Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 561 842
  • 3 676

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Törkeen vaikeata saada tuo kiekko pois omista, jolloin vastustaja saa pyörityksen käyntiin.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan ok peli. Vedettiin tsempillä ja taistelulla peli läpi. Etenkin AV-pelaaminen oli ryhdikästä, mutta tämä ei kuitenkaan poista niitä pelillisiä puutteita, joita tässä on käyty läpi pitkin kautta. Muutenkin näyttäisi, että joukkue ei ole valmentajan näpeissä. Turhautumista ja kuritonta pelaamista selkeästi havittaittavissa. Leinolla näyttää olevan vakipaikka YV:llä. Stögö varmaan komentaisi Leinon kentälle katsomostakin YV:lle. Stögön pelitapa on niin puutteellinen tai sen toteutus, että olisi syytä kartoittaa muita vaihtoehtoja Stögön tilalle. Kaiken kruunaa vielä Stögön surkea peluuttaminen a la Leino yhtenä esimerkkinä.

Husso oli muuten jälleen jäätävä, pisteiden takuumies.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Huono peli omaan silmään, hyökkäyksiinlähdöt aivan karmivia ja mielikuvituksettomia. Zabo aivan surkea ollut. Ainakin joukkueella on venymiskykyä ja taistelua loppuun asti. Parhaat oli MPS, Nykopp, Partanen, Grilli ja Hude. Ilvekselle kuitenkin ensimmäinen kotitappio, kelpaa.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Vaikeuksien kautta voittoon kuitenkin kahdella ei niin kauniilla maalilla, mutta kaikki lasketaan tässä lajissa. Husso kuitenkin suurin voiton takaaja. Samaa mieltä @Liikkuvan Maskin kanssa parhaista.
 

Stigu

Jäsen
Mä ottasin Tukan ilolla vastaan. Sen jengit on aina ollu vittumaisia ja varsinkin keväällä.
Itse asiassa Tukan jengit on olleet kovassa iskussa jo runkkarissa. Mä olen kyllästynyt siihen, että IFK:ta luotsataan puutteellisella pelikirjalla. Vittu meillä on Liigan isoin budjetti, joten eikö olisi JOSKUS kiva nähdä sellainen IFK, joka dominoi liigaa? Rautakorpi varsinkin on valmentaja, jonka tulos on taattua. Mä olen ihan helvetin kyllästynyt siihen, että seuran tärkeimmällä pestillä on joku prospekti, jonka annetaan harjoitella omaa duuniaan. Eikö siellä pitäisi nimenomaan olla se takuuvarma suorittaja?
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Musta se oli sellainen kahden väsyneen joukkueen peli. Ipalla eilen pitkä ilta, meillä kolmas peli viikkoon ja paljon matkustamista. Väsyneenä, kun kuitenkin taistellaan, on juuri tuollaista pelailua. Hyvä, että kaavittiin se perus kaksi pistettä ja osoitettiin jälleen venymiskykyä. Antaa odottaa hyvää kevättä ajatellen.

Luulen, että se Davos -pelin koomailu ja sössiminen on monella pelaajalla takaraivossa. Ollaan pettyneitä, koska eihän sitäkään peliä olisi tarvinnut sössiä. Vaikuttaa negatiivisesti turhautumisena ja keskittymiskyvyn puutteena.

Joitakin huomioita:

Saarelainen -Pelaaja, joka kerrankin tuli sisään ykköskenttään niin kuin pitää. Eli pelaamaan ja yrittämään. Lähti heti olemaan ykköskentän pelaaja eli ratkaisemaan. Pari yritystä meni puihin, mutta 1+1 ekassa pelissään ykköskentässä pitää miehen toivottavasti siinä Raskin paikkaajana.

Leino -Hyvä esimerkki siitä kun Robert ykkösessä paikkaajana, oli mies väärässä paikassa. Pelaa vielä liian arasti. Varmasti lahjakkuutta on, kun on koluttu nuorten maajoukueet yms. Mutta musta tuntuu, että Leino olisi mies joka puhkeaisi paremmin kukkaan Saipassa kuin Stadin valoissa. Pelaa musta hyvin silloin kun ei ole paineita. AV:tä tai nelosen sentterinä. Paineet tuntuu sekoittavan miestä ja yrittää YV:llä liian varmaa tai yksitoikkoista.

Nykopp -On tätä kaveria tarvittu. Osoitus Hirvosen kanssa siitä mitä on hyvä sentteripeli. Sitäkin suuremmalla syyllä katsoo Ramua kieroon tällä hetkellä. Ymmärtää yhä enemmän miksi juuri Nykoppin ja Hirvosen poissaolot viime keväänä tuntuivat niin raskaalta.

Ramstedt -Pelissä on mukana pelkät kädet. Ei muuta. Ei rytmitä peliä, on usein pelin ulkopuolella, ei pysty olemaan vaarallinen, jolloin hänet olisi pakko merkata ja antaisi tilaa muille. Ja ikävä kyllä ei pysty dominoimaan tätä sarjaa. Asia, joka pitäisi olla itsestäänselvyys liigan suurimmalla pelaajabudjetilla operoivan joukkueen ykkössentterille. Kausi on onneksi pitkä, mutta kyllä pitäisi silmäni auki siirtomarkkinoilla. 10 peliä ja ykkössentterillämme on 0+6. Näkyy varmaan Zabonkin pelissä.

Zabo -Hieman sama kuin Ramu. Aika pihalla vielä. Tosin ei ole Zabo-Ramu-Rask kenttä hirveesti päässyt yhdessä pelaamaan ja Zabo on ollut loukkaantuneena.

Husso -Meillä on ykkösveskari pitkästä aikaa ja Lankisessa erinomainen back up.

Hyökkäyspeli -Jään odottamaan myös sitä Stögön masterplaniä. Varmasti sellainen on, mutta se ei vielä näy.

Puolustus -Jos tuolta vielä yksikin pelaaja loukkaantuu, niin lähtisin siirtomarkkinoille. Meille on alkanut tulla todella hirveitä oman pään virheitä, joka kielii väsymyksestä tai siitä, ettei parien dynamiikka ole kunnossa. Ehkä se Malmivaara olisi pitänyt napata rosteriin. Laittaisin Kekelle paperia sisään.

Stögö - Pelaajat pitävät todella paljon Stögöstä ja arvostavat häntä valmentajana. Fakta. Jokainen voi päätellä sen ihan siitä miten kerrankin saatiin pidettyä parhaat miehemme keväällä. Turhautuminen tänään oli varmasti väsymystä. Istuttu aika paljon bussissa ja lentokoneessa ja otettu kuokkaan. Muistaa omilta pelivuosilta, että varsinkin noin pitkä kotimatka tuollaisen Davos-pelin jälkeen painaa parikin viikkoa harteissa. Vituttaa niin paljon oma suoritus. Sitten heti perään tappio JypHTlle. Tarvitaan onnistumisia ja hyvää energiaa.

Ei ihan paras syksy, mutta tälläisen ikifanin silmissä tää syksy tuntuu melkein paratiisilta.

EDIT: Ramulla onkin 0+6, sai syöttöpisteen tuohon Saarelaisen omaan ripariin.
 
Viimeksi muokattu:

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Arvon Stigu, tämäniltaisella peliesityksellä tuli taas 2 pistettä ja paljon isompi katastrofi saa tulla kuin mitä tämä kauden alku on ollut ennen kuin valmentajan vaihdosta edes alkaa johtoporras unta näkemään. Eli Stögöllä mennään, tosin näkeehän Stögökin ettei homma nyt skulaa ja kait siihen nyt jollain lailla reagoidaan/pitäisi reagoida.

Asiaa ei auta se että pelaajia on sairastuvalla eikä olla päästy pelaamaan sillä joukkueella jolla pitäisi. Eiköhän ensi matsissa ole Luttinenkin pelikiellossa sen aivopierun takia niin ollaan jo saman tien siinä tilanteessa ettei ole laittaa neljä täyttä kenttää. Paria täsmähankintaa tuo huutaa.

Oikein hävetää että tuolla pelillä tuli kaksi pistettä tänään. Husso meitä nyt pitää pystyssä.
 

Stigu

Jäsen
Arvon Stigu, tämäniltaisella peliesityksellä tuli taas 2 pistettä ja paljon isompi katastrofi saa tulla kuin mitä tämä kauden alku on ollut ennen kuin valmentajan vaihdosta edes alkaa johtoporras unta näkemään. Eli Stögöllä mennään, tosin näkeehän Stögökin ettei homma nyt skulaa ja kait siihen nyt jollain lailla reagoidaan/pitäisi reagoida.
Joo, tuskinpa Stögö saa kolmivuotiskaudellaan kenkää. Jotenkin tuntuu taas siltä, että ollaan tällä kaudella about kuudes runkosarjassa, tiputaan ensimmäisellä kierroksella ja sitten revitään jotkut helvetin hyvät selitykset sukeltamiselle. Jengillä on kuitenkin isoin budjetti ja pienin pelaajavaihtuvuus, mutta se ei näy tekemisessä. Mä haistan tässä kaudessa ns. normi-IFK kauden.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Samuel Savolainen puhuu Urheilulehden artikkelissa asiaa. Missä on se kehitys, jota luulisi näkyvän joukkueessa, jossa valmentaja ja valtaosa joukkueesta tekee nyt toista kautta yhteistyötä ?

Murskaava löyly HIFK:lle voitosta huolimatta - "Pelaaminen päätöntä ja steriiliä" | Jääkiekko | Urheilulehti

"HIFK:hon pitkälti kiteytyy se, miksi Urheilulehdessä puhutaan pelitavoista ja niiden merkitystä. Joko pelitapa saa joukkueesta parhaan irti - tai sitten ei saa. Nyt HIFK:n pelitavalla on joukkueelle negatiivinen vaikutus. Antti Törmäsen pelitapa saattoi toimia pelitavallisesti löyhän formulajääkiekon Sveitsissä, mutta yleisprofiililtaan puolustuspelijärjestelmien SM-liigassa, se ei tule pitkässä juoksussa toimimaan - vaikka tulokset vielä tässä vaiheessa imartelevatkin. Niin ne imartelivat viime syksynäkin, kunnes HIFK romahti katastrofaalisesti talousvaikeuksista kärsivien Bluesin ja KalPan taakse seitsemänneksi."
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, tuskinpa Stögö saa kolmivuotiskaudellaan kenkää. Jotenkin tuntuu taas siltä, että ollaan tällä kaudella about kuudes runkosarjassa, tiputaan ensimmäisellä kierroksella ja sitten revitään jotkut helvetin hyvät selitykset sukeltamiselle. Jengillä on kuitenkin isoin budjetti ja pienin pelaajavaihtuvuus, mutta se ei näy tekemisessä. Mä haistan tässä kaudessa ns. normi-IFK kauden.
Stigun kanssa samaa mieltä. Helposti mennään esim. sen taakse että sieltä oli pari ukkoa pois (esim. viime kaudella Tappara-sarjasta Elkins ja Nykopp). Totuus on kuitenkin se että HIFK pyörittää isointa pelaajabudjettia, eli ei se voi olla parista pelaajasta kiinni. Näillä resurssijaoilla pelattaessa HIFK:n tulisi olla joka vuosi vähintään neljän parhaan joukossa. Niinhän ei ole ollut, HIFK:lla tuo neljän joukkoon pääsy on ollut poikkeus.

No, kausi on vasta alussa ja katsotaan nyt mihin tämä tästä kehittyy. Täällä on usein sanottu että ensimmäiset 10 peliä näyttää tahdin. No nyt on 10 matsia takana ja HIFK on pinna/peli-keskiarvolla neljäntenä. Ja itsehän odotan jengiin vielä täydennyksiä, veikkaisin että yksi pakki ja vähintään yksi hyökkääjä tulee. Hintzin tilanteesta riippuu tuleeko enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK ei voita mestaruutta, ellei joukkueesta löydy jotain erityistä. Tämänkään kauden joukkueesta ei löydy mitään ihmeellistä, joten turha odottaa mestaruutta.

Toiseksi, edellisestä mestaruudesta on liian vähän aikaa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Täällä vanhat konkarit ovat aivan oikeassa. Ei HIFK tule voittamaan mitään tälläkään kaudella, jo nyt on helposti nähtävillä se, ettei siihen ole mitään aineksia. Ei ole pelitapaa, jolla voitetaan pleijareissa, ei ole sellaista henkeä joukkueessa, että me olemme SE joukkue, ei ole riittäviä pelaajia oikeissa rooleissa. Tulemme varmaan keikkumaan runkosarjan sijoilla 4-8 ja muutamassa pelissä löytyy jotain ilmettäkin kauden aikana, mutta oikeiden pelien alkaessa sieltä tulee vastaan joku Saipa, jolla on oikea pelitapa, vahva joukkuehenki, kovuutta oikealla tavalla ja roolitettu ryhmä, HIFK selittelee tämän jälkeen sillä, että ainoa fyysisen hyökkääjämme Lamberg ei aivan ehtinyt pelikuntoon, joten hävisimme taistelun. HIFK:n peli on juuri sellaista, ettei itseäni saa hallille millään keinolla, ei edes lasten lähes kapinointi itseäni vastaan. Törmänen on kiva tyyppi, mutta en myöskään koska usko, että tuo pelitapa toimii esim. Lukkoa tai Tapparaa vastaan pelijareissa, ei koskaan!
 

Valo yössä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK ei voita mestaruutta, ellei joukkueesta löydy jotain erityistä. Tämänkään kauden joukkueesta ei löydy mitään ihmeellistä, joten turha odottaa mestaruutta.

Toiseksi, edellisestä mestaruudesta on liian vähän aikaa.

Äläpä höpsi. Kyllähän HIFK:sta löytyy tällä(kin) kaudella paljon erityistä. Esim. Liigan kallein hyökkääjä (1+2 / 6 speden speliä), täysin yössä oleva ykkössentteri ja valmentaja, jolla ei ilmeisesti kroonisen mustan silmän lisäksi oli mitään muuta ideaa miten hokia pelataan. Ai niin, ja muistetaan vielä HIFK:n johtoportaan/pelaajahankintaosaston erikoisosaaminen - loukkaantuneet hankinnat. Ale kun oli, oli pakko hankkia!

Ei tule kannua tänäkään vuonna - saa ottaa talteen.

/sarkasmi&huono huumori

Aivan hirveetä touhua tällä hetkellä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Törmänen on kiva tyyppi, mutta en myöskään koska usko, että tuo pelitapa toimii esim. Lukkoa tai Tapparaa vastaan pelijareissa, ei koskaan!

Mitä jos annettaisiin Törmäselle kuitenkin ne oikeat työkalut? Kyllä mua ainakin vituttaisi koutsata tuommoista ryhmää, kun siellä ei stna kukaan osaa edes taklata! "Petrell" sisään ja Kousa niin on ainakin työkalut. Vielä kun saisi tuon Ramstedt&Zabo akselin hereille.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tiistain jälkeen tulee 2 viikon tauko kotipeleistä, ja se vaikuttaa tulevan kannattajille ihan tarpeeseen monellakin tavalla. Sen tauon jälkeen täytyisi saada liekkiä niin kentälle kuin katsomoonkin lisää, ettei tämä jatkuisi liian virkamiesmäisenä touhuna jatkossa.

Itse pelissä on kyllä lanka jotenkin kadoksissa, mutta toivottavasti valmennuksella ei ole samaa ongelmaa, koska muuten tästä tulee taas kerran vaikeaa ja kovat odotukset eivät tule toteutumaan. Noh, nyt on 10 pelin jälkeen 1,9p keskarissa, eli siltä osin hyvin asiat. Tunnetta vaan pitäisi saada lisää ja yksilöt potentiaalinsa tasolle vihdoin.

Ei kannata nyt vielä ranteita auki purra. Katotaan miten Stögön jengi jatkaa peliesitysten kanssa esim. seuraavat 10 peliä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä jos annettaisiin Törmäselle kuitenkin ne oikeat työkalut? Kyllä mua ainakin vituttaisi koutsata tuommoista ryhmää, kun siellä ei stna kukaan osaa edes taklata! "Petrell" sisään ja Kousa niin on ainakin työkalut. Vielä kun saisi tuon Ramstedt&Zabo akselin hereille.

Sori mutta ei kolahda tämä läpi sitten ollenkaan. Nim. Leino yyveellä-ykkösessä-jokavitunpuolella.

Luttinen. Nykopp. Elkins. Puustinen. Grillfors. Järvinen. Generous.

Ei osaa taklata? Puhvelinsontaa. Kyllä se syy tähän taaperrukseen löytyy penkin takaa, pelityylistä jne.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Grillin kuuluisa perstaklaus, kyllä toimii. Ja samaa katselin kalenterista että yli kaksi viikkoa taukoa kotipeleistä, saa vähän vetää henkeä. Tosin tuleehan niitä vieraspelejäkin katsottua mutta telkkarin voi aina sulkea jos on ihan kamalia peliesityksiä, hallilla tulee kuitenkin yleensä istuttua katkeraan loppuun asti.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Zabo on kyllä liigan valovoimaisin tähti tai ainakin pitäisi olla, mutta jostain syystä ei ole päässyt kunnon lentoon IFK:ssa olonsa aikana. Meillä piti olla ennen sarjan alkua yksi liigan kovimmista rostereista, mutta se ei ole näkynyt konkreettisesti alkuunkaan kentällä. Kunhan nuo nimimiehet saadaan paremmalle tasolle, rupeaa tulosta tulemaan. Päästähän tuo on kiinni niin Zabolla, kuin Ramullakin, vai vatsako Ramulla on sekaisin...No, kuten Niemisen Ville Tampereelta sanoo, sarjahan alkaa vasta tammikuussa, siihen nähden pisteitä on kuitenkin mukavasti. Viime vuonnahan IFK:n osalta lento loppui tammikuussa, kun sen piti vasta alkaa, eikä ilmaan enää päästy pyristelyistä huolimatta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sori mutta ei kolahda tämä läpi sitten ollenkaan. Nim. Leino yyveellä-ykkösessä-jokavitunpuolella.

Luttinen. Nykopp. Elkins. Puustinen. Grillfors. Järvinen. Generous.

Ei osaa taklata? Puhvelinsontaa. Kyllä se syy tähän taaperrukseen löytyy penkin takaa, pelityylistä jne.

En puolustele Törmästä, mutta eivät Luttinen, Nykopp, Elkins ja Puustinen oli semmoisia taklauksia hakevia energiapelaajia ei todellakaan. Pystyvät kyllä taklaamaan, mutta eivät sitä tee läheskään aina, vaikka se paikka olisi. Luttinen on tosi väsynyt ja Elkins sekä Puustinen pelaavat kärkiroolissa paljon joten sen ymmärtää, taklaaminen kun on kuluttavaa. Nykopp voisi hieman useammin taklata kun todistetusti senkin homman osaa. Åsten on meidän ainut pelaaja, joka taklaa 99 % varmuudella kun saa paikan, siis hyökkääjistä. Pakistosta löytyy sentään Järvinen ja Generous, mutta tarvitaan sinne hyökkäykseenkin sitä fyysistä ukkoa, koska näille hyökkääjille noita taklauspaikkoja useammin syntyy ja näillä herätetään oma joukkue, fanit ja saadaan se pieni pelon ilmapiiri vastustajaan jonka seurauksena alkaa vastustajan pakit luopumaan helpommin ja hätäisemmin kiekosta. Joku voi sanoa, ettei taklaamalla pelejä voita. Ei niin, mutta ei tuolla vitun muniinpuhaltelullakaan niitä tulla voittamaan.

Kyllähän tuonne sen yhden kärkiäijänkin tarvisi, siis taitavan tyyliin Goldobin, sitä en kiellä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä jos annettaisiin Törmäselle kuitenkin ne oikeat työkalut? Kyllä mua ainakin vituttaisi koutsata tuommoista ryhmää, kun siellä ei stna kukaan osaa edes taklata! "Petrell" sisään ja Kousa niin on ainakin työkalut. Vielä kun saisi tuon Ramstedt&Zabo akselin hereille.

Törmäsellä on juuri ne työkalut, jotka hän on halunnutkin. Toista kautta. Ja mitä Kousaan tulee on mies pelannut parhaan kautensa todella vaativan ja pikkutarkan koutsin alaisuudessa. Veikkaan, että ei ole ihmistyyppinä 'itseohjautuva', vaan tarvitsee parhaimpaansa yltämiseksi Iron Mike- tyypin. Tai Nenä Jalosen.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Walkin: esimerkki-pelaaja(si) Lennu Petrell oli täysin ulapalla HIFK:ssa kun ei pelannut toimivassa systeemissä. Vasta KJ:n pikkutarkka/natsi- linja teki Lennusta sen komeetan miksi mies nykyään mielletään. Onko siis tarvetta tuoda pelaajaa jonka parhaat puolet 'elää' toimivasta systeemistä tähän nykyiseen sekasoppaan? Mielestäni ei. Ja olen kaamea Lennu fani itekin.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uudet pelaajat eivät ole ratkaisu nykyisiin ongelmiin. Riittävän laadukasta materiaalia on joukkue täynnä, vaikka muutama pelaaja saikulla onkin. Niin kauan, kun pelisysteemi on puutteellinen, näin sekaisin ja huonosti toteutettavissa, ei tänne kannata roudata ketään nolaamaan itseään. Jos jostain asiaa lähdetään toimiston puolelta korjaaamaan, niin se kannattaa aloittaa keskusteluista nykyisen valmentajan kanssa pelisysteemin uudelleen organisoinnista ja jos tämä ei Stögölle käy, niin uutta valmentajaa sisään. Eniten tässä minua henkilökohtaisesti oikeasti vit**aa se, että tämän kauden Liigan TOP materiaali valuu täysin hukkaan. Voiko oikeasti joku sanoa, että vaihtaisi HIFK materiaalin päittäin jonkun muun Liiga joukkeen kanssa? Eikä mitään tuolta joukkueelta ottaisin maalivahdit, vaan koko joukkueen.

Itse en pistemääriä juurikaan tuijottele, vaan sitä miten valmista peli on. Jos nyt pelattaisiin paras seitsämästä sarjaa, saataisiin sata varmasti pataan: Kärpiltä, Tapparalta, Ilvekseltä, Lukolta ja Saipalta ja varauksin TPS:ltä ja Jypiltä. Aika ohkainen olisi tie mestaruuteen. Muiden joukkuiden peli vielä kehittyy kevättä kohden, kuten toivottavasti myös meidän, mutta semmoista harppausta ei tule tapahtumaan, että voisimme tasaväkisesti haastaa kärki haastajat.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Jos en ehkä ole kovin paljon hyvää nähnyt HIFK:n pelissä, niin en kyllä ole myöskään nähnyt riittävästi huonoa, että voisin suoriltaan todeta, että paras seitsemästä sarjassa ei jollekin joukkueille nyt pärjättäisi. HIFK:n voittoprosentti tähän mennessä on kuitenkin 80, joten kyllä siellä jotain on oikeinkin tehty. Ja mun on pakko sanoa, että JYP-pelin ensimmäinen 10 minuuttia oli mun mielestä suorastaan loistavaa jääkiekkoa HIFK:lta. Ongelmia tossa pelitavassa ja sen toteutuksessa riittää, vaan eipä sen vielä pidä valmista ollakaan. Lyhyitä välähdyksiä loistavasta jääkiekosta on kuitenkin jo nähty.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eniten tässä minua henkilökohtaisesti oikeasti vit**aa se, että tämän kauden Liigan TOP materiaali valuu täysin hukkaan. Voiko oikeasti joku sanoa, että vaihtaisi HIFK materiaalin päittäin jonkun muun Liiga joukkeen kanssa?

Tismalleen näin! Tämä on kuin uusinta Cacan kaudesta: se rosteri olinkuin tehty KJ:lle, kuten arvon palstaveli matti&teppo aina välillä muistuttaa.

Justice: Itsekin näin hyviä momentteja ekan 3 pelin+eritoten eräät CHL- pelit. Mutta se oli silloin. Nyt on jo 1/6 runkosarjaa takana ja HIFK:lla on Stögön toisena kautena seuraavat probleemat:

- pelisysteemi on sekava, piste. Hyökkäys on karmeaa katsottavaa ja hetikun pakistoa paineistetaan, kiekollisuus muuttuu roiskimiseksi.
= Onko tämä kaikki seurausta Bisnes-Tommin poissaolosta? Järkyttävän heikoilla mennään jos näin.

- Ramstedt on worse than shit. Turha sitä on hyssytellä: meidän superkallis ykkössena on täysi turhake ja hajottaa samalla sekä yyvee- että viisikkoketjunsa pelin.
= Kuinka kauan on varaa tsiigailla tätä? Muistakaa mm. mitä mestarikärpät teki aiotun 1-sena deschampsinsa kanssa. Tähänkö on tultu? Mutta ei huipulla ole varaa nössöillä. T: Ramun fani

Ilman näitä ongelmia HIFK olisi jonpirun vahva, jollei mestariehdokas. Paljon on puhuttu Stögön luovan(kenties) jotain mullistavaa tai kopioivan Kanadan aloittamaa systeemiä. Kysyn nyt: miksi ei pelattaisi Liigassa toimivaa näillä resursseilla sopivaa lätkää? Tolla rosterilla pitäisi voida toteuttaa niin rähisevää pystysuuntaa kuin näppärää kiekkokontrollia.

Nyt meille tarjotaan AirHockey vol kakkosta, beta versiona ja puolitehoilla. Kun se ensimmäinenkään vol ei toiminut...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös