Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 562 609
  • 3 676
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä sen huomasi heti, että kun vastassa on joku muu joukkue kuin Blues, HPK tai vastaava peräpään joukkue, niin ihan eri meininki ja taistelufiiliskin näytti olevan. Vähän jo sellaista pleijarikiekkoa oli tänään kaikin puolin. Näitä aiemmin mainittuja vastaan tehtiin tarvittava, jotta selvitään voittajana ja se duuni ihan hyvin tehtiinkin yhtä HPK-peliä lukuunottamatta.

Sport voitti vielä Kärpät tänään jatkoilla, niin neljän pisteen johdossa ollaan ja otteluita Kärppien kanssa saman verran. JYP:iin kahdeksan pinnaa ja yksi peli vähemmän pelattuna, joten pullat on erittäin hyvin uunissa. Seuraava peli sitten sopivasti Jyväskylässä, josta heti Tapparan vieraaksi joten erittäin hyviä testejä tulevaa varten.

Kiitos IFK. Joskus tuntuu ihan hyvältäkin tätä jengiä fanittaessa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ansaittu voitto HIFK:lle tänään ja olimme luokkaa vastustajaa parempia. Pelissä näkyy hyviä aineksia, mutta vielä on paljon parannettavaa ja maalivahtipeli on saatava kahta luokkaa paremmaksi. Mielestäni kumpikin maali meni Lankisen piikkiin, toki Taipalus auttoi etenkin ensimmäisessä maalissa. Puolustuksessa Järvinen tuo tietysti valtavan paljon maalinedusvoimaa lisää ja Husso on selkeä ykkönen, joten ei tuo ihan toivottomalta näytä. Ramstedt on jotenkin pieni ongelma minulle, liian paljon tulee harhasyöttöjä, oman pään aloituksissa todella iso riski. Todella tärkeää on se, että Rask, Partanen ja Hintz ovat saaneet nyt onnistumisia ja sitä kautta itseluottamusta lisää. Marko Virtaselle nenäliina, aivan turhaa itkemistä, olen Rantasen kanssa samaa mieltä, että ei jäähyä tilanteista, joissa kaveri kyntää naama lähes jäätä pitkin tilanteisiin. Virtanen on samanlainen itkijä, kuin oli vielä pelatessaankin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatketaan omalta osalta paremmin huomisen puolella, mutta kun Ultrar otti tuossa Ramstedtin esille, niin sanotaan vielä omat mietteet miehen pelistä: IFK:n yksi heikoimmista hyökkääjistä, ellei jopa heikoin. Eikä ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella kun Ramstedt on aivan perseestä kärkikamppailussa. Semmonen asia, mikä snadisti pelottaa playoffien lähestyessä, ykkössentteri on ollut heikko kärkiseuroja vastaan.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kova peli oli ja hienoa katsottavaa! Jyppiä vastaan ottaisi mielellään vaikka kokonaisen pleijarisarjan, vaikka sitten finaaleissa jos ei oululaiset jostain syystä sinne asti veny.

Ramstedt oli tosiaan huono, mutta vastaavasti Hintz oli ihan helvetin hyvä. Hintz on ollut ihan eri pelaaja nuorten ämmämmistä lähtien, onneksi ei pikku vamma sotkenut pelirytmiä vaan kundi jatkoi siitä mihin jäi. Huikea pelaaja tulossa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ollut Ramu parhaimmillaan, mutta ei se nyt toivotonkaan ollut. Etenkin ottelun alkupuolella käynnisteli parhaat HIFK hyökkäykset. Ei saanut sitten tulosta aikaiseksi, niin loppupeli meni näpräilyksi. HIFK:n suurin vahvuus tällä hetkellä on vain se, että vaikka Ramu ja Zabo vetää kiikareilla, niin jengistä vaan löytyy leveyttä ja se voi vain olla meidän vahvuus keväällä. Miettikää nyt minkä esityksen Partanen-Hintz-Rask laittoivat tänään tiskiin. Ikonen teki maalin ja myös saman ketjun Luttisesta ja Elkinsistä löytyy ratkaisuvoimaa ja sitten on vielä nimellinen ykköskenttä Puustinen-Ramu-Zabo. Lisäksi veikkaan nelosketjun oli se sitten missä muodossa tahansa, ottavan keväällä isompaa roolia. Se vain menee niin kevään peleissä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Hieno voitto, joka on täällä muiden toimesta perattu aika hyvin läpi!

Ainoa, mistä annan pyyhkeitä, on tuo meidän 5-3 ylivoima! On se kumma, että kaiken maailman SportitKerhot nakuttavat meitä vastaan 5-3 ylivoimissa tyhjiin maaleja, kun taas me siirrellään aivan saatanan hitaasti kiekkoa ympäriinsä, ja sitten räiskitään viivalta ilman kunnon maskia. Jos tuon 5-3 ylivoiman tarkoitus on saada Partasen/Taimen skodeilla se maali aikaiseksi niin silloin maalinedessä pitäisi olla Luttinen. Nyt siellä ei ole ketään hakkaamassa irtokiekkoja sisään, kun Zabo ja Puustinen eivät ole tekemässä maskia vaan tolpilla.
 

avojääpommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olinkohan ihan eri pelissä tänään kun mielestäni Ramu oli ihan hyvä tänään. Rauhoitti omassa päässä hienosti ja sai kiekkoa tuotua ylös.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Jos olisin valmentaja käyttäisin ykkös YVn herättelyyn semmoista keinoa että jos on jotenkin tahdotonta, niin kuin tänään 5-3ssa, ottaisin Ramu, Zabo, Taimi kolmikon pois jo 30 sekunnin kohdalla, enkä päästäisi seuraavaan Yvhen lainkaan, vaikka menisi sitten seuraavaan peliin. Silloin kun näiden taitoniekkojen ylivoima on tällä tasolla mitä tänään, ratkaisee usein Simot ja IkosJaskat paremmin. Sitten pääsisisi taiteilijat taas pelaamaan, toivottavasti paremmalla asenteella.
 
Viimeksi muokattu:

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Peli oli hyvä, kaks omiin, ilman Hudea, joka ei olisi ekaa byyriä laskenu. Keke oli sen jälkeen tosi hyvä, pää on kunnossa tällä nuorella atleetilla.
Ramun ketjun peli melko lailla aneemista, Zabo oli päästä läpi jokusen kerran, Pudia mä en kentällä huomannu ku kerran ja Ramulla on tosiaan hankalaa näitä Jypin grindereita vastaan.
Mut, mut HI-PA-RA-ketju (copyright oma) oli helvetin hyvä!!! Kolmas maali oli piece of art Punakoneen malliin :-D
Samoin Kari, 700 ja Jasse saivat hyviä pyörityksiä aikaan. Nelonen oli suht vaisu, haluisin kenties nähdä rosoisemman nelosen, siis ihan viihdemielessä;-)
Pakistossa Keijo, Yuhana ja Grilli pisti silmään hyvässä, Lauri sitten jossain muussa. Taimilla ei myöskään ollu ihan paras iltansa, skodet paukku yv:lla ihan pitkin blankkia. Jengi on kärjessä ja voittaa Liigan kovakuntoisimmman vastuksen ilman 1-veskaria, 1-parin toista pakkia, 1-ketjun vetäessä kiikareilla, vaikka Jypiltakin ykköspakit ja tärkee sentteri puuttuikin, niin ei tässä kovin huolestunu voi olla, näyttää erittäin hyvältä tekemiseltä!!☆☆☆
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Hyvä matsi tosiaan eilen. Yli- sekä alivoimaa täytyy parantaa roimasti ennen kevään ratkaisupelejä. Meillä on peräti 3-4 tulokseen pystyvää ketjua, ajatella jos nämä kaikki onnistuisivat keväällä pelistä toiseen..Taipalus häselsi ajoittain, mutta saa voittomaaliin ison ansion hänkin.
 

Stigu

Jäsen
No niin, eilen nähtiin sitten kauden toinen superhyvätasoinen ottelu, ensimmäinenhän oli legendaarinen matsi Porissa Ässiä vastaan. Pelkästää IFK:n tammikuun matsit ovat osoittaneet, että tuote nimeltä SM-Liiga on pilattu melko totaalisesti liian suuren joukkuemäärän takia. Jengejä voisi olla about 8, niin touhussa olisi jotain järkeäkin. Mutta tämähän ei ole tietysti IFK:n vika.

Eilinen Liigastudio analysoi mielestäni hyvin Stögön IFK:n peliä ennen ottelua: Joukkue pelaa kurinalaista puolustusta, mutta hyökkäys perustuu enemmänkin pelaajien taitoon, luovuuteen ja mielikuvitukseen. Viime kauden AirHockeystä on jäljellä oikeastaan vain nuo puolustusalueen ajoottaiset pitkät pystysyötöt (usein) jaloillaan seisovalle hyökkääjälle vastustajan siniviivalla.

Parhaimmillaan IFK:n peli on eilisen näköistä flow-meininkiä, parhaimpana esimerkkinä tuo kap-klap-klap voittomaali. Suurimmat puutttet ovat mielestäni siinä, ettei hyökkäyspäässä ole mietitty tai harjoiteltu erilaisia kuvioita, vaan peli perustuu enemmänkin yksilöiden taitoon. Voisikohan tuo ylivoiman paskuuskin johtua siitä, ettei jengi ole harjoitellut tarpeeksi erilaisia YV-variaatioita? Varsinkin 5 vs 3:ssa pitäisi saada aina maali aikaiseksi.

Yksilötasolla jengistä puuttuu ideaalitilanteessa oikeastaan kaksi pelaajaa: 1) nelosen kovaluinen voimahyökkääjä Nykopin ja Liivikin rinnalle ja 2) pakistoon lauritaipalus vuosimallia 2014-2015. Mutta näilläkin voidaan mennä: Leino nelosessa tuo ainakin käsiä sinne ja Taipalus petrannee peliään ennen pleijareita. Kunhan vaan jengi pysyisi poissa saikkuosastolta...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Hinzit varastivat huomion eilen ihan oikeutetustikin, mutta pakko hehkuttaa myös Elkinsin kenttää. Jatkuvasti paine vastustajan päätyyn ja kaksinkamppailuissa nämä jätkät ovat aivan ylivertaisia. Studiossa heidät nostettiinkin esiin. Tämä ketju on poffeissa puhdasta kultaa. Kärkiketjuilla voi olla epätasaisuutta, mutta Elkinsit tarjoilee samaa vahvaa peruspeliä illasta toiseen. Nyt näyttää hyvältä kyllä, pakkohan se on uskoa.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paras näkemäni IFK:n lätkäpeli sitten Frölundapelin viime kauden alla. Tällaisessa ottelussa vie vastustajaa laukaisu- ja maalipaikkatilastoissa suvereenisti, taklaa reippaasti, tekee kikkoja ja hienoja maaleja, puolustaa kurinalaisesti (ei ollut montaa mestaa jypillä ja molemmat maalit kyllä helppoja maaleja, kumpikin omalla laillaan) ja painaa täysiä koko matsin, ei voi olla kuin tyytyväinen.

Hyvää duunia!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuosta IFK:n pelityylistä vielä, että se saattaa tietyiltä osin jopa sopia intensiiviseen pudotuspelikiekkoon paremmin, kuin perinteiseen unettavaan ja hidastempiseen liigakiekkoon. Intensiivisemmässä pelissä esimerkiksi nuo pitkät omista lähtevät avaukset saattavat oikeasti olla vaarallisia. Eilenkin niissä oli ihan yritystä, vaikka eivät vielä onnistuneetkaan. Davoshan viljeli noita erittäin onnistuneesti ja onnistui niissä vielä niin, että tulivat jalalla menevälle pelaajalle. Itse kyllä tykkäsin Davosin tyylistä pelata, mutta HIFK ei ole vielä ihan täysin onnistunut siirtämään tuota ideaa liigakaukaloon. HIFK:lla on ajoituksissa vaikeuksia ja ei vielä ihan osata käyttää niitä. Siihen olen myös tyytyväinen, että HIFK:n pelityylissä löytyy nyt enemmän kaksivaiheisuutta, josta oli esimerkkinä tuo hieno voittomaali: paineen alta omista ja kahden pakki syötön jälkeen oli kolmen pelaajan rintama menossa siniviivan yli.

Taipalus oli eilen huono muutamissa tilanteissa. Se kiertäminen laidasta, kiekon menetys sinisella+jäähy. Se JYP:n 2-2 tasoitusmaali olisi toisaalta voinut mennä kenelle tahansa pakille. Muistaakseni esim. Grillforsille on tällä kaudella mennyt ihan vastaava. Vastapainona Taipalus oli järjestelemässä kahta HIFK-maalia. Ensimmäinen meni vähän tuurilla, mutta voittomaalissa hänen osuutensa oli oleellinen, vaikka ei saanut syöttöpistettä eikä varmaan edes + merkintää, kun paineli syöttönsä jälkeen vaihtoon ja +/- -tilastoon kävi +:n merkkauttamassa ainakin Grillfors. Kokonaisuutena kuitenkin negatiivinen peli, mutta ei lahtaamisen arvoinen.

Joonas Raskista on pakko sanoa, että on ollut tehojensa puolesta hankalahko kausi, mutta olen koko ajan ollut sitä mieltä, että tälle kaverille ehdottomasti parin vuoden jatkosopimus. Noilla tehoilla pitäisi pystyä kilpailukykyinen diili tarjoamaan muihin euroopan seuroihinkin verrattuna, eikä missään nimessä saa Liigassa päästää muualle. Tällä kaverilla on ihan erinomainen jalka liigatasolle ja käsiäkin löytyy. Tekee kentällä aivan älyttömän paljon hyviä asoita, mutta ei saa vain siirrettyä sitä tulostaululle riittävän usein. Ratkaisuhetkillä sortuu sellaiseen pieneen sähläilyyn ja on mielestäni peliesityksiin nähden käsittämätöntä, että ei tehoile enemmän. Tuolla energiatasolla pelaavia pelaajia ei ole koskaan liikaa. Kuinka moni meidän pelaaja esim. olisi kyennyt tekemään vastaavat veivit mitä Rask heitti siitä HIntzin syötöstä, jonka Hintz otti kädellä alas vaihtoaitiosta tai ainakin melkein? Ei kukaan. Raskin kohdalla on ihan yhdestä napsusta kiinni, että olisi ihan eri tason pistemies ja en halua sen tapahtuvan muualla.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko näin törkeästi jälkikäteen vähän mehustella eilisellä matsilla, oli todella hyvä peli IFK:lta tähän paikkaan. Ykköskenttä oli ainoa joka ei ollut tasollaan, Zabolla jalat kävi kädet ja laukaus oli jäässä. Ramulla oli paskempi ilta, Puustisesta ei ole nostamaan mitään kenttää yksin ylöspäin. Mutta voitto tuli silti Liigan kuumimmasta joukkueesta! Hintzin ja Elkinsin kentiltä todella hyvä peli, ja nelonen hoiti oman hommansa. Lankinen ei ollut parhaimmillaan ja ensimmäinen maali meni täysin hänen piikkiin. Hyvin kasasi itsensä ja hoiti homman ok. Onneksi myös vastustajan veskarilla oli heikompi ilta, ratkaismaali olikin sitten tekemällä tehty kuten toivoin.

Ehkä parasta eilisessä oli se miten meidän pakisto (miinus Taipalus) selvisi. JYP paineisti välillä todella kovaa jopa vieraskaukalossa. Auvitu - Grillfors paria en edes juurikaan nähnyt 5vs5 pelissä jäällä, tekivät paljon näkymätöntä työtä ja ovat lähes täydellinen ''yleispakkipari''. Tuon pakkiparin peli näyttää siltä kuin olisivat pelanneet jo 10 vuotta yhdessä, peli on lähes yhtä särmää kuin Grillforsin parta. Generous kärsi Taipaluksen pelistä, mutta hoiti oman roolinsa moitteetta ja tappoivat Aulien kanssa tärkeitä alivoimia. Taimi - Teppo pakkipari oli ajoittain hieman pinteessä, mutta selvisi omassa päässä lähes moitteetta. YV oli Taimelta todella heikkoa, 5vs3 YV:llä 5 laukausta yli. En tiedä oliko huono maila vai onko sihti noin heikko, parannettavaa jokatapauksessa on. Kovin testi pakistolle tulee seuraavassa pelissä vieraissa JYP:iä vastaan. Hippoksen hurmoksesta ja armottomasta prässistä jos selviää riittävästi, niin tuo pakisto selviää kaikesta.

Lauri Taipalus..Taipaluksen Lauri.. Mönkijä Late.. Ei ole sattumaa että aina kun peli nopeutuu ja vastus kovenee, Taipaluksen pelissä alkaa virheet lisääntyä. Ekassa maalissa hakee pahasti myöhässä perstaklausta, JYP pelaaja laidasta ohi ja kiekko vielä Lankisen avustuksella maaliin. Jäähyä ennen kadottaa kiekon ja vetää ohi menevän kaverin kumoon. Plussana voi antaa ratkaisumaalia edeltävän kiekon riiston ja avauksen keskelle. Taipalus osaa avata peliä ajoittain todella hyvinkin, silti tuosta hasardi alttiudesta johtuen laittaisin Taipaluksen rotaatioon jos meille siunaantuu täysin ehjä pakisto. Taipalus ja Generous voivat vuorotella rotaatiossa, Generous voi vetää tärkeämmät pelit.

IFK oli noin 45min kuskin paikalla ja loi enemmän maalipaikkoja. Ansaittu voitto ja sarjakärki näytti miksi se on kärjessä. Kiitos IFK!
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ruudun välityksellä tuli seurattua ja kyllä oli mahtava esitys ensimmäistä kymppiä lukuunottamatta.

Hyvältä näyttää kevään kannalta, mutta vielä ei ole samaa fiilistä kuin -11 jengistä. Yks napsu kaivettava lisää. Itse näkisin että suurin parannuksen kohde on kiekonmenetykset keskialueella hätäisten syöttöjen seurauksena, enkä tarkoita pelkästään Ramua, vaikka pelkästään Ramun ryhdistäytyessä nää vähenis 75%.

Taimi oli huono yv:llä, mutta suotakoon miehelle yksi huono peli 20:stä. Ja tämänkin omalla tavallaan ymmärrän jos lempimaila meni rikki edellisessä pelissä :)

Seuraavat kaksi peliä näyttää oliko tämä peli vain suonenveto vai onko jengistä pelaamaan huippukiekkoa illasta toiseen.


Edit. Lisättäköön vielä että suurin henk. Koht. huolenaiheeni on, että pelataan periaatteessa hyvin kuten viimekeväänä mutta hävitään matseja henkilökohtaisiin virheisiin, koska näitä tulee edelleen aivan liikaa. Nyt meillä on vaan alakerrassa paremmat paikkaajat + Husson vire.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n 5-3 yv:n surkeutta on aiheesta ihmetelty, mutta mulla on sellainen mielikuva, että se ei ole ainoastaan tämän tai viime kauden asia, vaan pitkäaikainen ongelma; osa edariutta kenties? Muistelen, että joku kirjoittaja - kenties JHag - totesi joskus takavuosina, että IFK:n saadessa 5-3 yv:n on hyvä aika käydä vessassa tai jääkaapilla: kentällä ei kuitenkaan tapahdu mitään. Tätä taustaa vasten oli todella odottamatonta, että Partanen kiskaisi kiekon Pelsujen verkkoon kahden miehen ylivoimalla viime viikolla.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK on viimeksi ollut hyvä 5-3 YV:ssä silloin, kun Brett Harkins sitä pyöritti. Silloin oli kyse vain siitä, että miten se tehtiin. Sen verran annan siimaa, että Mikke Granlund saattoi muutaman tarjoilla tässä välissä. Siis se HIFK:n 5-3 YV on älyttömän staattinen siinä pitäisi olla paljon enemmän liikettä, paikanvaihtoa ja nopeampia syöttöjä. Ei se kolmio siitä muuten liikahda.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei tuo 5-3 yv:n passiivisuus ole pelkästään HIFK:n ongelma. Kun vastustaja ei pysty paineistamaan oikeastaan ollenkaan, niin peli menee helposti turhaksi kiekon siirtelyksi vastustajan kolmion pysyessä paikallaan. 5-3 ylivoimalla pitäisi olla paljon aktiivisempi ja kiekon ja miesten liikkua enemmän ja nopeammin, niin tilaa aukenisi. Totta kai tulisi myös enemmän turhalta tuntuvia kiekon menetyksiä, mutta niiden pelossa peli juuri menee varovaiseksi näpertelyksi. Kuitenkin irtokiekot jää lopulta isohkolla prosentilla kuitenkin ylivoimalla pelaavalle, joten ei tuo aktiivisempi peli niin iso riski kuitenkaan olisi. Jos tyydytään pelaamaan vetopaikkaa takamiehille, niin sitten mahdollisimman nopeasti sekin, ja trafiikkia maalin eteen ja miehiä ripareille. Ei sitä kiekkoa tarvitse syötellä 15-30 s ennen vetoa, jos se syöttely on vain kiekon hidasta siirtelyä seisovalta mieheltä toiselle.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Jos nyt yhden erän pelistä jotain pitäisi sanoa, on tänään ensimmäisen kerran oikeanlaista menoa. Toki vieläkin on takkuista hyökkäyspeliä, puolustuspeli alkaa näyttää varmemmalta. Tänään hyökkäys kuitenkin on pistänyt silmään aggressiivisella tyylillä ja nopeammilla syötöillä. Ramulla ehkä heikoin sentteripeliesitys - lukemattomia syöttöjä vastustajan lapaan. 1-2 pelin lepo saattaisi tehdä hyvää. Muut ketjut ovat onneksi hereillä. Pieniä lupauksia herättää tuo peli jopa Eetu Epäileväisessä, mutta katsotaan nuo muut erät ja Tappara peli nyt ensin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Laukaukset kaikkiaan edelleen heikot. Liikaa ohi. Ja toinen erä näyttää vähän jo tutulta virkamieskiekolta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vakuuttava vierasvoitto. Jyp jätettiin aseettomaksi ja loput pelistä puolustettiin erittäin mallikkaasti, jonka johdosta se peli on sitä virkamieskiekkoa.
Husso jälleen loistava, ei riitä ylisanat.

On tämä vain hurja joukkue ja melkein voi sanoa, että varmistettiin vähintään se kakkossija runkosarjasta tällä pelillä.
Nyt se kaasu pidetään vaan pohjassa ja otetaan se ensimmäinen runkosarjan voitto.

Ihana joukkue.
 

Kugelsaekk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Blaugrana, Boston Bruins
PAPPi kyllä jätti JyPin todella aseettomaksi, Taimen maali Ramun syötöstä varsin näpsäkkä ja Auvitu myös syttyi vanhaa joukkuettaan vastaan. Ei nyt jinxata mutta kyllä tuo runkosarjan voitto taas yhden napsun lähempänä on. IFK peli näytti jo vähän pleijarilätkältä ja on kyllä mukava katsoa hymyileviä kasvoja vaihtopenkillä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tänään näkyi todella iso materiaaliero. Silloin kuin meillä pelaa kaikki ketjut edes kohtuullista peliä, niin en näe muita haastajia kuin Kärpät. Toki edellyttää, että hyvä vire säilyy pleijaireihin.

Tasaisen varmaa ja tappavaa peliä. Sarjan kuumin joukkue pelattiin kahdessa pelissä ihan tehottomaksi. Näiden pelien jälkeen tiedetään, että ollaan mitalistitasoa. Ei siitä kahta sanaa.

Nyt vain YV- ja AV-peli täydelliseen iskuun pleijareita varten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös