Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 672 035
  • 3 844

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No Leino varmaan jatkaa keskellä ja Åsten/Luttinen toisenan stunt-senana. Tamminen ja jokumuu sitten messiin. MPS?

Jos siis molemmat Elkins& Nykopp ovat pois.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Grilli istui koko kolmannen erän penkillä, eli jotain pientä vammaa lienee hänelläkin. Viltti vaihtoehto ei tule kyseeseen Grillin kohdalla. Kun katson Grillin puolustamista tuossa Kyrpäisen maalissa, kallistun sille kannalle, että jotain vammaa on alla.

Muutama ranskalainen pelistä:

- Vaikka kiekot välillä katoavat ja pomppivat, niin Lankinen on tällä hetkellä se kuuluisa voittava maalivahti! Hieno voitto taas Kekelle.

- Hienosti koko joukkue nostin tasoaan, eikä jäänyt surkuttelemaan kahden sentterin hajoamista. Olen haukkunut (mielestäni syystä) Leinoa, mutta nyt on kehujen paikka. Leino hoisi hienosti sentterin roolin, ja otti muutamia hyviä aloitusvoittoja.

- Tästä on hyvä jatkaa huomiselle. Toiveissa tietenkin olisi, että sairastuvalta tulisi apuja, mutta niillä mennään ketkä ovat ehjänä jotenkin. Ilves voidaan pistää lauluun ilman Elkinsiä, mutta Tapparaa vastaan loppuu meno lyhyeen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Isolla sydämellä joukkue pelasi läpi ottelun ja taka-askelia ei otettu missään tilanteessa. Tänään kentällä oli Joukkue ja se näkyi kyllä kaikessa tekemisessä. Pelissä tapahtuneet loukkaantumiset ovat paha isku, mutta Ilveksen tasoista joukkuetta vastaan nämä eivät vielä haittaa. Joka tapauksessa, sarja on vielä kesken ja huomenna edessä vähintäänkin yhtä kova vääntö. Veikkaan, että Tamminen ja Saarelainen tulevat hyökkäykseen ja puolustukseen tuodaan uutta verta Honkaheimon ja Pikkaraisen muodossa (riippuu paljon siitä, pystyykö Grilli pelaamaan)?

Lankisella on nyt päällä voittoputki, kuten myös koko joukkueella. Ehkä huomenna sitten se uran ensimmäinen nollapeli, maalimäärät ovat vähenemään päin...

Åsten on huikea jamppa, menee ottamaan iskuja sota-alueelle ja suu käy. Antaa myös itse iskuja tilanteen niin vaatiessa. Tärkeä pelaaja joukkueelle. Hyvä maalinedus pelaaja.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olipa hyvä matsi, ei meinannut penkillä pysyä. Vähän turhaa oli ehkä lähteä mukaan tuohon Kyrpäis showhun ja olihan tuomareillakin homma vähän hakusessa. Mutta huimaa taistelua oli. Huominen tulee tosin liian nopeasti joten millä ihmeellä nuo jaksaa painaa täysillä vielä huomennakin? Toivottavasti Puustinen saadaan messiin ja jotain muitakin tuoreita jalkoja.

Harmillisen vähän oli yleisöä hallilla, taisi olla joku reilu 5000.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Harmillisen vähän oli yleisöä hallilla, taisi olla joku reilu 5000.

Tämä ei tullut yllätyksenä. Esim. firmat harvemmin lunastavat play off kausikortteja ja eihän nämä säälipelit ole ikinä kiinnostaneet Nordiksella. Toiseksi, mitään vapaalippuja ei näihin peleihin jaeta. Myöskään lippujen hinnat eivät ole ihan kondiksessa, kun niistä kiskotaan samaa hintaa kuin oikeista play off peleistä.
 

hiji91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Melbourne Football Club
Oli hyvä taistelu tänään. Oli kiva kattoo matsii. Ne jotka sinne oli tullu tulee varmasti uudestaan.
On sanottava et söderholm teki muhun vaikutuksen. Ylivoima näytti niin paljon vaarallisemmalta kun söde oli messissä. Toivottavasti pysyy kunnossa.

Hifk tarvitsee hyvän ylivoiman jos meinaa laittaa kampoihin kovemmille jengeillä.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ristiriitaiset tunnelmat. Vituttaa tosi rankasti, että Kari ja Nypsi loukkaantui.
Voitto on hieno juttu. Mutta hinta oli liian iso.
Huominen kun hoidetaan samalla edgella, niin sitte joku poppamies jostain hoitaan sentterit kuntoon.
Peli oli kauttaaltaan helkkarin aktiivista ja halukkaan näköistä! Asenne on kova. Keke oli hyvä maalissa. Rask myös erittäin hyvä.
Joukkue haluaa selvästi jatkaa kautta tästä eteenpäin vrt. Ässät.
Nyt on Stögöllä hankala paikka laittaa ketjut uusiksi. Karia ei varsinkaan pysty korvaamaan millään.
Mulla on kova luotto siihen että se jotain keksii.
Ja nyt, kuten aina kun kärjestä äijiä putoaa, muiden on otettava roolia lisää.
Huomenna menee tää sarja poikki.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Isolla sydämellä joukkue pelasi läpi ottelun ja taka-askelia ei otettu missään tilanteessa.

Näkyi ja Söde tuli peliin juuri niinkuin pitääkin; esimerkillistä toimintaa ja hienoa liidausta. Odotin hieman pelaamattomuuden näkyvän, mutta väärässä olin ja koko joukkue tsemppasi hienosti. Kadonnut fyysisyyskin on löytynyt jostain, mitä en enää uskonut tällä kaudella näkeväni näiden kirjastonhoitajien peleissä. Kiitos, ihan vitusti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan kauhea peli. Ilves oli parempi joka tasolla.

Minua vituttaa se, että jokin hämärän maalaiskunnan mitä-vittua-porukka taklailee HIFK:n pelaajia lasarettiin. Entisinä aikoina näiltä revittiin päät irti.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Minua vituttaa se, että jokin hämärän maalaiskunnan mitä-vittua-porukka taklailee HIFK:n pelaajia lasarettiin. Entisinä aikoina näiltä revittiin päät irti.

Kuinka pitkälle pitää mennä, että tällaiset ajat tulevat vastaan? Varsinkin näissä kevään peleissä... en muista, että HIFK olisi lähtenyt kertaakaan tappelemaan kesken ottelun pleijareissa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan kauhea peli. Ilves oli parempi joka tasolla.

No, kylläpä vain! Ilvekseltä luultavasti kauden paskin peli, veskari torjuu yleensä kaiken, Ilves on yleensä pyörittänyt KAIKKIA vastustajia mennen tullen. Runkkarin 10. sijakin oli sala liitto teoria.

Ilves oli parempi, mutta HIFK voitti muuten joka osa-alueella. Buahaha.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Loistava taistelu, mutta rivit harvenivat ikävästi - taas putosi fyysisempää pelaajaa jo aiempien sellaisten lisäksi. Leino muuten otti yllättävän hyvällä prossalla aloituksia, mutta liigan eliittialoittajan Elkinsin korvaaminen edes tuolla saralla on ylivoimainen tehtävä.

Lankinen hoiti ekan pleijaripelinsä upeasti. On pojalta ollut mahtavan nousujohteinen kausi, itse en pitänyt jannua minään todellisena vaihtoehtona tälle kaudelle.

Toivottavasti saadaan edes Puustinen takaisin seuraavaan peliin. Tamminen ehdottomasti vääntöhommiin mukaan ja niinkuin joku toisessa ketjussa mainitsi, pitää harkita jonkun pakin nostoa hyökkäysketjuun - onhan tuosta kokemusta a la Kautonen,Hucko jne. Honkaheimo kehiin myös. Rautaa nyt vaan rajalle, asenneongelmia ei onneksi enää ole. Pitkää kevättä ei sentterien puuttuessa voi odottaa, mutta Mansen kakkoset pitää joka tapauksessa pudottaa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tuossa pelissä oli HIFK:n osalta paljon sellaista, jonka takia tätä rakasta joukkuetta on tullut seurattua. Toki HIFK pelasi suurimman osan pelistä myös tiivistä ihan hyvää viisikkopeliä, mutta kaikkein ilahduttavin asia oli heittäytyminen pelille. Siinä ei edes kahden sentterin poissaolo paljon näkynyt, kun IFK vyörytti pitkiä hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. Taklaukset vietiin loppuun, omia puolustettiin ja HIFK:n luistelu/työnteko oli kovalla tasolla. Partanen veti aivan upean niitin Sandelliin ja varmasti oli tieto siitä, että siellä on loukkaantuminen alla. HIFK:ta ei saa laittaa mihinkään nöyrän työhevosen muottiin. HIFK on aina vähän räiskynyt silloin, kun se on ollut parhaimmillaan ja joukkue saa tällä halliin eloa ja peliinsä energiaa. Eikä nyt puhuta mistään sikailuista, 5 sekuntia myöhässä annetuista taklauksista tai show-painista, vaan tunteella mukana olemisesta ja silloin vähän lentää ylikin. Mitä nopeammin Törmänen tämän asian sisäistää, niin sitä paremmat eväät hänellä on menestyä tässä joukkueessa. Yhdistä se taito, joka HIFK:lla on varaa hankkia, fyysisiin pelaajiin ja fyysiseen pelitapaan, niin maailma näyttää taas vähän iloisemmalta paikalta ja silloin ne pelitavan puutteetkin vähän paikkautuvat itsestään.

Negatiivisia asioita kun pelistä haetaan, niin niitä löytyy oikeastaan kaksi:

1. Aika turha maali annettiin Ilvekselle, josta pääsivät peliin mukaan. HIFK:lleon vähän kauden mittaan sattunut vastaavanlaisia keskialueen huolimatonta pelaamista, kuten edellisessä pelissä Ässiä vastaan. Pienten marginaalien peleissä noihin ei ole varaa.

2. Täysin turha passivoituminen viimeisessä erässä. Jo 8 minuutin kohdalta HIFK vain löi kiekkoa ulos omalta alueelta pleksien kautta ulos ja hyökkäyksiin lähtöihin ei ollut edes mitään pyrkimystä. Kyllä peli pitää pyrkiä pitämään kontrollissa viimeiseen asti. Olin ihan varma, että Ilves passivoitumisen ansiosta paikkansa saa ja vainonni pelasti HIFK:n jatkoajalta. Ymmärrän siinä mielessä, että etenkin playoffsien alussa on kova painetila päällä ja kaksi sentteriä tipahti pelistä pois, niin näkyi väsymyksenä ja myös sentterien puuttumisen takia hankala avata peliä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuinka pitkälle pitää mennä, että tällaiset ajat tulevat vastaan? Varsinkin näissä kevään peleissä... en muista, että HIFK olisi lähtenyt kertaakaan tappelemaan kesken ottelun pleijareissa.

Kaudella 04-05, Lukko-sarjan neljäs ottelu Raumalla kun Sir Pena oli vaihtoaitiossa. Tuosta mylläkästä on muuten hyvin paljon hyviä juttuja vaihtopenkillä olleiden kertomana.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tutkailkaa tilastoja ja kattelkaa kuinka usein SM-Liigassa on tapeltu viimeisen kymmenen vuoden aikana playoffeissa. Ihan tajuttoman vähän. Ihan pari hassua juttua löytyy. Sama virsi se on NHL:ssä. Playoffit alkaa niin hanskat sidotaan käteen ja kukaan ei niitä pudottele ennen kuin tapahtuu jotain ihan överiä.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Kyllä juurikin näin. Yks harvoista IFK:n matseista, jossa nyt vaan tiesi ettei se vastustaja sieltä takaa enää tule. Ei ollut minkäänlaista hätää oikeastaan koko matsissa.
Koko tämä vuosi, huom. ei kausi, ollut yhtä helvetin suossa tarpomista, mutta kolme viimeistä peliä, Ässät, Saipa ja tänään, oli oudon varmaa peliä. Hyvä. No huomenna korttitalo tietenkin taas romahtaa, ehkä.
 

20 steps

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Oli muuten ihan viittä vaille että Ilveksen maali olisi jäänyt tulematta, kun oltiin Ilveksen hyökkäyspäässä niin Goldobin kaatui/kaadettiin ja toisella tuomareista jo käsi nytkähti, muttei sitten kuitenkaan puhaltanut. Seuraavista pompuista sitten Tyrväinen läpi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä peliä katsoit? Ajanko nyt miinaan, mutta Ilves ei ollut parempi pelin millään osa-alueella. Pelin jälkeen kaverin kanssa juuri puhuttiinkin että ansaittu voitto, oltiin parempia kaikessa.

Onneksi mielipiteitä voi vaihtaa. Omasta mielestäni etenkin 3. erän pyörityksessä ei HIFK:lla ollut mitään saumaa. Sitten pari yksilösuoritusta pelastivat kotiedun.

Edelleen: kauhea peli, mutta ansaittu voitto.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Onneksi mielipiteitä voi vaihtaa. Omasta mielestäni etenkin 3. erän pyörityksessä ei HIFK:lla ollut mitään saumaa. Sitten pari yksilösuoritusta pelastivat kotiedun.

Edelleen: kauhea peli, mutta ansaittu voitto.
Ok. Katsoin pelin äsken uudestaan näköradiosta. IFK vei peliä, lukuunottamatta viimeistä n. seitsemää minuuttia jossa Ilves pyöritti infernaalisella raivolla. Näinhän se tuppaa menemään, maalin tappiolla oleva yleensä hallitsee loppua. Hyvä esimerkki survival moodista oli Ramstedtin kilpikäden! torjunta viimeisellä minuutilla. Hyvä peli, hyvää play of kiekkoa, hyvä voitto. Peace (not love or vegetables).
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Onneksi mielipiteitä voi vaihtaa. Omasta mielestäni etenkin 3. erän pyörityksessä ei HIFK:lla ollut mitään saumaa. Sitten pari yksilösuoritusta pelastivat kotiedun.

Edelleen: kauhea peli, mutta ansaittu voitto.
Ota Veli Hyvä hiukan vähemmän mukia tänään, niin jää parempi mieli.
Jengi voitti skodet, maalit, aloitukset, taklaukset. Ja pelas kolmella ketjulla käytännössä kaks erää ilman parasta sentteriään. Ja sun mielestä se oli huono peli joka voitettiin "parilla yksilösuorituksella".
Mulla on sulle idea; anna meidän muiden tsempata jengin mukana. Jätä sä matsit katsomatta, koska sun negatiivinen asenteesi luo huonoa karmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös