Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 884
  • 3 844

Stigu

Jäsen
Olipas muuten mahtava matsi eilen. Perkele, tuollaisten matsien takia jääkiekkoa seurataan ja IFKta kannustetaan. Jokainen pelaaja tsemppasi, peli oli vauhdikasta ja fyysistä sisältäen kaikki hyvän lätkäillan ainekset. Jos tuosta matsista täytyy nostaa esiin pelaajia, niin Rask ja Lankinen. Mutta jopa Kuparinen ja Partanen pelasivat mallikkaasti. Ramu kikkailee vieläkin vähän liikaa, Zabo taas tuntuu olevan elementissään näissä tunnepitoisissa matseissa. Ja Söden esitys oli aivan huikea, ottaen huomioon rikkinäisen kauden!

Elkins olisi kyllä pakko saada kehiin, samoin Puustinen. Nykoppin hieno kausi päättyi kyllä ikävällä tavalla. Tamminen ja Saarelainen vaan rohkeasti pelaavaan kokoonpanoon.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK pelasi mielestäni eilen yhden kauden parhaimmista otteluistaan. Räikeitä virheitäkin tapahtui mun laskujeni mukaan kolme koko ottelun aikana, mikä on melkeinpä vähiten tällä kaudella. Yhdestä Ipa rokotti.

Frendi, joka näkee yleensä vaan viikonloppupelejä IFK:lta, totesi että oli ylivoimaisesti parasta IFK:ta jota on nähnyt tällä kaudella ja täytyy allekirjoittaa kyllä tuo. Pelissä oli kaikkea.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Upea taisteluvoitto! Nyt nöyrästi lakki päästä Åstenin suhteen - pidin häntä runkosarjan aikana pitkään mikkihiirenä, jolla on kauhea yritys, mutta mitään ei tapahdu. Nyt tapahtuu! Åsten on löytänyt playoffvaihteen. Kaikki varmaan sanottu siitä, kuinka vittumaisia loukkaantumiset ovat tässä vaiheessa ja kuinka tärkeää olisi välttää säälit just tämän takia. Voi vitunperse, saas nähdä mikä on tämän päivän kokoonpano. Tilanne näyttää nyt kuitenkin siltä, että miestappioistakin kärsivä HIFK vie tämän sarjan ja suuri kiitos siitä Lankiselle! Sälli on voittanut nyt muutaman matsin putkeen ja kyllä näkee kenttäpelaajista, että kiva on vetää, kun ei tarvitse ylipuolustaa ja skagailla.

Ai niin, yksi sulka hattuun Törmäselle. Hän liittyy samaan joukkoon Raimo Summasen kanssa: Kojon jälkeiset HIFK-valmentajat, jotka ovat pystyneet voittamaan edes yhden (!) ottelun playoffeissa. Tähän eivät pystyneet Petu Matikainen ja Kiva-Harri. Raimo voitti peräti po-sarjan (säälit Saipaa vastaan) ja otti yhden voiton tulevalta mestarilta Tapparalta oikeissa pleijareissa. Nytkin tulee Tappara vastaan, jos ja kun HIFK Ilveksen kaataa. Pelkästään se, että Törmänen voittaa playoffsarjan, antaa mun silmissäni paljon anteeksi runkosarjan kompuroinnista. Olen niitä tyyppejä, joille playoffit ovat aivan kaikki. Nyt mitataan äijät sitten aikuisten oikeasti.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen niitä tyyppejä, joille playoffit ovat aivan kaikki. Nyt mitataan äijät sitten aikuisten oikeasti.

Vituttaa vain suunnattomasti se, jos Elkins on poissa mahdollisista puolivälieristä. Nykoppin menetys on paha, mutta Elkinsin katastrofi. Vähän sama kun Petteri Wirtanen olisi tippunut pois kokoonpanosta 2010-11. HIFK:n pelillinen ilme oli hyvä ja raikas eilen viimeistä 10 minuuttista lukuunottamatta. Olisi ollut todella mielenkiintoista nähdä miten terve HIFK olisi välierissä pystynyt haastamaan Tapparan. Uskoisin että jäällä olisi nähty aika vapautunut HIFK. Nyt taas tästä mahdollisesta sentteritilanteesta saadaan tekosyy ties mille. Ei se kuitenkaan vie pois runkosarjan floppaamista. Silti on pakko sanoa, että se mihin vireeseen HIFK oli eilen viritetty miellytti silmää.

Nykoppin menetys tietää sitä, että koska tahansa jäälle laitettavan nelosketjun rakentaminen on lähes mahdotonta jo aloitusten takia, mutta Elkinsin panos pudotuspeleissä on mahdoton korvattava. Siinä mielessä pitää nostaa hattua joukkueen rakentajallekin, että vaikka kaksi tuon tason sentteriä on poissa, niin silti jäälle on laittaa Kuparinen, Ramstedt kaksikko ja Leinollakin on kokemusta keskellä pelaamisesta. Senttereitä ei ole koskaan liikaa. Aina pitäisi olla yksi sentterin tontille kykenevä laidalla. Nyt kun tippu kaksi, niin alkaa olemaan tekemätön paikka mille tahansa joukkueelle. Onneksi HIFK:n pelityylissä pelin rakentelun suhteen sentterin tontti on vähemmän merkityksellinen, kuin jossain kiekkokontrollipelityylissä. Eilen lähinnä alkoi näkyä väsymyksenä ja oman pään aloituksissa, kun +60% Elkins poistui aloituksista.

Onko muuten A-junioreissa pätevää fyysisen roolin keskushyökkääjää?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei kannata mennä asioiden edelle, kun tämä sarja ei ole vielä poikki. Minä uskon tiimihenkeen ja sitähän jääkiekkojoukkue tarvitsee enemmän kuin yksilöitä. Jos HIFK pystyy kampeamaan näiden loukkaantumisten keskellä itsensä jatkoon, niin kaikki on mahdollista. Vittuako niitä nimiä tuijottamaan, joku muu(t) paikkaa(vat) tämän tyhjiön. Oikeassa flow-tilassa kaikki on mahdollista.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällähän veisataan siihen malliin, kun oltaisiin jo puolivälierissä. Toivottavasti pelaajilla ei ole sama virsi laulussa. IFK ei ole kyennyt voittamaan Ilvestä tällä kaudella kertaakaan Hakametsässä, eikä edes Tapparaa, joten nyt niitä jääpusseja housuun.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällähän veisataan siihen malliin, kun oltaisiin jo puolivälierissä. Toivottavasti pelaajilla ei ole sama virsi laulussa. IFK ei ole kyennyt voittamaan Ilvestä tällä kaudella kertaakaan Hakametsässä, eikä edes Tapparaa, joten nyt niitä jääpusseja housuun.

Piti omaan viestiin laittaa, että toki Ilves pitää ensin hoitaa, mutta unohtui. Pointti oli lähinnä se, että mikäli Ilves kaatuu, niin viimeistään Taparaa vastaan alkaa materiaalin realiteetit lyömään käsille.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ei ole vielä voittanut Ilvesta tällä kaudella Hokimettässä.
Mutta sitä ei kukaan mieti.
Tän pelin haluaa voittaa jokainen, joka tänään jäälle menee.
Kun tulos on selvä, niin tiedetään onko kauden tilastoon tullu muutosta vai ei.
Tahto ja halu ratkaisee. Ei nimet paidan selässä. Eikä kauden tähän astiset pelit liioin.
IFK voittaa tänään!! Siihen mä uskon, vaikkei olis saatana voitettu ikinä Ilvestä Tampereella!
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä ehtii kirjoittaa positiviset viestit ennen iltaa - mahtava matsi eilen!

Muutama vanhan liiton lätkähetki: Söde, vuoden 11 tärkeimmäksi pelaajaksi pudotuspeleissä valittu jätkä, tulee saikulta, nousee ja tekee maalin, tuupataan kumoon, niin kaikki käy vastustajien kimppuun, ja Söde - kääntyy, ja mukaan geimeihin! Se miten Zaborsky hyppää kasaan mukaan jeesaamaan Luttista, miten Salmi ei ottanut turhaa matsia vaikka lärviä hierottiin, kuinka oman maalin edustaa puhdistettiin. Hyvää menoa. Ja katsomo oli mukana. Vielä kun vastustajan maalille ajettaisiin rajummin ja tehtäisiin niitä totaalisia räkämaaleja, sillä siellä ei olla oltu koko kaudella vahvoja. Tämähän pistää suorastaan jännittämään iltaa kohti.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kannata mennä asioiden edelle, kun tämä sarja ei ole vielä poikki. Minä uskon tiimihenkeen ja sitähän jääkiekkojoukkue tarvitsee enemmän kuin yksilöitä. Jos HIFK pystyy kampeamaan näiden loukkaantumisten keskellä itsensä jatkoon, niin kaikki on mahdollista. Vittuako niitä nimiä tuijottamaan, joku muu(t) paikkaa(vat) tämän tyhjiön. Oikeassa flow-tilassa kaikki on mahdollista.
Näin juuri! Eilen jäällä oli helvetin hieno joukkue, ja jos HIFK on sitä myös tänään, niin sitä on todella vaikea päihittää.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nykoppin menetys on paha, mutta Elkinsin katastrofi. Vähän sama kun Petteri Wirtanen olisi tippunut pois kokoonpanosta 2010-11.
Wirtasta ei olisi kyllä korvannut mikään, mutta siellä oli sentään Ramun tasoinen kaveri vielä reservissä. Nyt pitää peluuttaa laitureita senttereinä. Granlund-Ramstedt-Töykkälä-Liivik vs. Kuparinen-Leino-Ramstedt-Åsten. En tosin tiedä, kuinka mielekästä on verrata mestaruusjengiä sääleissä vielä kamppailevaan joukkueeseen, mutta tuli vaan mieleen. Silloin oli syvyyttä leveydessä.

Eilen IFK oli loistava, erityisesti koska käytännössä koko matsi vedettiin kolmella ketjulla. Toki tässä myös piilee se vaara, että jengi on tänään Hakametsässä huomattavasti Ilvestä raskaammalla jalalla. Elkinsin, Nykoppin ja Grillforsin puuttuminen ei voi olla näkymättä, mutta oudon luottavaisena kyllä odottelen päivän matsia. Luottavaisena siitä huolimatta, että meillä on jumalauta pudotuspelien kokoonpanossa Nyqvist, Teppo ja Salmi yhtä aikaa. Toki näistä kaksi ensimmäistä hoitivat ruutunsa mallikkaasti eilen, ja Salmeltakin olin näkevinäni hyvän ottelun runkosarjan loppuun. Toivottavasti jengi saa raavittua taisteluvoiton tänään Hakametsästä, 4 lepopäivää olisi kyllä elinehto ennen Tappara-sarjaa. Tietty pitää muistaa, että siellä kaukalossa on toinenkin joukkue, joka näihin lepopäivien määrään ja jatkoon menijään varmasti haluaa vaikuttaa.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Robert "vitun" Leino ja junnupakit siellä tarjoavat taas tarjoavat Ilvekselle voittoa hopeatarjottimella. Helvetin surullista että nämä herrat pelaavat vaikka taso ei ole lähelläkään Liigaa. Vaikea uskoa että Honkaheimo pelaisi huonommin kuin nämä Tepot ja Salmet.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teppo, Nyqvist, Salmi, Leino ja Partanen pitäisi saada tuolta helvettiin. Ei edelleenkään mitään käyttöä. Mielummin vaikka se Miro Saarelainen kentälle.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teppo, Nyqvist, Salmi, Leino ovat toki huonoja, mutta ei HIFK:sta ole kukaan muu kuin ehkä Ramstedt eilisellä tasollaan. Eilen kaikki sähiseminen kuitenkin palveli jollain tavalla joukkueen etua, mutta nyt siellä otetaan toinen toistaan typerämpiä jäähyjä ja annetaan täysin typerillä suorituksilla Ilvekselle maalipaikkoja liukuhihnalta. On täysin Ilveksen kädettömyyttä, että ei ole Ilvekselle enemmän maaleja, kuin 1. Lisäksi luistin ei yksinkertaisesti kulje eiliseen malliin.

Ja pakko myöntää HIFK:n tietyt pelaajat vetävät aika rajua filmiä. Ei ihme, että vähän kiehahtaa.
 
Viimeksi muokattu:

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se meidän akilleen kantapää puolustus nostaa taas päätään, vaikka peli on vasta 0-1. Ilman Lankisen torjuntoja ja tolppia peli olisi jo ratkennut Ilvekselle. Aikaisemmin jo mainitsin, että isot virheet täytyy saada pois playoffeissa tai muuten tulee pataan. Nyt Teppo kämmäsi totaalisesti 0-1 Ilvekselle ja Rask virhe viivalla, mutta onneksi Tyrväinen saanut maalia. Ei vaan nämä Tepot, Nyqvistit ja Salmet vaan riitä, kun aletaan pelaamaan oikeasti voitosta, Ihmettelen yleensä miksi Salmi edes on kokoonpanossa. Vinkki tulevalle kaudelle puolustusmateriaali kuntoon. Vähintään 7 pakkia, joita voi peluuttaa. Kiitos.

Maalejakin saa tietysti tehdä......
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Voi Teppo minkä teit!!!

Onneksi ollaan vaan maalin takana. Kohta tasoitus ja sitten ohi.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Kyllä tuonne Grilliä ja Generousta alakertaan tarvitaan, koko ajan junnut tekee vääriä ratkaisuja omassa päässä. Se voi vielä kostautua.
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
salmi tähän mennessä. 2 kertaa jäähyllä, rankkarin aiheuttaminen ja lukuiset pitkät kiekot.

Ja yhden käden sormet ei riitä laskemaan epäonnistuneita pakki - pakki syöttöjä tai avaussyöttöjä. Siis ihan järkyttävän paska pelaaja! Voisi luulla että toi ei ole pelannut elämässään päivääkään ammattikiekkoilijana. Amatöörisarjoissakin on parempia ukkoja.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Olipahan Salmelta taas melkoinen älynväläys. Kaveri on tikittävä aikapommi tuolla jäällä, joka kerta ollaan kusessa kun Salmi säheltää. Ei pitäisi pelata enää vaihtoakaan. Liigahistorian huonoin puolustaja.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan toi Salmi PASKA. Harmi että sitä on pakko peluuttaa

Siis aivan käsittämättömän huono. Nyqvist ja Teppo nyt sentään pystyvät suoriutumaan perustilanteista, mutta tämä pökkelö ei. Manasin kaverin syvimpään helvettiin jo ennen tuota kiekon sulkemista. Ihan perustilanteissakin luopuu kiekoistakin koko ajan. Salmi-pitkä, Salmi-pitkä...
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Siis aivan käsittämättömän huono. Nyqvist ja Teppo nyt sentään pystyvät suoriutumaan perustilanteista, mutta tämä pökkelö ei.
Kyllä se on Tepon ja Nyqvistin kohdalla vähän niin ja näin suoriutuvatko? Karavaanarille taas hatun nosto, että 3/7 puolustajasta on nippa nappa liigatasoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös