Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 562 469
  • 3 676

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei Törmänenkään ole omasta ideologiastaan luopunut vaan IFK pelaa edelleen nopeaa kääntöpeliä enemmän kuin kiekkokontrolli peliä. Mitä olen nyt seurannut niin useimmat hitaat lähdöt IFK saa tuhottua alkuunsa kun pelaaminen jollain tavallaa vaikuttaa passiivis-aggresiiviselta. Paineistetaan kun on paikka ja kunnolla, jos ei ole niin laskeudutaan tiiviseen träppiin. IFK on silti alkanut käyttämään viivelähtöjä jonkun verran, mutta ei hallitse IFK:n pelaamista ja hyvä niin.

Christiano Ronaldo sanoi nyt vasta julkaistussa dokumentissaan, että se on aivan sama pelaatko hyvin vai huonosti kun voitat pelejä. Kukaan ei muista sitä suoritusta vaan voitot muistetaan aina.

Nimenomaan Törmäsen pelitapa rakentuu edelleen nopeaan kääntöpeliin, mutta variaatiota tuohon pelitapaan on tullut mm. avauspelin osalta. Ja tämä variaation tuominen pelitapaan on ollut yksi omista (ja varmasti muidenkin?) suurimmista huolenaiheista / toiveista Törmäseen kohdistuen. Raa'asti sanottuna vain voitto merkitsee, mutta kyllä pitkässä juoksussa myös pelillä on merkitystä, kuten viime kaudella IFK:n talvikausi sen osoitti. Toki tuo heikko talvi ei viime kaudelta johtunut pelkästään pelitavan sulamisesta, vaan siinä oli taustalla myös muita seikkoja.

Viime maajoukkue taukoa edeltävissä peleissä HIFK, HPK:ta ja Bluesia vastaan avasi peliä puolustusalueelta ajoittain jopa upealla tavalla, esimerkkinä pakki avaa lyhyen syötön sentterille tai laitaan, josta välittömästi levitetään peli painottoman puolen laitahyökkääjälle joka on irronnut jo hieman aiemmin viisikosta, kuitenkin ollen sen verran alhaalla että pienellä rytmityksellä saadaan rakennettua rintamahyökkäys. Tässä erona alkukauteen on se, että aiemmin HIFK:n pakki avasi lähes poikkeuksetta kiekon sille laiturille joka oli kirmannut jo vastustajan siniviivalle, ja kiekon saatuaan tämä laituri oli yksin ylittämässä vastustajan siniviivaa, tai dumppaamassa kiekkoa päätyyn, jolloin hyökättiin lähes aina reilusti alivoimaisena, ja pahimmillaan tuo laitahyökkääjä oli seisovana vastustajan sinisellä, jolloin pakkien haastaminen oli lähes mahdotonta. Edelleen mm. viime peleissä tämä skenaario ei toteudu jatkuvalla syötöllä, en tiedä onko kyseessä Törmäsen tietoinen päätös avata peliä eri tavalla eri tilanteissa jopa pelin sisällä (tuskin) vai onko kyseessä kasvukivut vanhaan pelitapaan nähden.

Kuitenkin huolestuttavaa on se, miten tuo nykyinen peli toimii kärkipään joukkueita vastaan kuten Tapparaa, Kärppiä ja Lukkoa, joita vastaan ei ole enää pelaajamateriaali ylivoimaa. Lukko kaadettiin alkukaudesta ihan hyvällä pelillä, samoin Kärpät, mutta tuossa pelissä Kärpät oli selkeästi kuskin paikalla ja vei selkeästi maalipaikat. Lisäksi mun muistikuva kertoo että hyvin träppääviä / keskialuetta sumputtavia joukkueita vastaan meillä on ollut tällä kaudella ongelmia. Tämän viikon torstaina on kova testi vastassa eli Tappara, joka pyrkinee vieraskaukalossa avaamaan omaa peliä viiveellä ja kiekon menetettyään pyrkii sumputtamaan keskialueen tukkoon. Jännä nähdä pyrkiikö HIFK tällöin avaamaan peliä edelleen nopeasti jopa sillä uhalla, että nopeasti ylöspäin pelattu kiekko hävitään vastustajan keskialueen sumppuun, vai lähdetäänkö avaamaan peliä organisoidusti ja hyökkäämään viisikolla keskialueen yli.

Tässä tuli nyt jonkin verran turinaa pelitavallisista asioista, mutta eiköhän tämänkaltaisellakin keskustelulla ole täällä paikkansa. Usein sanotaan että jääkiekko on edelleen pelaajien peli mikä pitää tietyissä asiayhteyksissä paikkaansa, mutta kyllähän jääkiekko on etenkin Euroopassa mennyt jatkuvasti taktisempaan suuntaan, sekä hyvässä että pahassa. Ilman yhtenäistä joukkuetta ja ilman hyvää tai edes kohtalaista pelaajamateriaalia ei voi edelleen Liigassa pärjätä, mutta myöskään ilman toimivaa pelitapaa ei voi pärjätä, kuten mm. valmentajavelho Sormunen tämän meille aikanaan näytti.
 
Viimeksi muokattu:

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
En tajua miksi katson jälleen HIFK-Saipa peliä vaikka olen vannonut ettei pitäisi. Aina hirveetä paskaa.

Mutta. Vaikka tilastollisesti meillä on "ok" ylivoima on se ehkä paskin ylivoima miesmuistiin. Ei viivapelotetta, kiekko liikkuu todella mielikuviteksomasti ja viisikko seisoo vain paikallaan.

Olisko Stögö aika hieman vaikka vaihtaa miehitystä? Ihan järkyttävää skeidaa kun kiekkoa ei saada edes vietyä sisään.
 

Valo yössä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tajua miksi katson jälleen HIFK-Saipa peliä vaikka olen vannonut ettei pitäisi. Aina hirveetä paskaa.

Mutta. Vaikka tilastollisesti meillä on "ok" ylivoima on se ehkä paskin ylivoima miesmuistiin. Ei viivapelotetta, kiekko liikkuu todella mielikuviteksomasti ja viisikko seisoo vain paikallaan.

Olisko Stögö aika hieman vaikka vaihtaa miehitystä? Ihan järkyttävää skeidaa kun kiekkoa ei saada edes vietyä sisään.

Taipalus suhmuroi omalla esityksellään tuon YV:n.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voitto tuli, mutta kyllä nuo loukkaantumiset jätti karvaan maun tästä illasta, toivottavasti Elkins ja Ikonen selviävät säikähdyksellä! Ja Åstenin toiminnalle peukkua, joukkuepelaaja!
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko tulla käymään ja mainita että alkaa olemaan oikean näköinen HIFK askissa. Useampi upea peli takana tällä kaudella, mutta toki niitä huonojakin. Tänään brändin mukaista toimintaa. Arvostan. Kiitos.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Hyvä taistelu. Ajoittain todella virkamieskiekkoa ja ajatukset loppuviikossa, mutta ajoittain todella hienoa peliä.

Joukkuehenki on upeaa katsottavaa. Muulin loppuhetken nouto oli hienoa katsottavaa. Tuli vähän selästä mutta taisi Micke huutaa pariinkiin otteeseen että Kuronen nyt lähdetään.

Ja nyt tiedetään miksi Liivik haettiin kotiin. Tuli sitä ison miehen johtajuutta. Loppuminuutilla McIntyren kolaus. Muistutus että jos meidän tähtipelaajia kolataan niin osataan mekin.

Kasvatti jälleen tätä jengiä tämä peli. Lupaa hyvää loppuviikolle.

ja ihan sama suhmuroiko Taipalus yhden YVn. Enpä taas nähnyt tänäänkään sarjakolmosen arvoista YVtä. Se on helppo ottaa vastustajan vähän ronskimmin meidän tilanteita pois jos meidän YV ei pelota.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kauden eka liigapeli nähty Jokerit kannattajan silmin.

+ musiikki
+ Nordis on Nordis (A3 on hyvä paikka katsoa peliä)
+ Lappeenrannasta oli yllättävän paljon kannattajia paikalla
+ Joonas Järvinen erottui massasta
+ vanhoja naamoja paljon hallilla sukupolvesta toiseen (vahva fanipohja)
+ ilmainen lippu
+ Pitkäveto oikein
+ pikku nuhjaus loppuun

- surkea tunnelma, ei minkäänlaista kannatusta
- pelaajat näytti heikoilta hoikilta nuorilta pojilta
- jää näytti olevan huono
- pelin yleinen taso kuin hidastetusta filmistä
- purkukiekot löysiä yhden käden neppejä
- kiekollinen osaaminen puuttuu täysin (esim 1 vs 1 ei ikinä johda mihinkään)
- syöttöjen taso kehnoa (löysiä ja usein epätarkkoja)
- taklauksia todella vähän
- hallin katto hirveässä kunnossa (fyllit näkyy kuuhun asti)
- vessassa haisi kusi
- vetojen laadussa hirveästi kehitettävää (tarkkuus ja kovuus)
- ihmeellinen sucker punch siihen tappelun alkuun
- kova ruuhka hallilta kotiin vaikka katsojia vain 6000+

Noin kokonaisuutena ihan kiva ilta. Syysflunssa päällä niin ei voinut oikein muutakaan kehitellä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kauden eka liigapeli nähty Jokerit kannattajan silmin.

Vertasitko tätä siihen teidän landella pelaavan moninkertaisella budjetilla operoivan jengin peliin? Se nyt on selvää, ettei SM-liigan peli voi vertautua siihen kun teillä pelaa melkein EHT-tason maajoukkue.

Itse pelinä tämä ei todellakaan ollut meidän parasta. Olisit nähnyt Ässät-IFK pelin. Se oli jo sellaista hokia, että oksat pois. Lupaa hyvää kevättä ajatellen.

Siinä olet oikeassa, että meidän pelaajista harva saa 1vs1 tilanteissa mitään aikaiseksi. Eipä tässä sarjassa montaa kaveria ole, jotka saisi. Ne pelaa yleensä muualla. Ramstedtin teoriassa pitäisi saada jotain aikaiseksi, mutta kun sekin pelaa SM-liigatasolla eikä ole kyennyt nostamaan tasoaan sinne KHL-tasoiseksi.

Kannatuksesta samaa mieltä. Nordiksen tunnelma on monessa matsissa aika mollivoittoinen.

Ja oli tää aika virkamiespeli. Se kuuluisa marraskuinen pimeä ilta. Toivottavasti voidaan tarjota myös marginaalikatsojille hieman parempaa hokia keväällä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vertasitko tätä siihen teidän landella pelaavan moninkertaisella budjetilla operoivan jengin peliin? Se nyt on selvää, ettei SM-liigan peli voi vertautua siihen kun teillä pelaa melkein EHT-tason maajoukkue.

Joo, kyllä Jokereiden peliin vertasin.

Isommassa kuvassa kun miettii kotimaista kiekkoa niin kyllä tuo taitotason puute on jo huolestuttavaa. Liigasta on nykyisin helvetin pitkä matka kansainväliselle tasolle. Saipasta osui muutama kaveri silmään joiden perusluistelu oli jotenkin vajavaista.

Lisäksi todella usein oltiin polvillaan jonkun perus vääntötilanteen jälkeen (kamppailuvoimassa suuria puutteita).

Mutta ei nyt aleta synkistelemään. Otantani on yksi peli ja uskon että edellinen Ässät peli oli hyvää viihdettä (näin vain sen painin).

Yksi iso plussa vielä. Se habanero setti ja olut maistui oikein hyvin erätauolla. Nam nam!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jäi valitettavasti niin iso osa pelistä näkemättä kiireiden vuoksi, ettei mitään syväanalyysia voi tehdä... mutta eipä tarvitsekaan.

SaiPa on ollut todella vittumainen vastus IFK:lle jo pidemmän aikaa myös Nordiksella, mutta onneksi tänään saatiin täydet pinnat lopulta. Ja kun tunnetta on ollut pelissä jälkipyykkeineen niin vielä parempi. Hyvä Åsten!!! Nyt vaan pitää toivoa hyvää tuuria Elkinsin ja Ikosen kanssa. reiluun viikkoon on nyt 6 peliä, ja saikkulistan pidentyminen tietäisi vaikeuksia vielä normaalia enemmän.

Mutta tästä on hyvä jatkaa. Eiköhän Husso muuten pelaa ylihuomenna muuten sarjajohtajaa vastaan!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Näitä narrifanien arvioita ei oikeasti jaksa edes lukea enää liigapeleistä. Nytkin kentällä oli huima määrä kavereita, jotka voisivat ihan hyvin pelata Kohelossakin, mutta silti kaikki oli taas paskaa paitsi vessassa haissut kusi. Nostakoot itsetuntoaan omalla laatikollaan noilla "arvioillaan".
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Näitä narrifanien arvioita ei oikeasti jaksa edes lukea enää liigapeleistä. Nytkin kentällä oli huima määrä kavereita, jotka voisivat ihan hyvin pelata Kohelossakin, mutta silti kaikki oli taas paskaa paitsi vessassa haissut kusi. Nostakoot itsetuntoaan omalla laatikollaan noilla "arvioillaan".

Hyvä Jymäkkä! Eipä tuota enää paremmin voi sanoiksi laittaa :)
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä Jymäkkä! Eipä tuota enää paremmin voi sanoiksi laittaa :)

Joo. Kaikki se huomio mikä narrifaneilta saadaan antaa kyllä selkeää viestiä; niillä on ikävä liigaan takaisin. Tervetuloa vaan!

Vittumainen vastustaja tuo SaiPa on HIFK:lle. Ei ollut kaukana eilen fiilis 'joko taas' kun tulivat maalin päähän.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Joo. Kaikki se huomio mikä narrifaneilta saadaan antaa kyllä selkeää viestiä; niillä on ikävä liigaan takaisin. Tervetuloa vaan!

Joo siltä se on itseasiassa näyttänyt jo pidemmän aikaa :) Mutta sitä odotellessa tervetuloa heille vaan jatkossakin Nordikselle lätkää katsomaan!
(ja uuteen halliin myös kun se case on valmis).

Vittumainen vastustaja tuo SaiPa on HIFK:lle. Ei ollut kaukana eilen fiilis 'joko taas' kun tulivat maalin päähän.

Todella vittumainen vastus. Pelaa organisoitua peliä eikä anna milliäkään periksi. IFK on usein turhautunut heitä vastaan kun oma pelaaminen on ollut enemmän seinää päin juoksemista. Eilen saatiin sentään maalipaikkoja luotua hyvin, ja onneksi meni sisäänkin sen verran ettei Lankisen hörppy vienyt täyttä pistepottia.

Minkäköhänlainen on muuten kokoonpano huomenna Tapparaa vastaan. Pahimmassa tapauksessa poissaolijoiden määrä on tosiaan aika ankeaa luettavaa. Let see...
 
Viimeksi muokattu:

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Tuntuu siltä, että Stögö on lukenut maaottelutauolla jatkoajan keskustelut, koska sen jälkeen peleissä on sattunut ja tapahtunut hyvällä prosalla niitä asioita, joita täällä on viime kaudesta lähtien toivottu. Joukkue alkaa näyttämään pikkuhiljaa Hifk:lta, vaikkakin totuuden nimessä sairastuvalta tarvitaan myös ukot kehiin, jotta liigan kärkijengit pystytään keväällä haastamaan. Toivottavasti Elkins on huomenna kehissä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, kyllä Jokereiden peliin vertasin.

Isommassa kuvassa kun miettii kotimaista kiekkoa niin kyllä tuo taitotason puute on jo huolestuttavaa. Liigasta on nykyisin helvetin pitkä matka kansainväliselle tasolle. Saipasta osui muutama kaveri silmään joiden perusluistelu oli jotenkin vajavaista.

Lisäksi todella usein oltiin polvillaan jonkun perus vääntötilanteen jälkeen (kamppailuvoimassa suuria puutteita).

Mutta ei nyt aleta synkistelemään. Otantani on yksi peli ja uskon että edellinen Ässät peli oli hyvää viihdettä (näin vain sen painin).

Yksi iso plussa vielä. Se habanero setti ja olut maistui oikein hyvin erätauolla. Nam nam!

Oliko tässä ja sun aikasemmassa viestissäsi jokin muu pointti kuin rivien välistä ''Liiga on paskempi ku meidän KHL lällällää'' ? Aika omituista että Jokereiden fani jaksaa yli vuosi KHL:ään liittymisen jälkeen lällätellä KHL:n hyvällä tasolla. Mä seuraan NHL:ää, mutta ei mua ainakaan kiinnosta tulla vertaamaan mihinkään osioon kuinka NHL on maailman paras Liiga ja siihen nähden teidän KHL on aika paskaa, eri sarjoissa on erilaiset budjetit, pelaajat ja pelin taso, thats it. Jo pelkästään tämän palstan tiettyjen Jokerifanien allekirjoituksista voi aistia, että toisen pääkaupungin seuran fanit ovat ehkä päässeet Jokereiden siirrosta paremmin yli, ja että tietyillä käyttäjillä on tarve lällätellä vanhoja. No mukava nähdä jos on ikävä, varmasti monella on ikävä meidän leirissäkin Jokereita, mutta sen ikävän voi purkaa muullakin kuin lällättelyllä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Ekan kerran ketjua lukeneena täytyy todeta, että on teillä ihmeellinen tapa kääntää focus ihme asioihin. Tää Narri-Yammu pisti listaa pelistä, joista kyllä ihan moni pitää hyvinkin paikkansa, ja sit mennään hakoteille. Onhan se totta, että Liiga on tänä päivänä pääsääntöisesti aika kuraa, katselee peliä sitten minkä väristen lasien läpi hyvänsä... Jotain pitäis keksiä asioista päättävien millä mentäisiin eteenpäin. Ja mitä pelaajiin tulee, niin on HIFK:ssa potentiaalisia KHL -pelaajia kyllä, mutta yleisellä tasolla pelaajat Liigassa ovat kaukana kansainvälisestä tasosta.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekan kerran ketjua lukeneena täytyy todeta, että on teillä ihmeellinen tapa kääntää focus ihme asioihin. Tää Narri-Yammu pisti listaa pelistä, joista kyllä ihan moni pitää hyvinkin paikkansa, ja sit mennään hakoteille. Onhan se totta, että Liiga on tänä päivänä pääsääntöisesti aika kuraa, katselee peliä sitten minkä väristen lasien läpi hyvänsä... Jotain pitäis keksiä asioista päättävien millä mentäisiin eteenpäin. Ja mitä pelaajiin tulee, niin on HIFK:ssa potentiaalisia KHL -pelaajia kyllä, mutta yleisellä tasolla pelaajat Liigassa ovat kaukana kansainvälisestä tasosta.
Mä olen aika samaa mieltä. Yammu oli pitkästä aikaa katsomassa kuitenkin HIFK:n matsia! Hän oli matsissa ja laittoi omat mielipiteensä pelistä. Tuskinpa hän on matsiin tullut päästäkseen Jatkikseen lällättelemään. Valot päälle. Liigan tylsyys johtuu juuri osin laskeneesta tasosta. Jengeillä ei riitä taito hyökkäämiseen ja tunnetusti peruuttelu ja pelin hyydyttäminen on helpompaa. Tähän tilanteeseen on johtanut liigan laajentaminen. Liigaan riittäisi max 10 jengiä ja sen jälkeen mestikseenkin jäisi iso nippu kiinnostavia jengejä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Mä olen aika samaa mieltä. Yammu oli pitkästä aikaa katsomassa kuitenkin HIFK:n matsia! Hän oli matsissa ja laittoi omat mielipiteensä pelistä. Tuskinpa hän on matsiin tullut päästäkseen Jatkikseen lällättelemään. Valot päälle. Liigan tylsyys johtuu juuri osin laskeneesta tasosta. Jengeillä ei riitä taito hyökkäämiseen ja tunnetusti peruuttelu ja pelin hyydyttäminen on helpompaa. Tähän tilanteeseen on johtanut liigan laajentaminen. Liigaan riittäisi max 10 jengiä ja sen jälkeen mestikseenkin jäisi iso nippu kiinnostavia jengejä.

Samaa mieltä. Mäkin olin ilahtunut ja yritin vastata asiallisesti kun kerrankin saadaan näitä marginaalikatsojia. Ei mun "lande-piikki" ollut muuta kuin sitä aina rakasta (jota vähän ikävöin) naapuripiikittelyä.

On ihan selvä, että KHL on kovempi sarja. Yammun pointit oli kuitenkin hyvät. Hallissa on ajoittain ihan paska tunnelma. 1vs1 haastot on huonoja ja vaikka pelaajat ei ole KHL-tasoisia, niin voisivat ne vaikka treenaa niitä. Tuntuu, että hyökkääjät on järjestättäin todella mielikuvituksettomia ratkaisuissaan jne.

Tosin oli Yammunkin vastauksissa pikku piikittelyä. Eikä se haittaa. Aina voi heittää takaisin. Musta on aina ilahduttavaa kun toisten jengien fanit jaksaa raahautua tänne meidän osioon. Saa jotain keskustelua aikaiseksi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ekan kerran ketjua lukeneena täytyy todeta, että on teillä ihmeellinen tapa kääntää focus ihme asioihin. Tää Narri-Yammu pisti listaa pelistä, joista kyllä ihan moni pitää hyvinkin paikkansa, ja sit mennään hakoteille. Onhan se totta, että Liiga on tänä päivänä pääsääntöisesti aika kuraa, katselee peliä sitten minkä väristen lasien läpi hyvänsä... Jotain pitäis keksiä asioista päättävien millä mentäisiin eteenpäin. Ja mitä pelaajiin tulee, niin on HIFK:ssa potentiaalisia KHL -pelaajia kyllä, mutta yleisellä tasolla pelaajat Liigassa ovat kaukana kansainvälisestä tasosta.

Siis eihän meidän Liigamme ole koskaan mikään NHL ollut, eikä tule olemaankaan. KHL yrittää olla jotain sellaista, mutta siinä maassa ja sen toimintatavoilla se ei tule onnistumaan, koska on aivan liikaa korruptiota ja roppakaupalla muita ongelmia. On vain yksi NHL, ja sitä seuraan kyllä isolla mielenkiinnolla, mutta se kannattaminen on ihan erilaista (sama koskee Liverpoolia) kun oman "kylän" jengin kannattaminen näillä kulmilla. Tällä hetkellä Liigan ongelmana on talousvaikeuksissa olevat seurat ja monella on turhan pieni pelaajabudjetti, se on totta.

Mutta en tiedä... eipä ainakaan nuo näkemäni IFK:n matsit ole ollut mitään pääsääntöisesti kuraa olevia pelejä. Toki on parempia ja heikompia pelejä, kuten hommaan kuuluu. IFK:lla on erittäin hyvä nippu, ja paranisi vielä kun kerrankin saataisiin paras kokoonpano kentälle. Keväällä toivottavasti mennään pitkälle ja taistellaan kannusta tosissaan, ja niistä verisistä poff peleistä on kura aika kaukana. CHL:n haluan tulevaisuudessa mukaan vahvana, mutta aika näyttää saadaanko siitä sellaista kun tavoitteena on.

Musta on aina ilahduttavaa kun toisten jengien fanit jaksaa raahautua tänne meidän osioon. Saa jotain keskustelua aikaiseksi.

Joo ei todellakaan haittaa, tänne mahtuu! Sehän on erittäin hyvä juttu ja osittain homman suolakin, että on joukkueiden välistä keskustelua ja vähän vääntöäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekan kerran ketjua lukeneena täytyy todeta, että on teillä ihmeellinen tapa kääntää focus ihme asioihin. Tää Narri-Yammu pisti listaa pelistä, joista kyllä ihan moni pitää hyvinkin paikkansa, ja sit mennään hakoteille. Onhan se totta, että Liiga on tänä päivänä pääsääntöisesti aika kuraa, katselee peliä sitten minkä väristen lasien läpi hyvänsä... Jotain pitäis keksiä asioista päättävien millä mentäisiin eteenpäin. Ja mitä pelaajiin tulee, niin on HIFK:ssa potentiaalisia KHL -pelaajia kyllä, mutta yleisellä tasolla pelaajat Liigassa ovat kaukana kansainvälisestä tasosta.

Joo mikä minä olen näitä mopoilijoita kieltämään kommentoimasta, mutta kysymys kuuluu, tuoko tuommonen listaus jotain lisäarvoa kenellekkään? Esim: ''- pelaajat näytti heikoilta hoikilta nuorilta pojilta'' tai ''- syöttöjen taso kehnoa (löysiä ja usein epätarkkoja)'', tai ''- purkukiekot löysiä yhden käden neppejä''. Samaisessa ottelussa jota Yamaha seurasi, nähtiin mm. Grillforsin syöttö takatolpalle josta Zaborsky iski pompun kautta ilmasta kiekon häkkiin, miksei tämä yksilösuoritus päässyt yamahan listaan, luultavasti koska listaus on tehty tiettyä agendaa ajaen. Ja usein silloin pyritään hakemaan positiivisen sijaan negatiivinen, ja heikot suoritukset menee helposti turhaksi yleistämiseksi.

Ja mainitsemastasi Liiga kurasta, kauheus ja kauneus on katsotajan silmissä, jos asenne on verrata Liigaa NHL:ään, tai KHL:ään niin varmasti saa kuraa aikaan. Mä katson Liigaa, ilman että vertaan sitä NHL:ään ja katselu sujuu oikein hyvin ilman tunnetta ''NHL:ssä tuokin ois tehty paljon paremmin'' yms. Seurataan jokainen mitä sarjaa haluaa, eikä tietyn sarjan seuraaminen poissulje toisen sarjan seuraamista. Mielipiteensä saa tuoda julki, mutta ennen jokaista postausta toisen hiekkalaatikolle olisi ihan hyvä miettiä, mistä syystä mä tätä kirjoitan. Yamahan syyn varmaan jokainen tietääkin jo.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös