Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 672 023
  • 3 844

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Ihan tunteella vedetty Wanhan Liiton edustajan kommentti;

Taas kolattiin kapteenistoamme. Sitten käytiin vähän huutelemassa ja silittämässä. Ei mitään...mennään vaan tällä neppailulinjalla.

Roman Vopat, where are you?
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja mikä pahinta, ainakin mun silmään, että mennään mailalla vähän tökkäsemään. Joko pidetään kuuppa totaali jäässä tai sitten mitä itse suosisin, vähintään pari kundia pudottaa kintaat ja vetää rottaa ja paria lähintä.

En todellakaan toivo mitään hölmöilyjä, mutta tuollaisiin törkeyksiin pitää reagoida! Se ei todellakaan tarkoita Söden kaltaista ämmäilyä, eli mennään mailalla tökkimään, josta ei ole mitään iloa, sekä kaiken huipuksi siitä tulee vielä kakkonen.

Hyvää kiekkoa pelataan, mutta kyllähän tuo alkaa vituttamaan, kun ukkoa tippuu kokoonpanosta ja mitenkään siihen ei reagoida.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK pelaa ihan hyvin periaatteessa, mutta sitten ylivoimat ihan karmeata ja käsittämätöntä kuraa. Jatkuvasti yritetään oikoa ylivoimalla ja hakea jotain ihan ihmeellisiä syöttöjä. Ei mitään malttia hakea sitä YV:tä rauhassa. Tämän viimeisimmän umpipaskan YV:n jälkimainingeista sitten JYP teki pelin avausmaalin. Moberg yritti viivalta jotain käsittämätöntä megapassia ja tästä JYP:lle YV-hyökkäys. Vitutti aivan niin paljon, että ei veri meinannut hetkeen kiertää. Klassinen esimerkki siitä miten vastustajalle lahjoitetaan avaimet ottelun voittoon, kun ei oma kasetti kestä.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Vituttaa että tullaan taas häviämään himassa. Vaikkakin peli ollut ihan jees. Ei ole jengi valmis ei!
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Ihan hyvä peli tänään, mutta nolla pinnaa jäi taskuun. Tämän vuoden ekoissa peleissä pinnoja sateli, vaikka peli IFK:lla oli heikkoa pl 5min ihme suonenvedoilla. Nyt sama suvanto jatkuu (tämän päivän peli poikkeus) mutta sillä erotuksella, että ei tule enään pinnoja. Viimeiset 4peliä ja 4pinnaa. Näistä neljästä pelistä se ainut voitto oli Husson huippu kopin varassa Sport pelissä.

Ensi viikolla Ilves vieraissa ja tuplapelit Bluesia vastaan. Näistä ihan minimi on 6pistettä, että pysytään top-4 vauhdissa mukana.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Huhhah huli, turpaan tuli. Pelaaminen ihan hyvää tasoa, mutta kasvaa taas se banaani otsasta tuota katsoessa. Ylivoimalla haetaan edelleen sitä kauden hienointa maalia jatkuvilla poikittaissyötöillä, joihin vastustaja pääsee väliin. Erityisesti Raskin one-timer, jota yritetään hakea on yleensä onneton. Ei niinkään ehkä tässä pelissä, mutta ylipäänsä tätä ollaan haettu kauden aikana.
Goldobinilla oli tänään sitten se "off-päivä", jolloin kyseisen pelaajan arvo oli tasan nolla. Tarkemmin ajateltuna jopa rasite. Kiekottomana ei mitään käyttöä ja karvauspelaaminen heikompaa kuin meikäläisen suoritukset ulkojäillä. Ulkomailla asuva kaveri, joka ei ole tällä kaudella pystynyt pelejä seuraamaan kyseli vähän aikaa sitten että minkälainen pelimies tämä Goldobin on. Sanoin, että tyypillinen ryssä josta kaveri osasi heti kysyä että "-Toisena päivänä maaginen, toisena rasite?" Juurikin niin.
Ikävästi nyt annetaan sen runkosarjan voiton karata. Toki sillähän ei loppujen lopuksi mitään merkitystä ole, mutta samalla takana olevat Jyp, Lukko ja KalPakin alkavat taas hengittämään niskaan hyvin voimakkaasti.
Vittumaisia kotipelejä nyt pari alla, kun Tappara pelistä ei tullut pistettäkään kun Tappara laittaa laitapompun sisään minuutti ennen loppua ja tänäänkin törmättiin Tarkkiin ja parilla virheellä luovutetaan voitto Jypille.

Positiivista sentään se, että meillä on kaksi loistavaa maalivahtia.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
No kohta selitellään tappiota täällä kun HIFK vetää niin kovia treenejä, unohtaen että JYP pelasi eilen tiukan pelin.

Ei voi mitään, alkaa synkkyys palaamaan ja paluu normaaliin alkaa kun muut kärkijengit saavat pelinsä kulkemaan
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Sellanen peli sitten. Jotenkin huvittavaa, että viime viikolla otettiin paskalla pelillä pisteitä, mutta tällä viikolla kaksi viimeistä peliä hävittiin vaikka peliesitykset olivat päällisin puolin hyviä, tälläkin pelillä olisi tullut pisteet suurintaa osaa liigajengejä vastaan. Tänään oli kyllä paikkoja, mutta tuhlausmoodi oli käytössä. Varsinkin tuossa ekassa erässä oli hyvä meno päällä, mikä harmittavasti katkesi tuohon Kuparisen telomiseen. Toivottavasti Kupariselle ei tule pitempää saikkua. Oman maaliedustan pelaaminen oli huomattavasti Blues-peliä parempaa, toivottavsti jatkuu myös.

Tuomarilinja oli todella sallivaa kolmannessa erässä ja tuo loppu jäi vituttamaan kun Jypiltä jäi kaksi selvää jäähyä puhaltamatta. Pleijareissa tulee olemaan samanlaista, joten siihen pitäisi löytää lääkkeet, kun omasta mielestä HIFK on niitä jotka eniten sallivasta tuomarilinjasta kärsivät. Mutta joo, tiistaina sitten Ilveksen kimppuun.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tämän päivän pelissä oli mielestäni todella paljon hyvää, intensiteetti ja fyysisyys mukaan lukien. Maalinteko oli todella tuskaista ja liikaa siirtelyä taas. Yllättäen ylivoimalla Auvitun puute näkyy ja hyökkäyksessä kaivataan Luttisen maaleja. Toivottavasti jatkossakin nähdään tällaista kovuutta maalin edustalla.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Sehän meni juuri kuten pelkäsin, taidettiin taklata kerran, hiukan mussutettiin tuomarille ja Törmänen valittaa mediassa. Tämä ei ole minun HIFK! Joukkue pelaa periaatteessa näppärää peliä, jäähyjä vältellään, yksi oikea pelitilannejäähy, joka sekin tuli tuomarin avustuksella. Oma pelaaja telottiin liigan tämän hetken suurimman rotan toimesta ja hyökkääjät vieressä alkavat katsella muualle, ei sattunut olemaan käsilaukku mukana. Söderholm onneksi edes yritti näyttää esimerkkiä, mutta eihän se ole Söden parasta osaamista. Ihme vinkumista muuten tuo Söden mollaaminen, yksi paha virhe, muuten kokonaisuutena HIFK:n paras pakki tänään(kin). Rask oli hyvä tänäänkin, pystyy yksin luomaan paikkoja, tosin voisi laittaa paremmalla prosentilla sisään niitä

Ottelu hävittiin, kuten pelkäsinkin, yhteen tai oikeastaan saman pelaajan kahteen karkeaan peräkkäiseen virheeseen, Moberg on hyvä prospekti, mutta vielä aivan poikanen liigatasolle. Onhan meillä muutama pelaaja poissa, mutta tuolla on pelaajia, joilla ei ole mitään avuja vielä tälle tasolle. Leinonen hyvänä esimerkkinä, jos on pienimkokoinen, niin se pitää paikata muilla avuilla, mutta kun ei ole oikein mitään, niin lopputulos on heikko. Sama on tällä uudella juniorilla, hänelle tosin pitää antaa aikaa muútama vuosi. Åsten on erittäin köyhän miehen 4.ketjun "jyrä", ei vain riitä taidot ja raamit. Töppö Tomppa hei, hommaa nyt tuonne isäntä puolustukseen ja mielellään vielä kiekollistakin osaamista, noilla pakeilla ei mennä keväällä minnekään. Hyökkäykseen yksi raamikas pelaaja, joka menee myös maalille, nyt ylivoimissa kukaan ei mene siihen maalivahdin eteen maskiksi ja hakattavaksi, mukavuusalueella on vain niin mukavaa. Kyllä on ikävä esimerkiksi Vopatia, esimerkki siitä, mitä tuo joukkue tarvitsisi.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Hyvä peli, ei kahta sanaa siitä. Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa näkymään Stögön airhockeyn yksipuolisuus. Muiden seurojen valmentajat keksivät helposti lääkkeet meidän hyydyttämikseksi, toiseksi, vaikka tänään oli jo hieman fyysisyyttä, HIFK on varjo menneestään. Kalpamainen mikkihiiriporukka.

Noh, tappioita tulee, ei siinä mitään, mutta tuskin päästään enää tällä kaudella montakaan kertaa enää tappioasemassa kolmannessa erässä rinnalle ja sitten ohi. Muut osaa jo huomioida tämän. Se yllätysmomentti meni jo.

Täällä JA;lla on ylvästelty "liigan kovimmalla" hyökkäyskalustolla. Ei se kyllä ole!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Nelikenttä-analyysillä heikointa on tietysti paskalla pelillä ei pisteitä ja parasta hyvällä pelillä paljon pisteitä. Väliin jää ne pelit, joista yleensä keskustellaan eniten eli a) paskalla pelillä pisteitä ja b) hyvällä pelillä ei pisteitä. Alkuillan JYP-peli oli tietysti sarjaa hyvällä pelillä ei pisteitä. Hyvyys on tietysti suhteellista, esim. Lankinen pelasi tänään hyvän pelin, mutta vastapään Tarkki pelasi vielä paremmin, koska torjui tuplamäärän laukauksia ja piti nollan. Ihmeen vaikeaa tänään oli taas kerran maalinteko ja erityisesti yv-pelissä. Nyt HIFK on tippunut kolmanneksi kärkisijalta yv-pelin tehokkuuden osalta, joten yv-peliä kehtaa taas moittia. Laukokaa suoraan syötöstä ja tehdään kunnon maski maalille. Se on peruskuvio ja muu variointia. Kun Luttinen on pois pelistä, niin kukaan ei edes lapioi reboundeja maaliin. No, onneksi peliesitys on sentään paranemaan päin, vaikka torstaina saatiin 1 piste ja tänään jäätiin nollille. Luistin kuitenkin kulki jo taas paljon paremmin kuin muutama päivä sitten.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Matsin alku oli hyvä, todella nopeata ja viihdyttävä lätkää mutta sitten sen Kuprun telomisen jälkeen ja yleisen jäähyilyn jälkeen meni peli sekavaksi ja huonommaksi. Olisihan tuossa ollut paikkoja saada ainakin se yksi ja se vastustajan ainoa maali oli ihan omien pelaajien virheestä johtuvaa.

Puolustuksessa on se pahin puute, vastustaja kun siirtyi heti maalinsa jälkeen pelkästään puolustamaan koko viisikolla niin me ei päästy enää edes omista pois. Moberg ja Teppo, kummallakin vaikeuksia avata peliä ja Söde oli ihan totaalisen kuutamolla. Kyllä se näkyy heti kun Taipalus ja Auvitu on poissa vaikkeivät mitään sateentekijöitä olekaan. Pikkarainen oli tuttu vanha itsensä. Itseasiassa taisi Grilli olla ainoa puolustuksessa joka hoiti tonttinsa.

Hyökkäyksestäkin oli paljon poissa pelaajia, Puustinen oli ilmeisesti ilmoitettu palaamaan mutta jäi jostain syystä pois?

Lamberg istuu edelleen videovalmentajan vieressä eikä pelaa kuulemma ainakaan vielä tammikuussa. Luttinen toivottavasti saadaan nopeasti takaisin jos on pelkkää flunssaa mutta eiköhän Kuparisella joku aivotärähdys ole ja tuskin pelaa lähiaikoina. Partanen taitaa muuten vaan ola käyttökelvoton.

Kyllähän tuohon minusta voisi pari uutta pelaajaa palkata.

Mutta kuten joku yllä totesi niin maalivahdit ovat kumpikin hyviä, siihen ei kyllä kaaduta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Keskitytään ensin positiiiviseen. Lankinen maalissa oli tänään todella hyvä. Viisikkopuolustus toimi ja oli vain "näitä sattuu" -pelejä, joista pisteitä ei tullut mukaan- Oman maalin edusta pidettiin puhtaana ja propsit Honkaheimolle. Aivan kuin isäntä olisi alakertaan löytynyt?

IMHO mahkut välieriin pääsystä saivat uutta tuulta purjeisiin. Pidin erityisesti HIFK:n tuhkasta syntyneestä fyysisyydestä.

Negaatiot: Jyp oli vain parempi jokaisella osa-alueella. Eli HIFK:lla on parantamista vielä hurjasti. No hätä: täältä vielä, tullaan. Perkele
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En mä millään näe Jypin olleen millään muotoa parempi jengi. HIFK vei peliä hienokseltaan enimmän aikaa, ja voitti laukaukset selvästi. Tarkki oli nyt kuuma, joskaan hirmuista määrää ei joutunut haamuja tekemään, parhaat paikat tuhrittiin tolppiin tai ohilaukauksiin(kiekosta tai maalista). Alivoiman Jyp pelasi kyllä paremmin, paineistus toimi, eikä HIFK saanut rauhoitettua peliä tai pahimmillaan edes kiekkoa alueelle. Tuollaisen pelin jälkeen vituttaa, mutta peliesitys sinänsä ei harmita tai huolestuta. Honkaheimo ja Grillfors jakelivat sentään sitä kovuuttakin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
nips. HIFK on varjo menneestään. Kalpamainen mikkihiiriporukka.
naps...
Täällä JA;lla on ylvästelty "liigan kovimmalla" hyökkäyskalustolla. Ei se kyllä ole!
Nips

Kyynikko vetää nyt mielestäni mutkia suoraksi niin pahasti, että huimaa. HIFK pelaa parasta lätkää neljään vuoteen ja kaveri nostaa kaikki patoumat pöydälle jokaisessa viestissä. Todella kummallista.

HIFK:n hyökkäyskalusto on nyt liigan paras (voi tsekata tilastoista). Toivotaan ettei Kuprulle tullut mitään pahempaa tämän sian jäljiltä. Toivon todellakin kuittia seuraavassa Jyp-matsissa. Lahtea pitää ajaa päähän niin että tuntuu.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Toivotaan ettei Kuprulle tullut mitään pahempaa tämän sian jäljiltä. Toivon todellakin kuittia seuraavassa Jyp-matsissa. Lahtea pitää ajaa päähän niin että tuntuu.

Jos et ollut tietoinen, niin kyllä me muidenkin joukkueiden fanit luetaan toisten joukkueiden palstoja.

Eli mitä vittua? Ajetaan Lahtea päähän. Hyvähyvä. Tääkö on sitä brändikiekkoa? Komeesti sää vedät sitä kyllä katsomossa. Toivottavasti ne pelaajat ovat jonkin verran fiksumpia - siihen ei paljoa tarvita.

P.S. kato se tilanne uudelleen. Lahti on kiekon perässä, ei Kuparisen. Lahti on rotta ja vähätelkää sitä miten haluatte rottanakin, mutta tää oli vahinko.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos et ollut tietoinen, niin kyllä me muidenkin joukkueiden fanit luetaan toisten joukkueiden palstoja.

naps.
Olen tietoinen, että muiden palstoja luetaan. Öööh - mitä sitten? Nyt on kuitin paikka. En usko, että olen katsomossa aivan yksikseni. Eiköhän asiat selviä kaukalon tasolla.

Peace man, peace.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Olen tietoinen, että muiden palstoja luetaan. Öööh - mitä sitten? Nyt on kuitin paikka. En usko, että olen katsomossa aivan yksikseni. Eiköhän asiat selviä kaukalon tasolla.

Peace man, peace.

Joo, et ole yksin siellä. Ja sehän se. Mutta sitäkin suuremmalla syyllä voisit ajatella meitä kukkahattutätejä, jotka mielensä niin pahoittaa tällaisista väkivaltaisista purkauksista.

Peace.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kyynikko vetää nyt mielestäni mutkia suoraksi niin pahasti, että huimaa. HIFK pelaa parasta lätkää neljään vuoteen ja kaveri nostaa kaikki patoumat pöydälle jokaisessa viestissä. Todella kummallista.

HIFK:n hyökkäyskalusto on nyt liigan paras (voi tsekata tilastoista). Toivotaan ettei Kuprulle tullut mitään pahempaa tämän sian jäljiltä. Toivon todellakin kuittia seuraavassa Jyp-matsissa. Lahtea pitää ajaa päähän niin että tuntuu.

Ei tässä ole patoumista kyse, vaan silkka oma näkemys siitä että HIFK:n esitykset kulkevat väärään suuntaan. Juu, on tehty eniten maaleja ja pisteitä on mukavasti sekä ollaan sarjakakkosia, mutta kun pleijarit alkaa niin aika moni jengi osaa pelata meitä vastaan, tietävät mitä tehdä ja hyydyttävät pelimme. Ei tarvitse kuin pelata kovaa niin homma on selvä. Vituttaa katsella tuollaista mitä eilenkin oli tarjolla. Joku pitkätukkainen jyvä ajelee surutta kärkkipelaajiemme yli eikä meillä ole laittaa kuin joku lyömään jamppaa käsilaukulla. On todellakin surullista. Joo, ikävä on esim. Vopatia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täysin samaa mieltä kyynikon kanssa. Toistuva nöyrtyminen veskan ja "tähtien" lanauksessa on huolestuttavaa ja akkamaista. Pelin jälkeen sitten itketään lehdistölle ne teki sitä ja tätä. Totta vitussa muut joukkueet käyttää munattomuutta hyödyksi jo nyt ja varsinkin Playoffeissa. Pelihän sinänsä oli eilenkin hyvä, mutta itselle ainakin jää todella paska maku suuhun, peli hävittiin ja " turpaan" otettiin.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK pelasi eilen erinomaista kiekkoa toisen mestaruutta tavoittelevan joukkueen kanssa. Tuon pelin pistesaldo oli poikkeuksellisesti itselleni yksi lysti, koska pelin taso peilaten kauden aikana rakentuneeseen kokonaisuuteen antoi rutkasti positiivista infoa. Hieno joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös