Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 672 203
  • 3 844

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Söden tarttis kyllä roimasti nostaa tasoaan, ei kyllä nyt ole oikein lähtenyt sujumaan tämä kausi sen pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Näkisin Söden tilanteessa pari pulmaa. Ensinnäkin hän on joutunut pelaamaan liikaa. Vaikka IFK pelaa seitsemällä pakilla ja aika tasaisesti, Söden peliaika olisi voinut olla selkeästi pienempi loukkaantumisen jälkeen. Tähän vaikuttaa etenkin Grillforsin loukkaantuminen sekä Pikkaraisen ja Honkaheimon pieni alisuorittaminen.

Toinen pulma on vieressä pelaava Lumme... Eiku hetkinen, sehän olikin Taipalus. Parhaimmillaan pakkipari on mielestäni ilman muuta liigan paras, mutta viime aikoina on mennyt aika lailla päin helvettiä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lukematta kommentteja, niin ihmettelen edelleen, jos tämä HIFK on sellainen, jota joku haluaa katsoa. Fyysisyyttä löytyy ajoittain enemmän sählymatseista ja joukkue lähtee täyden katsomon edessä pelaamaan 1-0 voittoa. Jos tähän halutaan HIFK:n johdon mukaan mennä, niin itse aion jatkossa äänestää jaloillani, löydän tuohon hintaa paljon parempaakin tekemistä.

Peliesitys oli siis käsittämättömän surkea, joukkue oli lapanen alusta loppuun. Lankinen pelasi hyvin, kunnes imaisi tasoituksen, muuten en juuri positiivistä löydä. Jos ei ole 7 käyttökelpoista pakkia, niin miksi pitää se 7. laittaa peliin mukaan, Moberg oli aika pihalla nimenomaan kiekon kanssa usein. Olisi kannattajien kannalta mielenkiintoista kuulla Törmäsen kommentoivan, onko tämä sitä kiekkoa, mitä hän haluaa tarjota meille.

En ole Törmänen, mutta vastaan pariin omituiseen ihmetykseesi. Fyysisyydestä on keskusteltu useita sivuja ja fakta on että taklauksia ei hirveästi ole, tosin ei niitä ole keskimääräisesti vastustajaakaan vähemmän eli ei me jyrän alla olla. Silti viimeiset 2 kautta ovat olleet vielä antifyysisempiä, joo Sormusen aikaan oli jotain säpinää lähinnä naapurin kanssa, mutta se oli lähinnä säälittävää. Hauskaa että nämä fyysisyyden perään huutelijat saattaa olla futis faneja, kai siinä haetaan jotain vastapainoa ääripäistä.

Peliesitys oli Tapparaa vastaan todella surkea, siitä tuskin kukaan on eri mieltä. Tappara on vastuksena myös näemmä liigan tylsin. HIFK pelasi Tappara pelin KUUDELLA pakilla, Pikkarainen tippui viime hetkellä pois ja näin ollen meillä oli 13.s hyökkääjä Leinonen. 7.pakin käytön takana on ottelu ruuhka, turha polttaa pakkeja loppuun kovalla peluutuksella. Moberg oli mielestäni kohtalainen, pari hasardia omassa päässä mutta ei ollut edes meidän huonoin pakki.

Ei nyt vaivuta masennukseen taas muutaman heikomman ottelun jälkeen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Paska esityshän tuo lauantainen oli, tuo esille hyvin sen että joukkue ei ole fyysinen, mikä ei pitäisi kenellekään olla enään yllätys, muutama pelaaja tosin yrittää välillä pitää vaakunan mainetta yllä ajamalla maalille ja aiheuttamalla edes pientä härdelliä.

Alakerran isäntä on valitettavasti Grillfors ja kun häntä ei ole tuolla niin tuntuu että tärkeät tilanteet oman maalin edustalla pelataan puolivaloin.
Yläkerta tarvitsee Lambergia! Lambergin ja Åstenin ryminä tuo nykyjengiin edes vähän väriä sekä Nykoppin suoraviivainen ja fyysinenkin peli. Tuossa on se meidän pieni ilon aihe mitä tulee fyysisyyteen.

Niin ja pakko mainita Ramu - Goldie neppailusta, mitä vittua! Jätkät yrittää viittä syöttöä hyökkäysalueella ennen kuin voi skodata byyriin, toivottavasti Törmänen vähän huutaa jätkille ja kertoo mitä Liigaa pelataan ja milloin saa jo vetää. Lauantain pelissä oli ainakin kolme tilannetta mistä olisi voinut jo laukoa mutta ei kun pitää heittää vielä se namupassi!!! Tulos on nolla tehty maalia(!!!!) kun nohdetaan se hörppy.

_
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Olin kyllä pettynyt siihen, että HIFK oikeasti haki lauantai-iltana 1-0 voittoa. Jonkunlainen oikeus toteutui kun Tappara pelin vei. Fyysisyyden puute on tosiasia, jonka kanssa pitää yrittää elää. Kun HIFK voittaa, sen kestää paremmin. Tappiomatseissa ei tietenkään saa paljon iloa irti siitä, että vastustaja on ollut ilkeämpi. Eräs pitkänlinjan fani, joka itse on oppinut diggaamaan tämän kauden joukkueesta, kysyi multa, että mikä mättää eniten nyky-ifk:ssa. Vastasin, että musta tuntuu siltä kuin olisin mennyt aikakoneella taaksepäin ja olisin narrifani; oma joukkueeni on nyt se pienikokoisempi ja taitavampi nippu. Sain frendiltäni tekstarin sunnuntaina: "Hyvä vertaus, ymmärrän sua paremmin". Siinä se on pähkinänkuoressa. Meillä on nyt taitoa ja jalkoja ja me väistellään vastustajia. Ja samalla toivotaan, että vastustaja ottaa jäähyn, jotta päästään pelaamaan ylivoimaa. Olen ennenkin sanonut, että jos olisin keskimääräinen Kalpa/Jyp/Ilves/mikämuutahansajengi -fani ja oma joukkueeni pelaisi kuten HIFK kaudella 14/15, olisin luultavasti sairaan tyytyväinen. Mutta kun olen wanhan liiton HIFK-fani, on tässä ihmettelemistä.

Positiivista jos haluaa sanoa, niin vähän näytti kuin Honkaheimo olisi tietoinen olostaan kritiikin kohteena. Kaverihan pelasi aika miehekkään pelin! Tosin jätkäthän alkavat pelata pikkuhiljaa tosissaan työpaikoistaan ja jossain määrin mua aina vituttaa tyypit, jotka heräävät silloin, kun tulevan kauden soppareita sorvataan. Vaipuakseen sitten taas unholaan. Koska en ole ennustaja, en yhtään tiedä onko Honkaheimo tällainen kaveri. Toivottavasti hän pystyy parantamaan otteitaan pysyvästi, sillä kyseessä on kuitenkin meritoitunut liigapelaaja. Söde pelaa puolivaloilla, ei varmasti ole ihan kondiksessa. Hallilla kuulin useammaltakin taholta, että nyt kapumme pelaa viimeistä kauttaan. Toivotaan, että mies taikoo jostain paremman pelivireen kevääksi.

Veskareiden suhteen tilanne on ällistyttävän hyvä. Lankinen päästi vain 2 eli piti maalinesto-osastolla joukkueen mukana. Maalinteko-osasto ei tehnyt vähintään kolmea, joten katseet sinnepäin. Yhdellä tehdyllä maalilla harvemmin voitetaan ja 1-0 -lukemat ovat muutenkin täyttä skeidaa. Varsinkin lauantaina Nordiksella. Huomenna Sportia vastaan toivottavasti parempi pelivire. Ai että mua joskus riepoo (kuin myös ihastuttaa) Ramun ja Goldin kieputtelu samassa ketjussa. Kumpikaan ei jaksa vetää itse, vaikka paikka olisi. Partanen on tosiaankin vaisu tällä hetkellä, ei lyö kroppaa peliin ollenkaan. Mobergilla on hyvä pelisilmä. Pakiksi häntä voidaan pitää kuitenkin aika kääpiönä. Massaa lienee noin 75 kg ja siitä tukka painaa sellaiset 30 kg. Mutta jotain potentiaalia hänessä näen. Ei hänen kuitenkaan tulisi mahtua mestaruutta tavoittelevan joukkueen avaukseen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyvä pointti tuo Honkaheimo. Taisi tosiaan olla kauden paras peli ja välillä jopa yllättävän vihaisesti oli oman maalin edessä veskarin ja tapparan hyökkääjän välissä, tämä on selkeä parannus mikä on tehty kritiikin jälkeen, enkä tarkoita että pelkästään fanien kritiikin vaan kyllä tämä on tiedostettu joukkueessakin. Onneksi Otolta löytyy näköjään munat ja ottaa roolia.

Fyysisyydestä puheen ollen lauantaina frendin kanssa naurettiin että meillähän on nyt täällä Nordiksellä turvakaukalo mutta eipä niistä ole mitään hyötyä, kuka muistaa enään sitä keskustelua laidoista, eikä syy ole pelkästään se että nyt ne toimii ja ei aiheuta kolhuja. Ei laidat rysky ei.

Tästä voisi kirjoitella pidempäänkin mutta en mene kovin syvällisyyksiin analysoitaessa ollaanko me nyt kuin maakuntien mikkihiiri-joukkueet konsanaan mutta kyllä tässä on myös puhtaasti jäällä valmentajan näköinen joukkue ja tällä hetkellä voittavan valmentajan. En lähtisi tuomitsemaan tässä tilanteessa joukkuetta ja miten on koottu alun perin, se miten tämän voi summata mahdollisimman lyhyesti on että niin fanit kun joukkekin haluaa nähdä isännän otteita jäällä. Yllä mainitsemani Lamberg, Åsten ja Nykopp tekee sitä työtä ylhäällä. Ja alhaalla alkukauden mikkihiiret on hiljalleen alkaneet ottamaan roolia sen mihin rahkeet riittävät. Kuukausi olisi vielä aikaa hankkia voimaa, uskon ja toivon että lihaa saadaan markkinoilta, puolustavan stay at home pakin rooli on kuitenkin sen verran rajallinen ettei se sekoita pelikuvioita juuri ollenkaan ja voi toivottaa tervetulleeksi vielä näin kauden ehtoopuolella.

_
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Honkaheimosta vielä sen verran, että jossain mainittiin Honkkiksen loukkaantuneen Pre-seasonilla, joten varmaan selittää osaltaan alkukauden huonoutta, koska viime peleissä on parantanut, kuin sika juoksuaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Menestys tuo työrauhan. Lauantain tapaiset Tappara-pelin peliesitykset ovat onneksi enemmän poikkeuksia koko kauden isossa kuvassa, kun hävitään 1-2 ja jäällä ei hirveästi tapahdu. Katselin hieman tilastoja ja siellä ihmetytti, että jos ja kun joukkue on väsynyt otteluruuhkasta, jossa pelattiin 6 peliä 9 päivässä, niin miksi useat hyökkääjät saivat vain vähän jääaikaa. Siellä on Leinonen 2:55, Tamminen 5:26 ja Partanen 8:57. Jäikö osalta pelaajista jonkun vamman takia peli kesken. Kysyn näin, koska oma 1. ja 2. erä sujui kovalevyltä kelaillen ja näin vasta 3. erän livenä TV:stä. Lipsuiko myös Törmänen hieman tasaisesta peluuttamisesta, josta Törmästä on kehuttu kauden aikana, eikä syyttä vai selittääkö joku muu syy sen, että jopa kolme hyökkääjää sai alle 10 minuuttia jääaikaa, esim. virheellinen tilastointi. Törmäsen peluutus pitää laittaa tarkkailuun, koska nimenomaan otteluruuhkassa luulisi joukkueen hyötyvän tasaisesta jääajasta 5-5 pelissä kaikille ketjuille.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
. Siellä on Leinonen 2:55, Tamminen 5:26 ja Partanen 8:57. Jäikö osalta pelaajista jonkun vamman takia peli kesken.

Leinonen oli 13. hyökkääjä, se selittää hänen vähäisen peliaikansa, koitin siinä pelinaikana keksiä kenen paikalla hän pelasi kolmannessa erässä, en kuitenkaan keksinyt. Kahdessa ekassa hän ei tainut jäällä käydä. Jos Leinonen pelasi kolmannessa Tammisen paikalla niin sittenhän yhteenlasketut jääajat menee aika lähelle tuota Partasen aikaa, joten siitä voisi päätellä että nelonen pelasi noin 9 min pelissä. Erikoistilanteet aina vähän sotkee sitä tasaista peluuttamista.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Menestys tuo työrauhan. Lauantain tapaiset Tappara-pelin peliesitykset ovat onneksi enemmän poikkeuksia koko kauden isossa kuvassa, kun hävitään 1-2 ja jäällä ei hirveästi tapahdu. Katselin hieman tilastoja ja siellä ihmetytti, että jos ja kun joukkue on väsynyt otteluruuhkasta, jossa pelattiin 6 peliä 9 päivässä, niin miksi useat hyökkääjät saivat vain vähän jääaikaa. Siellä on Leinonen 2:55, Tamminen 5:26 ja Partanen 8:57. Jäikö osalta pelaajista jonkun vamman takia peli kesken. Kysyn näin, koska oma 1. ja 2. erä sujui kovalevyltä kelaillen ja näin vasta 3. erän livenä TV:stä. Lipsuiko myös Törmänen hieman tasaisesta peluuttamisesta, josta Törmästä on kehuttu kauden aikana, eikä syyttä vai selittääkö joku muu syy sen, että jopa kolme hyökkääjää sai alle 10 minuuttia jääaikaa, esim. virheellinen tilastointi. Törmäsen peluutus pitää laittaa tarkkailuun, koska nimenomaan otteluruuhkassa luulisi joukkueen hyötyvän tasaisesta jääajasta 5-5 pelissä kaikille ketjuille.
Tamminen vissiin tippui kokoonpanosta jossain vaiheessa, omasta mielestäni Leinonen pelasi kolmannessa erässä hänen paikallaan eikä Tammista näkynyt jäällä. Leinonen& Tamminen jääaika on yhteensä sama kuin Partasella, joten nelonen ei lopulta käynyt jäällä niin paljoa, paitsi Leino kuka taisi pelata lopussa Ramun ja Goldien kanssa. Enemmän tuo väsymys tuntui vaikuttavan pakkeihin.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tamminen vissiin tippui kokoonpanosta jossain vaiheessa, omasta mielestäni Leinonen pelasi kolmannessa erässä hänen paikallaan eikä Tammista näkynyt jäällä. Leinonen& Tamminen jääaika on yhteensä sama kuin Partasella, joten nelonen ei lopulta käynyt jäällä niin paljoa, paitsi Leino kuka taisi pelata lopussa Ramun ja Goldien kanssa. Enemmän tuo väsymys tuntui vaikuttavan pakkeihin.

Oli myös hyvä esimerkkipeli siitä kuinka turha IFK:n nelonen on ilman Nykoppia, Ikosta tai vaikkapa Luttista joka pelasi siellä kun rosteri on terve. Ihan aiheesta nelonen otettiin veke ja Leino siirrettiin tuohon Ramu - Goldie kenttään mikä on mun mielestä Leinon ainoa ja oikea paikka, tuo jalkoja ja tulivoimaa tuohon kenttään, kyllä, Leino on noiden rinnalla snaipperi ja vielä ihan hyvä sellainen kun ottaa tehtäväkseen laukoa.

_
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mun makuuni Ramu-Goldie-Leino on liian heiveröinen ja helposti ulospelattava koostumus. Varsinkin nyt kun panokset kovenevat. Leinon paikalla toimisi oikeasti hyvä voimahyökkääjä, jollainen Partanen oli ennen. Ykkönen toimii just siksi niin hyvin, että Rask tuo sinne suoraviivaisuutta ja muskeleita.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Ykkönen toimii just siksi niin hyvin, että Rask tuo sinne suoraviivaisuutta ja muskeleita.

Toisaalta muskeleita ja suoraviivaisuutta ykköseen tuo myös Kuparinen, joka on aivan erityylinen sentteri kuin vaikkapa Ramu. Itse asiassa ykkösketjua kun miettii, niin väittäisin, että se on yksi Liigan karvausvoimaisimmista sekä fyysisimmistä tulosyksiköistä ja siinä lienee yksi syy miksi se on toiminut näinkin hyvin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
-Kantor- : Jep, ykkösketju on yhdellä sanalla sanottuna varsin atleettinen. Kaikki ovat kovia työntekijöitä ja hyviä kaksinkamppailupelaajia. Tämän kauden jengi on monessa mielessä erikoinen joukkue HIFK:ksi. Yleensä kolmonen ja nelonen ovat fyysisimmät ketjut. Nyt meidän ykkönen on selkeästi fyysisin nippu. Samalla sillä on suurin maalintekovastuu. Oisko kaikki marjat osuneet vähän liikaa yhteen koriin? Pleijareissa vastustajat pääsevät keskittymään ykkösen (+kakkosen) pimentämiseen ja se saattaa näkyä tehtyjen maalien sarakkeessa ikävällä tavalla. Nokan HIFK oli tasainen neljän ketjun ryhmä, jokainen pystyi myös maalintekoon. Eli on tässä sen tyyppiseen balanssiin vielä matkaa.
 

F#21

Jäsen
En tiedä luinko viestisi JHag väärin, mutta mielestäni HIFK on tällä kaudella ollut siitä hyvä, että maalinteko on ollut neljän kentän varassa. Nyt kun Ikonen loukkaantui, niin nelonen on kärsinyt tehottomuudesta. Muutoin jokainen kenttä on syksyn peleissä onnistunut maalinteossa hyvin.

Jos pistetilastoja katsoo, niin kaikki marjat eivät mielestäni ole menneet yhteen koriin. Kuparisella on 8 pistettä ja Raskilla 15 - eli tilastojen valossa ykköskenttä on tehoton. Ainoastaan Zaborsky erottuu (kuten hänen pitääkin) yksilötaidoillaan sekä ylivoimapisteillään (18 ylivoimapistettä).
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Olisi ihan mielenkiintoista jos ylemmät ketjut olisivat tyyliin:

Zaborsky-Ramstedt-Rask
Goldobin-Kuparinen-Leino

Tuossa jakaantuisi taito ja kamppailupelaaminen enemmän. Zabo saisi paremman peliätekevän sentterin ja kakkosessa Kupru hoitaisi puolustusvelvoitteen samalla kun Goldie tai Leino vastaisivat taidosta. Nykyisellään Kuparinen on hyökkäyssuuntaan aika turhake, ja Ramun ja Goldien peli menee vähän liikaa keskinäiseksi kikkailuksi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Wicked: Ilman muuta Nokan eka kausi oli heikompi kuin nyt menossa oleva Stögön eka. Mutta rehellisyyden nimissä pitää todeta, että Nokalla ei ollut kovin kummoinen joukkue nykyiseen verrattuna. Ei ole siltikään kivaa pudota pleijareissa runkosarjassa taakse jääneelle joukkueelle. Mutta mitäpä siitä, Nokan kolmas kausi oli muistaakseni ihan jees. Heh.

F#21: Olet oikeassa. Kun HIFK:lla on kaikki miehet jäällä, maalinteko jakautuu tehokkaammin. Otin kommentissani sen huomioon, että valitettavasti Ikosen kausi on ohi, hän oli mainio alemmissa kentällisissä. Tänään Leino nelosessa, ei ole mun mielestäni kyllä kovin kummoinen idea sekään. Mä vaan tykkäsin Nokan alemmista kentällisistä, ne olivat loistavasti roolitettuja. Töykkälän kolmonen pelasi vastustajan nollille ja Liivikin nelonen rouhi & teki paljon tärkeitä pojoja. En ihan tällä kaudella vielä usko mestaruuteen, ei tämä joukkue ihan kultajengiltä vaikuta. Mutta olen mielelläni väärässä.

Ja mit vittuu- Sport johtaa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
HIFK-Sport. Kyllä näyttää hieman tukkoiselta tuo meno jäällä. Noh, suurempi vaihde silmään ja selkeä voitto, kiitos!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK-Sport. Kyllä näyttää hieman tukkoiselta tuo meno jäällä. Noh, suurempi vaihde silmään ja selkeä voitto, kiitos!

Nyt näkyy otteluruuhka. Sen lisäksi jengi vetää varmaan aika kovaa treeniä, koska parin kuukauden päästä pitäisi olla tosiherkässä kunnossa. Materiaalieron pitäisi kääntää tän HIFK:lle, vaikka mentäisiin seisovin jaloin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeastaan kun miettii koko joulun jälkeistä aikaa, niin enemmän tai vähemmän huolestuttavia peliesityksiä, kun pelilliseltä kantilta katsoo: JYP-HIFK, HIFK-Kalpa. HIFK-Saipa, Blues-HIFK, HIFK-Lukko, HPK-HIFK, TPS-HIFK, HIFK-Tappara ja nyt HIFK Sport. Tilastojen valossahan on pelattu jopa hyvin, kun kahdeksasta pelistä kuusi voittoa, joista tosin kaksi varsinaisen peliajan jälkeen. Täytyy kuitenkin muistaa se, että HIFK on näistä peleistä kääntänyt vasta viimeisessä erässä. Tämä on tietysti osoittanut joukkueen henkisen vahvuuden, mutta myös sen, että peruspelaamisessa on puutteita.

Itseäni lähennä on huolestuttanut se, että silloin kun HIFK:n jalka ei ole ihan terävimmillään, niin peruspelaaminen on aika karmeata katsottavaa. HIFK:n pelaaminen perustuu niin älyttömästi tuohon työntekoon ja luisteluun, että jos jalka alkaa yhtään painamaan, niin pelissä ei ole oikein mitään rytmiä tai rakennetta, vaan pelaaminen menee ihan päättömäksi kiekon päätyyn roiskimiseksi. Esimerkiksi tänään Sportia vastaan HIFK ei ole dominoinut kotihallissaan sarjajumboa vastaan millään peli osa-alueella. Pelaaminen on tasapäistä painimista, jonka HIFK on kääntänyt johtoasemaksi monta pykälää laadukkaammalla materiaalilla yhden pomppumaalin verran. Toisessa erässä, kun Sport alkoi tappioasemassa hyökkäämään, niin HIFK sai muutamia hyviä vastahyökkäyksiä nopeilla pelin käännöillä, mutta muuten hyökkäyspelaaminen on ollut lähes olematonta... VY mukaanlukien.

No katseet tietysti keväässä. Onko HIFK kevään pudotuspeleissä jatkuvasti luistelussa askeleen edellä? Sen se melkein menestykseen vaatii. Itse viisikkopelaamisesta on hyvin vaikea löytää mitään muuta sellaista, joka HIFK:lle ottelut kääntää. Ei itseäni tietysti haittaa, jos HIFK pudotuspeleistä luistelee kaikilta vastustajilta jalat alta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Apassi: Ihan samaa kelailin. HIFK:lle jalat on kaikki kaikessa ja kun ne otetaan pois, ollaan pulassa jopa Sportin kanssa. Pakko toivoa, että nyt haetaan kovan treenin kautta herkkyyttä kevääseen. Todella vaisua ja lepsuakin tänään, peli ihan ansaitusti 2-2. Luoja varjele jatkoajalta...
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Todella huono peli tänään vaikka lopussa lukemat muuttuivat yllättävän rumiksi. Ramu, Husso, Moberg ja yllätys yllätys Grillfors meidän parhaimmat tänään. Ylivoima aikalailla surkuhupaisaa. Tärkeät pisteet kuitenkin plakkariin ja iloitsen niiden saannista.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Rutiinit, ei yhtään enempää. Materiaaliero käänsi tämän tuskaisen väännön lopulta HIFK:lle aika mairittelevin lukemin. No, 3 pinnaa kelpaa, mutta ois kiva nähdä pitkästä aikaa hyvää tämän kauden HIFK:n peliä eli liikettä & taitoa.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Nyky lätkässä jalat on kaikki kaikessa. Ilman jalkoja ei pärjää millään rytmityksillä tai millään muullakaan poppakonstilla. Pleijareissa jalat merkitsee vielä enemmän.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli taas sellaista tuubaa kaksi erää, että teki melkein mieli marssia lipputiskille vaatimaan rahoja takaisin. Ramun alivoimamaali onneksi vapautti peliä ja lopussa vaasalaisilla ei enää ollutkaan sanan sijaa. Täytyy toivoa, että kyse on vain kovasta treenistä kevättä varten ja otteluruuhkan tuomasta väsymyksestä, mutta siihenhän täällä vedotaan yhtenätoista kautena kymmenestä, jos peli ei kulje tammikuussa. Mä ihmettelen vaan, eikö Kärppien tarvi treenata yhtä kovaa, kun porot pyöritteli Sportia mennen tullen Vaasassa viime viikolla ja nyt IFK voitti saman jengin Nordiksella vain vaivoin. Kolme pinnaa on kuitenkin tässä vaiheessa pääasia varsinkin viime viikon tappioiden jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös