Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 884
  • 3 844

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo eiköhän tämä riitä tästä aiheesta. Mielipiteitä ja tätä myöten negailijoita pitää kestää keskustelupalstalla. Menen panemaan puolisoani nyt, huomenna kun ei ehi, pitää olla katsomossa :)
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Huomenna vastassa sitten SaiPa, jonka Pohjois-Amerikkalaisten taitureiden ja Lofquistin pommin kanssa voi tulla (tulee) alivoimalla ongelmia. Eihän sitä nopeasti saa korjattua kokonaan, mutta toivottavasti siellä on edes aktiivisuutta pyritty lisäämään.

Pelasivat tänään tosin täyspitkän matsin, joka tuskin kyllä ainakaan päässä tuntuu jaloissa tommosen nousun jälkeen. Onneksi tietää, että tällä hyökkäysarsenaalilla tollasta vähän heikommin omassa päässä pelaavaa jengiä ja ei-niin-lights-out veskaa vastaan tehdään kyllä maaleja. Jinx. Toiveet huomiselle siis aktiivista ja hyvää alivoimaa ja maaleja meiltä. Pelaakohan Lankinen toisen viikonlopun matseista?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas ihan täyttä paskaa koko tämä lainaus sinun viestistäsi. Kuka on puhunut mistään traumoista tai aggressioista? Olin pelsu matsin jälkeen ihan tyytyväinen, huom. ihan. Se, että toivon näkeväni taklauksia, edes kotona Nordiksella niin tekeekö se musta jonkun vitun negailijan? Vähän kaipaisin tunnetta ja taklauksia sinne kentälle ja sitä kautta katsomoon kiitos!

Käyttäjien ei kannata ottaa jokaisen jokaista viestiä henkilökohtaisena hyökkäyksenä juuri itseään kohtaan. Jos katsot aikasempia sivuja tässä ketjussa, sieltä löytyy aika paljon aiheetontakin negailua. Tottakai saa kritisoida ei tarvi olla hymyperseessä, mutta kuten Ishmael sanoi se lähtökohtainen asenne peleihin ja muuhun merkkaa paljon. Jos viestit meidän osiossa on (jollakin käyttäjillä) pelkkää negailua aihe vaan vaihtuu, niin voi miettiä sitä omaa asennettakin jo. Tässäkin tapauksessa joukolla tyhmyys tiivistyy, yks aloittaa ja muut jatkaa perässä samalla linjalla. Silti mitään positiivista päiväkerhoilua ei tämän osion tarvi olla.

Taklauksia varmasti jokainen toivoisi näkevän enemmän, mutta jos niiden vähyys mittaa liikaa viihdearvoa, jää hyvät pelilliset asiat helposti sivuun. IFK:n nopea suunnanmuutos pelitapa mahdollistaisi etenkin kotikaukalossa enemmän taklauksia. Loppuviikon matseista 2 voittoa olisi kova, etenkin SaiPa on meille aina veemäinen vastustaja. Nyt olisi aika saada niitä erikoistilanteita kuntoon, etenkin AV:ta. Varmaan Husso huilaa toisen peleistä.

E: Juu jatketaas tästä parempiin aiheisiin.
 

Luckycharm

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crystal Palace ,
Myönnän auliisti olevani pahimman luokan rottakiekon kannattaja, siis sellaisen, jossa räiskyy yli ja tapahtuu. Nykyinen liiga ei vaan vastaa omaa makuani jääkiekosta.

Karrikoidusti voidaan nimetä kaksi suuntaa: 1) Neuvostoliitto: Kiekkoa liikutellaan ja luistellaan. Ollaan taitokiekon ytimessä ja kaihdetan konnuuksia ja taklauksia. Huipppuyksilöt toimivat osana tihonovlaista (R.I.P) kollektiivia, jossa koneisto toimii ennaltamääritetyn suunnitelman mukaan.

2) Kanada: Tunteella loppuun saakka. Ollaan valmiita vaikka vahingoittamaan voiton takia. Laidat ryskyy ja tunnetila pitkälti määrittää tekemistä. Kaksinkamppailuvoima ja ladukkaat laukaukset määrittävät peliä.

En todellakaan väitä, että on olemassa puhtaan punakonemaista ja puhtaan nikkarimaista jääkiekkoa, mutta itse taivun arvostamaan jälkimmäistä mallia, kun taas Stögö ja liiga ylipäänsä on suunnannut kehityksen kohti puhdasta taitokiekkoa. HIFK tuollaisena ei ole minulle huokutteleva tuote jääkiekon saralla. Odotan kuitenkin innolla futiskauden alkua.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tästähän tuli upea matsi ja jännäpissaa meinas tossa lopussa tulla! Vauhtia ja taistelua, ihan kun ois pleijarikiekkoo jo pelattu. Lankinen vähän pomputti mutta antoi joukkueelle mahdollisuuden voittoon ja torjui monta huippupaikkaakin. Rankkareissa oli yllättävänkin kova, ehdottomasti positiivinen esitys. Puustinen alkaa palailemaan viimekautiselle tasolleen ja jos Markkasella olis ollut vähän huonompi päivä niin ois tehnyt ainakin kaksi maalia. Jäätävällä rystynostolla ratkaisi rankkarit.

Alivoimapelaaminen oli kyllä paljon aiempaa vakuuttavaa, oli varmasti ennen peliä teroitettu ennenkaikkea sitä, että Salcidolla on tällä kaudella vähän kädet tärisseet ratkaisutilanteissa. Ei saanut SaiPa montaa hyvää paikkaa ylivoimiensa aikana.

Mä sytyn!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Hieno matsi oli molemmilta jengeiltä. Lankisen hyvä esitys lämmitti helvetisti. Tekee varmasti hyvää nuorelle kundille.
Ilman Markkasen loistavaa peliä IFK olisi voittanut 3/4-1. Ei olisi tarvinnut jännittää näin pitkään. SaiPa oli silti matsissa hyvä.
Veskaripelin ja puolustamisen lisäksi lämmittää mieltä hyvä alivoimapeli. Sitä ei olla liikaa tällä kaudella nähty.
Huomenna sitten JYP nurin.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä maistuu 2 pistettä. Hyvä peli koko jengiltä. Lankinen hoiti tonttinsa hyvin. Goldilta hieno maali rankkareissa ja aikamoinen showrankkari:)
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Aivan helvetin hyvä peli HIFK:lta! Vain Markkanen esti HIFK:n voiton varsinaisella peliajalla.
 

Stigu

Jäsen
Ehdottomasti kauden tasapainoisin matsi! Mieltä lämmittää erityisesti Honkaheimon ja Lankisen otteet. Onhan toi IFK:n suunnanmuutospeli parhaimmillaan aika murhaavaa..

Nyt vielä ripaus lisää noita viivelähtöjä, niin hyvä tästä tulee.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK on nyt sarjakärjessä, kun mittarina on pistekeskiarvo, joka HIFK:lla on nyt 1,78p/ottelu. Lankinen pelasi hienon pelin maalissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä ja tasapainoinen esitys. Myös ennakkoon heikkona kohtana pitämäni fyysinen peli oli SaiPaa vastaan ajoittain jopa dominoivaa.

Ihan tarkkaan en sisäistä vaatimusta pelata vaihtoehtoisesti Kalpaa. Jätönjätönjättö viiden rintaman hyökkäyksellä ja kuudentoista omissapyörimisen jälkeen? Itseäni ei oikein nappaa HIFK:n pelityyliksi. Mutta kai sitäkin joku kaipaa?

Alkukauden haahuilija Honkaheimo pelasi parhaan pelinsä, jonka olen itse nähnyt. Jos kaveri jatkaa samalla tavalla, ei pakistosta puutu kuin se päitä irti repivä ja kolmen metrin syötön antava mörkö. Auvitu on parantanut parissa viime pelissä kovasti eli propsit myös hänelle.

Yksi isompi kaveri alakertaan (voidaan käyttää hyväksi myös ylimääräistä pelaajaa) ja varmistus maalille, niin HIFK 2014-2015 on valmis. Hyvältä tuoksuu.

Edit: kiko
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Viihdyttävä matsi, jossa Markkanen pelasi pisteen Saipalle. Lankiselta tosi hieno esitys ja Honkaheimolta paras peli tähän asti. Tänään oli myös muutamia hyviä "niittejä" siellä täällä sekä pirteämpää alivoimaa. Myös Hank pelasi hyvän matsin. Jatkuukohan muuten Hankin soppari viikonlopun jälkeen?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loppuviikon matseista 2 voittoa olisi kova, etenkin SaiPa on meille aina veemäinen vastustaja. Nyt olisi aika saada niitä erikoistilanteita kuntoon, etenkin AV:ta. Varmaan Husso huilaa toisen peleistä.

Aika hyvin nämä meiltä toteutu, JYP kun vielä voitetaan. SaiPa tarjos hyvän vastustajan, laadukkaat maalipaikat meni kyllä meille aika selkeästi. Saatiin AV kuntoon ja se oli voiton edellytys tässä pelissä, kovempi paineistus näytti olevan isoin ero edelliseen AV-taktiikkaan ja hyvin toimi ainakin SaiPaa vastaan.

Lankinen onnistui hyvin, pienet pomputtelut pois ja hyvää tulee. Nämä pienet pomput puolustettiin todella hyvin pois, sota-alue oli paremmin kunnossa kuin monissa edellisissä peleissä. Puustiselle oli tärkeä saada onnistumisia, menestyvään kauteen tarvitaan Zaborskyn lisäksi Puustista.

Kyllä tuo meidän nykyinen nopea suunnanmuutos pelitapa on myrkkyä vastustajille, toki edelleen enemmän pitäisi olla variaatioita. Kalpamaista jätönjättö kiekkoa en myöskään itse halua meillä ikinä nähdä. Lähes jokaisessa pelissä saadaan enemmän laadukkaita paikkoja kun vastustaja. Uimalakin sanoin, ei tarvitse olla maailman paras kunhan on paras paikallaolijoista.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Vittu, tässähän alkaa vanha kohta innostumaan! Hyvä peli jengiltä ja Lankiselta. Vähäsen se kiekko pomppi, mutta laitetaan se pelaamattomuuden piikkiin. Tosta jannusta tulee hyvä kakkonen, näin ainakin uskon. Tänään kundit pistää murusiksi jyväshyvä keksit!

GO IFK GO!!!
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Meinasi toisessa erässä mennä koko homma pilalle, mutta vahva ensimmäinen ja kolmas erä toivat voiton. Hyvä matsi IFK:lta. Kuparisen kaksi maalia hyvät onnistumiset, ja kyllähän Rask ja Zaborsky ovat uskomattoman hyvällä tasolla. Zaborsky on alkukauden kankeuden jälkeen pitänyt jo pidempään tuota loistavaa virettä yllä, ja nuo Zabon hyökkäyspään syötöt ovat kullanarvoisia. Rask taas on loukkaantumisen jälkeen siirtynyt ihan uudelle tasolle, loistavaa työtä 3-1 maalissa ja Nykoppin 4-1 maalin aikaansaamisessa.
Mitä tulee paljon esillä olleeseen pelin viihdyttävyyteen, niin tämä oli ehdottomasti hyvää ja viihdyttävää kiekkoa. Lambergia toki on aina ikävä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://liiga.fi/tilastot/2014-2015/runkosarja/joukkueet/?stats_type=sarjataulukko&home_away=&sort=P/O
HIFK on jo noin viiden pisteen sarjajohdossa 60 pelin jälkeen, kun ero pistekeskiarvossa on 0,09/ottelu. Kun sen kertoo pelien määrällä 60, saadaan 5,40 pistettä, joka pyöristyy viideksi pisteeksi. Tämä siis, jos pelataan kuin tähän saakka, koko runkosarja. Tätä voitettujen pisteiden keskiarvoa on pakko korostaa, koska joukkueet ovat pelanneet 24-28 peliä tähän mennessä.

Hyvä peli HIFK:lta ja hienoa, että yksi ketju kykenee tekemään enemmän kuin yhden maalin, vaikka en väheksy yhtään myös Nykoppin maalia. HIFK hävisi taas yv- ja av-pelin, mutta ei siitä tänään jaksa valittaa, kun HIFK vei pelin tasakentällisin 4-0. Husso pelasi loistopelin HIFK:n maalissa.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Mukava tilasto ja toivottavasti menee loppuun saakka juuri noin. Ainoa pelkohan on se kun IFK ei koskaan voita runkosarjaa... Eiköhän siellä vedetä joulun ja uuden vuoden välissä Hankin kanssa sen verran "kinkkua" että runkosarjan voiton voi unohtaa. No ei tosi, tämä kausi kaiken muuttaa ja uusi dynastia on syntynyt.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
IFK pelasi erittäin hyvin tänään. Ensimmäisessä erässä oli paikat jopa 4-0 johtoon. Vastassa oli hyvä joukkue ja JYP taisteli hyvin toisessa erässä halliten sitä. Mielestäni toinenkin erä pelattiin kurinalaisesti, mutta JYP halusi tapella vielä voitosta ja nosti täten tasoon. Tasavahvojen joukkueiden matseissa takaa-ajaja yleensä saa otetta ja se rynnistys tulee johtavan jengin kestää, kuten IFK teki tänään. Tällaisia matseja katselee mielellään ja samalla unohtuu ne alkukauden heikommat matsit. Kyllä se tästä lähtee!
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No helvetti! Tänään oli pitkästä aikaa kunnon HIFK-lätkää! Tokassa erässä oltiin aika purjeessa ja Jyp vei mutta muuten HIFK nollasi vastustajan oikeastaan kaikilla sektoreilla. Diggasin tyylistä, diggasin taistelusta ja diggaan kolmesta pisteestä.

Stögön pelityyli on toimiessaan aikamoista myrkkyä vastustajille. Otetaan huomioon vielä, että eilen oli peli joten jalatkaan ei välttämättä olleet ihan parhaimmassa kunnossa. Esim. Zabo himmasi peliään aika lailla kolmannessa erässä, viisasta. Toisaalta Puustinen on kuin uudestisyntynyt nyt kun on ehjä ja tikissä. Maalipaikat mies haistaa edelleen hyvin, yhteistyö Elkinsin kanssa skulaa. Tänään ei natsannut vaikka mestoja oli.

Auvitu on ainoa päänvaiva tässä. Jopa suuresti dissaamani Ottopoika oli tänään ihan hyvä peruspakki. Auvitu...voi tsiisus. Sen miehen tilalle vielä se the pakki niin ei voi valittaa.

Tänään oli hyvä ilta. Tack tack.
 

Stigu

Jäsen
Auvitu on ainoa päänvaiva tässä. Jopa suuresti dissaamani Ottopoika oli tänään ihan hyvä peruspakki. Auvitu...voi tsiisus. Sen miehen tilalle vielä se the pakki niin ei voi valittaa..
No prkl, itse olen edelleen sitä mieltä, että Auvitulle on paikka jengissä. Omasta mielestäni Pink HakkarInen oli tänään mr. Hasardi. On kyllä mielenkiintoista nähdä, saako kaveri jatkoa.

No, pääasia että noi kääpiöt ja junnut ei pelaa pakistossa. Tai no, olihan siellä Miihkali, mutta ihan hyvin se veti. Pääasia on kuitenkin, että Honkaheimo on parantanut peliään.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienoa ja viihdyttävää peliä on HIFK pelannut tänään ja eilen. Siitä iso kiitos. On ollut ilo katsoa.

Pieniin nyanseihin on kuitenkin puututtava, koska ne nousee erittäin merkittäviksi, kun pelataan keväällä paikasta auringossa. Olisiko syytä hankkia pätevä rightin pakki rosteriin. Sanoisin, että ylimielistä, jos näin ei tehdä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, pääasia että noi kääpiöt ja junnut ei pelaa pakistossa. Tai no, olihan siellä Miihkali, mutta ihan hyvin se veti.

Auvituun verrattuna pidän Teppoa kolossina. Luistelussa häviää fransmannille aika tavalla, mutta kulmakamppailussa saa pidettyä miehensä paremmin. Kuten pakin pitääkin. Fransmanni tarjoaa pelkkää poikkaria selkään ja katsomossa odotellaan koska käsi nousee pystyyn.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Tänään todella viihtyi ottelua katsoessa. Oli fyysisyyttä, nopeutta, taitoa, hienoja kuvioita, taistelua. Ai hitto mä tykkäsin.

Harvemmin on tullut oltua Stigun kanssa samaa mieltä asioista, mutta HIFK:n pakistosta olen. Auvitulle on ehdottomasti paikka pelaavassa kokoonpanossa. Hank ei minuakaan vakuuttanut tänään, mutta kokonaisuutena on ollut todella hyvä tällä kaudella. Minun mielestä Miihkali Teppo on ehdottomasti se, joka tuolta puolustuksesta on saatava pois ensimmäisenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös