Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 884
  • 3 844

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
On tää hienoa taas. Kolmas kevät putkeen kun tietää jo ennen poffeja, ettei menestystä ei ole keväällä luvassa.

Tämä ilta oli kyllä pahin pohjanoteeraus pitkiin aikoihin. Siinä oli sitä Stögön lanseeraamaa "paluu peruslätkään" -ideologiaa. Ja päivän tyhmin veto oli kyllä pistää Husso maaliin ton Porin pelin jälkeen.

Sanoin tossa jokunen viikko sitten pelin jälkeen, että tällä hetkellä HIFK:n pelejä on todella raskas katsoa, ja niistä tulee vaan vitutusta ja päänsärkyä. Tuosta fiiliksestä on menty vain huonompaan suuntaan. Lukko-peli oli hyvää suorittamista, mutta ihan ei riitä että kenttäpeli + veskaripeli on toimivaa 1/10 pelissä.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä on nyt ollut havaittavissa viime peleissä mielestäni jopa entistä enemmän. Sille on kanssa yksi syy, kevät lähestyy ja otteet kovenee.
Näin se menee. Playoffeissa tämä tulee vielä korostumaan entisestään. Meidän joukkue on rakennettu hyvälle liikkeelle ja muutamalle ylimääräiselle poikittaisyötölle maalin edessä, kun olisi ollut jo paikka laukoa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä voittavan playoff-kiekon kanssa. Varsinkin, kun se hyvä liike vielä kaiken lisäksi puuttuu.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Älkää nyt panikoiko, HIFK treenaa niin kovaa, että jalat ovat vain tukossa. Muut joukkueethan ovat tähdänneet huippukunnon helmikuulle, joten se parhaiten nauraa, joka viimeeksi nauraa. Teksti tv:n kautta katsottuna hävettää ja pyydän seuran puolesta anteeksi kaikilta vastustajilta, tämänkin piti olla liigaottelu, johon vastustajat panostavat ja tulevat pelaamaan ammattimaisesti lätkää. Valitettavasti se toinen joukkue ei ole kiinnostunut siitä ja se on anteeksiantamatonta vastustajaa kohtaan.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Sellanen peli sitten, vitutus laantui jo siinä 0-6 tilanteessa ja lopulta jäi jopa ihan hyvä fiilis vaikka takkiin tulikin (kyllä, minussa on jotain vikana). Toivottavasti tämä on sitten se aallonpohja ettei tästä enää onnistuta vajoamaan alaspäin. Vaikka sitten jotain kriisipalaveria tai vastaavaa. Joukkue kuitenkin osoitti jonkin verran luonnetta vikassa erässä (tosi Ilves lähinnä pelaili puolivaloilla tuon vikan erän.)

Olenko väärässä vai muuttiko HIFK tuota hyökkäyspeliään jonkin verran vikassa erässä ja käytti jopa sentteriä hyödykseen ja toi kiekon jalalla alueelle sen sijaan että olisivat vain lyöneet pitkän perään. Muutenkin paljon suoraviivaisempaa ja yv:lläkin kiekko liikkui huomattavasti paremmin. Yksi asia mitä HIFK:n pitäisi harjoitella on laukaukset suoraan syötöstä. Nytkin lauottiin varmaan kymmenen kertaa ohi kiekosta hyvässä vetopaikassa.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kopin ovet on suljettu ja haastatteluita ei anneta, radiosta kuultuna. Ihan hyvä, jos siellä seinät raikuu. Toisaalta, tuollainen jengi menee vielä enemmän kipsiin jos koku huutaa vihaisena? Se nähtiin Raadon aikana ja sama pätee yhä?
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vitut siellä mitään huudeta. Stögö vaihtanu ChupaChupsit Aarrearkku pusseihin, niin namujen jakaminen kestää kauemmin kuin normaalisti. Husso sai syödä mustat koska pelissä niiden syöminen ei maistunut. "Ei mitään jätkät! Tästä on hyvä lähteä, ei ainakaan kovin paljoa huonommin voisi mennä" Pieni hymy vielä perään, huivi kaulaan ja Mercedes pihalta käyntiin.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Voitimme tänään jälkimmäisen puoliskon pelistä 3-0. Kaikki hyvin, juna jyskyttää vastustamattomasti kohti mestaruutta!
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hiljaista on, ei haastatteluita eikä edes sitä lyhyttä dunkkuun tuli tiedotetta illan matsista.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Tänään oli taas se jokavuotinen IFK-hetki, kun viha muuttui sekoitukseksi surua ja apatiaa. Kolmannen erän sairaskohtaus-episodi vielä alleviivasi näitä fiiliksiä. Toivottavasti ei käynyt pahasti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiljaista on, ei haastatteluita eikä edes sitä lyhyttä dunkkuun tuli tiedotetta illan matsista.
Hyvä näin. Nyt on joukkuetta sen verran koeteltu, että tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko tämä kotiyleisön edessä suoritettu häpeällinen fiasko herättää tämän joukkueen valmennusjohtoa myöten ja jengin ilme muuttuu täysin. Toinen vaihtoehto on sitten se, että sama paska jatkuu ja kevät jää lyhyeksi.

Tuossa jengissä on vaan niin helvetisti potentiaalia, joka ei tule esiin. Jaksan edelleen uskoa, että tästä kaudesta voi tulla pidempi kuin puolivälierät. Se vaatii vain herätyksen. Nyt!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään oli taas se jokavuotinen IFK-hetki, kun viha muuttui sekoitukseksi surua ja apatiaa. Kolmannen erän sairaskohtaus-episodi vielä alleviivasi näitä fiiliksiä. Toivottavasti ei käynyt pahasti.
Joo, eipä oikeastaan muu tuosta matsista enää kiinnosta kuin, että mitä tuolla katsojalle kävi. Toivottavasti ei tosiaan pahasti, sillä jos vaikka pahin tapahtuu, niin tämän Jatkoajan artikkelin lopussa oleva Törmäsen kommentti muuttuu entistä mauttomammaksi sammakoksi.

Kolmas erä sentään näytti jo joltain, mutta toisen erän ensimmäinen kymppi oli jotain, mitä ei ole koettu sitten... ainakaan kauden 2013-14.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Tämän vuoden puolella pelit on ollut täyttä skeidaa ja tänään sitten räjähti lopullisesti reisille. On Tää kyllä hienoa. Hienosti IFK kyllä osasi hyvät suht hyvät asetelmat sössiä tämän vuoden puolella. Olin jo vähän innoissani tammikuun alussa ja fiilistelin vaimolle, että hienoa kun tällä kaudella päästään suoraan poffeihin ja jopa kotiedulla. Vaimo vaan tokaisi, että ei kannata vielä innostua asiasta. Sanoin että eihän näistä asetelmista voi enään sössiä!! Helposti näköjään sitten pystyi. Miksi mä en ikinä opi, että kyseessä on jumalauta Helsingin IFK. Luulisi että näiden kaikkien vuosien jälkeen ajattelisin vähän maltillisemmin asioita, mutta ei niin ei ja nyt sitten vituttaa.


Perjantaina on sitten pelsut lahdessa. Pommin varma tappio. La TPS himassa josta veikkaan hikistä 2-1 voittoa missä summeri pelastaa.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kuulemma yksi katsoja sai sairaskohtauksen. Ei mikään ihme. Toivottavasti ja ennen kaikkea hän on ok. Siihen verrattuna ei HIFK:n pelillä ole mitään merkitystä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hyvä faija!

Luulin syksyllä vakavissani, että olet kondiksessa ja jättänyt vanhan renttuelämän taakse. Nyt tunnen itseni sinisilmäiseksi idiootiksi. Menit sitten taas avaamaan baarikaapin ihan muina miehinä ja nyt on entinen meno päällä. Olen pettynyt sinuun ja siihen, että luotin lyhyeen kuivaan kauteesi. Mutta on vielä jotain muuta, mihin olen paljon pettyneempi. Nimittäin sun autosi ja mukamas tyylikäs Dressmanin pukusi. En käsitä, miksi kaltaisesi vanha tenukeppi ajelee vielä kusenpolttamalla Toyota Priuksella? Vitun wannabe-merkonomi, ketä luulet pettäväsi? Kasvata nyt sen verran palleja, että kaivat taas esiin Harrikan ja/tai Cadillacin. Ökymauttoman menopelin joka syö saatanasti bensaa ja haistattaa paskat ympäristöystävällisyydelle. Ja tuo sinun kravattistailisi, jonka aloitit syksyllä? Ja geelillä kivasti pystyyn pistetty lyhyt tukka? Näytät saatana Tauski Peltosen vammaiselta kaksoisveljeltä, joka seurustelee Jesse Kaikurannan kanssa. Kun kerran tenutellaan ja ajellaan Harrikalla, kaiva esiin samantien myös nahkarotsisi, kasvata takatukka takaisin ja pistä jumalauta sigge huuleen! Ja vaihda viininpaska konuun & viskiin. Dokaamisenkin voi hoitaa tyylillä. Homot lipittelevät viinejä. Menestyjää sinusta ei tule koskaan, mutta ole edes äijä.

Saatana. Vittu. Terveisin poikasi.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kuulemma yksi katsoja sai sairaskohtauksen. Ei mikään ihme. Toivottavasti ja ennen kaikkea hän on ok. Siihen verrattuna ei HIFK:n pelillä ole mitään merkitystä.

Toivottavasti on kunnossa.En ole muuten niin hiljaista Nordista koskaan aiemmin nähnyt kuin tänään. Jokainen hallissa ollut tuntui unohtaneen tilanteen taululla, jääkiekon ja oikeastaan kaiken muunkin. Esimerkillistä toimintaa molemmpien jengien faneilta ja myös molemmilta joukkueilta.
Loppujen lopuksi jääkiekko on pieni asia. Sen huomasi tuossa tilanteessa.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Rouva näytti olevan ok, kun A3:sta käveltiin pois. Pelästyin itekin aivan helvetisti kun ihan vieressä sattui. Mutta tosi nopeesti oli lääkintähenkilökuntaa paikalla. Kiitokset heille!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
IS:n juttu on hyvä! On ihan uskomatonta, että vaikka valmentajat vaihtuvat, HIFK:ssa ollaan aina vaan tilanteessa, missä pukukoppia hallitsevat erilaiset klikit ja jokaiselle on selvää, että joukkue ei ole valmentajansa näpeissä. Juuri nyt on todella vaikea uskoa Törmäsen jatkavan kolmea kautta.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Husso sai syödä mustat koska pelissä niiden syöminen ei maistunut.

Helvetin hyvä! Vaikka muuten tekee mieli jo avata ranteet, ainakin kommentit täällä on paljon hauskempia kuin silloin kun IFK saa pisteitä (meinasin kirjoittaa että silloin kun IFK pelaa hyvin, mutta se taas on asia erikseen).
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI

Tyypillistä Iltapäivälehtien suoltamaa paskajournalismia ja klikkihuorausta. Toki asia voidaan muotoilla tuolla tavalla, koska siten se tuntuu raflaavammalta. Silti yhtä hyvin joku olisi voinut kirjoittaa, ettei Törmänen halunnut romuttaa Husson itseluottamusta entuudestaan ottamalta häntä toisessa ottelussa peräkkäin vaihtoon vaan osoitti peluuttamisella, että luottoa kaikesta huolimatta löytyy eikä päästetyt maalit olleet ns. maalivahdin maaleja.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mä näen tuossa eilisessä pelissä sitä että valmennus oli turhautunut pelaajiin, veska mukaan lukien ja osoitti sen "lapsellisesti" jos te ette pelaa me ei valmenneta. Pelaajien tulee osoittaa otteillaan että valmennuksella on jotain tehtävissä, nyt taululla 0 - 6 toisessa erässä niin harva valmentaja alkaa siinä enään kikkailemaan ja motivoimaan. Vaikka olisi kuinka paska pelisysteemi niin on meillä Liiga-tason äijät siellä jotka ei saa hävitä kaksinkamppailuja ja päästää maalipaikoille niin että puolivälissä matsia kotiluolassa 0 - 6 !!

_
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä näen tuossa eilisessä pelissä sitä että valmennus oli turhautunut pelaajiin, veska mukaan lukien ja osoitti sen "lapsellisesti" jos te ette pelaa me ei valmenneta. Pelaajien tulee osoittaa otteillaan että valmennuksella on jotain tehtävissä, nyt taululla 0 - 6 toisessa erässä niin harva valmentaja alkaa siinä enään kikkailemaan ja motivoimaan. Vaikka olisi kuinka paska pelisysteemi niin on meillä Liiga-tason äijät siellä jotka ei saa hävitä kaksinkamppailuja ja päästää maalipaikoille niin että puolivälissä matsia kotiluolassa 0 - 6 !!

Jep, näin minäkin sen näin, koska tämä oli ensimmäinen kerta koko kauden aikana, kun Stögö seisoi aitiossa täysin suolapatsaana kyrpä otsassa tekemättä yhtään mitään.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minusta Törmäsellä ja joukkueella on velvoitteensa myös katsojien suuntaan. Miksi maksaa pääsylipusta tai TV:n välityksellä pelin seuraamisesta, jos HIFK ei tule jokaiseen peliin tosissaan yrittämään voittoa. Olette palveluammatissa ja isopalkkaisia artisteja, eikä esiintyminen kaikkine kiemuroineen nähtävästi nappaa. Jos on skismoja, niin ne eivät saa näkyä eiliseen tapaan pelin aikana tai sitten pitää siirtyä takaisin amatööripuolelle pelaamaan ja valmentamaan.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uutiset › Neogenic Postgame: “Palaveerataan vaikka kaksi päivää putkeen” - HIFK

Lyhyesti:
Valmennus huomasi, että ollaan kuin ämmiä ja virkamiehiä, kaikki asiat on ehkä liian (pelin ulkopuolella?) hyvin ja siksi ei sytytä.

Naapurit pelaa jo POFF kiekkoa ja meidän jengiä ei vaan nyt nappaa. Tähän tullaan nyt puuttumaan KOVALLA kädellä ja homma ratkaistaan vaikka väkisin.

Näyttäisi siis siltä, että edarimeininki on syy tämän hetkiseen lamaannukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös