Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 964
  • 3 844

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tappara pelasi kliinistä virkamies lätkää ja HIFK lähti siihen mukaan, eikä missään vaiheessa yrittänyt sitä horjuttaa. Sanonpa vaan sen, että jos tästä sarjasta mielii jatkoon, niin Palolalle pitää tehdä ikäviä asioita. Ei se saa päästä noin helpolla kentällä. Sama pätee myös Metsolaan, ei mitään häiriötä sille.

Omassa visiossani matsi olisi alkanut sillä, että ekassa vaihdossa lanataan Palola keskialueella jyrän alle ja tehdään olo muutenkin epämukavaksi. Samoin Metsolaa olisi pitänyt vähän lämmittää, varsinkin kun hieman haparoi siinä ekassa maalissa. Tätä ei kuitenkaan tehty ja ihmettelen kovasti. Pelillisesti IFK on tässä sarjassa heikompi, se edge pitää kaivaa muualta.

Blomqvist-Ramstedt-Rask tänään paras ketju, Åstenin nelonen heti perässä. Zabo meni hukkaan tuossa ketjussa ja Luttinen ei oikein päässyt mestoille. Goldie, Puustinen, Leino..? Pikkaraisen osalta ei ole sanoja, painukoon vittuun koko jengistä. Muutoin pakistossa ihan ok suorituksia vaikka ajoittain purjeessa oltiin. Lankinen hoiti hommansa, mutta ei mikään superhyvä tänään.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mitäköhän miettii loistavan pelin pelannut Ramstedt 4-3 maalista tänään. Huh.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omassa visiossani matsi olisi alkanut sillä, että ekassa vaihdossa lanataan Palola keskialueella jyrän alle ja tehdään olo muutenkin epämukavaksi. Samoin Metsolaa olisi pitänyt vähän lämmittää, varsinkin kun hieman haparoi siinä ekassa maalissa. Tätä ei kuitenkaan tehty ja ihmettelen kovasti.
Tappara hoiti tämänkin puolen paremmin. Kanki nöyryytti Kuparista, jonka jälkeen Kuparinen meni vaihtoon nolona ja vittuuntuuneena, Zabo sai maistaa kovuutta Kangen toimesta ja hiiltyikin asiasta pari kertaa kunnolla. Oman maalin edessä Kanki oli taas ihan kuningas aina tuli hanskaa tai poikkaria kun maalille mentiin. Mites meillä.......
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki on edellä sanottu. Ihan voitettavissa ollut peli. Tästä tulee vielä tasainen sarja, jos vain meidän muutama hyvän olon kaveri saa taisteluvaihteen päälle. Pikkaraista ei tarvitse enää kentälle päästää. Mietiskelin koko ajan, että minkälainen olisi meidän puolustus jos Kankaanperä olisi Pikkaraisen tilalla? Hohhoijaa. Toinen on pelaaja, toinen on höntsääjä. Mutta en heitä kirvestä kaivoon. Tilanteisiin päästiin ja jos vain oma pää tilkitään hieman paremmin, niin tästä voi tulla vielä hyvä. Tapparalla oli paljon näennäispyöritystä, mutta ei niillä sen enempää tuhannen taalan paikkoja ollut. Eipöä voi myöskään Lankisen piikkiin pistää. Puolustus ei hirveästi kaveria tänään auttanut. Se eka Tapparan maali oli surkuhupaisa ja toinen maali yhtä surkuhupaisa ja kolmas oli se maali joka jää minun mieleeni maalina, jonka jälkeen sanoin lopullisesti hyvästit Hankille. Neljäs maali olikin sitten jotain. En tiedä mitä. Ramu sai varmasti itseluottamusta. Elkins ja Grilli pitää saada kehiin.

Tämä. Minun silmiini tänään oli täysin voitettavissa oleva peli ja paria ihan vitun suurta yksilövirhettä lukuun ottamatta olisi peli ollut meille. (En halua yksilövirheitä lähteä retostelemaan, koska ne on käyty ketjussa läpi ja katse tulevaan.) Jos yhden negan haluaa nostaa esiin, niin se on mielestäni Zabo. Tämän kaverin TÄYTYY nousta nyt esiin. Poseista pari pointtia: 1. Milloin aiemmin Murtamattoman Metsolan taakse on tehty kolme maalia? Kaveri ehkä vapisee hieman ja tätä täytyy nyt käyttää hyväksi. 2. Toisessa erässä ja sen lopussa alkoi näkyä Tapparapakkien lievä hitaus. Ei vain enää kondis riittänyt kolmannessa erässä (mikä on mestarisuosikille outoa). Siinä lienee selvä iskun paikka HIFK:lle.

Itse odottaisin huomiseen kotipeliin selkeää miesvartiointia Palolalle. Kaveri on todella kuumassa vireessä ja jollain tavalla tuo flow on saatava sammumaan. Maalintekovoima HIFK:lla riittänee.
 
Niin. Tappara oikein yritti tarjota mahdollisuutta avausvoiton nappaamiseen, mutta HIFK ei halunnut säälivoittoa ottaa. Neljä maalia omiin, joista kolme junnuvirheitä (tarkemmin puolustusalueen miesvartiointivirheet), yksi typerän ja turhan jäähyn seurauksena tullut (vaikkakin oli jo tasalukuiset). Tuolla puolustustyöskentelyllä vaaditaan Ilveksen tasoista paikkojen hukkaajaa, että menestyy. Kolme tehtyä pitää riittää pudotuspeleissä, piste. Lankinen tosiaan oli hyvä, mutta vain hyvä. Sunnuntain vireessä (ja tuurilla) Tappara olisi tänään kaatunut.

Ongelma on siinä, että HIFK:lla on tällä hetkellä tasan neljä Liigatason puolustajaa. Teppo ei ole kahteen peliin tehnyt muuta kuin toiminut pujottelukeppinä, Hankista ei tarvitse sanoa edes mitään, Honkaheimo roikkuu siinä rajoilla ja loput on rikki. En olisi tätä uskonut sanovani, mutta Auvitu on tällä hetkellä HIFK:n paras puolustaja. Taipalus oli parhaimmillaan teholukemassa +13, päivämäärä oli tuolloin 13.1. Sen jälkeen 23 peliä ja -11. Plussia on tullut todella vaatimattomat viisi tuolla ajanjaksolla. Söde on kauden rikkonaisuus huomioon ottaen positiivinen esitys kentällä, mutta kaukana siitä parhaasta. Generous on Generous. Ideaali kutospakki ja alivoiman maalinedustan putsaaja. Yksi suuri perseenkuva menee myös Pekka Kangasalustalle, joka käsittääkseni peluuttaa puolustajia. Tai sitten Törmäselle, jos on tähän sotkeutunut. Tai koko valmennustiimille, kun ei kukaan ole osannut käydä sanomassa, että pitää Pinkin penkin päässä.

Hyökkäyksessä kahta ensimmäistä ketjua on muutettava. Luttinen ei ole missään vaiheessa päässyt yksittäisiä väläyksiä lukuunottamatta Zabon ja Kuprun aaltopituudelle (onkohan Kuparinen itsekään sillä aaltopituudella?) ja kakkosen puolustuspelaaminen oli tänään pelottavaa katseltavaa. Lähtisin ehkä vaihtamaan Puustisen ja Luttisen paikkoja. No, eihän siinä paljoa muuta ole tehtävissäkään, kun vaihtoehdot ovat joko Luttinen <--> Puustinen tai Goldobin. En nimittäin usko, että vajaa vuorokausi tekee mitään eroa Elkinsin tai Grillforsin tilanteessa. Paitsi jos näille annettiin ylimääräistä lepoa sillä mentaliteetillä, että ryöstöretkeä ei tehdä vielä ensimmäisessä pelissä (jos näin, paska ideologia, kaikille kenkää).

Mä jollain pervolla tavalla diggaan tosta Hack.. Blomqvististä. Pirteää pelaamista, rohkeaa ja miehellä kuitenkin on kädet, vaikka tuhlaileekin paikkoja. Tänään juuri Blomqvist oli suurin syy Ramstedtin ensimmäiseen kavennusmaaliin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Lupauksia herättävä matsi harmittavasta tappiosta huolimatta. Pelillisesti ei oltu Tapparaa jäljessä yhtään. Altavastaajalle avausvoitto olisi kyllä ollut tärkeä, ja minun papereissani huomenna on pakkovoiton paikka. Vituttaa molemmat Palolan maalit. Ihan ilmaiseksi annettiin ensimmäinen huolimattomuutta(Kupru lähti maalin edestä maalin taakse kolmanneksi Hifkin mieheksi ja Palola kiitti maalin edestä) ja toinen silkkaa laiskuutta(Hank, etkö sä ikinä opi?). Minäkään en halua Hankia enää nähdä kentällä, toivottavasti Grilli pääsee pian jäälle, ja Nyqvistkin sentään pelaa tilanteet asenteella, vaikka sitten virheitä tulisikin. Huomenna sarja tasoihin.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Mitäköhän miettii loistavan pelin pelannut Ramstedt 4-3 maalista tänään. Huh.

Tämä voittomaali oli niin käsittämätön munaus Taipalukselta kun olla voi. Helppo tilanne, jossa Taipaluksella oma kaveri, jonka hukkasi G-junnumaisesti. Luttinenkin vielä antoi tukea. Ihme nukahdus. Laitan myös 3-1 maalin Taipaluksen piikkiin. Toki Hank sinetöi maalin.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Tämä voittomaali oli niin käsittämätön munaus Taipalukselta kun olla voi. Helppo tilanne, jossa Taipaluksella oma kaveri, jonka hukkasi G-junnumaisesti. Luttinenkin vielä antoi tukea. Ihme nukahdus. Laitan myös 3-1 maalin Taipaluksen piikkiin. Toki Hank sinetöi maalin.
Eka kerran todella pitkään aikaan poltin päreeni just tossa tilanteessa.
Jo keskialueella tapahtunut helvetin ropelointi josta hyökkäys sai alkunsa oli ihan karmeaa, polvi jäähän kroppa eteen, kiekko poikki. Mutta jotain vitun zippiä se siinä koitti
.Sitten olikin piru irti. Mutta kuinka kummassa Arttu ei takapaineella menny kiinni Haapalaan.
Ja sitten tää toinen "pystyyn paskannettu lapamato"-Hank the Wank tosiaan puolusti katseella sujuvasti siinä 3. maalissa. Perun kaikki puheeni, että pitäis olla kokoonpanossa, ei ikinä enää. Nää herrat -2 ja -3 tänään. Auvitu vertailun vuoksi +1. Vaikka sillä on toi PAPP välillä hiukan persoonallisen näköistä...;) se on kuitenkin helvetin aktiivinen ja yritteliäs koko ajan. Niin ja teki maalin. Hyökkäyspäässä nelosen peli kävi hyvin ja Ramu oli erittäin hyvä ja Rask myös.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Kyllä meillä oli tänään vähissä onnistujat. Auvitu, Rask, Ramu, tuleeko ketään muuta mieleen? Silti oli lähellä jatkoaika. Se kertoo vaan, että tässä sarjassa on hyvät saumat.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kyllä meillä oli tänään vähissä onnistujat. Auvitu, Rask, Ramu, tuleeko ketään muuta mieleen? Silti oli lähellä jatkoaika. Se kertoo vaan, että tässä sarjassa on hyvät saumat.

Otto Honkaheimo pelasi mielestäni hyvän pelin, lukuunottamatta sitä jäähyyn johtanutta tilannetta. Piti käydä oikein tilastoista katsomassa vahvistusta omalle muistikuvalle ja totta tosiaan pelasi nollat omassa päässä ja oli kentällä Auvitun tykittäessä maalin. Muutoin oli mielestäni aika näkymätön ja se on hänen roolissaan hyvä asia.

Eniten parannettavaa osastolla Zabo-Kuparinen-Luttinen-Taipalus. Jätän Hankin mainitsematta, koska oletan ettei tänä keväänä enää pelaa.

Yllä oleva osoittaa muuten sen, että Tappara onnistui peluutuksessaan hyvin laittamalla parhaat pelaajansa jylläämään tätä osastoa vastaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä meillä oli tänään vähissä onnistujat. Auvitu, Rask, Ramu, tuleeko ketään muuta mieleen? Silti oli lähellä jatkoaika. Se kertoo vaan, että tässä sarjassa on hyvät saumat.

Lankinen. Antoi saumat mutta ei kelvannut.

Muuten samaa mieltä. En tiedä muista, mutta mä olen todella syttynyt Raskin menoon. Playoff-kaveri. Vittu kun silläkin olis ollu kunnon sena kauden alusta lähtien.

Zabo-Ramu-Rask. Ostaako ketään?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Zabo-Ramu-Rask. Ostaako ketään?

Monikin, mutta ei meitin valkku;) Toisaalta tuossa olisi sitten kyllä kaikki munat yhdessä korissa, kun ei kakkonenkaan oikein ole onnistunut ilman Elkinsiä. Joka tapauksessa tuota Ramu-Zabo paria olisi pitänyt kokeilla runkkarissa enemmän. Nyt sekin olisi hyppy tuntemattomaan, eikä tasaisemmilla vitjoilla pelaaminen välttämättä ole loppujen lopuksi huono ratkaisu tässä sarjassa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Heh, että semmoinen peli. Mikään joukkue ei kyllä voita mitään Playoff sarjaa jos joukkueessa pelaa Hannu "mother fucking Hank" Pikkarainen. Aivan uskomaton tuhnu tämä meidän sankari taas oli ja pelasi kyllä nätisti voiton Tapparan pussiin. Vittu, voittoa oikein tarjottiin IFK:lle, mutta ei mikään joukkue kestä jos siellä joku koomailee tuolla tavalla. Ei Taipaluskaan hyvin siinä vierellä pelannut, mutta kyllä tuo Hank pitää ensimmäisenä heistää hiuksista vittuun tuolta pelaavasta kokoonpanosta. Ensimmäisen maalin kahvaralle lahjoitti Kuparinen, kolme jätkää oman maalin taakse siis oikeasti tällä tasollako?!

Joukkue joka koomailee tuolla tavalla ja noin vitun monta kertaa yhdessä pelissä ei ansaitse kyllä mennä jatkoon tästä. Harmi, sillä olihan tuolla myös kavereita jotka pistivät kaiken peliin ja ansaitsivat jotain parempaa, Ramu Rask nyt näin etunenässä lueteltuna.

Lääkkeet tähän, Hank vittuun ja on mahdollisuudet voittaa, kunhan myös Kuparinen tajuaa ettei voi mennä sinne maalin taakse kolmantena jätkänä kun siellä kerta jo kaksi omaa pakkia on. Niin ja jos Leinon tilalle saadaan Elkins niin ihan hyvältähän tuo varmaan näyttää jo.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mitäköhän taitaa muuten upean pelin pelannut Ramstedt tällä hetkellä miettiä tuosta vikasta maalista...

Mitäköhän miettii loistavan pelin pelannut Ramstedt 4-3 maalista tänään. Huh.

Ajattelee että luojan kiitos ei tarvitse ensi kaudella enää pelata tässä jengissä?
Mä niin haluaisin pitää Ramun ensikin kaudella, on kyllä todella taitava pelaaja. Ainoa pyynti olisi että älä mene Ilmalaan ...

Kyllähän tämä kausi taitaa ikävä kyllä päättyä näihin puutteisiin mitä joukkueessa on koko kauden ollut. Eli puolustus ollut alusta alkaen vajaa eikä esim. Ikosta paikattu millään vaikka olisi ollut tarvetta hyökkäykseenkin saada joku. Siellä nyt sitten surffailee puolustuksessa Söde jonka kausi on ollut painajaismainen ja kaiken maailman Pinkkiä ja Honkkelia joka pelannut Mestistä enemmän kuin kukaan muu. Puustinenkin on luultavasti klesana ja Kuparinen on muuten vaan huono. Nykopp kausi paketissa ja mites Elkins, taitaa olla sekin taru loppu tältä kaudelta. Ja vaikka parsitaankin kasaan niin kykeneekö 100% peliin?

Noh, kauden jälkeen voi taas kuunnella Nybben tekosyitä miten markkinat oli kuivat eikä pelaajia ollut saatavilla.

Mutta tämänpäiväiseen peliin jos nyt saisi edes sen Grillin takaisin, tosin onko hänestäkään sitten paljoa hyötyä peluuttaa pakosta puolikuntoisena. Kyllä tässä taas kääntyy katseet sinne UTJn puolelle että ei varauduta loukkaantumisiin millään lailla ja joka kausi niitä tulee ikkunoista ja ovista.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Tämä voittomaali oli niin käsittämätön munaus Taipalukselta kun olla voi. Helppo tilanne, jossa Taipaluksella oma kaveri, jonka hukkasi G-junnumaisesti. Luttinenkin vielä antoi tukea. Ihme nukahdus. Laitan myös 3-1 maalin Taipaluksen piikkiin. Toki Hank sinetöi maalin.
Just saatu peli tasoihin, kiekko hyökkäysalueella, Kuparinen kiertää Tapparan maalia, ja koittaa pistää rystypuolelta kiekkoa maalille vaan mitä tapahtuu? Tönö pistää kiekon suoraan Tapparan miesten lapaan, ja nehän lähtee vauhdilla kohti IFKoon päätyä. Kyllä saatana kiekollisella on vastuu, mitä se kiekon kanssa tekee. Täällä on vaadittu Zabolta tason parannusta, mutta Kuparisen kanssa pelatessa se on mahdotonta. Kuparinen ja Luttinen ovat vaan liian hitaita Zabon ketjukavereiksi, ja lisäksi ketjun sentteri lähes aina kiekon saatuaan menettää sen tai on polvillaan jäässä.
No IFK vie sarjan, mutta kotipelit on kaikki voitettava. Taipalus tietää pelanneensa huonon pelin, mutta en ole huolissani, sillä kundi pystyy parempaan. Pikkarainen sen sijaan ei pysty parantamaan kovavauhtisessa pelissä, joten ei jatkoon.
Jäi sanomatta, että jos joka jätkällä olis Raskin jalat, IFK menis päätyyn asti heittämällä. Noilla jaloilla meidän maalitykit ratkos kaikki pelit. Toisilla vaan on jotain, mitä toisilla ei. Sitten on vielä ne, joilla ei ole oikein mitään muuta kuin sopimus.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi ei voisi pelata kuudella puolustajalla. Meillä ei ole muutenkaan laadukkaita pakkeja kuin kourallinen. Kuuden pakin peluutuksessa pakkiparit pysyisivät tasakentällisin samoina, joten tämä voisi auttaa edes vähän siihenkin, että täydelliset munaukset puolustuksessa vähenisi sitä kautta, että pakkiparit tuntisivat paremmin toistensa pelitavan.

Esim.

Auvitu-Grillfors
Söderholm-Honkaheimo
Moberg-Generous

Moberg ei voi olla huonompi kuin Taipalus. Nyt vaan sormet ristiin, että kohelo "varastaisi" Taipaluksen.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Kyllä voisi hyvinkin, ja toimisikin varmaan paremmin. Mutta ehkä ei kuitenkaan Mobergia vielä Taipaluksen tilalle, uskotaan että mokat on nyt nähty, ja että Taipalus parantaa tästä rajusti.
Mutta yks positiivinen yllätys minkä vasta tajusin, on se että AV toimii playoffeissa täydellisesti. Se on tärkeää jatkon kannalta, ja se, että YV:kin on hyvällä tasolla.
Eli ongelmat on siinä 5-5 pelissä...tai lähinnä pahat henk.koht. virheet, joita sattuu liikaa.
Tänään pykälää paremmin kuin eilen, ja sarja tasoihin!
 

Stigu

Jäsen
Pelillisesti IFK on tässä sarjassa heikompi, se edge pitää kaivaa muualta.[
Edge voitaisiin saada jos pakistossa olisi pari Bonoa (Heikkistä siis). Kysymys kuuluu: Voiko tuollaisella pakistolla voittaa Tapparan? Itse näkisin, että se vaatisi varsinkin omassa päässä täydellistä viisikkopelaamista, ja kaikkein eniten se vaatisi sitä, että Tappara ei pääse hyödyntämään IFK:n heikkoutta, eli pelin pitäisi pyöriä suurimman osan ajasta Tapparan päässä.

Eilen oli se sarjan tärkein peli, IFK:lla olisi mielestäni ollut mahdollisuudet voittaa eilen hieman agressiivisemmalla pelillä. Kentällä näkyy että osa pelaajista pelaa klesana, ja tietysi tilanne pahenee peli peliltä.

No, tänään on sarjan kannalta aivan pakko voittaa matsi. 1-1 tilanteessa sarja alkaisi alusta, ja tuossa olisi taas pari lisäpäivää aikaa odotella edes jotain saikkulaista takaisin. Grilli on noista saikkulaisista aivan pakko saada pakistoon.
 

el_hazardo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Moberg ei voi olla huonompi kuin Taipalus. Nyt vaan sormet ristiin, että kohelo "varastaisi" Taipaluksen.

Tuota noin.., pään voi vaikka ottaa perseestä pois ensimmäiseksi. Moberg ei todellakaan ole vielä samalla tasolla kuin Taipalus. Latelta oli heikko peli eilen, mut oishan se ihan sairasta idiotismia pudottaa se kokoonpanosta tässä vaiheessa, ainakin jos Moberg olisi se joka paikan ottaa.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Eilen pelattiin kyllä tosi hyvä matsi, jonka "Hank the tank" & Kuparinen pilasivat täysin tasottomilla suorituksillaan. Pitkästä aikaa meni itelläkin hermot, kun Palolan poika teki tuon 3-1 maalin. Kyllä Pinkin tapaiset vetelykset ovat täysin käyttökelvottomia nykylätkässä. PISTE!
Isossa kuvassa oltiin kuitenkin ihan yhtä hyvä joukkue kuin Tappara (ellei jopa parempi), joten uskallan odottaa pitkästä aikaa voittoa pleikkari-sarjasta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Täällä on sanottu tosi kattavasti kaikki. Taipaluksen ja Hankin paskuus oli aivan hirvittävää katsottavaa, en muista HIFK:n historiasta playoffeista yhtä surkeaa pakkiparia. Jani Honkanen-Lasse Korhonen olisi ollut parempi, olematta kuitenkaan hyvä. Muita huomioita:

-Annan yllättäen Törmäselle pisteet siitä, että HIFK ei tullut kehiin apinanraivolla, vaan tylsällä vieraskiekolla. Näen niin, että Törmänen osaa pelata sarjoja ja tietää, että tästä olisi otettava neljä voittoa. Ilman hirvittäviä yksilötason mokia eilinen olisi hoidettu just tällä varman päälle -meiningillä. Koko sarjaa ei jaksa taklata ja prässätä, ei mikään joukkue.

-Lankisen iskukyvystä saatiin aika huono näyttö, koska pakit lahjoittelivat maaleja. Mutta muutaman upean Lankinen siellä otti ja sanon tavoistani poiketen, että veskariin ei kaaduttu. Yleensä olen aika armoton 4 maalia päästäneelle byyrarille.

-Tappara ja varsinkin Metsola ovat täysin voitettavissa eilisen perusteella.

-Grillin ja Elkinsin puute tuntui lujasti. Pakistosta olisi saatu yksi turisti ulos, jos #8 olisi ollut pelikunnossa. Kuparisesta tekisin 4-sentterin. Ei osaa hyökätä ollenkaan, mutta on vahva ja hänestä hakisin rouhijaa.

-Ramu ja Rask huikeassa iskussa. Diggaan aivan kybällä Raskin jaloista, työmoraalista ja perusfyysisyydestä.

-Ramun rankkari, "mikkokoivut", oli taidetta!

-HIFK:n alakerta ei riitä mihinkään. Paskasti koottu, liikaa omia aikamiespoikia, joiden "lahjakkuuden" näkee vain isä, äiti ja Nyba. Mutta tämähän on selviö, asian ovat huomanneet jo kauden alussa 99,9% faneista, 100% hallin vakseista, 98% taksikuskeista ja 99% sokeista. HIFK:n office ei ole huomannut, eikä huomioinut asiaa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
-Tappara ja varsinkin Metsola ovat täysin voitettavissa eilisen perusteella.
Indeed sir! Yllätyin itse helvetisti siitä miten 'voitettavalta' Tappara tuntui. Voihan se tietysti vielä saada koneensa kunnolla auki jne mutta kaikenkaikkiaan HIFK:lla on avaimet voittoon ihan näppien tuntumassa. PAPPi takas kondikseen, vitunjunnuvirheet pois ja paras mahd.rosteri sisään. Kyllä tässä on saumat mennä jatkoon mutta se vaatii joka pelissä parhaan suorituksen(klisee). Tämän takia itse veikkaan että jäädään ehkä 4-2/4-3 telineisiin valitettavasti; tämän kauden HIFK:n on vaikea saada pelaamiseen flowta 2-3 matsia pidemmälle.

Diggaan aivan kybällä Raskin jaloista, työmoraalista ja perusfyysisyydestä.
Samma här. Nyt konkretisoituu se miksi Stögö hehkutti Raskia syksyllä. Koutsin ihannepelaaja, tekee mitä ohjeistetaan ja työmotivaatio on huikea. Lisäksi varastosta löytyy kädet, ok kuti ja ennenkaikkea jalat. Ei kaihda fyysisiä tilanteita ja joka torikokouksessa siellä missä tapahtuu. Väitän että Rask olisi suoranainen legenda HIFK-fanien joukossa mikäli olisi fyysisesti kookkaampi.

Sinänsä ironista, mutta Nybari on(taas) koonnut jengin puoliksi oikein pleijareita ajatellen: Hyökkäyksen reservi on laaja ja suht tasokas. Käsi pumpulle, ei mikään jengi kestä sitä tilannetta, missä kaksi vakkarikokoonpanon sentteriä tipahtaa hyökkäyksestä. Plussaa Nybari saa ehdottomasti siitä, että jengissä on tämänkin jälkeen 3 sentteriä ja kaksi sentteripeliin kykenevää. Parannusta viimekausiin.

Pakisto on sitten täysin päinvastainen fiasko. Yksi(jengin paras ok mutta silti) pakki tippuu ja koko kuusikko on sen jälkeen aika ritsa. Ei saatana.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pahaa pelkään, että eilinen oli Metsolalta ns. työtapaturma ja tänään nähdään sitten se Metsola, jolle ei mene sisään edes ns. varmoista paikoista. Runkosarjan paras veskari kuitenkin vastassa ja eilinen ei todellakaan ollut parasta Metsolaa. Toki saatan olla väärässä ja se sopisi minulle erittäin hyvin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään on Pentin nimipäivä. Maistelkaa tuota, tuntekaa sana 'Pentti' kielenne päällä... Jos kykynne riittävät kokeilkaa sanoa myös 'The Sir Pena' pahemmin roiskimatta lähiympäristöönne. Viimeisenä harjoituksena sanotaan kaikki yhdessä vastustajalle 'lähe meneen vielä kun ehdit'!

Me koulutetaan niitä! Tänään!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös