Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 865
  • 3 844

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Huomenna........lauantaimatsi livenä.....Tämä hybridi kuluttaa satasella vain kolme litraa.......

Huomenna, jos Luoja suo, pelaa IFK jääkiekkoa kaikki kolme erää. Viimeksi kotona nähtiin peliä vasta kolmannessa erässä, Hämeenlinnassa herättiin viimeisiksi viideksi minuutiksi ja Turussa joukkue sinnitteli "TPS-kiekkoa" 2,5 erää. Härkäviikot ovat menossa, mutta ainakin kotona olisi aika nähdä jotain parempaakin.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä pääosin enemmistön kanssa siitä että paras kombo olisi särmää ja menestystä. Jos näistä kahdesta pitää valita toinen niin otan menestyksen.

Mutta lisätään sen verran että menestykseen on helpompi lisätä haluttua särmää kuin toisinpäin.
 

444

Jäsen
Mikäs peli se oli kun meidän maalin edessä ja takana tuli hässäkkä. Honkahelma oli kentällä mutta selkeästi väisti kun kaveria piti käydä ojentamassa. Joku pienempi kaveri(en muista, oliko Ikonen) hoiti hanskaamisen ja se on aina säälittävää. Honkahelman rooli on jäänyt minulle kysymysmerkiksi.
Jo pelkästään nimen vääntäminen antaa hyvän alustuksen sille, että ihminen tosiaan muistaa asiat juuri niinkuin haluaa. Kertauksen vuoksi asioiden todellinen kulku:
Bluesin Sailio luistelee vauhdilla maalia kohti, Honkaheimo on tämän ja Husson välissä. Sailio rynnii niin, että Honkaheimo kaatuu Husson päälle osittain. Noustessaan ylös jäästä pudottaa hanskansa ja on jo käymässä Sailion kimppuun, mutta Ikosen Jasse on ehtinyt jo tilanteeseen väliin. Tässä tappelussa Sailio ottaa sitten käsilaukun (Ikosen kypärän) käteensä ja lyö sillä Jassea päähän.
Olisiko Honkaheimon mielestäsi pitänyt:
A) Mennä kolmantena osapuolena möyrimään Sailion kimppuun vai
B) Reagoida Liivikin hanskattomuuteen (joka tuli tavoilleen uskollisena minuutin myöhässä tilanteeseen yhdeksäntenä osapuolena kiljumaan naama punaisena) ja luoda sellaista Old Time Hockey Brawl -meininkiä?
C) Bonusvaihtoehtona mennä vaikka napauttamaan Giliatia kasseille (miehekkäästi tietenkin, tosimiehet ei koskaan harkitse asioita), kun mokoma kehtasi meuhkata meidän vaihtopenkille ja vetää omaa tiputanssiaan siinä edessä?

Mikä näistä vaihtoehdoista olisi ollut mielestäsi miehekkäin tapa reagoida tilanteeseen, joka eskaloitui sen verran nopeasti, ettei oman "kylki edellä jäätä pitkin laitaan" -kontaktinsa jälkeen ehtinyt ensimmäisenä heiluttamaan kuittivihkoa? Vai oletko jo päättänyt Honkaheimon olevan täysi neiti ja ultimaattinen turhake, jolloin tämä mielikuva muokkaa kaikkia muistikuvia välittömästi? Aivan kuten vanha viisaus: yksikään mersukuski ei osaa käyttää vilkkua.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Heikkojen pelien sarja jatkuu, 3-4 jo takana, vaikka nyt ensimmäinen tappio noista. Tappiota enemmän vituttaa Tapparan pelityyli. Kahvara is back.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kuvaavaa oli, että Törmänen yritti herätellä joukkuetta pelaamaan noin 45 minuutin jälkeen, kun johdettiin vielä 1-0, ei onnistunut herättely. Heikolla pelillä ei aina voi voittaa edes HIFK, mutta onneksi ensi viikolla on "vain" kolme peliä, ehkä ne jaksetaan pelata siinä missä vastustajat. 2.-10.1 HIFK pelasi 6 ottelua, mikä on aika paljon.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Sen verran, mitä peliä näin, niin oli kyllä totaalista skeidaa.

Täytyy kyllä kompata, tuntui loppuvaiheessa olevan puhti aika poissa. Tosin tässä on kyllä ollut jo pari peliä vähän samanlainen ilme, tänään kuitenkin vasta ensimmäinen tappio. Lankinen pelasi hyvin, eikä oikein voinut maaleille mitään. Uutta matoa koukkuun tiistaina, toivottavasti sieltä tulisi porukkaa takaisin sairastuvalta, puolustus tuntui tänään aika heppoiselta vaikka vain pari maalia menikin omiin.
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
HIFK tarvii kyllä pientä lepoa nyt. Ihan kaikesta näkee sen. Ensi viikolla on 3 peliä taas, mutta peräkkäisinä päivinä onneksi ei.

Vituttaa nyt tietysti se, että jatkoaikaan oli enää vajaa 2min. Noh, tiistaina freesimmillä jaloilla pistemetsästykseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tässä kauden aikana aika monta voittoa revitty paskalla pelillä, joten ei se nyt vain voi joka kerta onnistui. TPS-pelistä saatiin enemmän kuin ansaittiin ja tänään ei sitten tullut pinnan pinnaa. Otteluruuhka on ollut helvetin kova ja bensan loppuminen on ihan ymmärrettävää. Vituttaa vain se tapa jolla tänäänkin menetettiin ainakin se yksi piste. Pari minuuttia ennen loppua pomppukiekko laidasta samalla kun Söderholm kaivelee mailaansa kulmasta ja Tapparan kaveri saa rauhassa siirtää kiekon reppuun.

Söderholm on ollut heikko viime aikoina. Ihmeellisiä ratkaisuja ja esimerkiksi viivapelaamisessa tulevat ratkaisut näkee jo kotisohvallekin pari sekuntia aiemmin. Näihin sitten usein pääsee vastustaja väliin. Ei ole ollut nyt se Söde jota siellä pakistossa tarvittaisiin.

Auvitu on kyllä parantanut alkukaudesta, mutta ihan ihmeellisiä mindfuckeja tulee silti pelistä toiseen. TPS-pelissä jätti Tukosen yksin maalin eteen kun lähti ylimääräisenä taistelemaan pomppukiekosta ja tänään sitten toimi pujottelukeppinä.

Onhan tämä vähän outoa kun jengi on siellä sarjan ihan kärkitaistossa ja on pelannut kauden erinomaisesti, mutta silti sitä toivoo ja olettaa jengin voittavan jokaisen pelin ja jokainen tappio/takaisku vituttaa niin perkeleesti, kuten tälläkin hetkellä.

Tiistaina taas kurssi nousuun kotivoitolla Sportista!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kyllähän sarja-ohjelma on ihan päin vittua tehty tällä kaudella, menee kaksi viikkoa ja pelataan max 3 peliä, sitten tuleekin kahteen viikkoon 8 peliä. Mitä järkeä?

No ei tule huilia enempää kuin tiistaihin. Toivottavasti jeesaa sillä peli on kyllä aikamoista kuraa rehellisesti sanoen. Pari vahvistusta ei tekisi huonoa myöskään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Samaa mieltä kuin yllä, vastustaja oli paljon raikkaammalla jalalla liikenteessä ja ei paljon antanut mahdollisuuksia. Lankinen piti hyvin joukkuetta pystyssä ja on hienoa nähdä, että HIFK:lla on käsissään kaksi nuorta hyvää maalivahtia. Valmennusjohdolla on siis positiivinen ongelma jatkossa, miten tulee arpomaan peluuttamisen? Itse olisin sen kannalla, että veskareita peluutettaisiin vaikka 50-50, koska tällä tavalla laitetaan rahaa pankkiin myös tulevaisuutta ajatellen.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melko lailla kesy oli HIFK:n esitys tänään, kaksi erää jotenkin pystyttiin pelaamaan samalla temmolla Tapparan kanssa, mutta kolmas erä meni selvästi vierailijoille - kolmannen erän ensimmäisellä viidellä minuutilla HIFK:lla ei tainut olla yhtään laukasta Tapparan maalia kohden. Molemmat Tapparan maalit tulivat liian passiivisen ja huolimattoman puolustuspelaamisen seurauksena. Olisiko peliruuhka selittänyt kolmannen erän vaisuutta?

Yksi asia, mikä pelissä on saatava kuntoon, on kiekon purkaminen omalta alueelta. Kulmista annetaan aivan liian paljon syöttöjä oman sinisen alle keskelle tyhjään tilaan tai heikossa pelivalmiudessa olevalle hyökkääjälle. Reunan kautta nöyrästi keskialueelle, erityisesti jos oma peli on muutenkin hakusessa.

Joukkue saa nyt onneksi huilata kaksi päivää - kaiken kaikkiaan ihan hyvä saldo kovasta otteluruuhkasta.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekaa erää en nähnyt, toinen erä oli yllättävänkin fyysistä, ainakin IFK:n peliksi. Kolmannessa erässä jalat jäi koppin, toisaalta Kahvara tuli todella vahvalla asenteella ja liikkeellä erään. Tänään ei homma lähtenyt nousuun, vaikka pienoista yritystä oli havaittavissa, bensa oli ilmeisesti loppu.
Muutama hajanainen huomio; olen alkanut diggaamaan Muulista, nyt kun on saanut pari peliä, on valmis haastamaan ja aiheuttamaan mylläkkää maalin edustalla. On ilmeisesti niin nuori ja huimapäinen kundi, ettei haittaa vaikka vastustaja on 30 kg painavampi ja puoli metriä pidempi. Diggaan tästä!
Vaikka Keke L. on pelannut hyvin eikä valittamista juurikaan hänen otteistaan ole, niin jotenkin kaveri valuu pirun matalaan asentoon, eli perse laskee jäähän torjunta-asennossaan. Milloinhan alkaa yläflyygaan menemään, kai noita kuitenkin scoutataan?
Kahvaran peli oli puolustusalueella taas sitä saatanan ronkkimista, minkä näköjään nykyinen tuomarilinja antaa myöden. Muuten tänään dumareista ei ole valittamista, oli kaikessa aikas salliva linja, antoivat jätkien skulata.
Miespillu Palolalle olis voitu pieni kuitti antaa, hankki roikkumisjäähyn ja sen jälkeen veti kolmantena miehenä tuukkamaisesti ennytmuista ketä puolittain selkään, 2+2 olis kokonaisuudesta ollut oikea tuomio. Vittu mikä sankari.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Niin noh toisaalta kun miettii niin tämä oli Tapparallekin neljäs matsi tällä viikolla, eikä heillä painanut läheskään niin paljoa. Pleijareissa näitä neljän pelin viikkoja tulee kuitenkin joten ne pitäisi vain jaksaa. Kaiken kaikkiaan pitää kuitenkin olla tyytyväinen viikon saldoon.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Lukematta kommentteja, niin ihmettelen edelleen, jos tämä HIFK on sellainen, jota joku haluaa katsoa. Fyysisyyttä löytyy ajoittain enemmän sählymatseista ja joukkue lähtee täyden katsomon edessä pelaamaan 1-0 voittoa. Jos tähän halutaan HIFK:n johdon mukaan mennä, niin itse aion jatkossa äänestää jaloillani, löydän tuohon hintaa paljon parempaakin tekemistä.

Peliesitys oli siis käsittämättömän surkea, joukkue oli lapanen alusta loppuun. Lankinen pelasi hyvin, kunnes imaisi tasoituksen, muuten en juuri positiivistä löydä. Jos ei ole 7 käyttökelpoista pakkia, niin miksi pitää se 7. laittaa peliin mukaan, Moberg oli aika pihalla nimenomaan kiekon kanssa usein. Olisi kannattajien kannalta mielenkiintoista kuulla Törmäsen kommentoivan, onko tämä sitä kiekkoa, mitä hän haluaa tarjota meille.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se niistä hyvistä kolmansista eristä - toisen kerran putkeen 0-2 pataan ja yhteensä 4 "menetettyä" pistettä. Hitusen olen myös siitä huolissani, että tämän viikon maaleista huomattava osa on ollut enemmän tai vähemmän vastustajan veskarin lahjoja. Väsynyt joukkue oli selvästi jäällä, mutta onneksi nyt tahti normalisoituu ja ensi viikolla ei tarvitse juuri matkustella. Pari minuuttia pidempään kuin olisivat tänään sinnitelleet, niin olisi voinut olla ihan tyytyväinen tähän pitkään rupeamaan, mutta nyt jäi aika vaisu jälkimaku.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Ensimmäistä kertaa loppuunmyyty halli tällä kaudella ja tarjottiin kauden paskin peli. Hyi helvetti jätkät. Mä katon aina mielummin tutinaa ja tötinää ku tollasta skeidaa.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Olipahan todella vaikean näköistä IFK:n touhu. Tosin sitä se on ollut jo pitkään. Ei ole tullut sellaista rentoa menoa pitkään aikaan. Voittoja on toki tullut, mutta vaikeeta on niissäkin peleissä ollut. Tänään ei ollut edes oikeastaan hyviä maalipaikkoja ja jos sellaista oli muodostumassa, niin meni ihme siirtelyksi/riplailuksi koko homma. Noh 8/12 pinnaa tästä viikosta. Ihan hyvin mielestäni. Kärpät näyttää kyllä ottavan etäisyyttä tällä hetkellä.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Allekirjoitan täysin ultrarin edellisen viestin.

Hukattu mahdollisuus;

- Siksi koska 8200 silmäparia näki unettavan ottelun. Hifk ei tuolla pelillä saa uusia kannattajia/kävijöitä.
- Surettaa, että Hifk on yhtä kuin Toyota Prius. Tänään se oli Hybridi tila-auto. Paljon porukkaa sisällä turvallista, tylsää ja mahdollisimman vähän polttoainetta ja autoa kuluttavaa ajoa.
- Goldi ja Ramu pelasivat keskenään pihapeli neppailua. Missä yv:n laukauket?
- Taklaaminen on yksi taktinen osa-alue. Vastustajat oppivat, että me ei taklata ja silloin he voivat rohkeammin pitää kiekkoa kun ei tarvii varoa. Pitää olla taklatuksi tulemisen tunne. Esimerkkinä Tapparan maali jossa Södellä oli taklauksen paikka ja olisi sillä saletisti hoitanut homman.
- Tarvittiin yksi ex.narri tuhoamaan loputkin siitä mistä olen eniten nauttinut. Hifk 1897 on kuopattu ja Hybridi-Hifk on syntynyt.
- Silti me ollaan kakkosena. Yritän pukea suhdettani Hifk:hon mutta en löydä sanoja...
- Jos en tietäisi niin näytti siltä, että eilen olisi ollut meillä peli eikä Tapparalla. Kunto loppui kesken.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jos nyt kuitenkin annettais vähän kuitenkin arvoa sille, että IFK on kaikkien vastustajien (ja niiden kannattajien) silmin aikas vittumainen vastustaja. Jauhetaan neljällä kentällä ja niistetään neniä melkein joka peli-ilta.

Jengi tarvii pienen levon nyt, ja onneksi saa sen. Söden kaltainen soturi tietää tasan tarkkaan ettei hänen oma pelinsä ole mennyt ihan putkeen nyt, mutta onneksi poffeihin on aikaa vielä. Ehkä tämäniltainen tappio täyden katsomon edessä herätti. Paljon parempaan pystytään.

edit: Jösses, mitä mulle on tapahtunu. Negatiivisuuden perikuvalle? Hybridi... tähän kun saatais vielä ne puuttuvat jutut niin voi odottaa innolla kevättä.
 
Viimeksi muokattu:

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyllähän se pelissä heti näkyy kun poissa on jokunen vakiokokoonpanon mies. Kyllähän tuolla taas tuli melkein Pikkaraista ikävä mutta kunhan nyt saadaan esim. Nykopp, Rask, Lamberg ja Grilli takaisin näyttää jo heti paremmalta taas. Söden tarttis kyllä roimasti nostaa tasoaan, ei kyllä nyt ole oikein lähtenyt sujumaan tämä kausi sen pitkän loukkaantumisen jälkeen.
 

Kip#37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matt Generous
olen alkanut diggaamaan Muulista, nyt kun on saanut pari peliä, on valmis haastamaan ja aiheuttamaan mylläkkää maalin edustalla. On ilmeisesti niin nuori ja huimapäinen kundi, ettei haittaa vaikka vastustaja on 30 kg painavampi ja puoli metriä pidempi. Diggaan tästä!.

Jollain perverssillä tavalla sama homma. Hämmentää ja melkein aina noissa maalinedustan jälkipeleissä mukana. Vielä, kun keksii pudottaa hanskat ja vaikka turpaan tuliskin, niin avot. Harkkapelissä Sportia vastaanhan jo pudotti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös