Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 884
  • 3 844

Stigu

Jäsen
Tuosta voi katsoa miten Washington pelaa samat tilanteet:
Kiitos linkistä!

Noi etäisyydethän on ihan "normaalit" noissa linkittämissäsi tilanteissa. Stögön pelin ongelma on se, että kiekonriistotolanteessa omalla puolustusalueella a) pelaajat ovat han liian tiiviissä sumpussa (ylipuolustaminen) omalla puolustusalueella tai b) hyökkääjät ovat karanneet jo vastustajan siniviivalle (AirHockey) , jolloin etäisyydet ovat liian isot. Tuohon joku kultainen keskitie, niin homma luistaisi. Varmasti helpommin sanottu kuin tehty.Ja tosiaan ihmetyttää tuo senttereiden hyödyntämättömyys noissa oman (syvän) pään avauksissa.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se että joudutaan jatkuvasti hyökkäämään ylivoimaa vastaan johtuu myös käsittääkseni siitä että puolustuspelaaminen on aika sekaisin. Varmasti tavoitteena on kääntää peli niin nopeasti että päästäisiin vauhdilla yli keskialueen ja ainakin tasaväkiseen tilanteeseen, mielellään ylivoimahyökkäyksiin.
IFK:n puolustus joutuu melkein sekasortoiseesn tilaan jos vastustaja saa vähänkin pidemmän pyörityksen aikaiseksi.. ja valuu pirun alas. Kun kiekko saadaan edes hetkeksi itselle, sitä lyödään lankin kautta keskialueen puollelle seisoville hyökkääjille jotka lyövät sen päätyyn.
Jos saadaan kiekko omalla alueella haltuun ja palautetaan niin hyökkääjät varastavat lähdössä ja syntyy aivan liian pitkä väli kiekollisen pakin ja hyökkääjien välillä, jonka tilan vastustaja miehittää.
Kyllä meidän ongelmat on myös organisoimattomassa puolustuspelissä ( meille tehdään helposti maaleja 1-sektorilta) siitä seuranneessa huonosti organisoidussa hyökkäyspelaamisessa.
Valmennuksen hommia. Aika vaikea uskoa, että on enää kaneja hatussa jäljellä tässä vaiheessa kautta. Niin kuin joku (JHag?) sanoi , olemassa olevaa pitäisi toteuttaa paremmin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Aika vaikea uskoa, että on enää kaneja hatussa jäljellä tässä vaiheessa kautta. Niin kuin joku (JHag?) sanoi , olemassa olevaa pitäisi toteuttaa paremmin.

Joo, niin sanoin ja seison sen takana. Nyt on oikeasti enää 7/60 matsia runkosarjaa jäljellä, 53 siis pelattu. Se tästä vielä puuttuisi, että nyt kalkkiviivoilla ruvettaisiin piirustamaan pelikirjaa uusiksi. Olematta airhockey-fani joudun nyt olemaan sen kannattaja.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tuosta voi katsoa miten Washington pelaa samat tilanteet:

Hyvä linkki. Tapa tuoda kiekkoa ylös muistuttaa IFK:ta.
Ensimmäinen huomio on se että Islanders ekassa maalissa vetäytyy viisikolla todella alas(ylipelaa) ja jättää pakin vapaaksi, varsinkin #48 ja #17, pakki tulee tilanteeseen aika myöhään ja pääsee laukomaan jo yllättävän läheltä vapaasti. Vaikea kokonaisuudessaan verrata IFK:hon mutta kun IFK:n pakit on ylhäällä niin siinä on jo aktiivinen viisikko ja nimenomaan hyökkääjä suoraan edessä.

Toisessa maalissahan on selkeä yv-hyökkäys mihin IFK ei ole päässyt oikeastaan pariin kuukauteen enään ollenkaan, se lähtee jo omalta alueelta 3-2 yv:nä ja sinällään se ja sama miten päättyy, olennaisempaa olisi että noihin tilanteisiin edes päästäisiin, mutta kun IFK kääntää niin tänä vuonna siitä ei ole tullut yv-hyökkäyksiä ollenkaan. Ja surullista on juuri se että joka pelissä tulee tilanteita kun voisi kääntää nopeasti mutta meillä ei pelaajat löydä silloin toisia vaan ainoat vaaralliset tilanteet syntyy jos pelisuunnan kääntävä pelaaja pääsee yksin läpi.

_
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Pari päivää on pitänyt ottaa etäisyyttä niin HIFK:hon kuin tähän palstaan tiistaisen persraiskauksen jälkeen. Pakko se on myöntää, että esitys Ilvestä vastaan aiheutti ison kolhun tämän kauden odotuksille. Niistä 18 pisteestä mitä olin budjetoinut jengille kauden viimeisestä 9 matsista on nyt ryssitty 5 ja lienee ihan selvää, että minun odotukseni eivät runkosarjan osalta enää tule täyttymään. Optimisti minussa ei kuitenkaan suostu kuolemaan. Jotenkin näen jengin nyt olevan vedenjakajalla. Pohjakosketus otettiin himassa tiistaina ja nyt alkaa sitten nousu. Edelleen jaksan uskoa suoraan pudotuspelipaikkaan ja jopa kotietuun ensimmäisellä pudotuspelirundilla. Finaaliin asti venymiseen pitää pienen pientä toivonkipinää hengissä Törmäsen varsin kova recordi pudotuspeleistä. Realisti alkaa kuitenkin osoittamaan heräämisen merkkejä, joten pakko se kai on ääneen todeta, että välieriin pääseminen olisi jo itsessään saavutus.

Kyllähän se valonpilkahdus mitä olin pelissä näkevinäni Rauman vierailun ja Kärppä-pelin aikoihin taisikin olla pelkkää harhaa. Hyökkäyspelistä ei ole ollut tietoakaan parissa viime matsissa. Ylivoima on ollut varsin heikkoa vaikka muutama maali sillä on tullutkin. Varsinkin Ramun ja Zabon ympärille rakennettu YV on ollut jäässä, ja peli on mennyt näiden kahden kaiffarin keskinäiseksi kikkailuksi. Toinen ylivoimakentällinen on pelannut huomattavan yksinkertaista YV:tä, mikä onkin ollut ainoa positiivinen asia mikä minun silmiini on sattunut viimeisissä otteluissa. No okei, pelaahan meillä myös jumalainen Daniel Grillfors. Viimeksi kirjoitin, että en muista Ville Husson hävinneen yhtään peliä omalla surkealla suorituksellaan. Nyt sitten viimeisessä kahdessa matsissa mies on hävinnyt taistelunsa vastustajan maalivahdille selkeästi, ja Porin tappio menee kyllä melkolailla puhtaasti herran piikkiin. Lankisella pitäisi mennä tästä eteenpäin kausi loppuuun. Hussolle vielä matsi tai kaksi runkkarissa, mutta nyt selkeästi ykkösen viitta Lankisen harteille. Jos ei muuta, niin saisipahan myös ensi kaudella meillä pelaava maalivahti lisää kokemusta.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Kyllähän se valonpilkahdus mitä olin pelissä näkevinäni Rauman vierailun ja Kärppä-pelin aikoihin taisikin olla pelkkää harhaa. Hyökkäyspelistä ei ole ollut tietoakaan parissa viime matsissa. Ylivoima on ollut varsin heikkoa vaikka muutama maali sillä on tullutkin. Varsinkin Ramun ja Zabon ympärille rakennettu YV on ollut jäässä, ja peli on mennyt näiden kahden kaiffarin keskinäiseksi kikkailuksi. Toinen ylivoimakentällinen on pelannut huomattavan yksinkertaista YV:tä, mikä onkin ollut ainoa positiivinen asia mikä minun silmiini on sattunut viimeisissä otteluissa. No okei, pelaahan meillä myös jumalainen Daniel Grillfors

HIFK tekee yllättävän harvoin sellaisia yv-maaleja, jotka tulevat ylivoimapyörityksestä, vaan jopa aika usein ne ovat tulleet nopeista hyökkäyksistä yv:llä. Ykkösyv:n kohdalla monesti homma kusee jo siihen, että Ramstedt häviää aloituksen hyökkäyspäässä ja vastustaja saa purettua, jolloin yv:stä menee pahimmillaan se 20-30sek hukkaan. Sitten jos saadaan kiekko alueelle niin se menee usein Ramun, Zabon ja pakin syöttelyksi. Monesti myös yritetään pedata laukaisupaikkaa vasemmalla laidalla olevalle rightin puolella olevalle hyökkääjälle. Ainoa vain että nuo syötöt ovat usein liian vaikeita tai laukoja (Rask, Leino ja taisi olla Kuparinenkin siinä tiistaina) muuten vaan failaa vedon.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Onhan ne yritykset muutenkin aika hasardeja, kun yritetään syöttää kentän poikki neljän miehen läpi. Lätty on sitten yli polven korkuinen, niin ei ole kovin helppo osua pomppivaan kiekkoon. Täysin idioottimaisia yrityksiä. Mihin on kadonnut se lyhyt syöttö peli maalin lähistöllä, jolla saatiin sahattua av neliö rikki ja Luttinen pääsi pistämään kiekon reppuun. Ei ole näkynyt tällaisia kuvioita sitten Tammikuun alun...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tästä olikin puhetta jo jossain toisessa ketjussa, mutta laitetaan nyt tänne. Liigan sivuilta IFK:n mestaruuskaudelta pari kommenttia:

Joukkueen kapteeni Ville Peltonen oli palannut HIFK-paitaan edellisenä syksynä 16 vuoden kiertolaiselämän jälkeen. Peltosen merkitys joukkueelle leimasi koko kautta.

- Meillä oli jo niin paljon hyviä palasia joukkueessa. Villen tulo pukukoppiin oli se isoin asia, joka teki meistä lopullisesti mestareita, Kari Jalonen sanoo.

Kapteeni Peltonen muistaa kauden 2010-11 hienosta, tasapainoisesta joukkueesta, joka toteutti myös pitkäaikaisia haaveita.

- Kukaan ei tuossa joukkueessa nostanut itseään isommaksi kuin kukaan muukaan. Ympyrä täydentyi siihen kevääseen, kun olin jo pikkupoikana haaveillut siitä mestaruudesta.

Vaikka joukkueessa pelaa Söderholm, niin hän ei ole kyllä sellainen henkinen johtaja kuin Peltonen. Toisin sanoen, IFK:ssa ei pelaa tällä kaudella yhtään todellista leaderi pelaajaa. Ja tuo Peltosen kommentin ensimmäinen lausekaan tuskin toteutuu tämän kauden joukkueessa.


e. Jupe: kyllä, pelaamisen suurimmat ongelmat ovat pelitavassa, mutta ei tuo joukkue ole myöskään valmis laittamaan itseään likoon illasta toiseen tällä hetkellä. Tähän tarvitaan sitä henkistä johtajaa, joka omalla olemuksellaan ei anna mahdollisuutta löysäilyyn ja vapaamatkustamiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Uidaan kyllä syvissä vesissä jos koppiin pitää kaivaa Peltosen kaltainen legenda ennen kuin edarius häviää ja yhteys löytyy. Backs voisi olla sellainen omalta osaltaan mutta sekin toiveajattelua, samoin OJ ja kumpikaan ei ole vastaavanlainen liideri, todennäköisesti vastaavaa suomi-legendaa ei tule enään pelaamaan IFK:ssa.

Enemmän voidaan kääntää katseet muihin joukkueisiin ja mitä siellä tehdään paremmin kuin meillä. Vastaus ei ole legendaa pukuhuoneeseen. Tiedän ettei Axbor yllä kirjaimellisesti tätä tarkoittanut mutta kyllä meidän ongelmat löytyy nyt ihan pelitavasta ja siihen sitoutumisesta. Nyt ollaan ehkä tilanteessa että pelitapaa toteutetaan niin hyvin kun noi jätkät siihen kykenee ja kun se ei tuota tulosta niin ollaan pahassa pattitilanteessa. Alkukauteen turha verrata kun esimerkiksi eräs sininen naapurikin on parantanut otteitaan kun sika juoksuaan, IFK pelaa tällä hetkellä ihan eri "joukkueita" vastaan kuin alkukaudella.

_
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
HIFK tekee yllättävän harvoin sellaisia yv-maaleja, jotka tulevat ylivoimapyörityksestä

Niinpä niin. Ylivoima on pääsääntöisesti tosi heikkoa, ja monesti menee koko 2minuuttia siihen, kun koitetaan kyhätä sitä kuviota kasaan. Moni muu jengi saa kuvion nopeasti kuntoon, ja sitä kautta niitä paikkojakin.

Ja yhtälailla (ellei enemmänkin) vituttaa alivoimapeli. Miten on mahdollista, että IFK pelaa noin flegmaattista alivoimaa. Se näyttää siltä, ettei ole oikeastaan mitään sovittua siinä, vaan mennnää ihan pävän fiiliksen mukaan.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Moni muu jengi saa kuvion nopeasti kuntoon, ja sitä kautta niitä paikkojakin.
Tämä kyllä vituttaa yli kaiken ja korostui oikein megalomaanisesti Ipa-pelissä ja kerroitkin heti perään missä syy. Niin järjettömän flegmaattinen AV joka vetäytyy passiivisesti kilpikonnaan ja oikein osoitetaan tila "tervetuloa tuohon pyörittämään YV:tä". Vittu että vituttaa tällä hetkellä IFK:n peli ja meneillä kausi kun ekan kerran mahdollista mun tsiigata kaikki pelit, ei vittu.

_
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ja yhtälailla (ellei enemmänkin) vituttaa alivoimapeli. Miten on mahdollista, että IFK pelaa noin flegmaattista alivoimaa. Se näyttää siltä, ettei ole oikeastaan mitään sovittua siinä, vaan mennnää ihan pävän fiiliksen mukaan.

Niin, IFK:n alivoima nelikkohan ei paineista vastustajan kiekollista pelaajaa oikeastaan ollenkaan. Jökötetään omassa paikassa kuin tikku paskassa ja vähän tehdään mailahäirintää. Ei pyritä aggressiivisesti kiekon riistoihin jne.. Toinen juttu on sitten se, että tuonne neliön keskelle vastustaja pääsee parilla syötöllä tekemään maalintekopaikan. Pahimmassa tapauksessa vastustajan pelaaja on pystytty pelaamaan vapaaksi neliön ja veskarin väliin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tämä kyllä vituttaa yli kaiken ja korostui oikein megalomaanisesti Ipa-pelissä ja kerroitkin heti perään missä syy. Niin järjettömän flegmaattinen AV joka vetäytyy passiivisesti kilpikonnaan ja oikein osoitetaan tila "tervetuloa tuohon pyörittämään YV:tä"
Niin, IFK:n alivoima nelikkohan ei paineista vastustajan kiekollista pelaajaa oikeastaan ollenkaan. Jökötetään omassa paikassa kuin tikku paskassa ja vähän tehdään mailahäirintää. Ei pyritä aggressiivisesti kiekon riistoihin jne.. Toinen juttu on sitten se, että tuonne neliön keskelle vastustaja pääsee parilla syötöllä tekemään maalintekopaikan. Pahimmassa tapauksessa vastustajan pelaaja on pystytty pelaamaan vapaaksi neliön ja veskarin väliin.

Joo-o, ihanaa katottavaa, kun oikein odotetaan niskalaukausta.

Alivoimapelin pitäisi olla sellasta kun Karri Kivi sanoi pelistudiossa, eli aggressiivisen veemäistä, jossa syöttölinjoja katkotaan hanakasti, laitetaan kunnolla kroppaa likoon ja pidetään omaa maalinedustaa hyvällä asenteella puhtaana parhaan mukaan (siten ettei itse tehdä maskia omalle veskarille).

Tää menee tietysti nyt vaan negailuksi, tiedetään, mutta fiiliksen mukaan mennään. Vielä on kautta jäljellä, ja jos kuuden sakkiin jotenkin onnistutaan vielä hilautumaan takaisin, niin...
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Kukakohan valmentajista vastaa noita yli- ja alivoimapeleistä? Vai meneekö tuo Törmäsen filosofian mukaan että annetaan pelaajien toteuttaa itseään eikä tuota tarkemmin ohjeisteta. Jos näin on niin olisi ehkä aika ohjeistaa tarkemmin kun pääsääntöisesti erikoistilannepeli on paskaa, vaikka jostain kumman syystä yv on kuitenkin tilastollisesti ihan hyvää.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jos katsotaan tätä HIFK:n kehnoa perioidia sarjassa, joka on viimeiset 16 ottelua, niin sinä aikana HIFK:n yv on 17,46% ja sija 6. ja av 80,77% ja sija 10. Nuo numerot kyllä kertovat sitä, että erikoistilanteiden pelaaminen on ollut viime aikoina korkeintaan keskinkertaisella tasolla. 16 pelistä on voitettu maalierolla 34-44 15 pistettä. Jos vähän pyöristetään numeroita, niin HIFK häviää pelit noin maalein 2-3, yv ja av on keskinkertaista.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nuo luvut mairittelevat. Viimeiset 20 ottelua: pisteka 1,45, yv% 16,22 ja av% 82,35%. Pisteiden valossa, IFK on puntarissa sijalla 11. ja maaliero on 43-53. Sama suhde siis, mitä tuossa 16 pelin otannassa.
 
Hirsosta oli puhetta toisessa ketjussa ja artikkelissä puhuttiin Märkä-Simon saaneen henkilökohtaista avustusta Hirsolta, kun Simo nousi junnuita edustukseen. Sitten silmiin sattui Lauri Taipaluksen haastattelu, jossa mies toteaa: "− Meillä oli kunnon tekemisen meininki päällä. Vietimme paljon aikaa myös kaukalon ulkopuolella, enkä enää kutsuisi heitä kavereiksi. He ovat ystäviä. Kahden vuoden aikana saimme rakennettua kunnon kiekkobuumin. Katsojat varmasti huomasivat kuinka kivaa meillä on tehdä töitä toistemme eteen". Samaa oli nähtävissä Kojon HIFK:ssa loppuaikoina. Tämän hetken HIFK:ssa taas ei.

Joukkueessa on paljon pelaajia, jotka voivat olla johtavia kentällä, mutta onko siellä kuitenkaan tarpeeksi tuollaisia Hirson tyylisiä tyyppejä, jotka ovat valmiita auttamaan ja laittamaan itseään likoon muiden takia? Onko jokaisen pelaajan asenne sama treeneissä, kuin peleissä?
 

Stigu

Jäsen
Noista IFK:n ensimmäisistä eristä: Tilastot viimeisestä 10:stä pelistä kertovat karua kieltään:

- IFK on voittanut ainoastaan yhden ensimmäisen erän (Lukko 1-0)!!!
- viisi kertaa on hävitty : neljä kertaa on hävitty 2-0 (näistä kolme viimeisissä kolmessa matsissa), kerran 1-0
- neljä kertaa pelattu tasan
- kokonaismaalisaldo 4-12
- sitä edelliset 10 matsia, ensimmäiset erät: voittoja 4, tasapelejä 3, häviöitä 3 (nuo kaikki 2-0), kokonaismaalisaldo 5-7

Kyllähän tuo kertoo karua kieltään IFK:n ongelmista, ja syvenevästä syöksykierteestä ongelman suhteen. Joko a) vastustaja tietää IFK:n pelitaktiikan ja blokkaa sen, b) jengi ei ole hereillä heti alusta , tai c) molemmat vaihtoehdot yhdessä. Syyllinen löytyy joka tapauksessa penkin takaa.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Kaikki IFK:n yläpuolella olevat jengit napsi pinnoja tänään. Ero kasvaa kasvamistaan. Ottaa päähän jopa niilläkin kierroksilla, kun IFK ei edes pelaa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
HIFK tarvitsee 101-102 pistettä päästäkseen kuuden sakkiin. Tällä hetkellä IFK:lla on 85 pistettä eli 102-85=17 pistettä seuraavista 7 pelistä.

Oma veikkaukseni kauden lopusta.

Pelicans 3
TPS 3
Sport 3
Lukko 0
Kärpät 0
SaiPa 3
Ässät 3

=15 pistettä => 85 + 15 = 100 pistettä eli jäämme ulos kuuden sakista juuri ja juuri.

-Tinke
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Eihän sitä tiedä jos jollakin toisella jengillä alkaa huonompi putki/loukkaantuu avainpelaajia niin kyllähän sinne 6. sakkiin sitten vielä voi olla mahiksia. Tosin sääleihin mäkin veikkaan että taas kerran joudutaan. Me vieläkin mietitään kannattaako sitä poffikausaria nyt ollenkaan ostaa vai suunnataanko katseet jo seuraavaan kauteen. No nämä kaksi seuraavaa peliä näyttää kyllä sen suunnan missä mennään. Ei vaan jaksaisi noita rantapallokierroksia vuodesta toiseen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK tarvitsee 101-102 pistettä päästäkseen kuuden sakkiin. Tällä hetkellä IFK:lla on 85 pistettä eli 102-85=17 pistettä seuraavista 7 pelistä.

Oma veikkaukseni kauden lopusta.

Pelicans 3
TPS 3
Sport 3
Lukko 0
Kärpät 0
SaiPa 3
Ässät 3

Nyt on kuitenkin aika selvä asia se, että kolmesta seuraavasta pelistä HIFK:n tulee voittaa yhteensä 8-9 pistettä, jos haluamme mukaan sijoille 1-6, kun runkosarja päättyy. HIFK pelaa nuo kolme peliä pe, la ja ti, joten pian olemme taas viisaampia siitä missä mennään. Voittamiseen tottuu, samoin kuin häviämiseen, joten jos nyt vihdoin aloitettaisiin useamman pelin voittoputki. Kiitos jo etukäteen ja ei lähdetä tänään Lahteen murjottamaan tiistain Ilves-ottelun tyylisesti, vaan voittamaan Pelicans-peli.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Eihän sitä tiedä jos jollakin toisella jengillä alkaa huonompi putki/loukkaantuu avainpelaajia niin kyllähän sinne 6. sakkiin sitten vielä voi olla mahiksia. Tosin sääleihin mäkin veikkaan että taas kerran joudutaan. Me vieläkin mietitään kannattaako sitä poffikausaria nyt ollenkaan ostaa vai suunnataanko katseet jo seuraavaan kauteen. No nämä kaksi seuraavaa peliä näyttää kyllä sen suunnan missä mennään. Ei vaan jaksaisi noita rantapallokierroksia vuodesta toiseen.

Itseasiassa se että IFK on kuuden sakissa runkosarjan jälkeen vaatii sen että joko a) kahdella meitä ylempänä olevalla jengillä menee runkosarjan loppu ns reisille ja pääsemme heistä ohi pelaamalla kohtuullisen hyvin. b) IFK saa järkyttävän suonenveton ja vetää runkosarjan loppuun pitkän voittoputken.

Tosiasia on se ettemme ole edes siinä "kohtuullisen hyvin" tasolla.

-Tinke
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
... Voittamiseen tottuu, samoin kuin häviämiseen, joten jos nyt vihdoin aloitettaisiin useamman pelin voittoputki. Kiitos jo etukäteen ja ei lähdetä tänään Lahteen murjottamaan tiistain Ilves-ottelun tyylisesti, vaan voittamaan Pelicans-peli.

Erittäin paljon samat täältä.

Ti 3.2.2015 HIFK – SaiPa 2 - 3 vl
Ti 10.2.2015 KalPa – HIFK 3 - 2
Pe 13.2.2015 Lukko – HIFK 0 - 4
Ti 17.2.2015 HIFK – Kärpät 3 - 4 vl
La 21.2.2015 Ässät – HIFK 4 - 2
Ti 24.2.2015 HIFK – Ilves 3 - 6

Tuossa kuusi viimeisntä. Suoria tappioita on "vain" kolme, jatkot kahdessa ja voitto.

Toki on niin, että tilastojen pyöräyttäminen ympäri näyttäisi ja tuntuisi monta kertaa paremmalta. Kuuden joukkoon olisi hyvä päästä, mutta ei se kauhea katastrofi ole edetä säälienkään kautta. Toisaalta sieltä olisi tulossa molemmat joukkueet, joilta on juuri saatu dunkkuun. Ei tämä kyllä kauhean hyvältä vaikuta.

Jospa ne palaverit olisivat aukaisseet solmuja, ja tänään nähtäisiin Isku-areenassa hyvä kiekkopeli kolmen pisteen voitolla. Voittamiseen voi alkaa totutella nyt, että pääsemme parin kuukauden päästä iloisella mielellä grillailemaan! Jonkin verran ottaa päähän, jos kausi loppuu jo kahden viikon päästä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös