Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 865
  • 3 844

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun nyt jatkuvasti kerrotaan miten paskaa peli on, niin voisiko joku kertoa milloin se on ollut hyvää? Kuukauden-parin yhtämittainen jakso pitää löytyä, mitään yksittäisiä suonenvetoja ei saa mainita. Tällaisista esimerkkinä vaikka viime kevään runkosarjan lopusta voitto JYPistä 6-1. Itse muistelisin että HIFK ei yleensä ole ollut se joukkue joka pelaa paskasti JA kerää samalla hyvin pisteitä.
 

Stigu

Jäsen
Pleijareissa jalat merkitsee vielä enemmän.
Muusta samaa mieltä, mutta tästä olen täysin eri mieltä. Pleijareissahan tapahtuu kolme ilmiötä:

- jengit ryhtyvät pelaaman varovaisemmin, painottaen maalineduspeliä molemmilla maaleilla
- tuomarilinja löystyy
- pelit saattavat olla peräkkäisinä päivinä

Eli jalat omaavan jengin saa pleijareissa hyydytettyä esim. kahvaamalla ja pelaamalla molempien maalien edessä sääntöjen rajamailla. Lisäksi jalkojen osuus pienenee, koska pelipäiviä on taajaan. Vrt. esim. tämän kauden IFK:n pelit , kun edellisenä päivänä on ollut peli.

Pointtini on se, että jälkojen lisäksi jengillä täytyy olla jotain muutakin arsenaalia vastustajan kaatamiseksi. Onko yksikään jengi voittanut Liigaa ikinä pelkkien jalkojen avulla? Kuopion Kalpa on tainnut olla lähimpänä. Onneksi jääkiekossa vielä muutkin asiat ratkaisevat mestaruuden.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Monta kertaa IFK on voittanut pleijareissa hyväjalkaisen vastustajansa? Niinpä.

Olisi se tavallaan kiva olla kerrankin sillä puolella, joka tulee lopussa rinnalle ja ohi.
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yllättävän epäluuloista porukkaa täällä, kun Stögö on edelliskausilla nimenomaan olevansa kevään koutsi eikä mikään runkosarjajyrä mallia Kalpa. Itsellä on täysi luotto Stögön osaamiseen kevään tosipeleissä.
 
Pari nopeaa viivaa

- Söde häviää ensimmäisissä potkuissa todella paljon, kaikille lähes
- Moberg syrjäyttää kaikki muut junnu (tai "junnu")pakit ehkä jo ensi kaudella
- Åsten kuuluu tähän jengiin. Ainakin stunttina ja täsmäaseena. En olisi uskonut tätä sanomani
- Samansuuntaista Blomqvistista
- Miten Honkaheimo voi näyttää 15 sekunnin sisään poikkaria tarjoilevalta isännältä ja lampaita?
- Goldobin jätti junnuvaihteen päälle kisoista. Bottom 3 esitys tältä kaudelta
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
- jengit ryhtyvät pelaaman varovaisemmin, painottaen maalineduspeliä molemmilla maaleilla
- tuomarilinja löystyy
- pelit saattavat olla peräkkäisinä päivinä


Jep, samaa mieltä. Pleijareissa pitää löytyä muskeleita + halua ja kykyä myös ottaa mustelmia. Tikutaku -tyyppiset pelaajat ovat helisemässä, kun tuomarit antavat pelata kovempaa. Tulee mieleen surullisen kuuluisa PS:n kevät 2012. Jostain syystä en ole tällä kaudella, vaikka peli ei fyysisyydellään silmää hivele, kovin huolissani HIFK:n hyökkääjistä playoffympäristössä. Kuten aiemmin 1-ketjusta totesin, jengissä on aika hyvä määrä atleettisuutta ja lisäelementtinä hyviä aloittajia. Vaikka HIFK ei (valitettavasti...) niittaa vastustajiaan pitkin laitoja, on joukkueessa yläkerran osalta ihan hyvää pelitilannekovuutta ja kaksinkamppailuvoimaa. Luttinen & co. ovat kokeneita kavereita, joita ei helpolla sivuun siirretä. Ongelmia tulee sen sijaan olemaan pakiston kanssa. Onneksi sinne katsotaan nyt särmää. Moberg on malliesimerkki lupaavasta pakista, jota ei melkeinpä kannata edes peluuttaa pleijareissa. Omankin maalin edustalla on oltava kovuutta ja Söden vaisut otteet syövät pakistomme muutenkin vähäistä fyysisyyttä tällä hetkellä.
 

julle-jr

Jäsen
Ei nyt liity tämän ketjun aiheeseen kovin suoraan, mutta osaako joku kertoa, miksi pleijareissa saa pelata kovempaa? Tai oikeammin, miksi runkosarjassa ei saa pelata samalla tavalla kuin pleijareissa? Ketä hyödyttää se, että pleijareissa kyse on ikään kuin eri lajista? Onko aiheeta keskusteltu jossain liigan päättävissä elimissä?
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Ei nyt liity tämän ketjun aiheeseen kovin suoraan, mutta osaako joku kertoa, miksi pleijareissa saa pelata kovempaa? Tai oikeammin, miksi runkosarjassa ei saa pelata samalla tavalla kuin pleijareissa? Ketä hyödyttää se, että pleijareissa kyse on ikään kuin eri lajista? Onko aiheeta keskusteltu jossain liigan päättävissä elimissä?

Luulen että tässä on vähän psykoloogistakin tuomareiden kohdalla, ei haluta ratkoa otteluita vihellyksillä (tosin olen aina ollut sitä mieltä että se viheltämättä jättäminenkin ratkoo pelejä). Tuskin missään on päätetty että pleijareissa pelataan löysemmällä linjalla. Lisäksi pelaajat vetävät 110% lasissa pleijareissa joten niitä pieniä rikkeitä tulee myös enemmän.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kyllä Laaksosen Tompan mukaan tuomareita ihan oikeastikin kehotetaan huomioimaan playoffit eli käytännössä toiveena on, että kiistanalaisissa tilanteissa jätetään mieluummin viheltämättä kuin vihelletään. Pleijareissa on lupa pelata kovempaa ja se on pelkästään hyvä asia, koska playoffit on kehitetty nimenomaan ratkomaan mestaruus lopullisesti. Jos joku organisaatio ei sisäistä sitä, että joukkueen pitää olla pelaajiston suhteen myös playoffkunnossa, kyseinen joukkue dyykkaa pudotuspeleissä. Valitettavasti HIFK on yleisesti ottaen malliesimerkki tästä. Surullisinta vuosiin olivat 2012 playoffit. PS:n HIFK oli runkosarjan lopussa niin kovassa tikissä, että HIFK:n mestaruuden uusiminen oli yleisin skenaario lätkämediassa. Mulla on vieläkin tallella 2012 playoffliitteet sun muut ja noin 8/10 asiantuntijoista (ei HIFK-faneista, vaan ihan puolueettomista asiantuntijoista) odotti HIFK:lta mestaruutta. Urheilulehden kansikuvapoikanakin oli muistaakseni Sheriffi Liivik. Mutta PS ja HIFK eivät löytäneet minkäänlaista lisävaihdetta pudotuspeleihin ja joukkueen hyökkäyspää oli yllättävän tikutaku-voittoinen. Aina kun tuskailen tämän kauden HIFK:n peli-ilmeen hampaattomuutta, lohdutan itseäni sillä, että Stögö on ammattimies, joka on aina osannut myös playoffit. Mutta onko hänellä tarpeeksi hyvät työkalut pleijareihin? Jengi huutaa särmää alakertaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kentällähän on aina vastustajakin, mutta jos ihan kliseisesti IFK:n "omaa peliä" miettii, niin erikoista on tällä hetkellä aivan järkyttävä tasonvaihtelu ihan pelin sisälläkin. Tästä ehkä paras esimerkki viikko sitten pelattu Lukko-peli: 1.erä oli aivan karmeaa kiekkoa meiltä, jossa helpot syötöt menivät ohi, ajoitukset aivan rempallaan, ei liikettä juuri lainkaan ja vastustajalle mukavasti maalipaikkoja. Noh, 2.erään selkeä parannus ja 3.erässä oli ihan eri jengi kentällä taas. Miten voikin 60min sisältää noin paljon erilaisia otteita. Ja tämä siis aikalailla vastustajasta riippumatta (otin Lukko-pelin vaan esimerkkinä siis).

Grillfors tulee rauhoittamaan peliä mukavasti, ja sen verran toistan itseäni, että laittaisin Söden oikesti nyt vähäksi aikaa levolle ja omaehtoiselle treenille. Ei ole kenenkään etu, että silminnähden puolikuntoisen ja pihalla olevan pelaajan täytyy pelata 1.parissa, jossa samalla menee Taipaluksenkin peli sekaisin. Mun mielestä Hankillä on vain joku flunssa tms, joten huomenna voisi olla kehissä. Siinä olisi sauma Söden huilauttamiseen.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Kun nyt jatkuvasti kerrotaan miten paskaa peli on, niin voisiko joku kertoa milloin se on ollut hyvää? Kuukauden-parin yhtämittainen jakso pitää löytyä, mitään yksittäisiä suonenvetoja ei saa mainita.......

Vastauksena kysymykseesi: keväällä 1998 oli pudotuspeleissä jakso, jolloin IFK:n peli oli viimeksi hyvää. Sitä ennen vastaava jakso on ollut keväällä 1980. Kevään 2011 ihmeen todistaneet unohtavat sen, kuinka lähellä putoaminen oli Suippoleukoja vastaan. Ellei eräs rightin pelaaja (olikohan se Joroisten Siiili) olisi epäonnistunut yrityksessään, olisi historia erilainen. Myöskin kaudella 1982-83 oli finaaleissakin vaiheita, jolloin mestaruus oli mennä sivu suun. Onneksi tuolloin vastassa oli imureiden imuri, the Original Söhlö; Rauli Sohlman.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Pitkässä juoksussa tällaisessa otteluruuhkassa tulee väkisin notkahduksia ja huonoja pelejä. Jos tällä hetkellä on se huono vaihe, täytyy olla aika tyytyväinen, kun voittoja kuitenkin jatkuvasti kairataan. Pisteet ja voitot ovat ne , jotka lasketaan.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Eilinen peli oli kyllä aika kauheeta surffailua. Ensimmäisen kerran tuli myös sellanen fiilis katsomossa, että ihan näin "mikkihiiriä" ei tarvitse jokaisessa kulmaväännössä/välienselvittelyssä olla. Sporttilaiset viskoi kyllä kahessa ekassa erässä mm. Mobergit ja Blomqvistit nöyryyttävästi tieltään kulmissa. Vähän pahaa teki katsella. Onneksi naarattiin voitto, vaikkakin sellenen fiilis jäi, että sitä ei oltas kenttätapahtumien perusteella ansaittu...ainakaan kolmen pisteen muodossa. Varmaa on kuitenkin se, että jos nyky trendi kaukalossa jatkuu, niin tappioita alkaa valitettavasti tulemaan.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Moberg on parantanut hyvin kauden mittaan ja kiekollinen peli on ihan hyvässä kuosissa. Omassa päässä ei fysiikka vielä kerta kaikkiaan riitä alkuunkaan, häviää usein kulmaväännöt ja vastustaja saa pyörityksen aikaiseksi. Tämän vuoksi ei varmaankaan tule olemaan poffeissa vielä kokoonpanossa, jos loukkaantumisia ei tule. Tulevaisuuden kärkipelaaja siitä kyllä tulee.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka HIFK ei (valitettavasti...) niittaa vastustajiaan pitkin laitoja, on joukkueessa yläkerran osalta ihan hyvää pelitilannekovuutta ja kaksinkamppailuvoimaa. Luttinen & co. ovat kokeneita kavereita, joita ei helpolla sivuun siirretä. Ongelmia tulee sen sijaan olemaan pakiston kanssa. Onneksi sinne katsotaan nyt särmää. Moberg on malliesimerkki lupaavasta pakista, jota ei melkeinpä kannata edes peluuttaa pleijareissa. Omankin maalin edustalla on oltava kovuutta ja Söden vaisut otteet syövät pakistomme muutenkin vähäistä fyysisyyttä tällä hetkellä.

Näin juuri. Se nyt vaan pitää(valitettavasti) hyväksyä, että Stögön aikana Brändiä ei haeta hakemalla pelin aikana. Tulee jos on tullakseen. Jos lähdetään siitä oletuksesta, että saikkuosasto tyhjenee pleijareihin, on hyökkäys mielestäni riittävä ainakin finaaleihin asti. Ikosen poisjäänti tulee muuten sattumaan todella pahasti pleijareissa, kaverihan on kuin tehty sinne. No ensikaudella sitten. Sen sijaan Lamberg, Kuparinen, Luttinen, Åsten(kyllä, diggaan kaverista ja sopii hyvin pleijareihin varsinkin kun peliajat ovat tasaisia ketjujen välillä), Elkins ja Nykopp ovat hyvää pleijarikamaa. Puustinen, Zabo ja Ramstedt ovat sitten ne tuloksentekijät keneltä odotetaan kovissa paikoissa ratkaisijan viittaa. Mutta kuten Nokan mestaruuskausi näytti, mikään ei kiellä muilta kentiltä nousemista sankareiksi. Esim. Lamberg-Nykopp-Åsten voisi aivan hyvin olla uusi Trio Rikolliset. Partasesta en enää odota mitään, todella sääli miten kaveri on ajanut itsensä luokkaan 'paska'.

Goldie tulee olemaan varmasti aika tiukoilla pleijareissa, olisiko suurin hyöty sellaisena 'sitä rikotaan ja saadaan yyveetä'- kaverina. Aivan liian pieni hyöty mitä tulee kokonaispeliin joten voi olla ettei hirveästi pääse jäälle. Katsotaan nyt kuitenkin, tässä on aikaa vielä hyvin ja eiköhän Stögö saa miehen tajuamaan mikä homman ydin on.

Pakistosta ei vielä kannata sanoa mitään koska ei ole varmaa saadaanko sinne vahvistuksia. Nykyisellä kuosilla se tulee olemaan syy miksi ei mennä päätyyn asti, näin väitän tässä ja nyt. Veskat riittää tappiin asti, piste.

- Söden tasonnosto/kondis on must juttu
- Ramu-Goldie akselin on pakko tajuta(jos pysyvät yhdessä) ettei sen maalin pidä olla kaunis. Pleijareissa suoraviivaisuus on tie jatkoon
- Jos vastustaja kykenee jarruttamaan HIFK:n nopean suunnanvaihdon, löytyykö pakista muita työkaluja?

Blomqvistille voi mun puolesta sorvata jatkoa.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool

Pleijareissa pitää löytyä muskeleita + halua ja kykyä myös ottaa mustelmia. Tikutaku -tyyppiset pelaajat ovat helisemässä, kun tuomarit antavat pelata kovempaa.

Täysin samaa mieltä. Totta kai pitää olla muutakin kuin luisteluvoimaa. Pitää olla fyysistä voimaa, toimiva pelikirja, peliälyä, hyvä erikoistilannepelaaminen, käsiä, jne. Mutta minä väitän, että nyky HIFK on täynnä kaikkea tuota! Me voitamme pelissä kuin pelissä kaksinkamppilut. Jos ette usko, kysykää nämä tilastot toimistolta. Ei nyky lätkäpelejä voiteta, jos et voita kaksninkamppailuita. Otetaan esimerkiksi vaikka kovasti parjattu Leino. Ei mene mun jakeluun, että kaveri olisi mikki hiiri. Aivan helvetin kova kaveri kaksinkamppailuissa, mieletön luisteluvoima, huippu kaveri suojaamaan, ottaa aina mustelmat vastaan, jne. Veikkaa Leinolle huikeita pleijareita. Meillä ei ole kuin muutama kaveri, jolla voi olla vaikeuksia väännöissä ja yksi niistä on Goldobin. Mutta se kaveri tarjoaa niin paljon muuta ja on aina parhaimmillaan kovissa peleissä (CHL peli Frölundaa vastaan, Nuorten MM-finaali, jne.).

Täällä vallitsee edelleen sellainen ihme harhakuva, että fyysisyys on yhtä kuin kovat taklaukset, tappelut, kostot. Toki nekin on osa sitä ja toivoisin itsekin lisää sille osa-alueelle. Mutta oikeasti fyysisyys on paljon muuta. Se on taklausten vastaanottamista, kaksinkamppailuiden voittamista, suojaamista (olemme tässä liigan paras), blokkaamista, kiekon eteen heittäytymistä, ekana irtokiekolle menemistä, kiekon saamista ruuhkasta yli sinisen, jne.

Minä ainakin nautin nyky HIFK:n menosta sikana. Tämä joukkue on sellaisenaan aivan valmis päätyyn asti. Emme tarvitse yhtään lisää pelaajia. Toki se iso pakki otettaisiin ilolla vastaan, mutta pärjätään ilmankin.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Täysin samaa mieltä. Totta kai pitää olla muutakin kuin luisteluvoimaa. Pitää olla fyysistä voimaa, toimiva pelikirja, peliälyä, hyvä erikoistilannepelaaminen, käsiä, jne. Mutta minä väitän, että nyky HIFK on täynnä kaikkea tuota! Me voitamme pelissä kuin pelissä kaksinkamppilut. Jos ette usko, kysykää nämä tilastot toimistolta. Ei nyky lätkäpelejä voiteta, jos et voita kaksninkamppailuita. Otetaan esimerkiksi vaikka kovasti parjattu Leino. Ei mene mun jakeluun, että kaveri olisi mikki hiiri. Aivan helvetin kova kaveri kaksinkamppailuissa, mieletön luisteluvoima, huippu kaveri suojaamaan, ottaa aina mustelmat vastaan, jne. Veikkaa Leinolle huikeita pleijareita. Meillä ei ole kuin muutama kaveri, jolla voi olla vaikeuksia väännöissä ja yksi niistä on Goldobin. Mutta se kaveri tarjoaa niin paljon muuta ja on aina parhaimmillaan kovissa peleissä (CHL peli Frölundaa vastaan, Nuorten MM-finaali, jne.).

Täällä vallitsee edelleen sellainen ihme harhakuva, että fyysisyys on yhtä kuin kovat taklaukset, tappelut, kostot. Toki nekin on osa sitä ja toivoisin itsekin lisää sille osa-alueelle. Mutta oikeasti fyysisyys on paljon muuta. Se on taklausten vastaanottamista, kaksinkamppailuiden voittamista, suojaamista (olemme tässä liigan paras), blokkaamista, kiekon eteen heittäytymistä, ekana irtokiekolle menemistä, kiekon saamista ruuhkasta yli sinisen, jne.

Minä ainakin nautin nyky HIFK:n menosta sikana. Tämä joukkue on sellaisenaan aivan valmis päätyyn asti. Emme tarvitse yhtään lisää pelaajia. Toki se iso pakki otettaisiin ilolla vastaan, mutta pärjätään ilmankin.

Tuosta, miten kuvailit fyysisyyttä, tulee mieleen ensimmäisenä huikea pakki, Grillfors.
 
Viimeksi muokattu:

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyviä kirjoituksia yllä. Suoraviivaisuutta kaipaan itse lisää ja suorastaan vituttaa kun IFK:lle runnotaan maali veskan edestä niin kuin eilen ekalla minuutilla. Tuossa kaksi isoa asiaa.

- Kakkoskenttä tarvitsee suoraviivaisuutta, piste. Ramun ja Goldien yhteispeli ei kanna tuloksellisesti se on jo nähty ja en millään näe että tuo neppailu voisi muuttua kevättä kohden tärkeiksi maaleiksi.
- Ikosen menestys oli iso ehkä joukkueen isoin menetys yksittäisen pelaajan kohdalla mitä tulee suoraviivaisuuteen mistä on tullut tulostakin.
- Lambergia kaivataan takaisin, koska palaa kokoonpanoon?
- Oma maalinedus tarkempaan syyniin, sinne mennään väliin vaikka oltaisiin sitten päätä lyhyempiä ja lennettäisiin perse edellä omaan maaliin, ajatus on tärkein.

_
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
- Lambergia kaivataan takaisin, koska palaa kokoonpanoon?

Lamberg oli eilen A-aulan pelaajahaastattelupisteessä ekalla erätauolla. On kuulemma päässyt jo harjoittelemaan ja nostamaan sykkeitä, mutta mitään paluupäivää ei osannut sanoa. Itse veikkaan että noin 2-3 viikkoa menee vielä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Owen: Kyllä mä allekirjoitan lähes kaiken saman. Pitää muistaa, että täydellinen mikkihiirijoukkue ei pystyisi olemaan liigan kärkihaminoissa tässä vaiheessa. HIFK:n yläkerta on varsinkin riittävän pelitilannekova ja pelkästään se, että HIFK pitää kiekkoa yleensä kaikissa otteluissaan enemmän kuin vastustaja, kertoo siitä että joukkue on hyvä kiekollisissa kaksinkamppailuissa. Ts. HIFK-pelaaja poistuu vastustajaa useammin kiekon kanssa niistä väännöistä. Taklaukset, kostot ja vastustajan kuumentaminen puuttuvat ja se on ihan henkilökohtainen mielipide, että kyseinen juttu ei ole miellyttävä asia. En myöskään muista sellaista mestarijengiä, jossa ei olisi ollut ilkeys/rottamaisuus -elementtiä mukana jossain muodossa.

Pakisto on kaikkiaan kuitenkin myös pelitilannekovuuden suhteen aika haavoittuvainen ja se huolestuttaa ennen pleijareita. Seurasin esimerkiksi TPS-HIFK matsissa kuinka naurettavan helposti I.Pikkarainen & co tunki itsensä HIFK:n maalille. Näin ei ollut ennen. Suomen maajoukkueessa (poislukien olympialaiset) on viime vuosina ollut myöskin se dilemma, että pakisto on pienikokoinen ja vaikeuksissa puolustustehtävissä. Maajoukkuetasolla nämä jätkät ovat pystyneet kuitenkin paikkamaan paljon liikkuvuudellaan ja hyökkäyspään tehoillaan. HIFK:n pakistossa ei mielestäni ole riittävästi liikkuvuutta ja hyökkäysvoimaa paikkaamaan heiveröisyyttä edes kotimaisen liigan mittakaavassa. Joukkue on ollut koko kauden epäbalanssissa; kaikki marjat hyökkäyspäässä ja onneksemme myös maalinsuulla. Jos Husso & Lankinen -kaksikko ei olisi ollut niin hyvä, HIFK olisi monta sijaa alempana taulukossa. Pitää kuitenkin sanoa, että pakeista ykslöinä varsinkin Taipalus ja osittain myös Auvitu ovat hyviä hankintoja. Pakiston kokonaisrakenne ei ole kuitenkaan hyvä, vaikka siellä on yksittäisiä hyviä pelaajia. Just siksi joukkueen kokoaminen on haasteellinen homma, että siihen ei riitä pelkästään se Hjallis/Virmanen -malli, jonka mukaan hyvä joukkue syntyy siten, että hankitaan helvetisti hyviä yksilöitä.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
JHag: uskon vahvasti, että Törmänen saa myös nämä kuumentamiset kuntoon, kun paikka on. Ei se turhaan ole voittanut kannuja. Mutta joo, sitä tarvitaan.

Pakistosta olen eri mieltä. Grilfors on minun papereissa meidän paras pakki, Taipalus parantaa koko ajan ja Avitu myös. Söde on varmasti loppukahinoissa kova ja Teppo hyvä peruspakki. Ja hei, ei valiteta, kun kerrankin on hyvät vesklarit :)
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Söde on varmasti loppukahinoissa kova

Söderholm on tällä hetkellä ehkä HIFK:n suurin alisuorittaja odotuksiin nähden. Vaikeuksissa tällä hetkellä oikeastaan ihan perustilanteissakin. Silti on vetänyt pakeista Taipaluksen jälkeen toiseksi korkeimmalla pistekeskiarvolla. 19 peliin 0+10. Jotenkin tuntuu, että pelaamisen puutteet johtuvat liikkumisen vaikeudesta ja veikkailisin jotakin vammaa, joka ei ole parantunut täysin. On monessa tilanteessa kiekottomana ja kiekollisena liian pienessä liikkeessä ja sitten on vaikeuksissa. Kiekottomana etenkin näkynyt siinä, että jalalla mennään ohi aika komeasti. Ilmeisesti kuitenkin katsottu sen verran tärkeäksi pelaajaksi kiekollisena, että Törmänen antaa pelata.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Grilfors on minun papereissa meidän paras pakki, Taipalus parantaa koko ajan ja Avitu myös. Söde on varmasti loppukahinoissa kova ja Teppo hyvä peruspakki. Ja hei, ei valiteta, kun kerrankin on hyvät vesklarit :)

Unohdin Grillforsin, hän on liigan ehdotonta eliittiä. Siltikään pakisto kokonaisuudessaan ei ole mielestäni hyökkäyksen tasolla. Kuten totesin, alhaalla on hyviä yksittäisiä pakkeja, mutta isoina puutoksina näen ns. isäntäosaston + tasokkaan rightin pakin puuttumisen.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Söde vaikuttaa ihan siltä että esim. nivuset ovat sökönä tms. Mene ja tiedä.

Jännä juttu sinänsä, mutta jos se yksi alakerran isäntä hommattaisiin, voisi Söde parannella ihan rauhassa. Jengi veti niin kauan ilman sitäkin ja hyvinhän se on mennyt. Grilli kehissä+Taipalus+Auvitu = kiekollisuus on ihan hyvässä kuosissa. Itse olen kaivannut Södeä lähinnä omaan päähän+yyveelle. Mutta se isäntä voisi hoitaa oman pään ja yyveekin toimii ihan hyvin nyt kun Auvitu on päässyt juonesta kiinni+Grillfors.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös