Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 911
  • 3 844

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigan kärkikamppailu sisälsi HIFK:n näkökulmasta hyvää ja heikkoa. Heikot asiat tapahtuivat suurimmilta osin ekassa erässä. Otteluun valmistautuminen ei ollut onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla - Kärpät luisteli viisikon läpi, tuli kulmista voittajana ja pelasi puolustuksen montaa kertaa todelliseen solmuun. Ensimmäisen yhdeksän minuutin aikana HIFK:lla ei ollut yhtään kontrolloitua hyökkäystä. Kärppien eka maali näytti menneen hiukan helposti, mutta olisiko siinä ollut maskia.

Toisessa erässä HIFK pääsi peliin mukaan, kovinkaan montaa vaarallista paikkaa ei ollut mutta onnistumisprosentti oli hyvä. Varsinkin ylivoimamaalissa oli sellaista suoraviivaisuutta, jota soisi näkevän enemmän, Partaselle iso plussa loppuun asti pelaamisesta ja ennakkoluulottomuudesta. Kärppien kolmas maali kyllä ihmetyttää - miten 5 vs. 5 pelissä pystyy hyökkääjä kävelemään maalivahdin alueen läpi avoimeen tekopaikkaan nähdyllä tavalla, enemmän lätkästä ymmärtävät valaiskaan minua.

Lopussa tasoitus ja pari hyvää paikkaa oli jopa ottaa kolme pistettä. Ramstedtin ja Raskin yritykset rankkareissa aika ponnettomia - eikös yrittäisi saada tuore maalivahti sivuttaisliikkeeseen?

Se eka erän alku kyllä aiheutti fiiliksen, että olikohan siinä esimakua keväällä realisoituvasta, pelaajamateriaalin ominaisuuksista johtuvasta puutteesta? Tarkoitan sitä, että kun kovaa luistelevaa ja fyysistä joukkuetta vastaan ei pystytä pelaamaan hyökkääjiä pois maalintekopaikoilta ja hävitään omassa päässä suurin osa kaksinkamppailutilanteesta, niin mitähän siitä seuraa? Toivon, että joukkueen rakentamisesta vastaavilla on suunnitelma/näkemys siitä, miten puolustuspelaaminen tullaan keväällä organisoimaan,

Mutta kaiken kaikkiaan hyvä suoritus, alku huomioiden. Vierasmatseista kolmen pisteen voitot tekisivät terää.

EDIT: Ja ai niin, Joonas Donskoi on Liigan paras pelaaja - aivan mielettömässä vireessä.
 
Viimeksi muokattu:

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Arvostan nousua ja taistelua.Onneksi poffeissa ei ole pilkkuja. Goldie ja Zabo ehdottomasti rankkeja yrittämään. Kyllä tuossa paikkoja oli, haastettiin selvä mestarisuosikki kuitenkin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajalla hieman näytti siltä, että Lankinen olisi vähän jumpannut vaihtopenkillä, niin mahtoiko odottaa komennusta rankkareihin? Kannattaisi kyllä kokeilla, Husso ei osaa enää torjua niitä ollenkaan. Ja tämän illan perusteella en enää kysele, miksi Ramu ei vedä rankkareita, eikä nuo muutkaan nyt olleet kovin häävejä valintoja, vaikka Partanen komeasti onnistuikin.

Joka tapauksessa, nihkeää alkua lukuunottamatta ihan mukiinmenevä peli ja jämäpiste maistuu parhaiten silloin, kun nousee lopussa tasoihin. Näitä loppuhetken nousuja on kai tullut tällä kaudella ihan mukavasti, niin toivottavasti on hyvä enne pleijareihin.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pleijareissa ei ammuta rankkuja ja se siitä. Muutama huomio illan pelistä:

- Ramu on kadottanut täysin peli-ilon ja lähes joka toinen ratkaisu on kuin c-junnulta kenellä on eka darra päällä. Juuri nyt on aika riippakivi mutta minkäs teet. HIFK:n menestys tällä kaudella on kyllä Ramusta paljolti kiinni joten siinä Stögölle hommaa.

- Taipalus näytti tänään aivan persholelta. Kaameita ratkaisuja ja kyllä on kaukana 'se paras terä'. Jos homma puuroutuu tolla tavalla pleijareissa missä tila& aika on vähemmällä niin huhhuijaa.

- Grilli on äijä ja jengin paras pakki heittämällä.

- Generous hätäilee ja luulee omaavansa liikaa kiekollista taitoa. Toisaalta kyllä siellä oli muutkin pakit+hyökkääjät koko ajan näätälauman perässä. Silti, ei kolmosparia ylemmäksi kiitos.

- Zabon turhautuminen on käsinkosketeltavaa. Jatkolappuun voisi alleviivata 'yes, we will get you a bloody good centerforward this season'.

- Luttisen asennetta ei voi kuin ihailla. Kapteeniainesta jos Söde lopettaa. Tänään hienoa työtä maalin edessä ja mielestäni Arttu jaksaa luistella entistä paremmin matsi matsilta. Kultaakin kalliimpi pudotuspeleissä.

- Rask voisi huilta pelin kaksi tai sitten kokeilla toisessa ketjussa. Nyt vähän sellaista väkisin puskemista ja kyllä se tehottomuus näkyy koko kentän tuloksissa.

- Donskoita ei voi kloonata. Onneksi.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Jatkoajalla hieman näytti siltä, että Lankinen olisi vähän jumpannut vaihtopenkillä, niin mahtoiko odottaa komennusta rankkareihin? Kannattaisi kyllä kokeilla, Husso ei osaa enää torjua niitä ollenkaan..

Kekeä voisi hyvin kokeilla. Ja sitä paitsi Keken rankkaritilastot ovat muistaakseni 2 voittoa kahdesta yrityksestä. Hussolle on kyllä tapahtunut jotain, koska aiemmin Hude oli mielestäni rankkareissa huomattavasti parempi.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Pohtiiko kukaan muu miksi Ramu laitetaan aloittajaksi YV:n alussa? Joka ikinen YV jouduttiin aloittamaan kierroksella omasta päästä kun Ramu häviää sen ekan aloituksen poikkeuksetta. Tähän vielä päälle pelin alussa 100-0 häviö omassa päässä josta vastustaja johtoon. Turhauttaa kovasti tämä kaveri tällä hetkellä.. Taidot tietää kaikki mutta se alkukauden asenne on kadonnut taivaan tuuliin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Rehellisyyden nimissä, unohdin mainita: Blomqvist pelasi ehkä kauden fyysisimmän pelinsä ja Partanen yritti vaihteeksi enemmän kuin aiemmin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näkikö kukaan mitä Puustiselle tapahtu?

''Telakalla'' ketjusta:
Ei ole pelannut ensimmäisen erän jälkeen. Kävi kokeilemassa jalkaansa ensimmäisen erän alussa pelikatkon aikana, jonka jälkeen kävi pitkään pelaajatunnelissa Heleniuksen kanssa keskustelua. Vähän jäi sellainen fiilis, että Pudi olisi halunnut yhden vaihdon kokeilla, muttei lupaa herunut Heleniukselta, joka komensi koppiin.

Meidän Helmikuun loput vastustajat on onneksi sarjataulukon keskeltä ja peräpäästä, eli Ässät (Vieraissa), Ilves (K), Pelicans (V) ja TPS (K). Noista pitää 3-4 voittoa ottaa jos halutaan pysyä 6.joukossa.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Mahtaakohan Auvitu siirtyä takaisin Grillforsin pariksi kun Söde tulee takaisin. Voisi luulla, että laittavat tuon Söde-Taipalus parin myös takaisin yhteen. Oletettavasti Hank putoaa ulos kokoonpanosta toisaalta myös Teppo tai Honkaheimo saattaa olla se epäonninen. Honkaheimosta on tosin enemmän hyötyä esim av:lla.

Auvitu-Grillfors
Taipalus-Söderholm
Teppo-Generous
Honkaheimo

Toisaalta Södeä voisi peluuttaa seiskapakkina alkuun.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmaan uin miinaan... Mutta silti, muistatko millaista kärsimystä kaks viimeisintä kautta oli. Nyt on paljon hyvää, pelaajat, ilmapiiri ja ennen kaikkea päämäärä tehdä hommia yhdessä pärjäämisen eteen. Mutta kaikilla meillä on oikeus omaan mielipiteeseensä.
Muistan hyvinkin, ja nuo kaudet olivatkin puhdasta kärsimystä. Koska joukkue pärjää, niin tämä kausi ei ole lähellekään niin kauhea kuin kaksi aiempaa. MUTTA, se mikä erottaa tämän kauden kahdesta aiemmasta löytyy penkinpäästä ja vastuuvalmentajamme julkisesta ulostulosta sekä joukkueen sitä tukevista peliesityksistä. Stögö linjasi kauden alussa, että hänen HIFK ei aio pelata seuran vuosikausia vaalimaa brändikiekkoa, ja sitä ei tosiaankaan olla nähty: joukkue ei taklaa, se ei puolusta omiaan eikä se muutenkaan herätä minkäänlaisia mielikuvia fyysisestä presenssistä.

Stögön linjaus ja peliesitykset ovat vieneet pois sen toivonkipinän paremmasta huomisesta, johon sinisilmäisenä HIFK-kannattajana pystyi mm. kahtena viime kautena uskomaan. Olen huomannut itsestäni, että tämä nykyinen pelityyli ei minulle riitä vaikka voitettaisiinkin. Varsinkin nyt joukkueen hävitessä tältä pelitavalta katoaa pohja, sillä enää ei ole mitään tekosyytä minkä taakse piiloutua. Minä en aikoinani alkanut seuraamaan HIFK:ta, jotta voisin ihastella kuinka nopeasti HIFK:n pelaajat luistelevat. Minä rakastuin särmän, ylimieliseen ja sääntöjen rajamailla pelaavaan perinteiseen seuraan, joka erosi muista liigajoukkueista ja herätti sekavia tunteita vastustajissa. En halua HIFK:n sikailevan kentällä, mutta en myöskään halua joukkueen vetävän itseään sinne toiseen ääripäähän muiden lampaiden sekaan.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Eilisessä pelissä oli muuten huomionarvoista myös se että ne maalivahdin päälle ajamiset puuttuivat kokonaan ja kummassakin päässä kun veskalla oli kiekko ei ollut minkäänlaista nokkapokkaa tai tönimistä ja tuuppimista.

Kyllähän tämä peli on menossa kovaa vauhtia siihen että pelataan taitokiekkoa ja unohdetaan nuo "brändin" tyyliset pelitavat minkä perään täälläkin moni haikailee. Olihan siellä kuitenkin ihan hyviä taklauksia eilenkin joten ei se nyt pelkkää antifyysistä pikaluistelua ole. Hirvosen haastattelustakin kävi selvästi ilmi se että jos keskitytään siihen taklaamiseen vastustajan päädyssä niin jäädään auttamatta jälkeen vastustajan kääntäessä pelin toiseen suuntaan. Pommikone Lamberg kun palaa kokoonpanoon niin niitä nähdään varmaan taas enemmän, toivottavasti ukko vaan kestää. Ei siinäkään ole mitään mieltä rikkoa itsensä, kun joka äijää tarvitaan pleijareissa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Minä en aikoinani alkanut seuraamaan HIFK:ta, jotta voisin ihastella kuinka nopeasti HIFK:n pelaajat luistelevat. Minä rakastuin särmän, ylimieliseen ja sääntöjen rajamailla pelaavaan perinteiseen seuraan, joka erosi muista liigajoukkueista ja herätti sekavia tunteita vastustajissa. En halua HIFK:n sikailevan kentällä, mutta en myöskään halua joukkueen vetävän itseään sinne toiseen ääripäähän muiden lampaiden sekaan.

No täähän oli kuin mun näppikseltä saatana! Muistan kakaravuosilta kuinka HIFK:n vastustajat olivat pieniä ja taitavia (kuten narrit) ja me sitten lanattiin niitä pitkin seiniä. HIFK oli niin lähellä NHL-ideologiaa kuin Pohjois-Amerikan ulkopuolella oli mahdollista. Nyt kun HIFK on se pieni, nopea, ylivoimista elävä kamojaan jäältä pääasiassa keräilevä nippu, niin onhan tässä varsin erikoinen tunnelma. Vähän sama fiilis kuin jos olisi ostanut BMW:n aikanaan siksi, että se on nopea ja pahennusta herättävä auto. Ja nykyään sitten kun istut edelleen BMW:n ratissa, mopoautot ja Skodat painelevat ohituskaistaa lujaa ohi. No, auton voi vaihtaa, joukkuetta ei sentään.

Mun on kuitenkin, kuten eilenkin totesin, annettava kiitosta monenkin yksittäisen pelaajan taistelutahdosta. HIFK on erikoisessa jamassa; yksilötasolla joukkueessa on mielestäni mukavasti vääntövoimaa ja munaa. Mutta joukkueen peli-ilme ja -ideologia? Kuten moni muukin on todennut, tällä pelityylillä on sitten oikeasti voitettava liki koko ajan, jos oletusarvona on edes jonkunlainen katsomossa viihtyminen. Koska diggaan monista pelaajista, jaksan kyllä katsoa tämänkin kauden, mutta mulla on pieni ongelma Mr.Törmäsen kanssa just nyt.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jep, tänä päivänä pelaajilta vaaditaan huomattavasti enemmän kuin vaikka 10 vuotta sitten. Karvaavan pelaajan pitää pystyä reagoimaan siihen, miten vastustaja on avaamassa peliä. Ei sinne voi tänä päivänä sukeltaa täysillä päälle tai lopputuloksena saattaa olla parilla syötöllä omaan päähän käynnissä oleva ylivoimahyökkäys. Pelin rytmittäminen on tänä päivänä a ja o. Sehän on aivan täyttä sontaa, jos väittää ettei HIFK pelaa fyysistä lätkää. Muutos tämän kauden pelaamisessa on tapahtunut tämän vuoden puolella, pelaajat vetävät enemmän tilanteita loppuun saakka, tämä kuitenkin tehdään niin, ettei pelata itseään pihalle.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Melartin kohdalla taisi tulla tuiki harvinainen tupla-duffi. Muuten uskon, että Hifk tulee olemaan varsin korkealla lopullisessa taulukossa. Jos alkuvuoden konttaaminen tarkoittaa, tieto: kyllä, huippukunnon tähtäämistä kevääseen. Sekä, hetkittäin sekavalta vaikuttava, pelitavan muutos poff -pelitavan treenaamista.
Laitan tännekin mietteeni teidän keväästä. Kaikkihan on tietenkin mahdollista, mutta odotan teille piiiitkäää kevättä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Joo, on siellä hyvää yksittäistä fyysistä pelaamista. Itse kritisoin eniten pelisysteemiä, joka nojaa liki puhtaasti individualismiin juuri nyt. Koska viisikkopeli 5vs. 5 -asetelmissa on aivan olematonta, HIFK on poikkeuksellisen paljon ylivoiman varassa. Ja heti jos se yskii, kuten tämän vuoden alussa, ollaan vaikeuksissa pisteidenkeräämisen kanssa. Pisteidenkeräämisestähän tässä on pohjimmiltaan kyse viihdyttämisen lisäksi.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pohtiiko kukaan muu miksi Ramu laitetaan aloittajaksi YV:n alussa? Joka ikinen YV jouduttiin aloittamaan kierroksella omasta päästä kun Ramu häviää sen ekan aloituksen poikkeuksetta. Tähän vielä päälle pelin alussa 100-0 häviö omassa päässä josta vastustaja johtoon. Turhauttaa kovasti tämä kaveri tällä hetkellä.. Taidot tietää kaikki mutta se alkukauden asenne on kadonnut taivaan tuuliin.

Perustuisiko tämän siihen että vaikka vastustaja kiekon saisikin niin se lyödään päätyyn ja ensimmäinen YV-koostumus eli se Ramun ympärille rakennettu pääsee pelaamaan kuitenkin noin minuutin, siinä haetaan ratkaisua Ramun kiekollisesta taidosta. Aloitukselle ei lasketa niin paljon painoarvoa YV:ssä ja voittaahan ne muutkin kuin Elkins aloituksensa joskus.

Ramu on kärkisentteriksi liian ailahteleva, en itse saa millään tämän kauden esityksillä Ramusta selkeää ykkösentteriä vaikka pisteitä on tullutkin. IFK:lla on ongelma kun kaikilla kolmella hyökkäävällä sentterillä on omat hyvät alueensa mutta yksikään ei suorita kaikkia niitä alueita sillä tasolla että olisi selkeä liideri.
Tappiotilanteessahan Stögö suoritti jälleen ketjuarvonnat minkä tuloksena Ramu ja Zabo pelasi kimpassa. Vaikka Zabon maali tulikin Ramun jätöstä niin ei se ketju mikään riemuvoitto ole Zabolle täysillä viisikoilla pelattaessa, aina kun peli kääntyi se oli Zabo kun oli ensimmäisenä alhaalla. Kun normi ykköskentässä sieltä tulee Zabon lisäksi vauhdilla Kupru ja Raskikin. Ero oli nähtävissä. Ramu tarvitsee rinnalleen puolustavan laiturin tyyliin "jerelehtinen", Zabo toteutti sitä eilen ja taas Zabo tarvitsee rinnalleen vahintään tunnollisesti puolustavan sentterin jotta saa häärätä rauhassa ylhäällä.

_
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Tappiotilanteessahan Stögö suoritti jälleen ketjuarvonnat minkä tuloksena Ramu ja Zabo pelasi kimpassa.

Taisi peluutus mennä niin että Puustisen pudottua toisessa laidassa kiersi kolme laituria, jolloin väkisinkin Zabo ja Ramu osuivat välillä saman aikaan kentälle.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Taisi peluutus mennä niin että Puustisen pudottua toisessa laidassa kiersi kolme laituria, jolloin väkisinkin Zabo ja Ramu osuivat välillä saman aikaan kentälle.

Okei, eli Puustinen tippui jo kesken ensimmäisen erän. Muistin että olisi pelannut ekan erän, on ollut sen verran näkymätön yleensä peleissä. :)
Osui muutenkin 0-2 tilanteeseen Zabo ja Ramu useasti kentälle samaan aikaan joten itse tulkitsin sen ainakin jonkun aikaa olleen tarkoituksella eikä vain kiertoa. Mutta se ja sama, joka tapauksessa näki heebot skulaavan yhdessä mitä moni on täälläkin huudellut.

_
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska diggaan monista pelaajista, jaksan kyllä katsoa tämänkin kauden, mutta mulla on pieni ongelma Mr.Törmäsen kanssa just nyt.

Hep, tunnista fiiliksen ja kärsin itsekin samasta. AirHockey parhaimmillaan on ihan viihdyttävää menoa, kuten eilen 2-3 erät. Päästä päätyyn eikä luojan kiitos jäädä sinne oman maalin taakse odottelemaan josko vuodenaika sattuisi vaihtumaan ennen seuraavaa hyökkäystä. Tässä Stögö on huikea parannus edellisiin kausiin. Mutta samalla tuon ilmi perusfaniuteni: aina löytyy jotain valitettavaa. Stögön pelikirjassa on puute nimeltä monipuolisuus. Nyt kun vastustajat ovat koko syksyn opiskelleet HIFK:n pelitapaa, siihen osataan vastata kyllä. Lisäksi AirHockey ei oikein tunnu tukevan oman pään puolustuspelin fyysisyyttä. Enemmänkin siellä juostaan kaverin perässä ja(suuresti vihaamani) mailaa käytetään enemmän vastustajan pelin rikkomiseen kuin kroppaa. No se siitä, ei valiteta liikaa.

Jep, tänä päivänä pelaajilta vaaditaan huomattavasti enemmän kuin vaikka 10 vuotta sitten. Karvaavan pelaajan pitää pystyä reagoimaan siihen, miten vastustaja on avaamassa peliä. Ei sinne voi tänä päivänä sukeltaa täysillä päälle tai lopputuloksena saattaa olla parilla syötöllä omaan päähän käynnissä oleva ylivoimahyökkäys. Pelin rytmittäminen on tänä päivänä a ja o. Sehän on aivan täyttä sontaa, jos väittää ettei HIFK pelaa fyysistä lätkää. Muutos tämän kauden pelaamisessa on tapahtunut tämän vuoden puolella, pelaajat vetävät enemmän tilanteita loppuun saakka, tämä kuitenkin tehdään niin, ettei pelata itseään pihalle.

Tämäkin on totta. Lisäksi on todettava AirHockeyn puolustukseksi, että ei siellä ole hirveästi fyysistä toteutustakaan mm. omassa päässä. Generous toi tähän toivottavan muutoksen, nyt vaan pitää saada kaveri tutuksi pelisysteemiin ja karsia ne epäolennaisuudet pois. Ihan ok alku kaverilla, ei vain pidä odottaa liikoja. Mutta eilen esim. Auvitu toi ikävällä tavalla ekan erän 10min aikana tämän puutteen näkyviin: sen sijaan että olisi lanattu Donskoi kerran kaksi kunnolla, keskityttiin luistelemaan perässä ja pyrkimään kiekonriistoon oman maalin ympärillä. Jos vastustaja on liian taitava tällaiseen, mun pääkoppa käskee kolata sen pois jopa sillä riskillä, että kiekko jää vastustajalle vieläkin. Ei voi mitään, sellaisesta pelistä mä diggaan enkä aio muuttua miksikään :)

Koska viisikkopeli 5vs. 5 -asetelmissa on aivan olematonta, HIFK on poikkeuksellisen paljon ylivoiman varassa. Ja heti jos se yskii, kuten tämän vuoden alussa, ollaan vaikeuksissa pisteidenkeräämisen kanssa. Pisteidenkeräämisestähän tässä on pohjimmiltaan kyse viihdyttämisen lisäksi.

Jep, vielä tämä. Eilen konkeretisoitui tästäkin kohdasta asioita: Taipalus mm. veti ihan vihkoon kun viisikkopeli ei toiminut, haki vain pitkiä avauksia. Nämä pitkät avaukset olivat säälittäviä(myös muiden pakkien kohdalla huom), HIFK:n kärkimies ohjasi kovan syötön päätyyn missä oli 2 kärppäläistä hakemassa kiekkoa ja VASTA sitten tuli HIFK:n hyökkääjä. Joka ikinen kerta näädät pelasi tilanteen ihailtavan rauhallisesti ja käynnisti oman hyökkäyksensä. Ja Marjamäki ei todellakaan pelaa pelkästään MVP:tä, kyllä siellä mm. Junttila ja Donskoi vetivät päästä päätyyn(ihmeellisesti niillä ei näy kova treenaaminen jaloissa ;) pystysuuntaa ja usein tuhosivat HIFK:n puolustuspelin tässä kohtaa.

Ei pelkkää negailua, hienosti 3:ssa erässä HIFK rupesi kolaamaan Donskoita ja yhdessä vaihdossa vedettiin kaveri 2krt pepulleen kunnolla. Jos vastustajalla on tuollainen ärsyttävän taitava gretski, sille pitää antaa erikoishuomiota juuri näin. Niinhän meidän Zabokin saa samanlaista kohtelua. Pakko myös kehua HIFK:n kolmatta erää, taas löydettiin jalat ja se tappamisen meininkin muutenkin. AirHockeyn suurin probleema juuri nyt on saada tuo meno päälle 00:01 hetkestä alkaen ja päättymään vasta 60min kohdalla.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vähän huonoa on myös se, että IFK joutuu tekemään aikamoisen psykofyysisen suorituksen ja punnerruksen jokaisen maalipaikan eteen, kun taas Kärpät vetelee klip klap klip klap ja oho... Donskoilla 1000-taalan mesta taas monennenko kerran tässäkin erässä. Pallolla ei ole keuhkoja, jakso meidän vanhanliiton futisvalmentaja esitelmöidä aikanaan :)

Noh, toivotaan että on treenattu niin kovaa, että jokainen jätkä jaksaa vetää airhockey:ta päästä päähän pitkänkin poff-sarjan ajan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Pikkukuriositeettina eilisestä mainittakoon, että kenenköhän idea oli laittaa alivoimassa Hank ja Taipalus samaan aikaan kentälle? Stögön? Harvemmin näkee 5-4 alivoimassa tilannetta, että vastustajan kaksi hyökkääjää pääsee vapaasti syöttelemään maalivahdin nenän edessä. Tämä oli toivottavasti ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun nämä em. herrasmiehet pääsevät samaan aikaan kentälle!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Joukkuetilastot | Runkosarja 2014-2015 | Tilastot | Liiga
Tilastoista näkee, että HIFK on viimeiset 5 peliä ollut Liigan paras yv-joukkue ja alivoiman sijaluku on 13, takana vain Kärpät. Yv-pelin onnistumisprosentti on jopa 33,33. Eilen Nelosen studiossa olivat vieraina Karri Kivi ja Kai Suikkanen. Heistä Kivi painotti, että playoff-peleissä koko menestyksen kannalta tärkein osa-alue on av-pelin toimivuus, joka hänen kokemuksellaan ja näkemyksellään ohittaa jopa yv-pelin painoarvon voittamisessa, kun ratkotaan siis loppupelejä. Av-peli on hieman pidemmässä otannassa toiminut ihan kelvollisesti ja yv-peli on ollut kehnompaa kuin viime otteluissa. Jos jotain voisi päätellä, niin yv-peliä on nyt kehitetty ja av-peli pitää saada taas toimimaan vähintään tammikuun pelien tasoisesti.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Heistä Kivi painotti, että playoff-peleissä koko menestyksen kannalta tärkein osa-alue on av-pelin toimivuus, joka hänen kokemuksellaan ja näkemyksellään ohittaa jopa yv-pelin painoarvon voittamisessa, kun ratkotaan siis loppupelejä. Av-peli on hieman pidemmässä otannassa toiminut ihan kelvollisesti ja yv-peli on ollut kehnompaa kuin viime otteluissa. Jos jotain voisi päätellä, niin yv-peliä on nyt kehitetty ja av-peli pitää saada taas toimimaan vähintään tammikuun pelien tasoisesti.

Joo, Kivi puhui kyllä ihan asiaa. IFK:n av-pelaaminen on ollut viime aikoina aika karmean näköistä. Neliö on passiivinen ja jossain kohtaa sitten se hajoaa täysin, kun yksi pelaaja lähtee hortoilemaan omiaan. Tämän jälkeen, vastustaja pääsee eilisen tavalla tekemään klap klap syötöillä tilaa viimeistelylle. Aika usein on tilanne, että pakkien ja veskarin välissä seisoskelee vastustajan pelaaja vailla minkäänlaista häirintää. Tämä on aika käsittämätön tilanne. Noh, edelleenkin väljä otteluohjelma antaa mahdollisuuden eri osa-aluieden treenaamiselle ja av-pelaaminen on yksi tärkeimmistä.

Kuka opettaa IFK:n pelaajille viimestelyn? Aika perkeleen vaikeata se tuntuu olevan edelleen. Avopaikat sössitään 9/10 kerrasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös