Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 561 854
  • 3 676

Stigu

Jäsen
Mä myös muistelen K.Jalosta keväällä 2010, enkä heittäisi Stögöä menemään, vaikka nyt tulisi kylmät. Jos 1-kentän syömähampaat alisuorittavat koko ajan, niin ei siinä kyllä pärjää kukaan valmentaja. Stögö on tehnyt kuitenkin neloselle sen mitä tehtävissä oli ja heti on parempi meininki. Ykköseen ei ole heittää ketään muita.
Joo, kaikki me tiedetään, ettei Stögö saa kenkää, koska IFK:lla oli päivä nolla joskus pari vuotta sitten. Fakta on kuitenkin se, että osaava valmentaja pistäisi esim. Ramstedtin penkille. Perkele, Oulussa Hirso on penkillä koska on joukkueen heikoin lenkki, noin sen pitääkin olla. Pistetään sitten vaikka MMÅ Ramun tilalle, mutta joku signaali pitää jengille antaa, ettei mitään vellihousuja siedetä jengissä. Ja Ramuhan pelaa edelleen yhtä hyvin kuin runkkarissa, ongelma vaan on, että kentällä on 11 muuta pelaajaa, jotka pelaajvat pleijareita.

Tossa tokassa erässä oli muuten hieno tilanne, kun tää meidän primadonna ajatteli laitatilanteessa että taklaanko en mä viitsi vai viitsisikö sittenkin sattuukohan mua? Lopulta hän päätti nojata hennosti Pelsun pakkiin.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täähän on ihan kuin jotain Venäjä-Suomi lätkää olympialaisissa. Toinen jengi sitoutuu täysin ja pelaa juuri niillä omilla vahvuuksillaan hyvän maalivahdin avustuksella. Sitten vastassa on jengi, jossa on niitä "supertähtiä", joiden pelihuumori on viety pois ja ei oikein mikään ole kivaa.

Varmaan ei tarvitse tarkentaa mikä joukkue on Venäjä, mikä Suomi.
Osuva vertaus. HIFK oli 2. erässä niin purjeissa, että ihan pahaa teki katsoa. Työhaalarit on jätetty taas himaan. Kiikuttakohan joku ne 3. erään?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tällä hetkellä kaikkea muuta kuin mestarijengi. Pelicans voidaan hoitaa, mutta top4 -jengejä vastaan tulee komeesti turpaan.

Ei välttämättä, mutta tällä hetkellä pelaajien ongelma on se, etteivät he ole edelleenkään valmiita laittamaan haalareita päälle. Ramstedt ja Taimi ovat parhaimmat esimerkit tästä. Käsittämätöntä toimintaa ja valmentajan pitäisi tehdä tarvittavat toimenpiteet.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Taimista olen kelannut, että pelaakohan loukkaantuneena / sairaana? Selittäisi osittain. Ei ole mun mielestäni fyysisestikään itsensä. Ja joo - penkillehän toi Ramu pitäisi laittaa, koska hänellä ei ole käyttöä kuin 1- tai 2-senana. Mä ostan mielelläni sen, että Micke-Max koheltaa ykkösen keskellä. Ei tää huonommin voisi mennä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jotain positiivista: Nelonen on nyt hyvä. Ei syytä tehdä yhtään muutoksia sinne. Jos muut jätkät vetäisivät kuten nelosen heebot, niin ei tässä olisi mitään hätää.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Älkää nyt Törmästä potkiko. Tämähän on kolmen vuoden projekti. Sen mestaruuden aika on vasta ensi vuonna.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Älkää nyt Törmästä potkiko. Tämähän on kolmen vuoden projekti. Sen mestaruuden aika on vasta ensi vuonna.

Eikö kolmen vuoden projektin aikana saa voittaa kuin viimeisenä vuonna? Ja pitääkö ne kaksi ensimmäistä vuotta sössiä ihan totaalisesti? Sen sijaan että penkitetään avainpelaajia voisi penkittää saamattoman valmentajan.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Aina ne sillon nousee, kun niitä kunnolla dissataan. Kelpaa!! Go Ramu!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhu mennään sitten vaikeamman kautta, mutta kiitos IFK voitosta! Jos tämä avaisi nyt noita lukkoja mitä jengissä on tällä hetkellä vähän jokaisella.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vittu! Näistä jutuista muistetaan vain voittajat - kiitti tästä jäbät!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei se kaunista ollut, mutta jumalauta! Kolmannessa erässä helvetin iso tason nosto suhteutettuna aikaisempaan matsiin ja erityisesti tuohon sysimustaan toiseen erään.

Kyllä hymyilyttää. Jos kävisi niinkin, että Pelsut ensi matsin Lahessa voittaa, niin eihän me herranjumala hävitä geim seveniä Nordiksella!!!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Nelonen oli tänään todella hyvä, samoin Elkinsin ketju taas. Ramun ketju ylivoimamaalista huolimatta edelleen todella tuskainen.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei se edelleenkään vakuuttanut, mutta silti ihan perkeleen tärkeä voitto. Koko aika oli se pelko perseessä, että yksi Pelicans maali lähettäisi HIFK:n ihan reunan äärelle. Nyt sitten se paljon parjattu ylivoima ja Ramstedt ja Zaborsky sen maalin järkkäsivät. Kaikki merkit oli ilmassa, että tämä peli hävitään sen tasoituksen jälkeen. Onneksi selvittiin siitä toisesta erästä koppiin tasalukemissa. Kolmas erä oli HIFK:n ja Ramstedtin kenttä nosti tasoaan jo ennen maalia. Nyt ne johtavat pelaajat nousivat, kun oli pakko. Silti Rasmtedt ei ole viimeisissä pelissä ollut tasollaan, mutta nyt oli tärkeä maali.

Pakko sanoa siitä kolmannesta erästä, että Pelicans alkoi aavistuksen väsymään. Sieltä tippui pari ukkoa pois ja vetivät 5 puolustajalla ja pakkohan se on näkyä Pelicansin kärkiäijissä, että 25 minuuttia/peli vedetään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nelonen kandee pitää just tollaisena. Jumalauta, Liivik oli ihan eri jätkä kun kaverit ympärillä vaihtuivat, siitäkö se oli kiinni? Stögöltä hyvää kuittia Caccalle ja toi Rantanen on kyllä todellinen anti-ifk. Paljon kivempi kuunnella Raaka-Arskaa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Minusta taas Tamminen ei tehnyt mitään sellaista, miksi ei voisi jatkaa kierrätystä ensi peliin, Saarelainen tai Lamberg. Tuomisto teki maalin ja väänsi muutenkin yllättävän vahvasti, joten hän jatkakoon toki.

Hieno voitto, nyt pari matsipalloa joista toinen himaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Vaikea käsittää, mitä jotkut 3 liigapeliä tänä vuonna ja niissä ei yhtään mitään esittäneet Tuomisto ja Lamberg tekisivät yhtäkkiä kokoonpanossa. .
Ainakin Tuomisto voi tehdä hienoja ja tärkeitä maaleja... Nelonen pelasi tänään ihan hyvin, Märkä-Simo oli kuin eri planeetalta... Jos Pude on maanantaina pelikunnossa, niin Tamminen vois siirtyä rotaation nimissä
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarpeeksi ku haukkuu niin näköjään voitetaan. Hyvä Ramu!

Taimi on kyllä erittäin huono tällä hetkellä. Jopa toivon, että olisi jotain vammaa taustalla mikä selittäisi tuollaisen fleguilun.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Jep, Tuomisto teki ison maalin ja ansaitsi paikkansa myös seuraavan peliin. Erittäin mielelläni olen väärässä
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tuomisto-Liivik-Lamberg, tota voisi kokeilla maanantaina. Ihme homma, että Simokin oli ihan eri jätkä tänään kuin aiemmin. Pelin painopiste 3. erässä kääntyi heti, kun Ramu sai pelinsä kuntoon. Sitä kautta pidettiin kiekkoa, jauhettiin pitkiä hyökkäyksiä jne. Tämä on alue, millä Pelsut ei pysty mitenkään vastaamaan. Kolmannen erän opetus: Taitavamman joukkueen kannattaa keskittyä kiekonhallintaan. Kun itsellä on kiekko, vastustaja ei tee maalia. Sen sijaan vastustaja rikkoo ennenpitkää ja saadaan yyveetä. On ihan älytöntä hakata kiekkoa ristikulmaan taitavammalla materiaalilla.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK teki sen, mihin en kahden erän jälkeen (historiaa tuntien) olisi ikinä uskonut. Vanha kunnon HIFK olisi kolmannessa peruutellut ja laskenut lopussa yhden omiin. Lopetettiin varovainen pelailu ja hyökättiin täysillä kuten kuuluukin. Pelsujen ykkösjätkät väsyy koko ajan, mikä on äärimmäisen hyvä juttu.

Negapuolelle Zabon patjavedot Hoviselle, rankkarissakin yritti alas. Eikö se nyt mene jakeluun, että alhaalta ei mene? Sitten tapaus Taimi, huh huh. Liideripakki on muuttunut yhdessä hetkessä jengin pahimmaksi hasardiksi.

Lahdessa on nyt paikka ratkoa. Neljällä ketjulla kova tempo alusta asti ja voitto tulee. Se tulee.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ramu on tämän päivän Söde. Tarvitsisi pehmustetta pelipaidan selkään, kun puukkoa tulee kannattajilta jatkuvasti.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Voitto tuli ja kolmannessa IFK alkoi laittamaan itseään likoon, sillä tavalla ne voitot kairataan. Myös kotiyleisö oli hyvin mukana ja antoi varmasti lisää boostia pelaajien tekemiseen. Ykkönenkin heräili juuri oikeaan aikaan Ramun johdolla, Zaborskyn viimeistely on edelleenkin karmealla tasolla. Ei mitään mielikuvitusta viimeistelyssä, tuntuu vetävän täysin silmät kiinni joka tilanteessa. Hovinen on aika iso peikko tällä hetkellä.

Nelosketjulle propsit, nyt oli sitä draivia, mitä nelosketjulta on lupa odottaa ja samalla herätti muitakin.

Meneeköhän Ikosen taklaus tutkittavaksi, kun Manelius loukkaantui tämän johdosta? Selkeä laitataklaus kuitenkin, olisi ollut mahdollisuus heittää myös pihalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös