Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 999
  • 3 844

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta jos pitää paikkaansa, että Husso on vetänyt soppaa junnukisojen ajan ja on sen takia huonossa kondiksessa, niin kertoo ihan riittävästi hänen motivaatiostaan ammatinharjoittamiseen. Olisi paitsi maajoukkuetta, eritoten seurajoukkuettaan kohtaan täysin anteeksiantamatonta. Ei muuta kuin Mestikseen hakemaan motivaatiota ja uutta ukkoa sisään loppukaudeksi.

Joku Osku G. heittää jonkun käsittämättömän 7 kg jutun, ja yht'äkkiä se kääntyy täällä siihen, että Husso on vetänyt junnukisoissa pelaamisen lomassa bisseä kaksin käsin, ja pitäisi passittaa Mestikseen. Edes jotain tolkkua näihin juttuihin. En siis väitä, etteikö lisäpainoa olisi voinut tulla junnukisojen aikana, mutta pistää kyllä aika lailla vihaiseksi että joku oma fani alkaa täällä heti heittämään juttua 19-v. kaverin kaljankiskomisesta. Käsittämätöntä paskaa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Kuten sanoin itsekin, toivon suuresti ettei tuo väittämä pidä paikkaansa. Ihme taantuma on Hussolla joka tapauksessa ollut kisojen jälkeen ja toisaalta ihmettelen suuresti miksi kukaan menisi huvikseen televisiossa tuollaisia laukomaan jos taustalla ei ole mitään totuuspohjaa. Minulla ei siis ole mitään tietoa asiasta, siksi sanoinkin että JOS pitää paikkansa. Ja sitä paitsi mitä vitun väliä iällä edes on, kaveri on joka tapauksessa meidän ykköskassari, hänelle maksetaan siitä palkkaa ja tämän vuoksi hänen kuuluu elää niin kuin huippu-urheilijan kuuluukin. Jos 19vee on liian nuori ikä kritiikille, niin sitten varmaan kannattaa miettiä, että onko ikä myös liian nuori meidän ykkösmolarille.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Joku Osku G. heittää jonkun käsittämättömän 7 kg jutun, ja yht'äkkiä se kääntyy täällä siihen, että Husso on vetänyt junnukisoissa pelaamisen lomassa bisseä kaksin käsin, ja pitäisi passittaa Mestikseen. Edes jotain tolkkua näihin juttuihin. En siis väitä, etteikö lisäpainoa olisi voinut tulla junnukisojen aikana, mutta pistää kyllä aika lailla vihaiseksi että joku oma fani alkaa täällä heti heittämään juttua 19-v. kaverin kaljankiskomisesta. Käsittämätöntä paskaa.

Nii ehkäpä tuohon bissen veto -epäilyihin hieman johdatteli se Törmäsen kommentti hymy naamalla, siitä ettei Husso ollut juonut kisoissa tarpeeksi.
Ja ei se olisi eka kerta kun kisareissulla vedetään bisseä... Sheddin aikana vierasmatkoilla oli dösässä aina bisseä tarjolla...
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä tuosta edariasenteella pelaavasta venäläisestä. Aina argumentoidaan, että ei kaikkien tarvitse olla koohottajia tai energisiä yrittäjiä tyyliin Joonas Rask. Ei tarvitse, mutta jos on heikko pelaaja muutoin kuin kiekollisena, niin pitää tehdä kunnolla pisteitä sen vastapainoksi. Onko se mahdottomuus, että olisi kokonaisvaltaisesti hyvä ja siihen päälle pystyy tehopisteisiin. Esimerkkinä vaikka Jasse Ikonen, Arttu Luttinen ja Tomas Zaborsky. Ei ole mielestäni järkevää miettiä, että olemassa on vain taitavia ja umpilaiskoja pelaajia tai sitten työteliäitä, hyviä puolustuspään miehiä, jotka eivät kuitenkaan ole häävejä hyökkäyspäässä.

Välillä syötöt väläyttää, suurin osa syötöistä kuitenkin vastustajille kun hakee liian vaikeita. Näiden poissaolo näkyi hienosti kun kaveri oli pois, niin ylivoima oli sen ajan todella tehokasta.

Silti, ei tee eroa onko Goldobin kokoonpanossa vai ei. Joitain tiukkoja pelejä hänen surkeisiin otteisiin on kääntynyt ja tulee kääntymään. Joskus pelaa hyviäkin pelejä, mutta pääosin ei ole peliaikansa arvoinen. Tilallekaan ei ole parempaa, mutta tulevaisuutta palvelisi paremmin se että tuolla paikalla olisi koko kauden vetänyt Saarelainen ja kaikki mokailut annettaisiin samanlailla anteeksi
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Vaihteeksi hyvä 1. erä HIFK:lta, paikkoja oli useampaan maaliin, mutta ainakin se yksi tehtiin. Goldie oli ainakin hyvällä pelipäällä, sai pari maalipaikkaa luotua muille lähes tyhjästä ja itsekin pääsi pariin kertaan hyvään tekopaikkaan. Rankkarin tuhlasi, mutta ei maalikaan ollut siinä kaukana. Raskin kiintiöpaikkaa ykkösessä voisi tarkastella uudestaan, selostajan mukaan ei ole tehnyt maalia tämän vuoden puolella ja muutenkin peli tahtoo mennä kulmissa pörräykseen.
 

444

Jäsen
Raskin kiintiöpaikkaa ykkösessä voisi tarkastella uudestaan, selostajan mukaan ei ole tehnyt maalia tämän vuoden puolella ja muutenkin peli tahtoo mennä kulmissa pörräykseen.
Rask kuitenkin oli yksi pirteimpiä ilmestyksiä ensimmäisessä erässä. Yhtä lailla voisi tarkastella myös Zaborskyn paikkaa ykkösessä...
 

Stigu

Jäsen
2 erääkohta takana ja fiilikset on hieman sekavat: peli on melkoista tervanjuontia, mutta IFK johtaa selvästi. No, ehkä tuo orastava voitto on tässä tilanteessa parempi kuin hyvin sujuva peli. Jalka ei tunnu liikkuvan jengillä vieläkään.

Jos jotain positiivista hakee, niin
- Partanen on pelannut hieman pirteämmin. Voimaa saisi olla kyllä tuonkokoisella kaverilla helvetin paljon enemmän
- Generous on pelannut ihan OK. Laukoo hyökkäyspäässä, siivoa maalinedustan omassa päässä, mutta syötöissä on toivomisen varaa.
- Goldie alkaa piristyä.Potentiaalia tuossa nuoressa ryssässä on helvetin paljon.

Toivottavasti Leinolle ei käynyt pahemmin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Noh, on onnistuttu tekemään maaleja ja hallitsemaan peliä suurimman osan aikaa. Kunhan nyt klaaraisivat 3.erän myös.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tuosta HIFK:n pelaamisesta edelleen se tietynlainen pelaamisen tuska näkyy, mutta HIFK on pystynyt pelaamaan pelin hyvällä tahtotilalla enismmäisestä vaihdosta lähtien. Husso pelannut tämän pelin alkukauden tasollaan ja joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat onnistuneet. Nyt kun saisi onnistumisia tulemaan vielä laajemmalle sektorille.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Henk.koht. pitäisi erittäin tärkeänä tänään, että Hussa saisi joko nollapelin tai muuten parhaan mahdollisen. Jo syksyllä HIFK:n pelin parantuminen lähti ensisijaisesti siitä, että mv-peli toimi kuin black& decker.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Nelonen on ollut pirteällä päällä, toivottavasti Leinolle ei mitään pahempaa, oli onneksi jo jalkeilla. Kuten yllä jo mainittu Husso on ollut taas normaalin rauhallinen ja varma, se tuottaa tulosta. Zabo tehnyt sitä mitä häneltä odotetaan, eli pisteitä. Kyllä tuossa on nyt hyviä elementtejä etenkin vieraspeliksi.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Partaselta täysi jäätyminen läpiajossa, jonka jälkeen kaverille vielä turhautumisesta kakkonen = Anti-kliimaksi, mutta onneksi sentään pisteet otettiin himaan. Ihan hyvää vieraspelaamista, josta tuli mieleen alkukauden ryöstöretket Ouluun. Generous on täyttänyt tähän asti ruutunsa!
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Loistava vierasmatsi. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Hussolle erittäin tärkeä nollapeli tähän paikkaan. Saatiin luotua useita maalipaikkoja. Ylivoimalla kaksi kaappia ja alivoima sata prosenttista.
 

Arminius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Onnea Hussolle nollapelistä ja muutenkin koko joukkueelle plussaa. Täst on hyvä jatkaa, saattaa kääntää kurssia tälläset.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Hienoa IFK! Hudelle nollapeli varmasti henkisesti tärkeä, ja Zabolle pari pinnaa, että saa taas onnistumisen tunteen pintaan. Se kantaa jatkossa.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kaiken kaikkiaan erinomainen vierasmatsi. Loppujen lopuksi Lukolle ei jätetty juuri minkäänlaista mahdollisuutta. Olihan Lukko myös vähän vaisu, mutta IFK oli erinomainen. Suurempikin voitto olisi ollut mahdollinen, mutta kun Raumalla voitetaan 4-0, niin eipä tosiaan voi valittaa.
Plussaa ylivoimamaaleista, Luttisen sun kylmästä viimeistelystä selkä maaliin päin ja Husson hienosta nollapelistä. Ja kaikesta muusta myös.
Olen onnellinen mies.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli se HIFK:n paras peli pitkiin aikoihin - mikä ei tietenkään kovin paljoa vaadi. Husson nollapeli oli hyvä juttu ja vihdoin Hude alkaa olla takaisin syyskauden tasolla. Muista onnistujista voi mainita erityisesti Grillforsin. Ylivoima pyöri mukavasti ja alivoimakin toimi, niin tämä on taas niitä hetkiä kun rupeaa tuntumaan siltä, että tästä voisi vielä jotain tullakin. Tiistain matsi onkin sitten kunnon mittari ja toivottavasti maanpäälle palautuminen ei tule olemaan kovin rankka.

Tämä oli vasta toinen vierailuni Äijänsuolle ja se lienee ainoa liigahalli, mistä minulla on "puhdas saldo". Ensivierailu tapahtui 2011 jälkimmäisessä Rauman välierässä ja jos oikein muistan, Lukko jäi silloinkin nollille. Ja hyvä että Leinolle ei ilmeisesti käynyt pahemmin - uhkasi mennä fiilikset siihen tilanteeseen, mutta onneksi pian näytettiin, että mies on tolpillaan. Mitään väärää tilanteessa ei toki tapahtunut.
 

nikozwan

Jäsen
Muista onnistujista voi mainita erityisesti Grillforsin. Ylivoima pyöri mukavasti ja alivoimakin toimi, niin tämä on taas niitä hetkiä kun rupeaa tuntumaan siltä, että tästä voisi vielä jotain tullakin.

Samaa mieltä. Kiska oli tänään(kin) meidän paras pakki. Myös Luttisen 180 lämmitti mieltä. Pitkästä aikaa suhteellisen vahva kokonaisuus.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Suvereeni vierasvoitto yhdestä ylivoimaisesta finaaliehdokkaasta on aina hieno suoritus. Etenkin, jos omin punasilmin katsoin, niin Lukolla ei ollut (sitä yhtä mailat-hukassa pyöritystä lukuun ottamatta) yhtään maalipaikkaa 60 minuutissa. Kova suoritus. Kiitos.

Erityiskiitokset Goldielle, Grillille ja Generousille. Kolme G:tä. Jännää, miten peli rauhoittuu oman maalin edessä isännän saavuttua kehiin (Matt 18 minsaa). Kyllä siellä Vahalahtikin vain nurkissa homoili painostusjaksojen aikana.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Erityiskiitokset Goldielle, Grillille ja Generousille. Kolme G:tä. Jännää, miten peli rauhoittuu oman maalin edessä isännän saavuttua kehiin (Matt 18 minsaa). Kyllä siellä Vahalahtikin vain nurkissa homoili painostusjaksojen aikana.

Kieltämättä hieman huvitti, kun kiekko oli Mattilla omassa päässä. Hirveästi ei ollut taklaushaluja Lukon hyökkääjillä..

Hyvä matsi oli ja etenkin Lukon ekan erän pyörityksissä joukkue pelasi hyvin ja kylmäpäisesti. Maalejakin tuli ja tämä selvästi vapautti tunnelmaa. Lopussa oli Kuparisella ja Nykoppilla hymy huulessa vaikka veto meni yli maalin. Toivottavasti tästä tuli nyt hyvää buustia jengille.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Hyvä peli tänään, tästä se lähtee. Mukava oli nähdä, että peli-iloa oli ja välillä katkoilla naureskeltiin.
 

hiji91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Melbourne Football Club
Kylla oli kiva nahda et ifk osaa myos voittaa. Kun itseluottamus tulee takas niin hyvä tulee viel. Ei ifk oo missaan matsissa ollu alakynnessa (ehka lukuunottamatta kalpa matsin ekaa eraa).
Jos yv viel jatkaa paranemista ja saadaan jatkuvuutta onnistumisiin niin oikein hyva kevat voi viela tulla.
Kuparisen otteet on mun mielesta otettava huomioon. Puolustuspaa toimii erinomaisesti ja vahitellen rupee saamaan syottoja kohdilleen hyokkaysalueella. En olisi yllattynyt jos nousee tarkeaksi pleijareissa.
Vaikka partasta on taas tanaan haukuttu nii on hankin rupenu löytämään paremman vireen. Nykopp partanen kaksikko oli ajoittain hyvin pyorittamassa tanaan ja ajamassa maalille.
Ja on huomoitava etta taa tilanne nyt on kylla ihan eri ku viime vuonna, voi oikein nauttia joukkueen onnistumisista ku tietaa etta valmentaja ja jengi yhdessa on tyostany tata tulosta pitkin kautta eika siel oo mikaan psykopsykopaatti huutamassa ja pilaamassa kaiken.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Kylla oli kiva nahda et ifk osaa myos voittaa. Kun itseluottamus tulee takas niin hyvä tulee viel. Ei ifk oo missaan matsissa ollu alakynnessa (ehka lukuunottamatta kalpa matsin ekaa eraa).
Jos yv viel jatkaa paranemista ja saadaan jatkuvuutta onnistumisiin niin oikein hyva kevat voi viela tulla.
Kuparisen otteet on mun mielesta otettava huomioon. Puolustuspaa toimii erinomaisesti ja vahitellen rupee saamaan syottoja kohdilleen hyokkaysalueella. En olisi yllattynyt jos nousee tarkeaksi pleijareissa.
Vaikka partasta on taas tanaan haukuttu nii on hankin rupenu löytämään paremman vireen. Nykopp partanen kaksikko oli ajoittain hyvin pyorittamassa tanaan ja ajamassa maalille.
Ja on huomoitava etta taa tilanne nyt on kylla ihan eri ku viime vuonna, voi oikein nauttia joukkueen onnistumisista ku tietaa etta valmentaja ja jengi yhdessa on tyostany tata tulosta pitkin kautta eika siel oo mikaan psykopsykopaatti huutamassa ja pilaamassa kaiken.
Onko sina sun alias ehka Raappana? Meila taala Suomesa on ollut taappana, käyta vahan tekstisa pisteita, ylapuolela kirjainten joskus O ja A. Asiaan: hyvä vieraspeli, voitettiin kaikki erät, parempi maalivahti/maalivahdit, yv, av jne. Ja taklauksia! Kyllä se tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös