Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 562 449
  • 3 676

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei maistu johtopaikka liigassa. Kolmas kerta tarjolla, joka kerta turpiin ja 0p. Nyt oli 2 matsia putkeen mahis nousta kärkeen ja kas kummaa, kauden eka tappioputki siihen. Mitä tapahtui kolmannessa erässä, Stadissa kävi Ässiä vastaan sama juttu.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät-HIFK otteluketju on näköjään lukittu, niin kirjoitetaan tänne.

Kiitos matsista, tänään oli niin hieno matsi, että tulos on toissijainen asia. Tänään oli pelaajien päivä, ja se lätkäpäivä parhaimmillaan!!!
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Kolmanteen tultiin pelaamaan jotain vitun varmistavaa kiekkoa ja tulos taululla. Oksettava päätös muuten niin mahtavalle pelille. Toki Ässät pelasi kolmannessa erässä kuin koko seuran tulevaisuus riippuisi kolmesta pisteestä. Helvetin helvetti!

Eri mieltä Taimen pelistä Walkinin kanssa: ensimmäiset pari erää joukkueen parhaimpia pelaajia kiekollisena. Super-Late veti täysin vihkoon kaikki erät.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Kerrankin Stögö kyrpä otsassa pelin jälkeisessä haastattelussa.Näin vain viimeisen erän ja karmeeta paskaahan se oli. Kirikin oli näennäinen ja toivottoman oloinen. Toinen peräkkäin tappio ynnä muut-sijoitusten jengille voi vittu sentään. Täytyy katsoa nuo kaksi ensimmäistä erää jos olivat niin vitun hyvää peliä kuin täältä on saanut lukea.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Taipaluksen paskuuden ostan, mutta mun mielestä Bisnes-Tommi oli kyllä hyvä tänään. Teki koko ajan oikeita ratkaisuja kentällä kiekollisena. Ja ainut pakki joka tulitti koko ajan viivasta.

Kolmas maali miehen piikkiin, kahden käden sormet eivät riitä laskemaan niitä pitkiä kiekkoja mitkä miehen lavasta lähti ja lukuisia merkkausvirheitä omissa. Ei vakuuttanut, mutta annan aikaa kyllä :)
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Kauden yksi viihdyttävimmistä matseista, vaikka tappio kirveleekin. Vähän näytti siltä, että bensa loppui IFK:lta?

- Taipalus ja Taimi aivan paskoja!
- Törmäseltä idioottimainen ratkaisu sekoittaa pakkaa ja rikkoa Liivik - Åsten - Ikonen ketju siirtämälle Ikonen pois tuosta ja laittaa Saarelainen siihen, siis wtf!
- Generous!

Hieman kyllä ihmetyttää jos parin viikon tauon jälkeen loppuu bensa vikassa erässä. Samaa mieltä tuosta Saarelaisen siirrosta, tällä haluttiin herättää tuo Elkinsin ketju kun Saarelainen ei oikein saanut mitään aikaan siinä, mutta siinä rikottiin sitten hyvin pelannut nelonen. Taimea ja Taipalusta ei kyllä kannata peluuttaa samassa parissa, aikamoista hasardia tuo kaksikko yhdessä.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä peli, kova puolin ja toisin. Taimi oli just se kiekollinen pakki, hyvä hyökkäyspäässä. Åsten, kuten Kivi jälleen kerran häntä hehkutti, hyvä. Generouksen matsi hieno, nykyisin harvinaisuus. Mutta silti: on se Husso vaan Husso!
 

Stigu

Jäsen
Ai perkele MIKÄ OTTELU!! Tätä on lätkä. Tätä on IFK! Tämä matsi menee heittämällä viihdyttävyydessään 2000-luvun TOP10 matseihin! Hitto vie, kun edes joka kymmens matsi olisi tätä tasoa. Meikäläinen rakasti tätä ottelua, ja ketäs muuta vastaan se pelattiin kuin Ässiä. Iso kiitos Ässille.

Plussapuolella pelin intensiteetti+ jengin yleinen fyysinen ilme. Pakistossa Grilli ja Järvinen ovat isäntiä, plussat saa myös Gene-Matti, joka otti pistevoiton kovasta vastustajasta. Partanen on kasvanut miehen mittoihin, samoin Tuomiston peli ilahdutti taas.

Negapuolella
- Stögö hävisi Rockylle taktisella puolella
- tämän illan peli oli pleijarikiekkoa, jossa pelit ratkaistaan maalien edessä. IFK:lla vaikeuksissa oman maalin edustalla Taimi + Taipalus ja ja vastustajan maalilla Mikki-Maxi (Leinoa ei siellä paljoa näkynyt)

Liivik oli oudon näkymätön.

Tappiosta huolimatta usko lätkään palasi. Tätä on hoki parhaimmillaan! Viis pisteistä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Vituttaa ehkä normaalia tappiota enemmän, koska kahden erän jälkeen fiilikset olivat katossa uskomattoman hienon kiekkoviihteen vuoksi. Sitten kolmanteen erään lähdettiin peruuttelemaan ja vituiksihan se meni.

Hieno joukkue tää on täynnä loistavia yksilöitä, mutta hiottavaa riittää vielä. Huomenna voitto himaan!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hussoa on pakko tulla tännekin hehkuttamaan, otti puolenkymmentä (no saman minkä toisessa päässä Bernard) huippumaalipaikkaa kiinni. Jossain vaiheessa peliä tuntui, että IFK:n maali on kuin noiduttu mutta onneksi sieltä nuo 3 reikää löytyivät. Ässät tarvitsi pisteitä teitä enemmän tällä erää.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Harvoin vituttaa näin paljon ottelun häviäminen. Pelin kuva:

Kaksi erää IFK näytti jotain sellaista miksi mä sitä jengiä kannatan, taka askelia ei otettu, mutta pysyttiin myös pelin päällä koko ajan. En kiellä etten olisi karjunut isointa huutoa tällä kaudella kun Generous - Gratton matsi alkoi. Tässä oli sellaista IFK - Ässät old schoolia, että huomasin kuinka paljon tuota kaipaankaan.

Sitten tulikin kolmas erä. En tiedä mitä siinä tapahtui, mutta ettei vaan valmennus alkanut rauhoittelemaan jengiä kun toka erän lopussa oli touhu aika kihkeätä. Jos näin tapahtui niin se oli iso virhe. Muutenkin kolmanteen erään tultiin puolustautumaan kun 2 erää vedettiin täydellä höyryllä päin näköä. Tuo 1.30 6-5 on niin surku hupaisaa katseltavaa tuolla materiaalilla. Eikö sitä jumalauta ollenkaan harjoitella?? En katsonut enää ottelun jälkeistä haastattelua, sen verran iso jorma kasvoi omaankin otsaan.

Pelaajista en sano muuta kuin, että pidin Robert Leinon pelistä tällä kertaa. Tuli maali ja pari rohkea jalkakynää . Taimesta näki, että on helvetin tärkeä palanen tuohon jengiin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno ottelu, ketuttaa vielä enemmän hävitä tämmönen. Stögön haastattelu kertoi myös että ei oltu todellakaan tyytyväisiä, viittasi huonolla asenteella ja virheillä vähän Taipalukseen. Yritin sietää alkukauden tätä aikuista poikaa, mutta nyt loppuu usko. Taipalus on pakko laittaa 7.pakiks ja antaa Taimelle Järvinen pariksi. Kolmospari Teppo - Generous. Generous kärsii 1-2 matsia pelikieltoa ja sen ajan joudutaan vielä kärsimään Taipaluksen hasardeja, ja kyllähän Taimen pelaamattomuus paistoi pahasti läpi.

1-2 erissä olisi pitänyt kovassa temmossa hallitsemaan kiekkoa paremmin, nyt mentiin liikaa 50-50 selkeästi yksilöiltä heikompaa joukkuetta vastaan. Viihteellistähän tuon näköinen peli on, mutta enemmän pitäisi itse saada niitä pyörityksiä. Generous näytti kuuluvansa Liigan kovimpiin tappelijoihin, plussat myllyistä vaikka ei ollut spontaania hommaa, kyllä näitä edes kerran kaudessa haluaa nähdä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Kyllähän Törmänen painotti ns. järkevän pelin merkitystä ennen kolmatta erää ja siinähän joukkueen peli heti vaihtuikin epävarmaksi peruutteluksi. Mutta 2 ekaa erää antoi lupauksia siitä, että HIFK pystyy playoffs-kiekkoa pelaamaan, kunhan valmennus ei vedä käsijarrua päälle. Hussolla pääsee pitkälle, kunhan hyökkäys useammin pystyisi yli kahteen maaliin.

Ässien suoritus kyllä yllätti täysin, tuolla pelillä kaatuu mikä liigajengi vaan. Ja porilaiset taitaa todellakin olla liigan fyysisin jengi. Tosin oli meillä reservissä esim. Rask-Nykopp-Puustinen plus Salmi, joten jatketaan vaan ensi kerralla palavin tuntein...
 

Randy Holt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakko kyllä kompata Stigua. Huikee marraskuinen torstai-peli! Sanoisin että nykyisin HIFK sytyttää Ässät jopa Lukkoa paremmin.
Dufvan kliininen taitokiekko ei herätä edes faneja!
Ässien ongelma onkin siinä miten pelata illasta toiseen tuolla intensiteetillä, varsinkin kun vastaan tulee taas pitkä liuta niitä vähemmän napostelevia nippuja. Mutta toivottavasti HIFK toimi Padalle itsetunnon nostajana ja hieman kevensi Ässien raskasta loppukautta. Mun mielestäni tällaisen pelin häviäminenkään ei olisi vituttanut lähellekkään yhtä paljoa kuin jonkun tunteettoman, laiskan nysväämisen.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ässien suoritus kyllä yllätti täysin, tuolla pelillä kaatuu mikä liigajengi vaan. Ja porilaiset taitaa todellakin olla liigan fyysisin jengi. Tosin oli meillä reservissä esim. Rask-Nykopp-Puustinen plus Salmi, joten jatketaan vaan ensi kerralla palavin tuntein...
Kyllä ne syttyy HIFKiä vastaan, mutta veikkaan seuraavaan peliin latauksen olevan ihan muuta ja turpiin tulee. Ässät häviää seuraavan pelin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
No melkein sanon samat kuin Stigu - viis pisteistä! Mutta ne olisivat olleet otettavissa ja nyt kävi niin, että wanha kettu Rautakallio niputti Stögön 3. erässä. Silloin ei kannata nimittäin puhaltaa kynttilän liekkiä sammuksiin, kun on henki päällä ja vielä johtoasema taulussa. Olisi vedetty samalla intensiteetillä kolmaskin erä, niin nyt olisi 3 pistettä enemmän. Muutenhan matsi oli loistavaa viihdettä! Kiitokset siitä molemmille jengeille. Plussat Genelle, Partaselle ja Grillille. Kuka hävisi sen hyökkäyspään aloituksen, mistä Ässät rokotti vastahyökkäyksestä 3-2? Taipalushan siinä kyllä oli suurin söheltäjä. Liivik ei päässyt vielä ollenkaan sisään jengiin, mutta pitää antaa aikaa. Luistelulinjat varsinkin Åstenin kanssa olivat aika hakusessa. Siltikin 4-ketju teki sen 1-2 -maalin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
En muista minä vuonna olisi ollut viimeksi näin viihdyttävä ja tapahtumarikas peli, jos katsoo ilman punalaseja!
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Husso oli Husso The Great - yhtään väheksymättä Bertrandia toisessa päässä.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Tässä ottelussa kävi malli esimerkki siitä Grönmanin syksyllä tuomasta asiasta. Jos valmennus antaa ohjeita tehdä sitä ja tätä niin useimmiten pelaaminen menee ylipelaamiseksi niin kuin tänään hyvin näkyi. Paras esimerkki tuli sen 3-2 maalin jälkeen kun pelaajat olivat aivan kujalla, ei ollut mitään hajua mitä tehdään seuraavaksi.
Missään tapauksessa valmennuksen ei olisi pitänyt mitään muuttaa eikä varsinkaan lyömään jarrua päälle. Jos olisi silti tullut tappio, so fucking what! Oltaisiin ainakin kaaduttu saappat jalassa. Nyt pitää saada huomenna sama häntä päälle ja uutta suoleen. Mä haluan huomennakin tätä vankila lätkää enkä tuota kolmannen erän pitsinnypläys seuran vuosikokous lätkää.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Pakit:
Generous näytti missä kaapin kuuluu seistä ja osoitti tien.
ja di andra tanterna vill inte pröva koff med, så jag får dricka olvi
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kuka hävisi sen hyökkäyspään aloituksen, mistä Ässät rokotti vastahyökkäyksestä 3-2? Taipalushan siinä kyllä oli suurin söheltäjä. Liivik ei päässyt vielä ollenkaan sisään jengiin, mutta pitää antaa aikaa. Luistelulinjat varsinkin Åstenin kanssa olivat aika hakusessa. Siltikin 4-ketju teki sen 1-2 -maalin.

Taisi olla nimenomaan Liivik, joka sen aloituksen otti, jos en aivan väärin muista. Siitä voitto, niin olisi saattanut olla eri lopputulos. Vaikka meni se maali myös ensin täysin Taimen piikkiin, joka kompuroi keskialueella, ja sen jälkeen Taipaluksen ja Zabon.
Tästä huolimatta Taimi teki mielestäni hyvän paluun. Hyviä oivalluksia hyökkäyspään syötöissä, vaikka ei nekään aina perille menneet. Kyllä me Taimi ehdottomasti mestaruutta varten tarvitaan.
Loistava matsi, harmi että loppu piti mennä häviämään.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Mutta maaleja saa, pitää , on pakko tehdä!
Me teemme liikaa muiden pelille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös