Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 844
  • 3 844
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko Husso vai Hakki äänessä...? :)

Vaikka hyvä fiilis on pinnassa, niin itselleni jäi kyllä sellainen fiilis, että Tuppura suorittaa kliinisen persraiskauksen seuraavassa vaiheessa. Toivon totta kai olevani väärässä, mutta IFK ei esittänyt vielä mitään sen suuntaistakaan, millä Kirves-Diesel saataisiin kaadettua.

Mjaa. Ei se nyt todellakaan mikään anaaliraiskaus tule olemaan. Ainakin itseä vakuutti Törmäsen pelinjohtaminen tuossa minisarjassa Ilvesta vastaan. Koko ajan oikeita liikkeitä. Peliajat, lepuuttamiset, penkitykset, aikalisät jne. menivät mielestäni aika tavalla nappiin. Esmes Juuso Salmen penkitys tai ylilyhyet vaihdot Ilves-sarjan jatkoerissä.

Tapparaa vastaan pitää iskeä nillä aseilla, joita on käytössä. Nyt kun HIFK:n kauan kaivattu fyysisyys on kaivettu pleijareissa esiin, niin itse ainakin kohdistaisin jatkuvan taklauspommituksen Palolaan ja Kuusiseen. Lisäksi oma ärsyttäjämme Åsten hiillostaisi akselia Metsola-sulaa ja Greeniä ja tavoitteena olisi tietysti saada nämä avainpelaajat hulluuden partaalle. Uskoisin Micce-Makcella olevan kykyjä siihen. Vastaavia roolipelaajia ei Tapparalta, ihme kyllä, löydy yhtään.

Itse peliä alkaisin johtamaan ihan puolustustrappina, mitä koko Treen taistelu oli. Kärkeen pari kolme läpiajoja kyttävää hyökkääjää: Goldie, Zabo, Rask. Itse asiassa Tapparan puolustus on aika saatanan hidas. Siinä on se iskun paikka.

Ja tuo kahden vuorokauden lepoaika lisää tuli melkein pakkosaumaan. Runnellulla ja loukkaantuneella HIFK:lla/Ilveksellä ei olisi mitään palaa hyvin levännyttä Tapparaa vastaan. Lisäksi Elkins saataneen takaisin rosteriin, joka tietty ykkössenana tuo sen oman pelinjohtamisen panoksensa lisäksi ne aloitusvoitot. Kuparinen hävisi tänään aloitukset luokkaa kaksi kolmesta.
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Pari huomiota ranskalaisin viivoin.

- Lankiselta aivan huikeaa suorittamista molemmissa Ilves-otteluissa. Selkeä ykkönen loppukaudeksi, en jää kaipaamaan pätkääkään Hussoa.
- Zaborsky pelaa suurella sydämellä ja tekee jumalattomasti töitä joukkueen eteen. Väänsi ihailtavalla raivolla Ilveksen jämäpakin siltaan.
- Åsten, täydellinen palanen nelosketjun laitaan. Taklaa, ärsyttää, ronkkii ja osaa myös pelata.
- Joku väitti, että Goldobin katoaa kuvasta kun pelit kovenevat. Bullshit, sanon minä. Oli tänään kenties vaarallisin pelaajamme vaikkei maalia tehnytkään. Oppinut kauden aikana silminnähden myös kiekotonta peliä.
- Joukkue pelasi keskialueen hyvin ja piti muutenkin Ilveksen hyvällä prosentilla pois vaarallisimmilta maalintekosektorilta. Tähän päälle vielä Lankisen huippuvire, niin lupailee hyvää jatkopelejä silmällä pitäen. Kyllä Tappara on täysin realistista kaataa.
- Mikä tärkeintä, tämä sarja kasvatti joukkuetta varmasti henkisesti todella paljon!
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Huhhuh, itse pelistä on sanottu suunnilleen kaikki! Eilen aivan käsittämätön euforinen fiilis voiton jälkeen ja pitää kiittää wanhaa kunnon alkoholistifaijaa siitä, että nyt on saatu kahtena päivänä ELÄMYKSIÄ! Tän takia fanitan HIFK:ta, tällaista tän pitäisi aina olla!

Plussia tai muuten vain merkittäviä asioita:

-Lankinen! Voittava veskari on kyllä ehdoton minimivaatimus näissä hommissa, jos pitkälle halutaan. Olen absoluuttisen varma, että Husson kanssa olisi eilen hävitty.

-Törmänen. Jaoin hänelle lauantaina sulan siitä, että hän siirtyi Summasen kanssa harvinaiseen kerhoon. KJ:n jälkeen edes yhden playoffottelun voittaneet valmentajat. Nyt sarja täydentyi, Stögö on voittanut Raadon tapaan po-sarjan! Mulle playoffit ovat se suurin juttu ja juuri sen takia pidän Psyko-Raimoakin kohtuullisessa arvossa. Vaatii aikamoista lujuutta voittaa HIFK:n kanssa jotain keväällä. Nyt kohti Tapparaa.

-Luttinen. Kevät kuin kevät. Tämä kaveri tekee playoffeissa maaleja/pisteitä, aina!

-Åsten. Sommittelisin tämän kevään perustella sellaista "10v + paita kattoon" -tyyppistä diiliä. Ihanaa, meillä on oma versio Ihmiskyrpä Sailiosta!

-Generous. Kova luu. Ei lähtenyt mukaan Tyrväisen kuumentamiseen, mutta tuli sitten oikeaan paikkaan hieromaan lärviä ja olemaan muuten vittumainen. Pystyy pelaamaan taitojensa äärirajoilla tiukoissa paikoissa - diggaan!

-Partanen. Viileä maali!

-Tyrväinen - tämä jätkä on saatava HIFK:hon. Kelailin jo ketjua Lamberg-Åsten-Tyrväinen! Lamberg ei ilmeisesti kertakaikkiaan mahdu pelaamaan? Hänhän on valitettavasti ollut huonolla jalalla liikkeellä pitkän loukkaantumisen jälkeen, eikä ehdi rouhimaan. Olisi tosi hienoa, jos Lamberg saataisiin kehiin fyysisesti Ipaa paljon kovempaa Tapparaa vastaan.

Ja siis HIFK:n pakit. Tuolla ei pitäisi Tepon, Nyqvistin ja Salmen pelata ollenkaan. On suuri ihme, että mentiin jatkoon näin onnettomilla pakeilla. Tekisi mieli sanoa, että HIFK:n materiaali ei riitä tämän pidemmälle. Mutta optimistina lähden kyllä Tapparaa kaatamaan!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lamberg ei ilmeisesti kertakaikkiaan mahdu pelaamaan? Hänhän on valitettavasti ollut huonolla jalalla liikkeellä pitkän loukkaantumisen jälkeen, eikä ehdi rouhimaan. Olisi tosi hienoa, jos Lamberg saataisiin kehiin fyysisesti Ipaa paljon kovempaa Tapparaa vastaan.
Lamberg loukkaantui uudestaan ja hän ei taida ehtiä tervehtymään kevään peleihin ollenkaan.

Jos HIFK pelaa yhtä sitoutuneesti ja taistellen kuin Ipaa vastaan, niin Tappara ei tule saamaan yhtään voittoa helpolla, vaikka materiaali onkin tamperelaisten puolella.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt tiedän miksi Partanen on unessa varsinaisella paliajalla, on treenattu kovaa ja kunto alkaa näkymään vasta 100min jälkeen. Nyt ei puhuta vain maalista vaan tuolla toisella sadalla kun mentiin minuuteissa Partanen useasti piti kiekkoa ja liikkua täysin samalla nopeudella kuin ekoilla minuuteilla, outoa. Oikealle miehelle meni maali, itseluottamusta lisää miehille joilla potentiaalia nostaa tasoa keväällä.

Åsten alkaa saamaan Pirkkomaisia elkeitä, jos ei pelaisi omissa niin vihaisin mutta täytyyhän tuota rakastaa, agitointi ja liukas jää alkaa tuottaa tulosta, vaikea pysyä pystyssä. Mutta oli myös niitä jotka jaksoi 100minuutin jälkeen, ehdottomasti kevään pelaajia.

_
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lamberg loukkaantui uudestaan ja hän ei taida ehtiä tervehtymään kevään peleihin ollenkaan.

Voi perse, en tiennyt. Tammiselle luvassa siis peliaikaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Lamberg ei ilmeisesti kertakaikkiaan mahdu pelaamaan? Hänhän on valitettavasti ollut huonolla jalalla liikkeellä pitkän loukkaantumisen jälkeen, eikä ehdi rouhimaan. Olisi tosi hienoa, jos Lamberg saataisiin kehiin fyysisesti Ipaa paljon kovempaa Tapparaa vastaan.
Lamberg meni vaihteeksi paskaksi Sport pelissä, joten on sen takia poissa. En haluaisi olla pessimisti, mutta Lambergin ura voi tätä menoa jäädä kyllä lyhyeksi, sillä sairaskertomus on jo nyt pitkä kuin nälkävuosi, ja kun pelityyli on kuluttava.

Kaikki olennainen on täällä jo mainittu, mutta haluaisin vielä nostaa esiin Auvitun. Suikkanen totesi hyvin eilen Nelosen lähetyksessä, että Auvitu on ottanut harppauksia eteenpäin IFKssa. Auvitu oli eilenkin meidän ykköspakki. Auvitu tuntuu ehtivän joka paikkaan, ja tästä oli suuresti apua eilenkin, kun Nyqvistillä kiekko poltti pelottavasti lavassa. Lisäksi Auvitu uskaltaa rauhoittaa tilanteen omassa päässä ja purkaa vastustajan paineen usein hyvällä luistelullaan.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
2 päästettyä maalia Ipa-sarjassa käytettävissä olleella miehistöllä oli väkevä suoritus erityisesti viisikkopuolustamisen osalta. Lankinen ansaitsee kaikki ylisanat suorituksestaan, mutta myös HIFK:n papp oli laadukasta. Jos HIFK puolustaa keskustaa yhtä nöyrästi myös Tapparaa vastaan tulee sarja olemaan kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu Tapparalle.

Mun mielestä sarjan ratkaisee erityisesti kolme seikkaa:

- Lankinen vs Metsola. Flow-tila vai kokemus?
- Kumpi onnistuu paremmin puolustamaan keskustaa. Molempien jengien veskarit poimivat sektorin ulkopuolelta tulevat vedot varmasti, joten maalinedustan ja sektorin puolustaminen on avainasemassa erityisen paljon tässä sarjassa. Sota-alueelle on päästävä, maksoi mitä maksoi.
- Erikoistilannepelaaminen. HIFK:n yv vastaan Tapparan av ja toisinpäin. Kumman joukkueen erikoistilannepelaaminen ottaa niskalenkin?

Pienet on marginaalit. Valmennuksen osalta antaisin hentoisen edgen HIFK:lle. Törmäsellä on kokemusta ja näyttöä kuinka joukkue valmennetaan voittamaan pudotuspeleissä.

edit: Åstenista vielä, pudotuspeleissä Åstenin kaltaiset mulkut on ihan korvaamattomia. Ajelee juuri sopivan myöhässä ja suu käy kokoajan. Tiiviissä ottelurytmissä ja samaa vastustajaa vastaan sen merkitys ja teho vielä korostuu. Paljon on Åstenissa samankaltaisuutta Komarovin Leksaan. Luttisen maalissa Åsten sitoi Ipan pakin, ettei se päässyt harjaamaan kiekkoa maalin edestä pois ja Luttinen pääsi aivan rauhassa lapioimaan irtohiilen uuniin.

@JHag: Ihan samaa mieltä Tapparasta. HIFK:n on pystyttävä vastaamaan fyysiseen peliin. Mä diggasin erityisesti siitä, että HIFK:n pakit ottivat vastustajan hyökkääjät hieman ylempää kiinni kuin näkemissäni runkosarjamatseissa, jolloin pakit pudottivat jatkuvasti liikaa ja antoivat aloitteet hyökkääjille. Toivottavasti sama suuntaus jatkuu Tapparaa vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
C.Orr: Samaa mieltä HIFK:n papp:sta! Unohdin mainita sen erikseen. Hyvin painettiin Ipa pois edustalta ja pelattiin uhrautuvasti. Tappara on fyysisesti selvästi kovempi kuin Ipa ja tässä tulee olemaan haastetta. Tapparan materiaali on mun mielestäni leveämpi ja tasaisempi, mutta huippujen suhteen HIFK ei häviä. Tosin HIFK antaa kyllä turhan ison tasoituksen, jos Elkins ja Nykopp puuttuvat. Edes toinen pitäisi saada takaisin.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Kaikki olennainen on täällä jo mainittu, mutta haluaisin vielä nostaa esiin Auvitun. Suikkanen totesi hyvin eilen Nelosen lähetyksessä, että Auvitu on ottanut harppauksia eteenpäin IFKssa. Auvitu oli eilenkin meidän ykköspakki. Auvitu tuntuu ehtivän joka paikkaan, ja tästä oli suuresti apua eilenkin, kun Nyqvistillä kiekko poltti pelottavasti lavassa. Lisäksi Auvitu uskaltaa rauhoittaa tilanteen omassa päässä ja purkaa vastustajan paineen usein hyvällä luistelullaan.

Auvitun kohdalla pitää ihailla kiekkovarmuutta ja liikettä. Hän pystyy ihailtavasti myös puolustamaan mailallaan, esimerkiksi katkomaan syöttöjä ja tökkäämään kiekon pois vastustajalta juuri oikealla hetkellä ennen kuin vastustaja saa syöttöä tai laukausta aikaan. Voimatasossa jää jälkeen, mutta korvaa sen kyllä helposti muilla avuillaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ja siis HIFK:n pakit. Tuolla ei pitäisi Tepon, Nyqvistin ja Salmen pelata ollenkaan. On suuri ihme, että mentiin jatkoon näin onnettomilla pakeilla. Tekisi mieli sanoa, että HIFK:n materiaali ei riitä tämän pidemmälle. Mutta optimistina lähden kyllä Tapparaa kaatamaan!

Jeps, tonne ketjurulettiin jo kirjoittelinkin, että ehdottomasti kokenut Honkaheimo mukaan peleihin. Tämä #44 on vähän erikoisesti Törmäsen koirankopissa, vaikka ei edes ollut heikoin pakki syöksykierteen aikana. Ja se Grillfors... mikä on miehen kondis? Lauantaina hän oli lopussa vaihtoaitiossa kuitenkin.

Tällainen saataisiin, jos Grilli on kunnossa. Laittaako seiskaksi sitten Nyqvistin vai Pinkin? hmmm...

Auvitu-Grillfors
Taipalus-Honkaheimo
Söderholm- Generous
Nyqvist/Pink
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Ja lisäksi ylivoimapakkina ei saa peluuttaa sellaista turistia kuin Nyqvist, tämä on ihan ehdoton vaatimus, vaikka vajaalla miehistöllä mentäisiinkin.

Erikoista oli eilen se, että Kuparinen vajosi aloitusprosenteissa Ramun tasolle (38% tuntumaan) ja Leino & Åsten sentään saivat yli minimivaatimuksen 50%. Elkinsin poissaolo näkyy tälläkin osastolla dramaattisesti.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeps, tonne ketjurulettiin jo kirjoittelinkin, että ehdottomasti kokenut Honkaheimo mukaan peleihin. Tämä #44 on vähän erikoisesti Törmäsen koirankopissa, vaikka ei edes ollut heikoin pakki syöksykierteen aikana.

No ei niinkään erikoisesti. Kärppä pelin jälkeen ei enää Stögön polla taida kestää Oton sössimisiä. Tosin nyt ei taida enää kestää Salmenkaan. Dilemma.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Åsten alkaa saamaan Pirkkomaisia elkeitä, jos ei pelaisi omissa niin vihaisin mutta täytyyhän tuota rakastaa, agitointi ja liukas jää alkaa tuottaa tulosta, vaikea pysyä pystyssä. Mutta oli myös niitä jotka jaksoi 100minuutin jälkeen, ehdottomasti kevään pelaajia.

_
Åstenin peliaika oli eilen vajaa 25 min ja Partasen snadisti yli 19. Aika vähän kun ottaa huomioon että matsi kesti kuitenkin yli 7 ja puoli erää. Olisi ollut outoa jos ei olisi jaksanut.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Åstenin peliaika oli eilen vajaa 25 min ja Partasen snadisti yli 19. Aika vähän kun ottaa huomioon että matsi kesti kuitenkin yli 7 ja puoli erää. Olisi ollut outoa jos ei olisi jaksanut.
Ei ihme että neloskentät ratkoo pelejä keväällä ja voi olla meidän onni että noilla minuuteilla pelaa esim Partanen. Jokainen joka katsoi pelin huomasi jälkimmäisen 60min kohdalla miten yht'äkkiä Partasen liike purikin vastustajan alueella, toki oli pientä sankarihakuisuutta kun huomasi tämän ja halusi ratkaista, aikaisemmin ei onnannut mutta 134.14 jackpot.

_
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Auvitu tuntuu ehtivän joka paikkaan, ja tästä oli suuresti apua eilenkin, kun Nyqvistillä kiekko poltti pelottavasti lavassa. Lisäksi Auvitu uskaltaa rauhoittaa tilanteen omassa päässä ja purkaa vastustajan paineen usein hyvällä luistelullaan.

Etenkin Nyqvistin ja Salmen kanssa on se ongelma, että he eivät osaa tai uskalla tehdä kiekon kanssa oikein yhtän mitään. Rikkominenhan on vielä suhteellisen helppoa verrattuna siihen, että mitä tapahtuu kiekonriiston jälkeen? Pelin virtaus pysyy omalla joukkueella, mikäli kiekonriiston jälkeen pelaaja osaa tehdä sellaisen ratkaisun, että oma joukkue voi lähteä organisoidusti hyökkäämään. Tässä tulevat Salmen, Nyqvistin ja Teponkin puutteet esille. Auvitu ottaa jalalla muutaman askeleen eteenpäin, jolloin hänelle aukeaa enemmän syöttökulmia tai sitten hän pystyy haastamaan tarvittaessa myös jalalla keskialueelle tai jopa vastustajan hyökkäysalueelle. Nyqvist ja Salmi tekevät ratkaisunsa pääosin seisovin jaloin ja heiltä onnistuu perus pakki-pakki tai jos joku pelaaja on keskialueella täysin vapaana, mutta paineen alla eivät pysty tekemään minkäänlaisia kiekollisia ratkaisuja ja tämä johtaa siihen tulee täysin turhia kiekoista luopumisia ja pitkiä kiekkoja. Tepossa olen vähän nähnyt kauden aikana sitä, että pystyy pelaamaan kiekkoa myös ylöspäin paineen alla, mutta eilen oli pelokas jä väsynyt esitys. Generous tipahti pois ja mentiin kuudella puolustajalla. Näistä puolustajista siis kolme oli kiekolliseen peliin täysin kykenemättömiä, joten meille jäi Auvitu, Söderholm ja Taipalus. Kuudella pakilla pelatessa, kun yksi laitetaan vielä filaan, niin silloin pitää olla todella surkea ja Salmihan veti kyllä eilen yhden surkeimmista esityksistä, joita olen keneltäkään IFK-puolustajalta koskaan nähnyt. Honkaheimo vaan kehiin, jos kunnossa on, jos häneenkin tarttuisi tuo pudotuspelien taisteluilme. Eikä Hank Pikkarainenkaan huonompi voi olla. Puolustukseen täytyy tehdä remontti ensi kaudeksi.

Tyrväisestä sen verran, että kusipäisyyttä kun on HIFK:n joukkueeseen kaivattu ja tässä on ehkä niitä harvoja kavereita Liigassa tällä hetkellä, jotka täyttäisivät sekä kuspäisyys, että pelilliset kriteerit. Olisi loistava vahvistus HIFK:n 3-4 ketjuihin. HIntalappu vain tämän kauden jälkeen voi olla aika kohdillaan, kun nakutti kuitenkin 10+10 tehopistettä tuossa roolissa. Sopimushan on elite prospecstin mukaan katkolla.
 
Viimeksi muokattu:

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Juuri tuli tieto, että toimistolle on tuotu neljä pulloa konjakkia nimelläni varustettuna. Kiitos. Ainoa outous on siinä että minä, Jokeri, löin vetoa Hifk -kannatajan kanssa. Ja voitin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ja siis HIFK:n pakit. Tuolla ei pitäisi Tepon, Nyqvistin ja Salmen pelata ollenkaan. On suuri ihme, että mentiin jatkoon näin onnettomilla pakeilla. Tekisi mieli sanoa, että HIFK:n materiaali ei riitä tämän pidemmälle. Mutta optimistina lähden kyllä Tapparaa kaatamaan!

Minusta Teppo on pelannut todella hyvin, vaikka Ipan maalissa vähän sohlasikin, ja Nyqvistkin ihan OK. Salmi on ollut surkea, enkä ole hänen pelissään huomannut mitään kehitystä viime vuosina. Ei tarvitse pitää enää meillä.

Zabo pelaa isolla sydämellä, mutta hieman jäitä voisi laittaa hattuun. Meinaan ei sen Zabon nyt välttämättä tarvitse joka tappeluun osallistua tai vastustajan törkeyksiä kostaa keräten isoja jäähyminuutteja, tarvitaan kentälläkin.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ymmärtääkseni Salmea pidetään mukana fysiikkansa takia, syitä voi hakea siitä mitä näkyi kentällä kahdessa viime pelissä.

Kyllä se valmennuksessa tiedetään että Teppo ja Nyqvist ovat varmempia pakkeja.

_
 
Suosikkijoukkue
IFK
Ymmärtääkseni Salmea pidetään mukana fysiikkansa takia, syitä voi hakea siitä mitä näkyi kentällä kahdessa viime pelissä.

Kyllä se valmennuksessa tiedetään että Teppo ja Nyqvist ovat varmempia pakkeja.

_

Kun kerran 7. pakkia saa nimetä peliin niin sysipaskaa Salmea voi toki siellä roikottaa, mikäli herra on tarvittaessa valmis vastaamaan puheluun. Jos hanskat putoo niin sehän on selvä win-win meille kun kaverilta lähtee taatusti kovempi jätkä suihkuun.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jymäkkä: Tokihan Nyqvist ja Teppo olivat Salmea parempia, mutta ongelmana on se, että heidän oma tasonsa ei silti riitä joukkueessa, jonka olisi tarkoitus punnertaa välieriin asti. Nyqvist ylivoimassa oli tragikoominen esitys, en muista kuka tämän jo pointtasikin. Tässä vaiheessa kevättä ei riitä, että meidän junnuosasto on pirteä ja yritteliäs - kun se ei kuitenkaan pelilliseltä tasoltaan riitä. Kaivaisin kokeneet äijät esiin. Honkaheimo ja myös Hank - en olisi koskaan uskonut että kaipaan Hankia kokoonpanoon, mutta eilen varsinkin yyveellä oli huutava vääryys, että Nyqvist oli kentällä viemässä oikeasti kovan pakin paikan. HIFK:n pakisto on niin ohut ilman Honkaheimoa ja Hankia, että laittaisin ennemmin Puustisen tai jonkun muun hyökkääjän pakiksi kuin katsoisin noita junnuja.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Hankin kohdalla tilanne on se, että hän on yksittäisissä otteluissa hyvä, mutta siinä vaiheessa kun pelaa useamman ottelun putkeen niin taso rupeaa laskemaan aika jyrkästi. Melkeinpä sama asia on Honkaheimon kohdalla. Voisi luulla, että molemmilla olisi jonkin verran näyttöhaluja kun ovat joutuneet istumaan viltissä useamman pelin eikä runkosarjan kaltaista lepsua pelaamista tulisi ainakaan yksittäisissä playoff-peleissä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hankin kohdalla tilanne on se, että hän on yksittäisissä otteluissa hyvä, mutta siinä vaiheessa kun pelaa useamman ottelun putkeen niin taso rupeaa laskemaan aika jyrkästi. Melkeinpä sama asia on Honkaheimon kohdalla.

Jep, pitää paikkansa. Näiden jätkien ero on mielestäni kuitenkin siinä, että Honkaheimo huonoimmillaan on iso riski. Karmeita mokia ja lahjamaaleja vastustajalle. Hank on niin hyvä pelisilmältään, että hän harvemmin syyllistyy alkeellisiin mokiin. Hank huonoimmillaan on ainoastaan sietämättömän laiska velttoperse ja sitä kautta hyödytön joukkueelleen. Koska nyt pitää minimoida virheet, nostaisin Hankin jopa Honkaheimoa ennemmin kokoonpanoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös