Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 561 867
  • 3 676

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Väsymys tuli. Millään muulla ei ole väliä, kuin kolmella pisteellä, se riittää mulle ja joukkueelle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
3 pistettä tuli jälleen, vaikka se menikin vähän turhan tiukaksi. Lankinen ei ole kyllä viime kauden tasolla tiedä sitten miksi. Hyvä voitto kuitenkin, energioita säästellen kohti viikonlopun huippumatseja!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tosi nihilistinen ja jopa aika tyylitön voitto, mutta kyllä kelpaa. Eka erä oli hienoa, mutta aika vässyköinniksi meni siitä eteenpäin ja Lankinenhan auttoi Sportin mukaan peliin 2. erässä. Kolmanteen erään Lankinen oli herännyt ja se oli HIFK:n pelastus. En oikein käsitä miksei Stögö ottanut aikalisää kun Sport vyörytti. Mitään keinoja ei siinä keksitty ja aika puhtaasti tuurilla sitten saatiin 3 pinnaa. Yksi maaliviivalla pyörinyt kiekko, yksi ylärima. Mutta kun tästä menee päivä-pari, niin muuta ei muisteta kuin +3 pinnaa. Ja hyvä niin. HIFK johtaa liigaa, se tuntuu oudolta. Mun mielestäni piikkipaikka ei ole HIFK:lle kauhean luonteva olotila. Jotenkin HIFK:lle sopii iskeä sieltä alemmilta runkosarjasijoilta.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Joo, tekstiteeveestä katsottuna hieno vierasvoitto murhaavan alun ansiosta ja sarjajohtokin on HIFK:n. Mutta kun satuin peliä kuitenkin neloselta seuraamaan, niin paskan maku jäi tästä puoli matsia kestäneestä panikoinnista ja vaasalaisten bitchinä olemisesta. Pakka ei vaan saa hajota näin totaalisesti, tästä on tulossa kohta perinne. No täytyy vaan jatkossakin tehdä pesäero ekassa erässä, niin klaarataan homma kotiin sitten ilman tyylipisteitä.

Huomasin, että HIFK on parantanut maalintekotahtiaan kauden edetessä. Kolme tai enemmän tehty kuudessa viime matsissa ja sehän on riittänyt viiteen voittoon, vaikka omissakin on kolissut alkukautta enemmän. Onhan tässä aineksia menestykseen, kunhan viime talven äkkiromahdus keulapaikalta sääleihin ei taas toistu.

Aloituksissa on HIFK Elkinsin johdolla ollut aivan turisti näissä kahdessa vieraspelissä, maestro itse vain 40 prossan tuntumassa. Eilen 25% aloittanut Ramu jatkoi tänään 36%:lla ja kyllä hirvitti nähdä mies lopun ratkaisualoituksissa (klaarasi yllättäen). Leino ainoana pääsi yli 50 prossaan, eilen hänkin ala-arvoinen tällä saralla. Toivottavasti aloitukset alkaa taas sujumaan, sillä nyt vastustaja pääsee niiden ansiosta vyöryttämään pahemmin.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nautitaan nyt hetki. Tossa on ihan kohta pari tiukkaa matsia ja voidaan sitten mahdollisesti päästä taas 'nyt just vituttaa'- tunteeseen.

Pakko silti vähän spekuloida& hehkuttaa. Voi isäkissan elin jos saataisiin koko rosteri terveeksi ja ns. paras kerma laatikkoon.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jengiltä loppui bensa tokan erän lopussa ja erätauolla tankattiin vaan puolilleen niin kolmannen erän jälkimmäinen puolisko meni enää höyryillä. Tietysti kova otteluruuhka menossa mutta vähän jäi kysymysmerkiksi miten kunto riittää keväällä jos peräkkäisissä peleissä jengi tsippaa noin totaalisesti. Erityisesti Ramstedt oli todella raskaanoloinen, Hintz ja Leinonen ei pysynyt pystyssä enää jos piti vetää tiukka käännös suorasta luistelusta. Pitäisi olla leveämpi rosteri josta voisi nostaa tarvittaessa tuoreita ukkoja peräkkäisiin peleihin.

Neljän maalin etumatka riitti tällä kertaa. Ja positiivista oli että IFK:lla peli oli hallussa puolet matsista. Aika vähän vaasalaisilla oli hyviä mestoja ekalla puoliskolla mutta toisella paikat ainakin viiteen maaliin.
 

FortyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mä näkisin, että ensimmäisen kymmenminuuttisen 4-0 johto puhalsi nimenomaan suurimman henkisen latingin jengistä. Ja kun sen jälkeen pelaat pintakaasulla ja vastustaja saa pari onnistumista, niin se on yllättävän vaikeeta palata rytmiin. Kolmannen erän alkuun se kohtuullisesti onnistuikin ja peli olisi ratkennut jos Parrun veto olisi uponnut.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Kyllä mä näkisin, että ensimmäisen kymmenminuuttisen 4-0 johto puhalsi nimenomaan suurimman henkisen latingin jengistä. Ja kun sen jälkeen pelaat pintakaasulla ja vastustaja saa pari onnistumista, niin se on yllättävän vaikeeta palata rytmiin. Kolmannen erän alkuun se kohtuullisesti onnistuikin ja peli olisi ratkennut jos Parrun veto olisi uponnut.

Ja lisäksi se, että IFK tuli otteluun valmiiksi "pelimoodissa" eilisen Rauman reissun jälkeen. Sportilla taas takana kolme lepopäivää ja huomasi, etteivät he olleet latautuneet otteluun samalla tavalla. Sitten Sport sai pikkuhiljaa juonesta kiinni kun taas IFK:lla alkoi painamaan jaloissa. Onhan se nähty, että mitä pidemmälle peli etenee, niin lepopäivien merkitys korostuu. Hyvä, että saatiin puolustustaistelulla revittyä täydet pinnat!
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Väärin voitettu. Voi surkeuksien surkeus. Äh, eikö mitä, hieno vierasvoitto taas. Nitroja kuluisi vähemmän jos oltaisiin jääty niihin neljä - muna lukemiin. Joukkueelle voi olla hyväkin että on useasti oltu hirveässä rumbassa lopussa, ja kestetty. Nytkin oli väsyneeltä porukalta hyvää taistelua täysi hurmiossa pelaavaa joukkuetta vastaan. Kolme pistettä ja ei loukkaantumisia, se on aina jee jee, oli peli millainen tahansa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmen ottelun voittoputki ja vielä vieraista otettu voitot. Yksi voitto vielä HIFK:lle erittäin vaikeasta paikasta, eli Kuopiosta. Siirrytty sarjakärkeen. Perjantai-ilta kotihallissa, vastassa Kärpät, halli täysi, Stadin kingit paikalla. Kaikki on täydellisesti pedattu siihen että HIFK:lta tulee se perinteinen aivan täydellinen mahalasku. Jos tämä ottelu menee sillä perinteisellä kaavalla, niin HIFK jää täysin telineisiin ja Kärppien ei edes tarvitse pistää parastaan, vaan hakee kliinisen 1-3, 1-4 voiton.

Todella kovat kutinat illan pelistä. Mielenkiintoisin peli aikoihin tulossa. Tuo edellä mainittu visio vain kummittelee takaraivossa. En voi sille mitään. Tämä on vain liian moneen kertaan nähty. Toisaalta mikäli HIFK tänään voittaa, niin se olisi yksi osoitus siitä, että tämä joukkue osaa rikkoa perinteistä HIFK kaavaa ja antaisi taas uskoa jopa ensimmäiseen runkosarjan voittoon ja hyvään kevääseen.
 
Viimeksi muokattu:

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Musta loogista ja ymmärrettävää on mutista pelin aikana ja heti pelin jälkeen. Se on tunnetta. Hyvä, että sellaista on.

Nyt en enää muista viikosta muuta kuin 9/9: Attitude... Who cares, we won, fuck the rest. Taisi Messier sanoa.

Koska on ihan selvää, että Kärpät perjantai-iltana sytyttää erilailla kuin Sport keskiviikkona tai Lukko marraskuisena tiistaina. Yhtään pois ottamatta näiltä hienoilta organisaatiolta. Eli kyllä mä tänään odotan ihan erilaista peliä. Kädet syyhyten.

Johdetaan sarjaa ja edelleen 34 peliä aikaa kehittää systeemiä, nuoria pelaajia ja parantaa loukkaantuneet.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kova peli tulossa... vähän meinaa vissiin jännittää kun kämmenet hikoo ja jalat vispaa. Tai sit se on jostain ihan muusta :D
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Juuri nyt on hyvä olla hallissa!
Räkämaali ja komea sijoitus!
Kokoonpanot optimaaliset huomioiden loukkaantuneet. Jatkuuko toisessa ja kolmannessa erässä?
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Räkämaaleja tehdään paljon nhl:ssä, niin myös tänään. Näyttää hyvältä, mutta ei vielä nielaista!
Grillfors on ollut jo pitempään poissa jäältä - tietääkö joku jotain?
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Sama kun edellä, missä on Grilli?
Peli on nyt sen näköstä, että pysäyttäjää on vaikee tästä sarjasta löytää.
Taimen kärkimiina pelin highlight-kohta!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa hämmentävä peli. HIFK oli täysin suvereeni Kärppiä (!) vastaan. Sama tapahtui viimeksi varmaan Nokan viimeisenä kautena?

Meillä on älyttömän hieno joukkue jalkeilla ja nyt toi Stögön pelisapluuna alkaa käymään minunkin järkeen. Aktiivista karvaamista eikä vastustajalle anneta hetken rauhaa = onnistuessaan avain murtamaan meidän pelin. HIFK pelaa todella yleisöystävällistä lätkää. Nastaa!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikeeta touhua! Kärpät lyödään Nordiksella 5-1. Ei tätä ihan joka kausi tapahdu, kun viime kaudella kai hävittiin molemmat himamatsit.

Härkäviikon saldo tähän mennessä 4/4. Onko tää mun IFK? Vaikka huomenna ei Tampereelta tulisikaan pisteitä, niin kunhan pystyttäisiin edes antamaan kunnon vastus levänneelle Tapparalle. Tietysti olisi kiva pilata manselaisten juhlat ja hakea sieltäkin pari-kolme pistettä, mutta nyt kuitenkin nautitaan tästä voitosta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.35
  • 4.45
  • 1.61
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.22
  • 7.25
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös