Liivikin pois ja kaveri suostuu siihen ihan vapaaehtosesti..ei mussutusta, ei tunnetta, ei vittu yhtään mitään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
S Onko Lunkka tai se TopMan minicup-pahviukko kelvollisia pelaamaan?

Jos TopMan tulee, niin perustan hänelle videoclippikerhon! -Ei ollut TopManin syytä, kauhee pakin moka! Musta tuntuu, että Joonas Järvinenkin torjuisi Lankista paremmin.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Ihme että vasta nyt alkaa iskemään vasten kasvoja se että on vedetty jo kaksi kautta junnumaalivahdeilla. Pakkohan HIFK:n junnuorganisaatiossa on olla joku kaveri jota ei kylmää lähteä yrittämään?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Onko oikeasti noin vaikeaa psyykata itseään näihin otteluihin, en ymmärrä. JYP ei ole nyt edes esittänyt mitään taktista ylivertaisuutta tai päässyt myllyttämään fyysistä päätypeliä, vaan tilaa on auennut ihan vaan löperön ja passiivisen pelaamisen takia, ja maalivahti on hoitanut loput. Kai tämä on taas sitä voittavaksi organisaatioksi opettelua.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Siis Jyphän ei ole tänään tosiaankaan ollut edes erityisen hyvä. Veskaripelissä parempi ja maalipaikoissa suoraviivaisempi. Eilisen matsin ekassa erässä Jyp oli lähestulkoon huikea.
 

Stigu

Jäsen
Kai tämä on taas sitä voittavaksi organisaatioksi opettelua.
Mun silmiin IFK ei ole pelannut ns. pleijarivaihteella vielä yhtään pleijarimatsia. Jotenkin tunteettoman näköistä tuo peli. Veikkaan, että Stögö on korostanut jäähyjen merkitystä, muuten ei voi selittää tuota tunteetonta neppailua.IFK:lla ei esim. ole mitään asiaa JYPin maalille tuolla edariasenteella. Olen sanonut tämän aiemminkin, mutta sanon vielä kerran: Stögön peli on parhaimmmillaan nautinnollista katseltavaa, mutta pahimmillaan se alittaa jopa SoppaSormusen pelin.Eli skaala katsojan kannalta on todella iso. Taivas tai Helvetti.

Eniten itseäni kyllä huolestuttaa Husson tilanne. Jos kaverin pelit on pelattu, tai pelaa hiemankaan vajaakuntoisena, on tämän kevään pelit kyllä IFK:n osalta taputeltu.

Jos jotain positiivista hakee, niin on hienoa nähdä, että Good Old Hockey-lookalike-jengi JYP menestyy ihan peruspelillä ja fyysisellä jengillä. Silti- Husso kehiin ja maanantaina uudet kujeet, ei tämä sarja vielä ole ohi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Erikoinen tilanne, Rantanen on ihan oikeassa: Tarkkikaan ei ole kovin kummoinen ja tosi kaukana mestaruutta tavoittelevan joukkueen 1-mv:n tasosta. Mutta kuinka ollakaan, HIFK tuo peliin vielä huonomman veskarin. Nää on just niitä hetkiä, jolloin aina muistutan, että 1-mv / 2-mv -kuvion voi pelata niinkin, että molemmat ovat kovia ja heitä voidaan vuorotella. Musta on omituista, että kunnianhimoisessa organisaatiossa hyväksytään ihan lapasena se, että kakkosmaalivahdille on ihan ookoo olla selkeästi huonompi kuin ykkönen. Mitäs tosiaan sitten, kun ykkönen kaatuu kauden tärkeimmissä matseissa?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos jotain positiivista hakee, niin on hienoa nähdä, että Good Old Hockey-lookalike-jengi JYP menestyy ihan peruspelillä ja fyysisellä jengillä.

Lisäelementtinä: Miika Lahti on kenties Suomen rumin ihminen - ja pelaa hienoa playoffkiekkoa!
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Missä mun rosvolauma on? Jengi, jota vihataan koska ne on niin vittumaisia ja helvetin kovia pelaamaan ja vielä rumiakin kaiken päälle. Ei ainakaan Jyväskylässä.

Meiltä puuttuu klassiset pudotuspelielementit pelistä, puuttui jo Pelsua vastaan.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Lisäelementtinä: Miika Lahti on kenties Suomen rumin ihminen - ja pelaa hienoa playoffkiekkoa!

Hahhah, tätä ei paremmin voisi enää kuvailla. Järkyttävän näköinen hiippari, mutta loistava duunari laatikossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös