Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 562 609
  • 3 676

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Pelin lopputulos vituttaa ja otteet. Pyydä saatana Stögö edes anteeksi tämmöisistä otteista. Vielä enemmän tappion lisäksi vituttaa katsoa tuota vastustajan Puolalaisen koutsin naamaa virnistelemässä matsin jälkeen. Saatanan saatana. Ainoat puhtaat paperit Leino ja Jasse. Ei muita.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Miten Aulie pelasi?
Suoraan kysymykseen suora vastaus. Aika paskasti. Kai tähänkin löydetään aikaerot ja sun muut syyksi, no annetaan pari peliä vielä aikaa. En tiedä kyllä mistä ep on löytänyt tämän miehen vahvuudeksi hyvän liikkeen. Ei tietoakaan siitä.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Hieno esitys vitun vässykät! Aivan järkyttävää surffailua, Ikonen ainoa jota kiinnosti edes vähän. Ei taas hetkeen tarvitse tätä neppailua katsoa. Niin ja se Puustinen nyt vittuun sieltä kokoonpanosta, Vantaalle tai johonkin, ihan sama.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Miten Aulie pelasi?
Yks kova taklaus, yks jäähy korkeesta mailasta. Kerran näki maalin läheltä. Veikkaan että hyvä tulee. Pelaa omissa
hyvin. Syöttää paremmin kun Late ja Eemeli yhteensä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmas perättäinen kotitappio erittäin paskan ja aneemisen esityksen jälkeen. En jaksa alkaa manata mitään kevään suhteen, kun tuntuu lähes kaikilla kärkijengeillä menevän ylä- ja alamäkeä esitykset. Sääli sinänsä, kun se kauan kaivattu runkosarjan voitto olisi nyt mahdollinen. Kyllä siinä rastissa nämä Sport-kotipelit pitäisi hoitaa rutiinilla. Ei nytkään tosin HIFK:n asenteessa ja yrityksessä varsinaisesti mitään vikaa ollut. Aivan älyttömän väkinäistä se pelaaminen lähinnä oli. Sellaista hampaat irvessä painamista, joilloin kaikki luovuus ja flow-puuttuu. Silloin se vaan näyttää haluttomalta ja johtaa vain painista toiseen kulmissa.

Aulien hankinta siinä mielessä vähän vituttaa, vaikka varmaan ruutunsa hoitaa, että on ihan samasta puusta hyökkäyspään avujen suhteen, kuin kaikki muutkin tänään kentällä nähdyt HIFK-pakit, poislukien Taimi. Ei tuo joukkueeseen mitään varsinaisesti uutta. On sellainen parempi versio Gene-Matista. Sitäkö me tarvittiin, kun ainoa kiekon kanssa oikeasti perussuorituksia parempaan kykenevä pakki on Taimi? Kyllä tuolla junnukisoissakin nähtiin, että mikä merkitys sillä on, kun pakit uskaltaa tehdä muutakin, kun antaa pakki pakkia ja lyödä kiekkoa keskialueelle. Nyt pelattiin virheitä vältellen ja tehtiin silti ihan karmea määrä virheitä.

Loppuun vaan pakko sanoa, että mikä tahansa rahasumma yli 5 euron on liikaa ja nyt vedetty samaa rataa kolme kotipeliä putkeen. Kävin kaverin kausareilla pojan kanssa katsomassa tuon HIFK-Saipa pelin ja poika sanoi tokan erän aikana, että lähdetään kotiin. Sanoin, että nämä kärvistellään loppuun.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Tota flowta varmaan syö myös se, että IFK pelaa tällä hetkellä erittäin epäsäännöllisesti ja hirveillä tauoilla. Nyt on hyvä kolmen putki, mutta sen jälkeen onkin taas lähes viikon tauko..

HIFK:n huonompi kausi alkoi oikeastaan tuon marraskuun lopun härkäviikon jälkeen. Sen jälkeen myös otteluohjelma on kieltämättä ollut erikoinen, monta 1-2 pelin viikkoa (tosin pari noista johtuivat CHL:stä).Nytkin oli viikon tauko ja pelituntuma oli tänään aika kadoksissa. Tällä viikolla vielä pari peliä, nämä tietenkin peräkkäisinä päiviä ja sitten taas melkein viikon tauko, kun ensi viikolla on vain yksi peli, sitä seuraavalla viikolla onkin sitten neljä peliä.

Peli oli tänään kyllä aikamoista neppailua ja oikeastaan vasta aivan lopussa näkyi vähän yritystä. Toivotaan nyt sitten, että perjantaina homma paranisi.

Aulieta en kyllä oikeastaan näkynyt juurikaan ekassa erässä. Tokassa erässä tuli pari kertaa vähän turhan rohkeasti vastaan ja kerran näistä kolisi sitten omissa. Kolmanteen erään mielestäni paransi, mutta ei nyt loppujen lopuksi paras mahdoolinen debyytti ollut.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Jos venäläisellä kipparilla eilen paloi hihat, niin tänään meikäläisellä. Hajosipa kaikki neljä kilpituoppia hetkessä. Mahkut mennä kärkeen, muttei kiinnosta! Ainoa positiivinen asia, etten raahautunut pakkasessa Nordikselle, enkä tolla pelillä vastedeskään. Niin paljon keittää, että ei jaksa pieneen hetkeen edes analysoida. Vellihousuja koko porukka valmentajia myöten. On Törmänen nähnyt niin paljon hyvää lätkää ja jengin, jolla asenne oli huikea, ts nuoret maailmanmestarit, että olisi pitänyt jo tietää miten sytyttää oma jengi. Mutta ei. Roskaa! Alkoiko kaamos tai kevätseisaus, joka jatkunee tuonne säälikierroksille?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Aikamoista oksennusta, ja mikä pahinta kotikentällä! Kotona ei tällaista peliä saisi missään olosuhteissa esittää! Perjantaina ja lauantaina toivottavasti nähdään aivan erilainen IFK!

Jos puhtaasti peliesityksiä katselee niin sen pitäisi olla Puustinen, joka tekee tilaa Hintzille kokoonpanossa, mutta eiköhän se ole Åsten joka huilaa!

Ramstedtilla taas vaihteeksi 'harrastan mielummin pyöräilyä kuin pelaan jääkiekkoa- päivä', ja se näkyi taas rumalla tavalla. Huonon ja hyvän päivän ero on kyllä Ramulla aivan liian suuri.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Yks kova taklaus, yks jäähy korkeesta mailasta. Kerran näki maalin läheltä. Veikkaan että hyvä tulee. Pelaa omissa
hyvin. Syöttää paremmin kun Late ja Eemeli yhteensä.

Sama tähän. Tärkein asia lienee että ei ole mikään tomwalsh. Kohtalaisesti avasi peliä, hieman ongelmia sijoittumisessa ja liikkeessä, hyvä kaksinkappailuissa. Saadaan varmasti mitä tilataan.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ikosen kahta maalia lukuun ottamatta en löydä tälläkään kertaa mitään hyvää tuon lammaslauman otteista. Kotikentälle kun tullaan surffailemaan, niin se on enemmän kuin hävettävää. Sport luisteli ja taisteli aivan toisella asenteella ja vei tuon idiootin eli Valtosen johdolla lahjapisteet. Edelleen sitä mieltä, että HIFK ei näytä millään tavalla jengiltä, joka keväällä pelaisi mestaruudesta. Yksi hyvä syy on esimerkiksi sentterit, jotka ovat täysin yliarvostettuja. Tänään jokainen vuorollaan kävi häviämässä lähes kaikki tärkeät aloitukset niin omassa päässä kuin hyökkäyspäässä. Elkins on jo pitkään ollut täysin pihalla pelistä, miehestä ei ole joukkueelle mitään hyötyä. Jokaisesta menestyvästä joukkueesta löytyy yksi sentteri, joka vie aloitukset silloin, kuin sitä taitoa tarvitaan, HIFK ei täytä tätä kriteeriä. Pitää jälleen pitää lasten kanssa tauko peleistä, joten oikeaan saumaan HIFK taas tuli pelailemaan.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Samat fiilikset pelistä kuin yllä, Aulieta myöten.

Tosin on kyllä ihmeteltävä jos syyksi laitetaan otteluohjelma taas. Luulisi että jos on viikon huilannut niin ei voi luistella noin huonosti. Sitten kun taas on back to back pelejä syynä huonolle liikkeelle on edellisen illan peli. Koskaan ei ole hyvä, joko pelejä on liian paljon tai liian vähän, no se on sama kaikille. Sportilla oli eilen peli, näyttikö siltä? Joka hemmetin kiekkoon ehtivät ensin ja kaikki kulmaväännöt voittivat. Ei tietoakaan väsymyksestä. Meidän fanikulmakin väsähti ekan erän jälkeen, jos jengi ei saa mitään aikaiseksi kaukalossa niin ei kyllä katsomossakaan mitään tapahdu.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Täytyy kompata yllä olevia tekstejä. IFK tuli paskalla asenteella ja Sportin ensimmäisen maalin sekä vuosituhannen paskimman ylivoiman jälkeen Sport ymmärsi, ettei IFK:sta ole tänään mihinkään, painoi kaasua ja vei ihan ansaitusti pisteet.
Toisessa erässä ennen Ikosen ekaa häkkiä olin lähes varma, ettei IFK tee yhtään maalia. Tosin fiilis tälla hetkellä on suunnilleen sama kuin olisi jäänyt maalit tekemättä.
Ykkösketju oli tänään yhtä innokas kuin kolme karkoitettua pakolaista lentoasemalla. Ei näyttänyt kiinnostavan yhtään.
Ja onhan liigakin loppujen lopuksi täynnä sen verran tasaisia jengejä, että jokaiseen matsiin pitäisi asennoitua kunnolla, vaikea sitä on kesken matsin korjata.
Jos olisin Stögö, olisin mennyt matsin jälkeen koppiin, kiittänyt ja todennut, että "ei mulla ole mitään sanottavaa, tsiigataan aamulla" .
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Sellaista tänään. Kyllä osasin taas matsin valita mitä lähdin muksuni ja frendin muksun kanssa katsomaan. Tää frendin muksu ei ollut eläessään käynyt katsomassa lätkää livenä. Noh nyt vihdoin pääsi ja hienon elämyksen IFK tarjosi. Tää jäbä 6v kyselikin multa, että miten täällä on näin kauhean hiljaista?. Totesin vaan että IFK pelaa niin huonosti.

Äijiä ei napannut kyllä yhtään tänään. Joka kausi mulla on joku silmätikkuna minkä pienikin sekoilu saa hermot kireälle ja tänä vuonna se on Taipaluksen Lauri. Huh Huh mikä jäbä, jos pidettäisiin listaa kenen siniviivavetoja blokataan eniten, niin Lauri dominoisi sitä listaa. Siis joka ikinen veto osuu kärkikarvaajaa luistimiin. Vaikka se pistäisi viivalta kiekkoa rumpuun, niin sekin pysähtyy vastustajaa.

Oli muuten pikkuinen ero vauhdissa junnumatsien ja tämän illan pelissä. Hymiö.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmas perättäinen kotitappio erittäin paskan ja aneemisen esityksen jälkeen. En jaksa alkaa manata mitään kevään suhteen, kun tuntuu lähes kaikilla kärkijengeillä menevän ylä- ja alamäkeä esitykset.

Yksi hyvä syy on esimerkiksi sentterit, jotka ovat täysin yliarvostettuja. Tänään jokainen vuorollaan kävi häviämässä lähes kaikki tärkeät aloitukset niin omassa päässä kuin hyökkäyspäässä.

Aloitusten häviämiseen kiinnitin itsekin huomiota. Liigan tilastojen mukaan IFK olisi kylläkin hallinnut lievästi aloitusympyröissä, mutta omat silmät väittivät jotain ihan muuta.

Tappio ottaa julmetusti päähän, mutta kuten Apassi toteaa, niin kevättä ajatellen tämä on vain yksittäinen peli pitkän tauon jälkeen. Kärpätkin hävisi viime viikolla KooKoolle. Oulussa varmaan vedettiin ranteita auki sen jälkeen. Onneksi Tapparalta haettiin täydet pisteet, joten isossa kuvassa homma tuntuu toimivan. Ei varmaan ketään yllätä, että landejengi tuli matsiin suoli pitkällä janoten voittoa keinolla millä hyvänsä, kun taas IFK tapansa mukaan lähinnä ilmestyi paikalle katsomaan, kuka on kylässä, ja huonostihan siinä kävi.

Optimisti sisälläni yrittää selittää, että viikon tauon aikana on todennäköisesti luisteltu, luisteltu lisää ja luisteltu vielä lisää ja treenattu kuvioita pleijareita varten. Yritän vaientaa tuon pahanilman linnun, mutta voihan tuossa olla jotain perääkin. IFK:n luistelu oli tänään niin nihkeää, että syynä voisi olla juuri kova treeni tauolla, kun jokainen piste ei ole elintärkeä toisin kuin yleensä. Keväällä se nähdään, onko edarijengi iskussa vai ei.

Olisi tämänkin illan voinut käyttää paremmin kuin raahautua tuossa arktisessa kylmyydessä hallille todistamaan ö-luokan esitystä, mutta ei tää vielä romuta mun uskoani siihen, että jopa mestaruus on mahdollinen. Voitto Mansessa on todiste siitä.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Oli kyllä halutonta. Hävittiin lähes kaikki aloitukset. Terävyys maalipaikoissa oli täysin kadoksissa. Järvinen voitti Huden selvästi. Varmaan taas treenattu niin vitsin kovaa jne.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hävettää kyllä. Miten voi olla halutonta/väritöntä/laiskaa pelaamista kotipelissä? Maalipaikkoja toki oli, mutta silti.

Taktiset asiat on erikseen, mutta tänään ei ollut pääkoppa kunnossa sitten ollenkaan.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Olen toipumassa, joten nyt oma analyysini: Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että käsiä on jengissämme liian vähän. Meillä on laitureita, jotka osaavat tehdä maaleja, hyviä syöttöjä saadessaan. Mutta kun syöttäjiä on Ramu, Zabo, Taimi ja ehkä Hintz, niin ei se oikein riitä.
Tänään Elkins, Nykopp ja Liivik yritti parhaansa mukaan, mutta heistä ei ole tuohon. Elkins on vajonnut varjojen tielle. Leino oli aivan metsässä. Laitureista Partanen kaipaa apuja, joita ei saa ketjukavereiltaan, joskin Pudessa on hieman heräämisen merkkejä. Rask elää Ramun ja Zabon hyvistä syötöistä, mutta he olivat lomalla. Ikonen jäi jäljelle ja hän sitten olikin ainoa, joka teki. Ei vain riittänyt. Sitten hankitaan järkäle puolustukseen, jolla näyttää olevan lähes puujalat eikä ainakaan ekan näkemisen perusteella ole mikään syöttäjä, jota olisi tarvittu. Puolustajista tänään Taimi oli ok ja äh, en edes muista ketkä ja kuinka pelasivat muut. Ja meidän puolustus on kuulemma liigan eliittiä. Hyökkäys tuli jo ruodittua, joten luu jäi käteen. Päivän pelaajat olivat järjestyksessä: Husso, Ikonen ja Taimi. Valmennusta ei voi yhtään kehua. Jos joukkuetta ei voi saada pelaamaan paremmin oman kotiyleisön edessä, jossakin on vikaa. Mallia olisi voinut ottaa junnumaajoukkueesta. Sitä katsoessa sai viihdettä koko rahalla. Omaa jengiämme katsoessa sai pelkää pahaa oloa. Törmänen voisi myös olla hereillä ottelun loppuminuuteilla. Ei ole eka kerta, kun ei osata ottaa aikalisää oikeaan aikaan ja veskaria ajoissa pois. Hävetkää IFK! Tästäkö pitäisi maksaa?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Luulin, että Zaborskyllä on hyvä one-timer, mutta katseltuani U20-kisoja ja illan Sport-pelin, niin Zaborskyllä ei ole hyvää laukausta, ihan tavallinen vaan. Muutenkin pelin intensiteetti HIFK:n osalta oli tänään sellainen, että ihan sama mikä pelitapa ja vastustaja, niin turpaan tulee Liigapelistä. Katselkaa Törmäsen kanssa U20-kisojen pelejä tallenteilta ja miettikää millä antaumuksella pitää pelata otteluita. Voittoja tulee, jos noudatat sovittua pelitapaa ja heität itsesi 100% peliin mukaan.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Olihan hirvittävää paskaa, onneksi en raahautunut hallille ja maksamaan vieläpä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella en viitsinyt edes Ruutu palvelusta katsoa kokonaan. Lieneekö järjettömästä kankkusestani johtuvaa tämä skeptisyys mutta Auliekin voisi todeta että "What a bunch of sad losers" ja etsiä joukkueen joka haluaisi oikeasti voittaa. Tänään olisi ollut kolmen pisteen voitolla taas jaettu sarjan kärkipaikka tarjolla, mutta kun ei näköjään kiinnosta. Saatanan vätykset.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voittoja tulee, jos noudatat sovittua pelitapaa ja heität itsesi 100% peliin mukaan.

No on siinä tietysti eroa, että pelataan once in a lifetime kotiturnausta vs väsynyt HIFK-Sport kotona keskiviikko-iltana. Kyllä HIFK:n pelaajissakin on sellaista pikkupoikamaista intoa, kun pelattiin jotain Talviklassikkoa HIFK vs Jokerit. Esim. siinä stadin herruuden rakaisseessa viimeisessä talviklassikossa HIFK puolusti omaa maaliaan viimeisellä minuutilla samanlaisella pikkupoikamaisella intensiteetillä, kuin nuoret leijonat eilen Venäjää vastaan lopussa, eli uhrautuen joka kiekkoon. Mikäli tuo nuorten maajoukkue pelaisi sen 60 peliä ennen pudotuspelejä ja niistä neljä jotain Tanskaa ja Valko-Venäjää vastaan, niin siinä alkaisi karnevaalimeininki olemaan aika kaukana. Silti on pakko sanoa, että kiekkoilijat ovat etuoikeutetussa asemassa, kun saavat palkkaa siitä, että pelaavat työkseen jääkiekkoa. Kyllä joka peliin pitäisi tietyllä asenteella tulla. Jotenkin vaan tuntuu, että tuo nordiksen täysin kuollut meininki vielä entisestään tappaa sitä tunnetta siitä pelaamisesta. Nordis on hieno paikka pelata, kun peli kulkee, laidat paukkuu ja maaleja tulee, mutta kun peli ei suju, niin voin kuvitella sen olevan karmea paikka pelata.
 

Kaveriini

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ,Washington Capitals, Detroit Red Wings
Ensimmäinen ikinä HIFK:n kotimatsi tuli nähtyä tänään ja voi jeesus mitä ripulipaskaa peli oli... Itse asun Turussa mutta kannatan HIFKiä henkeen ja vereen ja saan tälläisen esityksen reissattuani onni-bussilla 2 tuntia suunta... Mihin ihmeeseen on kadonnut se iso paha IFK ?? Bussissa luin Ruudun kirjaa ja kun näin IFKn esityksen tänään niin se jätti kyllä paskan maun suuhun. Vitun mikki hiirejä koko joukkue. Pakit aivan kuutamolla ja ainoa kuka yritti matsissa oli juuri Ikonen 2 maalilla. Seuraava matsi mihin liput nyt on 6.2 Bluesia vastaan. Toivon syvästi että joukkue ottaa pään pois perseestä ja alkaa pelaamaan lätkää taas.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ensimmäinen ikinä HIFK:n kotimatsi tuli nähtyä tänään ja voi jeesus mitä ripulipaskaa peli oli... Itse asun Turussa mutta kannatan HIFKiä henkeen ja vereen ja saan tälläisen esityksen reissattuani onni-bussilla 2 tuntia suunta... Mihin ihmeeseen on kadonnut se iso paha IFK ?? Bussissa luin Ruudun kirjaa ja kun näin IFKn esityksen tänään niin se jätti kyllä paskan maun suuhun. Vitun mikki hiirejä koko joukkue. Pakit aivan kuutamolla ja ainoa kuka yritti matsissa oli juuri Ikonen 2 maalilla. Seuraava matsi mihin liput nyt on 6.2 Bluesia vastaan. Toivon syvästi että joukkue ottaa pään pois perseestä ja alkaa pelaamaan lätkää taas.

Usein tulee kyllä samoja oman mielen faktoja hoettua. Noh, väliäkös sillä, ja siksi sanon taas, että kun kotipeli IFK -merkkisellä jengillä on, niin sinne ei vittu tulla surffailemaan ja kattomaan että mikäs päivä tänään on.

Joskus ärsyttää, kun toinen joukkue on vaan parempi, mutta hävinneen jengin fanit vetoaa omiensa asennevammaan. Noh, tänään voinee sanoa kyllä, että kotijoukkue tuli vaan paikalle ja luuli että pisteet tulee sillä että naamansa näyttää. Ei näin.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Juu, ei jokainen runkosarjan peli ole finaaliottelu. Pelaaminen Liigassa on kuitenkin pelaajan työpaikka ja pelkästään työpaikalle saapuminen ei ole työntekemistä. Kyllä minusta pelaajilta pitää kaikissa otteluissa vaatia enemmän yritystä voittaa peli kuin eilen nähtiin HIFK:n joukkueen peliesityksessä Sportia vastaan. Miksi harjoitellaan ja mietitään sopivia pelitapoja, jos peliesityksestä ottelun aikana ei löydy sellaista tahtotilaa, jolla saadaan aikaan etukäteen toivottu tulos. Kaikkia pelejä ei voi voittaa, mutta voi voittamista tosissaan yrittää jokaisesta pelistä. No, pakkaspäivä ja olihan siellä jäällä myös vastustaja, jonka into voittaa näytti paljon paremmalta kuin kotijoukkueen peliesitys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös