Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 671 999
  • 3 844

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mua ainakin keskiviikon pelissä turhautti se, että joka tilanteessa lähdettiin mahdollisimman nopeasti ylöspäin, vaikkei ketjukaverit ollu mukana. Tuli paljon turhia alivoimahyökkäyksiä, jotka jäivät keskialueelle. Samoin Kerho karvasi useamman kerran hyvin, kun tiedettiin ettei HIFK rauhoita peliä maalin taakse.

Olen muuten samoin mieltä, että ihan viihdyttävää kiekkoa tuo nopea suunnanmuutospeli on, välillä tilanne pitäisi vain osata rauhoittaa ja lähteä pikkasen organisoidummin. Tällöin pystyy rikkomaan vastustajan karvauksen ja hyvällä vauhdilla myös trapin.

Kiitos lisäyksestä, oma kirjoitus oli lyhyt ja hieman kapea katseinen. Parhaimmillaanhan on päästy jopa kääntämään peliä organisoidusti, mutta etenkin viime peleissä liikaa on tullut noita AV hyökkäyksiä jotka ei johda mihinkään.

Törmänen osaa varmasti hakea variaatioita tuohon pelitapaan kauden mittaan. Nykyinen pelitapa on toiminut eritysen huonosti kiekkokontrolli joukkueita vastaan, ellei ole päästy karvaamaan syvällä onnistuneesti kuten toisessa pelissä Skellefteåta vastaan.
 

Time-out

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Halutonta on tosiaan, karseeta neppailu ja kohottamista ilman mitään osoitetta. Paljon saa tapahtua jos tämä peli kääntyy meille!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HPK pelin kaavalla menee tosiaan siinäkin mielessä, että Goldobin tarjoilee avausmaalin ja jatkoa tulee Husson torjumasta reboundista. Salmi katseli vieressä, kun JYP:n pelaaja löi kiekon tyhjiin.

Ihan liian monta puolustajaa, joilla ei tee kyllä yhtään mitään. Salmi etunenässä täysi katastrofi kiekollisena ja kiekottomana. Ensimmäisessä erässä lähti mm. puskemaan voitetun irtokiekon jälkeen laidasta läpi ja yritti jotain epätoivoista flipperiä laidan kautta päätyyn. Katki ja 2 vs 1 omiin. Avaussyötöt pääasiassa pitkäksi tai vastustajalle.
 
Viimeksi muokattu:

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Husso antaa maukkaan irtokiekon ja pakit ties missä. Hohhoijaa. Nyt Tomppa hereillä.

Lisäksi 2. yv on umpisurkea. Kun Ramstedt lähtee jäältä, voi huoletta lähteä jääkaapille - mitään positiivista ei ainakaan ole luvassa.
 

Stigu

Jäsen
Kyllähän noi Apassin ennustukset tuosta yksipuolisen pelitavan tuhosta alkavat käydä toteen. Erityisesti pistää silmään, että meidän liigan TOP3 sentterikalusto on melko turha noissa kontrolloimattomissa hyökkäyksissä. No, usko Törmäseen on kova. Joukkueessa, valmentajassa ja veskarissa on potentiaalia mitalipeleihin. Pakistoa pitää vankistaa ja pelikirjaa laajentaa. Aikaa on kyllä riittävästi.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Tämä Auvitu on kyllä huonompi ku viime vuosien Eklundit ja DeSantikset. Jopa Tom Walsh näytti pelimieheltä tän paskan rinnalla. Parasta oli kun jotkut Traktorifanit: "vituttaa Auvitun lähtö Hifk:hon". Saatte takasin ja maksetaan ton paskan palkkaki pois jos vaan suostuu lähtee menee.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Haistakaa vittu Heikkinen ja Auvitu! Upea nousu ja tuo kaksikko vetää sen kertarysäyksellä vessanpöntöstä alas....
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jättäkää se vitun Auvitu sinne Jyväskylään. Tollasella jätteellä ei tehdä mitään edelleenkään. Sama Heikkisen kanssa.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Toiset tekee naama veressä duunii, että saa pelin tasoihin ja sitten yks ranskalainen...en pysty eeds kuvailee kuinka paljon v.tuttaa..huh, huh
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu mitä paskaa! Tullaan lopussa tasoihin ja silti pataan. Ei siellä valmennus ihan täysillä käy, kun laitetaan lopussa jäälle puolustaja joka on liian huono jopa mestikseen. Kiitos Eemeli Heikkinen, kivasti pisteeseen kiinni ja sitten tämä hyrrä pyörii kuin ryssä anttilassa ja omissa soi. Kyllä taas on lähellä, ettei verisuoni katke päässä!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kohtapuolin alkaa HIFK olemaan tutuilla sijoilla. Kyllä tämäkin peli hävittiin pitkälti luokattoman puolustuksen takia, eikä Husso kyllä vakuuta. Pitäisiköhän kaverin saada huolia välillä!? Kyllä ihan vitulleen rakennettu pakisto, huonompi jopa kuin edellisinä vuosina.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Voi vittu, et vituttaa, hieno kolmas erä , jopa taklattiin useasti, hieno nousu, sitten tuollainen emämunaus...
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
TPS, HPK ja nyt JYP vei IFK:lta pisteet aivan lopussa. Pikkuhiljaa alkaa vituttamaan nämä ryssityt pisteet. Alkaa jo tuntua sarjataulukossakin... Sinänsä odotuksiin nähden ihan ok peliä, lukuunottamatta noita pakiston paskakasoja.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Otetaan positiiviset ensin:

- Ramu huikea!
- Zaborski parantaa koko ajan!
- Ja sitten meidän ryssä. Jengi dumaa kaverin, mutta minun papereissa kaveri on loppukauden ratkaisuja. Taitoa on niin huikea määrä, että enpä muista vastaava suomalaista kaveria. Annetaan kaverin rauhassa kehittyä!

Sitten negat:

- Ei näillä pakeilla kannuja voiteta, piste.
- Husso hävisi veskarien taiston tänäänkin
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JYP oli juuri tuon verran parempi ja kiitokset siitä menee meidän aivan luokattomalle puolustukselle. Minä olen kitissyt, huutanut ja lopuksi raivonnut puolustuksen riittämättömyydestä jo toukokuusta lähtien, mutta siitä huolimatta tätä osa-aluetta ei ole päätetty tilkitä käytännössä mitenkään. Avainsana puolustuksen osalta on ''näennäisyys'' ja se tuli hyvin ilmi esim. kiekkostudion alkupuheessa, jossa kehuttiin HIFK:n laajaa rinkiä ''voitiin kutsua pelaajia Kiekko-Vantaasta liigajengiin paikkaamaan loukkaantumisia'', vaikka todellisuudessa jopa suurin osa meidän avainpuolustajista ovat juurikin näitä täytemiehiä (Honkaheimo, Auvitu ja Teppo), jonka seurauksena meillä ei ole vaadittavaa kärkiosaamistoa pakistossa. Puolustajia on siis määrällisesti riittävästi, mutta laadullisesti jäädään kauas vaadittavasta.

Meillä tuntuisi olevan erittäin hyvä nippu kasassa, mutta heikko puolustus pilaa meidän kokonaisuuden aivan täysin. Jos pakistolle ei tehdä jotain, niin meille jää luu käteen.

PS. Husso oli tänään erittäin hyvä, enkä ymmärrä häneen kohdistuvaa kritiikkiä tämän illan osalta.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän noi Apassin ennustukset tuosta yksipuolisen pelitavan tuhosta alkavat käydä toteen. Erityisesti pistää silmään, että meidän liigan TOP3 sentterikalusto on melko turha noissa kontrolloimattomissa hyökkäyksissä.

No tämä on vain tätä omaa ajattelua lajista. Luulisi ammattipelaaja ja mestaruuksia voittaneen valmentajan tietävän lajista enemmän, kuin allekirjoittanut. Ainakin HIFK:n pelitapa vaatii puolustajilta paljon enemmän taitoa avata peliä, kuin mitä HIFK:lla on kentälle laittaa. Pakkohan se on kuitenkin lopulta sanoa, että HIFK pisti lopussa kaiken tiskiin ja tuli vielä tasoihin. Tämä peli kuten HPK pelikin hävittiin pelitavasta johtumattomiin henk. koht. virheisiin, joten siinä mielessä teoriani on väärä. Kevääseen mennessä pelitapa osaavan valmentajan käsissä kehittyy. Silti vituttaa kyllä ankarasti tämä tapa, jolla HIFK nyt pelejä häviää. Tulee sellaisia virheitä, että ei kyllä ammattikiekossa ansaita voittoja. Annetaan vastustajalle avaimet voittaa peli ja sitten vastapainona ei itse osata käyttää niitä hetkiä pelistä, jolloin ollaan vahvoja. Olihan HIFK:lla tänäänkin paikkoja tehdä maaleja. JYP:N voittomaali oli kyllä pakkiparilta Auvitu Heikkinen käsittämätöntä sekoilua.

Positiivista HIFK:sta:
-Ramstedt: HIFK:n ykköshyökkääjä tällä hetkellä. Pitäisi antaa kärkirooli myös tasakentällisin ja tämä tarkoittaa laitureiksi joitan muita, kuin Åstenia ja Blomqvistia. Kemia Zaborskyn kanssa YV:llä toimii, joten kokeilisin myös tasakentällisin.
-Zaborsky: Alkaa vertymään selvästi. Oli vaarallinen koko pelin ja se on erittäin positiivinen asia. Sai maalistaan vielä lisää virtaa. Ero esim. Puustiseen on ihan kauhea.
-Grillfors. HIFK:n selkeästi paras ja kokonaisvaltaisin puolustaja. On ottanut roolia myös kiekon ylöstuonnissa ja YV:llä. Sääli että laukaus ei ole parempi, koska olisi muuten todellinen uhka YV:llä. Nytkin jakaa kiekkoa todella hienosti YV:llä.
 

Stigu

Jäsen
Auvitun suhteen täytyy muistaa, että kyseessä on prospekti. Hänen pitäisi pelata jonkun kokeneen pakin rinnalla. Pakiston suhteen meidän kokeneita pakkeja ovat Söde ja Grilli. Honkaheimo on ollut helvetinmoinen pettymys. Eli itse näen, että pakisto menisi jotenkin seuraavasti:

Söde( kokenut)- Taipalus (prospekti)
Grilli (kokenut)- Auvitu (prospekti)
Kokenut- prospekti (Miihkali/ Honkaheimo)

Tuolla kokoonpanolla pakisto ei kestä yhtään loukkaantumista, joten ideaalitilanteessa Karavaanari hankkii jengiin 2 kokenutta pakkia. Nämä Heikkiset ja Mobergit ovat lähinnä tragikoomisia vitsejä.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vituttaa aivan tajuttomasti. Eka erä aivan paskaa. Toka erä ok. Kolmas erä oli mun mielestä jo hyvää lätkää. Ramulta, Zabolta ja Goldilta oikein hyvä peli. Hieno taistelu ja nousu jätkiltä, mutta valitettavasti tuo puolustus näytti tänään jälleen tasonsa. Grillfors pelaa kyllä hyvin, Teppo ja Taipalus mahtuvat myös kokoonpanon. Mutta sen sijaan tämä vitun Auvitu. Hienosti tuhottu voittomahdollisuus ja tarjoiltu pisteet Jyväskylään. Moberg ja tuo joku Heikkinenkin vittuun samantien. Jälkimmäinen tänään yhtä paska kuin Auvitu. Grillfors näyttää tuolla kyllä aika yksinäiseltä. Söden ja Mr. X:n lisäksi tarvitaan vielä näköjään toinenkin Mr. X.

Söderholm - Taipalus
Grillfors - X
Honkaheimo - X
Teppo

Toimi Tomppa.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Auvitun suhteen täytyy muistaa, että kyseessä on prospekti. Hänen pitäisi pelata jonkun kokeneen pakin rinnalla.

Minä en näe Auvitussa kiekollista potentiaalia nousta johtavaksi kiekolliseksi puolustajaksi Liigassa: pelinkäsitys ei ole lähelläkään riittävällä tasolla, laukaus on huono, perussyöttötaito on ihan ok, mutta ei vaaditulla tasolla, ja ainoa huippupakin ominaisuus Auvitulla on nopeus. Minusta Auvitu on rotaatiopuolustaja menestystä janoavassa liigajoukkueessa, ei sen enempää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on oikeasti PAKKO saada niitä pakkeja. Alkaa vaikuttamaan pian henkisesti koko joukkueen tekemiseen, tuollainen illasta toiseen toistuva mokailu. Hussoakin alkaa pian vituttamaan keräillä kiekkoja perseen takaa. Miten se on mahdollista, että illasta toiseen jokaisessa irtokiekossa on ensimmäisenä vastustajan hyökkääjä?
Auvitu ei osaa tehdä peliä ja on vielä paskempi maalin edessä. Heikkisen ei pitäisi pelata edes mestistä.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Juu pari kärkipakkia kehiin, jos meinataan pärjätä ja ehkä tarvitaan myös toinen hyvä maalivahti, kova urakka Hudelle pelata lähes kaikki pelit.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mä olen positiivisesti yllättynyt Zaborskysta. Mä odotin maaleista elävää primadonnaa, mutta mitä vielä. Ihan parasta ei saa koneesta irti, mutta pelaa joukkueelle ja polkee täysillä alaspäinkin. Joku vielä vähän tökkii, mutta peli- ilme on fantastinen, tästä tulee hyvä.

Nuorille pakeille vähän turhan kovaa shittiä. Moberg on lupaava nuori puolustaja, ei se ole hänen vikansa, että Tompan palapelissä joutuu täyttämään liian isoa ruutua. Auvitun ja Salmen kohdalla toki kritiikki ymmärrettävää. Auvitun hankkiminenkin oli jo kyseenalaista, kun ei ole Jypissäkään millään lähtenyt kulkemaan.

Se paras erä jäi sitten näkemättä, kun lupasin perheelle katsoa Vain elämää. Tasoitus tuli onneksi mainoskatkon aikaan;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös