Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 964
  • 3 844

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Sieltä olisi sitten loppuviikosta tulossa rutistus kun pelataan kolme peliä neljään päivään. Ensin Kerho ja TPS vieraissa ja sitten lauantaina Tappara kotona. Sinänsä hyvä että kaikilla vastustajilla on mennyt heikommin viime aikoina. HPK saa tänään ilmeisesti Saroksen takaisin, mutta toisaalta Schira saattaa olla poissa loukkaantumisen takia, TPS:llä nyt on mennyt huonosti koko syksyn ja Tapparalta loukkaantui juuri Metsola, mutta muuten joukkue on ollut piristymään päin. Voisin väittää että kaikki pelit menevät pitkälti samalla sapluunalla, että kaksi ekaa erää otetaan iisimmin ja sitten kolmannessa erässä sitten aloitetaan nousu kunhan ei olla kovin pahasti tappiolla. Eli pelit tuskin tulevat olemaan mitään jääkiekon riemuvoittoa eivätkä tule kuitenkaan olemaan HIFK:lle mitään helppoja pelejä.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisin väittää että kaikki pelit menevät pitkälti samalla sapluunalla, että kaksi ekaa erää otetaan iisimmin ja sitten kolmannessa erässä sitten aloitetaan nousu kunhan ei olla kovin pahasti tappiolla. Eli pelit tuskin tulevat olemaan mitään jääkiekon riemuvoittoa eivätkä tule kuitenkaan olemaan HIFK:lle mitään helppoja pelejä.

Kauden aikana huonot tai sekavat ekat tai toiset erät ovat johtuneet henkisen puolen löpsyydestä, joka sitten on estänyt myös taktiikassa pysymisen. Joukkueen jo kesästä asti kummunnut hyvä yhteishenki ja positiivisuus on saatu esille usein kolmansissa erissä pelitapaa noudattaen eli paljon kiekkoa hallinnoiden ja luistelua lisäten. HIFK:ssa viime vuosina kirivaihde on enemmän tarkoittanut tyyliä: "kiekko päätyyn, täysillä perään ja katsotaan mitä tapahtuu". Taitavat vastustajat ovat sen osanneet eliminoida. Nyt otteluruuhkan aikana jokaisessa pelissä uutena elementtinä luultavasti tulee energian säästäminen. Mikäli HPK/TPS/Tappara-sumasta aiotaan saada kaikista voitot, se vaatii paljon kylmäpäistä puolustamista ja passaamistakin välillä tylsyyteen asti, mutta toisaalta myös vahvoja hyökkäyssessioita. Tänään ei vielä tarvitse säästämistä viedä pitkälle, mutta Turussa pitää jo miettiä Tappara-pelin kolmatta erääkin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mennään peli kerrallaan. HIFK sarjakärjessä janottaa. HPK:n kotihalli ollut IFK:lle täyttä myrkkyä. Pääsääntöisesti siellä hävitään riippumatta joukkueiden kuntopuntarista/voimasuhteista. Blues pelin tyyppisellä vieraspelaamisella ei tule pisteitä nytkään. IFK:n pitää olla aktiivisempi.

Kerran tosin minäkin olen Hämeenlinnassa todistanut IFK:n voittoa. Taisi olla kausi 93-94 tms. Joukkueet tappelivat viimeisestä pudotuspelipaikasta. Nelos-/vilttiketjussa istuivat muistaakseni Arima, Kivelä ja Peltola. Voittomaaliin taisi tehdä Ville Peltonen.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokohan toiseen erään laitettaisiin ykkösmaalivahti maaliin? Hyvin on Lankinen muutaman pelin pelannut, mutta nyt menee sitten taas kaikki. Peliä viety lähes 100-0 ja taululla 2-0.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokohan toiseen erään laitettaisiin ykkösmaalivahti maaliin? Hyvin on Lankinen muutaman pelin pelannut, mutta nyt menee sitten taas kaikki. Peliä viety lähes 100-0 ja taululla 2-0.

Jep. Lankisen otteet heilahtelee ihan laidasta laitaan tällä hetkellä. Tulee loistavia pelejä ja vastapainoksi sitten ihan paskoja. Molemmat maalit tänään Keken piikkiin, ei voi mitään.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Voisi olla hyvä vähän herätellä joukkuetta ettei tulisi sitä vakio paskaa tokaa erää. Hussoa vaan maalille
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
On tää HIFK ihme jengi, lakkia päästä Stögölle! Olkoonkin, että pelin fyysinen taso ei meikäläistä miellytä, mutta voittavaa lätkää HIFK kyllä pelaa. Koska tämä kokonaisuus ei henkilökohtaisella tasolla, siis mielen äärimmäisessä ytimessä, kauheasti nappaa, ei tule kirjoiteltuakaan kovin usein. Mutta välillä pitää ilmoittautua, että kyllä tässä seurataan ja iloitaan aidosti menestyksestä! Tästäkin huolimatta joku "the thing" tästä jengistä puuttuu, jotta se innostaisi ihan henkilökohtaisellakin tasolla. Mulla on tämän kauden HIFK:n kanssa vähän sellainen tilanne, että seuraisin jonkun suomalaisen suosikkipelaajani otteita NHL:ssä. Olen innoissani, saan tietoa ja tilastoja (ja HIFK:n tapauksessa katson matsitkin). Mutta silti mun ja ihailuni kohteen välillä on tietty etäisyys. En mä osaa tätä tän paremmin selittää.

Pelaajista toteaisin, että Grillfors ja Rask ovat ehdottomia suosikkejani ja molempien poissaolo on vittumaista. Kuin myös joukkueen ainoan taklaajan, Lambergin. Tänään Lankinen on ollut kesy ja saattaapa olla, että peli menee tähän. Mutta isossa kuvassa en näe suuria mustia pilviä Stögön HIFK:n taivaalla. Joukkue pelaa voittavaa kiekkoa ja joku tässä jo muistuttelikin, kun asiasta aiemmin kyselin, että Stögö on ollut playoffeissakin mainio koutsi. Voiko Lankiseen vaikuttaa noin paljon se, että Husso on jo takaisin ja enää ei ole "pakko" olla huipputikissä?
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
HPK-HIFK pelit vois jättää suosiolla pelaamatta. Se on ihan sama, että kuinka katsoo kuntopuntaria, niin näistä tulee noutaja. Nytkin peli ihan hyvin hallussa, mutta 2-0 taulussa. Ei ylitä uutiskynnystä. Noh pari erää jäljellä. "viisastellaan" sen jälkeen lisää.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikeat pakit meillä, kun av:ssa pakkeina Puustinen ja Luttinen. Hyökkääjinä tilanteessa Ramu ja Leino. Pari kertaa joutui hieraisemaan silmiä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tänään ei sitten vissiin hotsita tehdä maaleja. HIFK:n 5-3 yv:hän on jo vuosikausia ollut hyvä hetki käydä paskalla. Maaleja ei meinaan tule.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarkoitus ei ole dissata Lankista, mutta Husson kanssa numerot saattaisi kenties olla 0-0 tällä hetkellä. IFK on kuitenkin vienyt kenttätapahtumia miten haluaa, mutta hävinnyt veskareiden taiston aivan pystyyn. Saros uittaa Lankisen päätä ämpärissä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
IFK on kuitenkin vienyt kenttätapahtumia miten haluaa, mutta hävinnyt veskareiden taiston aivan pystyyn.

Mitään eivät ole kuitenkaan saaneet aikaiseksi, hyvä kun maalipaikoille ovat edes päässeet. Aivan päätöntä ravaamista ympäri kenttää ja kulmissa pyörimistä. Pitää jälleen toivoa, että IFK ottaa sen 3. erän moodin päälle ja alkavat pelaamaan. Tai ehkä tänään on se päivä, kun maalitekotaito on hävinnyt tyystin. Surkeaa, siis muidenkin osalta kuin Lankisen. Vaikka Ramun piikkiin kyllä laitan ensimmäisen maalin, vittuako siellä kädellä osoittelee. Jos tullaan varmistamaan omalle maalille, niin siellä pitää olla hereillä ja ottaa vastustajat pois.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan se aika surkea tilanne, että ei voi yhtään tietää mitä mv:ltä tulee. Välillä Lankinen pelaa ihan huippupelin, mutta nyt kahdessa vieraspelissä putkeen lahjoittaa vastustajan karkumatkalle. Vieraissa paljon vaikeampaa kiriä. HPK vielä tuollainen hurmosjoukkue, jota ei saisi ruokkia. Husso kuitenkin pelannut koko kautena vain muutaman heikomman pelin.

Vieraspelaaminen kokonaisuudessaan todella vaikeaa. Hirveätä roiskimista taas, kuten on ollut viime peleissä Lukko pelin viimeistä erää lukuunottamatta ollut. Perinteitä sekin, että Hämeenlinnasta ei taida pisteitä tulla, ellei megakiri taas iske. Iski tai ei, niin tähän vaisuun alkupeliä pelaamisen pitää saada muutos. Lisää perinteitä: 5-3 yv suorastaan surkuhupaisaa. Viivassa pakit, joista toinen ei ole tehnyt maaliakaan ja toinen ampunut 160 kertaa ja tehnyt kaksi maalia. Auvitu vetää joka vedon ekaan blokkiin tai metrin ohi. Kuten tänäänkin. Söden peli on aika karmeaa. Sählää kiekon kanssa ja 1 vs 1 pelissä ihan lapanen. Onko pysyvää vai loukkaantumisesta johtuvaa.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Hävetkää ny jumalauta! Todella luokatonta peliä vaikka "hallitaan" näennäisesti. Vastuun siirtelyä ja yksi tai kaksi hyvää yritystä jäävät sit Sarokseen.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aletaan miettiä veskarin roolia sitten, kun kenttäpelaajat ovat tehneet sen pari-kolme maalia. Alivoimamaalista vastuu on kenttäpelaajilla.

Tosin Se on ihan sama, vaikka tehtäis 10 maalia Hämeenlinnassa, HPK tekee vähintään sen 11.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikai kukaan ole ristiinnaulitsemassa Lankista, mutta aika puusilmäinen saa olla, jos ei pysty myöntämään, että aivan helvetin helposti ovat molemmat maalit menneet. Paremmalla mv-pelillä tilanne olisi nyt 0-0. Alun hallinnan jälkeen peli on toki mennyt haluttomaksi pyörimiseksi ja neppailuksi, eli täyttä paska koko joukkueelta.

Parit viime vieras matsit ovat vaan lähteneet kohtuu nopeasti väärille raiteille, kun alkuun on tullut helppoja maaleja omiin. No, mutta se siitä, huomenna Husso maaliin ja siitä eteenpäin Villellä kohti kevättä.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Tänään jo otteluketjuun laitoinkin, että HIFK-HPK olisi vastenmielisin poffisarja mitä tiedän. Nään jo mielessäni, kun kerho käy ottamassa ekan täpän nordiksella ja siitä sitten reippain mielen Hämeenlinnaan *hymiö* Menen asioissa edelle , mutta ei kiitos kerhoa vastaan poffeissa. Varsinkaan puolivälierissä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei jumalauta, toistan itseäni! Uskomaton jengi tämä tän kauden HIFK. 3 pojoa, thanks!!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kappas, sieltä se 3. erän moodi jälleen tuli ja Lankinenkin vei Sarosta kuin kuoriämpäriä. On kyllä mielenkiintoinen porukka tämän kauden IFK, venymiskykyä näyttää riittävän vaikka muille jakaa. Härkäviikko sai loistavaa jatkoa, täydet pisteet plakkarista tähän mennessä, nice.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
On tää ihmeellistä olla HIFK:n fani herran kautena 2014-2015! Kolmannet erät sellaisia että koko yö saa hakata stondista matalaksi jotta saa koisattua.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei herra isä mikä loppu. Tällä kertaa tuli jopa täysin ansaitsemattomasti. Kaikki kuitenkin otetaan. Hifk oli todella todella huono.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös